- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.861
yagmurum yagmur yureklim ben nasilim bilmiyorumki nobetteyim herzamanki gibi yaa adet olmayi bekliyorum 5 gun gecti sinirlerim bozuldu artik aglayacam nerdeyse beta baktirdim suphem bile olmadigi halde negatif idrar negatif usg rahim duvarim kalinlasmis gorunuyo ama gelen giden yok bekledikce gelmeyeceg tuttu benimkinin..
bide idrar yolu enf. oldum kac gundur onla ugrasiyorum yaa bunlar bise degil cok sukur YARADANA....RABBIM baska dert vermesin INSALLAH...
sende nasilsin dedin 50 tane sey soledim dimi bir dokun bin ah isit oldun kusura bakma canim yaa cok dolmusum nasilsin denmesini bekliyomusum
ceylan nerelerdesin ? 2 li testin iyi çıkmış çok sevindim. Benimde 3 lü testimin sonucu çıktı sıkıntı yokmuş şimdi sırada 20. hafta detaylı ultrason var onu bekliyoruz
evet canım çok şükür iyi çıktı hadi seninde gözün aydın oda 20, haftadamı oluyo sonra ne var sırada:26:
canım ondan sonra deteylı bi test falan yok galiba şeker testi var. Senin dizin nasıl oldu ağrın falan varmı
3.gün canım e2 yi yazmamış ben görmedimki hangi testleri istetdiğini.. ben çekiyorum böyle özel doktorları..
günaydın kızlar
Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.
ayrıca Cumanızda mübarek olsun ne güzel iki güzel gün bir araya geldi.
Allah dualarınızı kabul etsin.
ekincim keşke senin e2 yede bakılsaydı.biliyorsun benim e2 86 çıkınca bende doktora böyle olursa ne olur dedim
o da yumurta erken büyüyüp çatlar buda istemediğimiz birşey dedi .bunun içinde dkh verdi.önümüzdeki adet olduğunda tekrar gel
aşılama yapalım dedi.bende bu ay düzensizlik olduğu için ne zaman adet olduğumu anlamadım.bunun içinde bu ayda ğeçti.
doktor işi gerçekten şans.
en iyi doktorada gitsen o da bir yalnışlık yapabiliyor.yani şansa kalıyor.
bence seninde e2 yüksek gibi geliyor.
herkesin kandiki mübarek olsun kızlar inşallah bütün dualarımız kabul olur
bu arada ben regl oldum
hayırlısı olsun dr umu aradım yarın yine tedaviye başlıyoruz....
Ey ikramları sınırsız ve ikram etmeyi çok seven allah'ım! bizim almayı sevdiğimizden çok vermeyi seven allahım'ım.
senin ikram ve lütufların sınırsızdır.senden şanına yakışır ikramlar diliyor ve dileniyoruz.
ey ikramları sınırsız ve kesintisiz olan allah'ım ey hak etmediği halde, yarattığı mevcudata sınırsız ikram ve lütuflar veren allah'ım .
senden meccanen ikram ve lütuflarını istiyoruz. bize istemek,sana vermek yakışır.gedaya gedalık sultana sultanlık yaraşır. sen sultanlar sultanısın. sen ikram sultanısın. sen ekremel ekremin'sin. sen cömertler sultanı,senin kerim ismin sınırsız bir hazinedir. isteyene bu hazianeden karşılıksız verirsin. istiyoruz rabbim kapına dayandık yüreklerimizdeki bu evlat hasretini dindir burada bir evlat evlat diye inleyen arkadaşlarıma ve bana tez zamanda o sınırsız lütfunla hayırlı evlatlar nasip et.
ey ekremel ekremin olan allah'ım aç biz günahkar kullarına hazinelerini... manevi ve maddi çağlayanlar gibi yağdır nimetlerini... gürül gürül tecelli etsin kerim ismi şerifin.
Allah'ım sen bize istemeyi ve dilenmeyi verdin. ikramıda ver. namına,şanına,sultanlığına yaraşır bir şekilde ver.sen bizim ve gök ehlinin her türlü övgü senasından ziyadesin. hayallerimiz sınırlı,sultanlığın sınırsızdır... bizler ümmeti habibullahız.tahtı süleymandan ziyade tahtımız ve bahtımız olduğuna inanıyoruz. bizi zannımızdan mahrum etme...
ey habibini ikramlarına gark eden,ekremel ekremin olan allah'ım habibin ve seçkin ümmeti ne istemişse bizde onların hürmetine evlat istiyoruz. dileniyoruz... senin hazinelerin, sınırsız ve eksilmez. senden yolunu ve yolunda hayırlı işler yaptırmanı dileniyoruz. bir kez geldik cihana, dolu dolu hayır yaptı bize. ver allah'ım ver.bilmediğimiz ve bildiğimiz isimlerin aşkına,habibin aşkına, peygamberlerin aşkına,cennettekilerin aşkına,KERİM isminin cennetteki muhteşem tecellileri aşkına, cennette cemalini ikramın aşkına bizlere evlat ver bol bol ver allah'ım nolur dualarımızı bu mübarek gün yüzü hürmetine kabul et allah'ım senden senin aşkını dileniyoruz habibinin aşkını dileniyoruz senin aşkına senden evlat dileniyoruz nolur kabul et allah'ım... (hepimizin tez zamanda bebeklerimize kavuşmamız dileğiyle)
seninde kandilin mübarek olsun canım. üzülmedim desem yalan olur ama şunu unutmaki bebeğimiz için her attığımız adımda ona biraz daha yaklaştığımızı hissediyorum ben inşallah bu tedavide senin son adımındır canım bu defa kavuşursun meleğine rabbim hayırlı zamanda nasipetsin vardır onun bir bildiği
seninde kandilin mübarek olsun canım. üzülmedim desem yalan olur ama şunu unutmaki bebeğimiz için her attığımız adımda ona biraz daha yaklaştığımızı hissediyorum ben inşallah bu tedavide senin son adımındır canım bu defa kavuşursun meleğine rabbim hayırlı zamanda nasipetsin vardır onun bir bildiği
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnEy ikramları sınırsız ve ikram etmeyi çok seven allah'ım! bizim almayı sevdiğimizden çok vermeyi seven allahım'ım.
senin ikram ve lütufların sınırsızdır.senden şanına yakışır ikramlar diliyor ve dileniyoruz.
ey ikramları sınırsız ve kesintisiz olan allah'ım ey hak etmediği halde, yarattığı mevcudata sınırsız ikram ve lütuflar veren allah'ım .
senden meccanen ikram ve lütuflarını istiyoruz. bize istemek,sana vermek yakışır.gedaya gedalık sultana sultanlık yaraşır. sen sultanlar sultanısın. sen ikram sultanısın. sen ekremel ekremin'sin. sen cömertler sultanı,senin kerim ismin sınırsız bir hazinedir. isteyene bu hazianeden karşılıksız verirsin. istiyoruz rabbim kapına dayandık yüreklerimizdeki bu evlat hasretini dindir burada bir evlat evlat diye inleyen arkadaşlarıma ve bana tez zamanda o sınırsız lütfunla hayırlı evlatlar nasip et.
ey ekremel ekremin olan allah'ım aç biz günahkar kullarına hazinelerini... manevi ve maddi çağlayanlar gibi yağdır nimetlerini... gürül gürül tecelli etsin kerim ismi şerifin.
Allah'ım sen bize istemeyi ve dilenmeyi verdin. ikramıda ver. namına,şanına,sultanlığına yaraşır bir şekilde ver.sen bizim ve gök ehlinin her türlü övgü senasından ziyadesin. hayallerimiz sınırlı,sultanlığın sınırsızdır... bizler ümmeti habibullahız.tahtı süleymandan ziyade tahtımız ve bahtımız olduğuna inanıyoruz. bizi zannımızdan mahrum etme...
ey habibini ikramlarına gark eden,ekremel ekremin olan allah'ım habibin ve seçkin ümmeti ne istemişse bizde onların hürmetine evlat istiyoruz. dileniyoruz... senin hazinelerin, sınırsız ve eksilmez. senden yolunu ve yolunda hayırlı işler yaptırmanı dileniyoruz. bir kez geldik cihana, dolu dolu hayır yaptı bize. ver allah'ım ver.bilmediğimiz ve bildiğimiz isimlerin aşkına,habibin aşkına, peygamberlerin aşkına,cennettekilerin aşkına,KERİM isminin cennetteki muhteşem tecellileri aşkına, cennette cemalini ikramın aşkına bizlere evlat ver bol bol ver allah'ım nolur dualarımızı bu mübarek gün yüzü hürmetine kabul et allah'ım senden senin aşkını dileniyoruz habibinin aşkını dileniyoruz senin aşkına senden evlat dileniyoruz nolur kabul et allah'ım... (hepimizin tez zamanda bebeklerimize kavuşmamız dileğiyle)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?