- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.821
internet uzerinden bakiliyordu tatlim test sonuclarina denedinizmi? kimlik nosunu giriyosun sadece biz esiminkine netten bakmistik devlet hastanesinde yaptirdigi testlere
canim hosgeldin kardesin evlenmis allah mesut etsin insallah. 5N1K ve ismi sinemdi sanirim iki hamisimiz var hatirladigim kadariyla. Lorkecim ankaraya gidiyordu vazgecti yarin zeynep kamilde bir doktorla gorusucekti. Ceylan ve bilgemin ikili testleri güzel cikti bebisleri cok iyi maşallah. Merimde ankaraya gitti geldi dna hasar testinin sonucunu aldi bunlar benim hatirladiklarim tatlim
ekinimm bence hormon değerlerin gayet güzel
canım bir tek prolaktin biraz yüksek geldi bana
ama oda referans aralığındaysa sorun yoktur
sen ateşini takip et ona göre hep birlikte bakarız
yumurtlamadan sonra progesteron alırsın
canım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
bence çok doğru bir karar verdiniz
hocaya gitmeniz egede bir çok işinizi kolaylaştırmak demektir
biz necmettin hocaya gittik ama ameliyatı onun ekibinden başka bir uzman yaptı
yani bize çok faydası oldu
sizinde iyi olcak inşallah
gökcen hg. canım ekintos doğum yaptı canım
ronyam prolaktin menapoz öncesi sonrası diye yazılmış referans aralığı dikkat etmemiştim ..
menapoz öncesi:2,74-19,74 yazıyor sorunmu acaba buda?
ateşe göre sana sorucam progesterona başlıyımmı diye canım.
hoşbulduk ekincim:)))
ayy çok sevindim kırkbir kere maaşallah..
hersey yolundadır inşalalh, rabbim hayırlı evlat eylesin
ömrünü de bahtını da güzel eylesin inşallah..
peki sevserin aşılama sonucu nasıl oldu bu ararlar test yapması lazım herhalde daha test günü gelmedi mi...
sen nasılsın ekinim iyisin dimi...
doktora gittin mi adet döngünle ilgili olarak inşallah bu ay vaktinde zamamnında olur ya da hiç olmaz dokuz ay boyunca:)))
ronyam progestanın kullanım şekillerindne biride 1.günden 26.güne kdr hergün 100 mg yazıyor benim siklus bu şekil dekullansam düzelirmi şimdi yumurtlamadan 3 gün sonra başlasam yine eski dögüme oturmıcakki.
7.gün yumurtlasam (geçen aylarda olduğu gibi) 10 gün günde 3 tane kullansam 17 gün adet gelecek yine.
ekin canım bu testten bişey anlamıyorum ama inşallah iyidir ve tez zamanda bi düzlüğe çıkarsın sende benim gibi iyi bi dr bulma peşindesin ama nesilleri tükeniyo heralde ben bulamıyorum iyi bi kadın doğumcu hakkımızda hayırlısı inşallah daha fazla beklemeden bebeğine artık kavuşursun bir an evvel
yok canım bulamıyorum olanlarda bizi aşıyoooo ücretleriyle
tmm ronyam yumurtlıyım sonra içerim.
ya nerdeyse adetliyken yumurtlıcam bu nasıl iş anlamaıdm
merhaba ronyacım....
nasılsın canım..
bugün preseed kullanıyım dedim. kaç gr kullanayım:44:
3 mü 4 mü
merhaba canlar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?