- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.801
yanı dna hasar testı sonucuna gore hormon tedavısı tavsıye edebılrıım demıstı bıze onun dısında hormon degelrının dusuk olmaıs ıdsında bızım suan barız bı prob yokcanim tumlaba sordum ben 100 tl dna hasar testi 15 gun icinde veriyoruz dedi. Bakirkoyde yeri. Guvenilir diye duydum unlu bi doktorun lab. imis ismini unuttum simdi. Ama iste bizim maillerimize hep gelin seklinde cvp verdi yani hasar testini yaptirip yollasak boyle bi donus yaparmi bize onuda bilmiyorum o yuzden kararsizim bende:26:
evet benim canım hormon sonuçlarım
tsh:0,77
fsh:8,96
prolaktin:20,11
lh:3,91
dr çıkmıştı diğer dr dökümü verdi normal dedi sonuçla riçin ..
benim umurtlar niye erkenden yol alıyor anlamadım..
dna hasarına çapada bakıyor ama sperm testi için bile bize 1 ay sonrasına gün verdi.
en iyisi ankara hem devlet güvenilirliği var hemde hocam orda benimmmmmmmm:)
canim simdi hatirladim teoman cem kadioglunun tumlab. Zeynep kamil dna hasar testi yapmiyor aradim sordum tatlim ben. Ama mikroenjeksiyon teknigini kullaniyorlarmis. Senin duygu calkalanmalarinin aynisini bi kac hafta once bende yasadimyanı dna hasar testı sonucuna gore hormon tedavısı tavsıye edebılrıım demıstı bıze onun dısında hormon degelrının dusuk olmaıs ıdsında bızım suan barız bı prob yok
suan da bı hesap kıtap yaptık bız en az bısey yemesek ıcmesek bıle 600 tl harcıcaz ankara ıcın
burda bahcecı veya tumlab yapıyormus bu testlerı sonucta bu tets yapılınca eger gercekten cok yukske bı dna hasarı varsa ona gore bı tup bebek yontemının denemesı tavsıye edılıuyormus
evet ekın ya ole fırlama falan yok fsh ında
neden bole oldukı acaba
denge sasıyo heray valla hepımızın
sen bu ayı unut atese gore calısın yıne
dıer ay tedavı asamsında yazalım senın adının yanına o zaman olacak ıjnsallah bu ıs
canım burda devlette zaten zor olur belkıde ama tumlabı hoca da demıstı sanırım burdakı capadakı doktor kımdı onun labıymıs
bız ıptal ettık suan randevuyu ya
sonucu maıl atarsak yardımcı olamam derse hoca haklı tabıkı sonuna kadar
ama eger derse su sekılde devam edın dıe bakarız yolumuza
esım dıo tup bebegı yaptıracaguımız yerden asıl bılgı alalım o zaman dıo
yarın sabahtan zeynep kamıle gıdıp dna hasar tetsı yapıyolarmı ozel gırısle de olsa yapıuyolarsa yaptıralım parasıyla ev bunun sonucunda daha farklı bı tedavı uyguluyolarsa tup bebege o sekılde baslayalım dıye dusunduk acıkcası
canim simdi hatirladim teoman cem kadioglunun tumlab. Zeynep kamil dna hasar testi yapmiyor aradim sordum tatlim ben. Ama mikroenjeksiyon teknigini kullaniyorlarmis. Senin duygu calkalanmalarinin aynisini bi kac hafta once bende yasadim
isin rast gitsin insallah lorkecim seni takipteyimneyse bakalım sabahtan gıdıcez zeynep kamıle kenan hocayla da konusalım bakalım
bıde haydarpasa numune de yakınımızın bı doktorunu buldum docent ...
kafamızdakı herseyı sorabılecegımız bırıymıs referansla gıdınce daha kolay olur sanırm..
bu hafta bu ıkısnı halledıp olmadı dosyayı teslım ederım dıer adetıme 25 gun falan var benım nerden baksan belkıde yetısır ıslemlerımız bunların hıcbırnıe gerek yoksa subat sonu tupe gecerız belkıde
ben hormonlarin değer araliklarindan pek anlamiyorum ekincim ama güzel demisse doktorun cok güzel bir haber bu canim... Onumuzdeki aylarda igneli yada klomenle takip yaptirirsan sanirim bu erken buyume sorunu ortadan kalkacaktir değilmi
yoksa ben bi doktoru ortadan kaldıracam zaten:))
lorkem plan değişmiş hakkında hayırlısı canım
biz ankarada otelde kaldık biliyon dandik biyerdi ve toplam 600 tl gitmişti.
eğer tümlabda yaptırısan iyiymiş fiyatı kaan hoca sorun etmez canım.sınırı yok onun hertürlü kararı bize bırakmıştı.
istediğiniz yerde yaptırısın sonucu bildirin hep bunu dedi.
ekinimm bence hormon değerlerin gayet güzel
canım bir tek prolaktin biraz yüksek geldi bana
ama oda referans aralığındaysa sorun yoktur
sen ateşini takip et ona göre hep birlikte bakarız
yumurtlamadan sonra progesteron alırsın
ronyacim merhaba hosgeldin nasilsin?
3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com tablomu yorumlayabilirmisin umutlarim tukenmelimi sence
slm kızlar sizi takp edıorm sık sık çok yazamasam da en son arkdasnzn yazdıgı uzunnn ama bi o kadar muhteşem hikaye beni daha da umutlandırdı ii olacak herşey inşşş benm de eşimn degerlernde sorun vardı sayı ve hareket sayı şu an 22 mlyon morfoloji yüzde 91 kurgeri de 10 cıvarı sanrm onceki yediydi sayı da 14 mlyondu hareket düşük toplam hareket yuzde 36 ileri hızlı 0 dı son yaptrdgmz toplam harekete baktgı için son durumunu blmıorm ileri hızlnn :44:
Ronyacım ben başka bi dr buldmtandık vasıtasıyla Oktay nazlı prf hem egede çalşıo hem de alsancakta muayenesi var batım 10 şubat bi geçsin gtcz inşş muayenesine eşim konşmş telde çok kibar biriymiş çok guzel cvplmş eşimn sorularını bi de egede hala çalşması da avantaj bizim için hadi inşş bize de bu prof vesile olsn inşşşşş
canım bence olmuş gibi görünüyor hala
umarım o düşüş yerleşme düşüşüdür
bazı hamilelerde bebiş rahime yerleştiğinde ateş düşer sonra tekrar yükselir
ama yinede bir kaç güne durumun daha netleşir
canım oktay hocayı tanırım çok iyi bir hocadır
egenin eski başhekimlerinden kendisi
gönül rahatlığıyla gideblirsiniz
ayrıca kibardırda :)
ohh şimdi içim daha da rahatladıı ronya sen bana o kadar çok yardm edıosn ki yoluımu çizmemde profa gtmek de senden aklma geldi bnmmm çok saol cnmm bnmm çok saoll
Lorkeciğim tümlab iyi. biz sperm testini orda ve başka yerlerde yaptırmıştık. doktor en güvenilir olarak tüm labınkini kabul etti.krugere göre bakmışlardı. burdan sonuçla dna hasar testide orda bakılabilir diye düşünüyorum
mavicim nasilsin tatlim
herkese iyi akşmlaaarr..
çokkkk özledim siziiiiiiiiiiiii
uzun zamandır giremiyorum izmirde ailemin yanındaydım kardeşimin düğünü vardı
çok yoğundu bir türlü giremedim aklım hep sizdeydi ama...
şimdi de kayınvalidemlerdeyim şöyle bir gireyim size bakyım dedim pazartesiden itibaren tam oalrak aranıza döneceğim inşallah
geçmişi okumama lazım ben geçmişe dalıyorum birisi lütfen bana özetlesin yeni bir haber var mı
özellikle de hamiş haberi var mı çok merak ediyorum
hamişlerimiz nasıl her şey yolunda mı...
ben birazcık geçmişe giditorum
internet uzerinden bakiliyordu tatlim test sonuclarina denedinizmi? kimlik nosunu giriyosun sadece biz esiminkine netten bakmistik devlet hastanesinde yaptirdigi testlereİyiyim canım sen nasılsın. biz iki test yaptırmıştık 3 gün ara ile . biri 600 bin diğeri 3 milyon çıkmıştı. doktor 3 günde bu kadar hızlı değişim normal değil demiş. o yuzden tekrar test istemişti. pazartesi gitmişti eşim hastanenin sitemi çalışıyomuş. diğer günlerde kardan dolayı gidemedi. yani hala daha gidemedi. pazartesi inşallah. bu testin de çok farklı çıkacağını sanmıyorum 3 milyon civarı çıkar heralde tabi hasta olmazsa. 2 sen öncede 3 milyondu. bizm spermler takıldı kaldı bu sayıda. :)diğer değerleri göremedim. çünkü doktor sonuçları dosyasına koymuş eşimde bakmamışben olsam meraktan bakardım. mesela hormon değerleri ne. 3 ay önce fsh 9 du. şimdiki teste kaç bilmiyorum. doktor biraz yüksek demiş ama kaç. tekrar doktora gitiğinde istesin bakalım fotokopileri eğer verirlerse, malum devlet hastanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?