Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar hayırlı cumalar
kanıdılımız mubarek olsun
Efendımızın dogumu serefıne bolbol salavatı serıfe okuyabılırız bugun O nu anmak ıcın dualarımıza aracı yapmak ıcın ...

bız sabah hastaneye gıttık tabıkı tup bebek bolumundekı doktor urolojı bızım alanımız degıl malkesef ben ne soylesem yanlıs yonlendırmıs olurum ded
zeynep kamılde kı urologlada gorusmek ıstemedık zaten cıns bı adamdı hatırlarsınız belkı
sade rapor ımzalamak ıcın oturmus gıbıydı orada...

ptesı ıcın numune de kı doc ten randevu alıp onunla goruselım dedık
hormonla ılgılı bısey tavsıye edermı tupe kadar konusalım ..
dna hasar testını de bılgemm ın de dun yazdıklarını okuduktan sonra da acıkcası hıc yaptırmak gelmedı ıcımızden
esım de yaptırmayalım o zaman dedı ...

bakalım bızde durumlar boyle evraklarım tamam ptesı den sonra bı gun randevu alıp dosya actırmaya gıdıcez esımle nasıbse bakalım dıer adete yetısmezse martta tup yolu gorundu gıbı sımdılık

sevser üzüldüm canım adetine ama olsun adette bi sağlık belirtisidir...
bende adet oldum ama bu sefer ona üzülemedim bile rahatsizim zaten idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum...

canım seninde kandilin ve cuman müberek olsun...
ne güzel araştırıyosunuz dr u hastalığınızı...
biz hiç bişey yapmıyoruz ya yapamıyoruz...
bursada bildiğiniz duyduğunuz iyi bir merkez veya iyibir ürolog androlog varmı kızlar....

lorkem canim ankaraya gitmemissiniz hayirlisi olsun canim INSALLAH tup planlarida yapilmis ooo ne guzel mubarek gunler hurmetine RABBIM dualarinizi kabul etsin hayirliysa...
canim yaa bende adet oldum adet olduguma bu kadar sevinecegim aklimin ucundan bile gecmezdi RABBIME binlerce kez sukurler olsun......sadece uzuldugum bise var bugun kandil hicbise yapamayacagim beklemisken 1 gun daha bekleseydi keske :))
bende yarin nobetciyim zaten hast. kan vereyimde hormonlarima falan baktirayim bi bu ay huzursuz oldum...
canim yaa simdi ben adet oldumya adetliyken ne okuyabilirim bugun kandil hicbise yapmazsam huzursuz olurum simdi

Merhaba arkadaşlar nasılsın?
Hepiniz mevlit kandili ve cuma'sı mübarek olsun.
Rabbim hakkıyla bu geceyi hepimize ihya etmeyi nasip etsin.
Dualarımızı kabul eylesin inşallah......

Bende normalde bu hafta adet haftasına girmiş olmam gerekiyor
Pazar pazartesi adet olmam gerekiyordu.
Hiç bir belirti olmayınca hala yumurtlama akıntısı devam edip bel ve kasık ağrım olunca bugün kontrole gittim.
Sağ tarafımda yumurta oluşmuş ağrım ondanmış.
Duphaston verdi doktorum.
"Allah'tan ümit kesilmez şu birkaç gün ilişkiniz olsun.
Belki hamile kalırsın,
Pazartesi başla ilaca 1 hafta kullan hamile kalmazsan zaten en geç 18 inde adet olursun,
Hamile kalırsan da zararı olmaz aksine yararı olur" dedi.
İşte benden böyle stresten adetim uzadı yaa
Neyse bunda da vardır bir hayır.
Doğal tüp farketmez inşallah hayırlsıyla biran evvel sağlıklı bir şekilde hamile kalıp sonunda da sağlıklı bir evladım olur.

aynı durum bende de var cnm dün oldum

sevser üzüldüm canım adetine ama olsun adette bi sağlık belirtisidir...
bende adet oldum ama bu sefer ona üzülemedim bile rahatsizim zaten idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum...

gecmıs olsun sana da usutuyoruz sanırım hepımız aynı dertten muzdarıbız...

valla benım hıc bılgım yok ama burada baska topıklerde gecmıstır ıllakı bı arastırma yap ıstersen ..

umudum nasılsın ya aynı dert sana bısey sorucam
bende vajen kulturde bakterı cıkmıstı vajınıt dedı ıste fıtıl verdı 4 gun falan kullandım regl oldum sımdı tkrr baslıcam ama 5 gun sonra falan yumurtlama zamanı calsıma zamanı yanı
nasıl kullanıyım sence
yada kullanırken calısma olması sıkıntı olurmu mesela calısma sonrası fıtılı kullansam
ne yapayım bı akıl verırmısın bana

Gunaydin kizlar.
Ankara"ya dun gece yine kar yagdi:)
Bizde bugun hastaneye gidicez,hem 2li testin sonucunu almaya hemde igne yazdirmaya.
Insallah testimizin sonubu guzel cikar Allah'in izni ile.

Günyadın canım =)
Haydi güzel haberlerle dön inşallah.
İnanıyorum ki Allah'ın izni ile sonuçlarınız çok temiz çkıcak ölçümünüz çok güzeldi çünki maşallah

Canım verdiğiniz karar hakkınız da hayırlı olsun inşallah.
Bence de sadece tahlil için olduğundan gitmemeniz yerinde olmuş.
Rabbim pişman ettirmesin kararınızda.
Desene aynı zamanlarda tüpe başlayacağız aynı zamanlarda gün sayacağız

Ceylan'ımla Bilgemmm gibi aynı zamanlarda gebeliğimiz olur inşallah.....

Son düzenleme:

lorkem canim ilaci kullanman gerek ama benim bildigim fitiller cinselligin aktif oldugu donemler kullanilmaz sonucta vajen ilaci tamamen tolere etmiyor icerde ilaca ait partikuller kaliyor...
yaa ilaci kullanmayacaksin yada calismayi iptal edeceksin...bide senin tedavi 14 gun surcekti yalnismi hatirliyorum...

herkesin kandiki mübarek olsun kızlar inşallah bütün dualarımız kabul olur
bu arada ben regl oldum
hayırlısı olsun dr umu aradım yarın yine tedaviye başlıyoruz....

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah yeni ayınız bereketli olur.
Güzel, güzel evlatlarınız olur.

lorkem canim
benim fitil 7 gunluktu tablet ve fitil vardi ben sadece tableti ictim fitili kullanmadim surekli nobette oluyorum benim fitili atip yan gelip yatma sansim yok gecdimi die sorarsan tam anlamiyla degil beni idrar yolu enf. zorladi RABBIME cok sukur az bise kaldi serum takildiktan sonra rahatladim ben...
topicce ayni dert

Kan tahlilimiz kotu cikti kizlar.
Risk grubuna giriyormusuz.
Moralim o kadar bozuk ki,sabahtan beri agliyorum.
Kurban oldugum Allah"ima sigindim.
Dr amniyosentez onerdi.3 hafta sonraya randevu aldik.
O zaman bildircez kararimizi.
Buyuk ihtimalle yaptiricam kizlar.Bu belirsizlikle yasayamam
Risk siniri 250 de 1 mis. Bizimde 292 de 1 cikti.Ona cok ykin.

aaa hiç beklemiyodum neden öyle olduki acaba
üzülme canım ya amniosentesin iyi çıkacak inşallah
ordada bi kaç kişide öyle çıkmış amniyosentezde bi sorun çıkmamış
inşallah seninkide öyle çıkacak bilgem üzülme rabbime sıgın yine

canım, Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin, bunlar tarama testleri sen de biliyorsun, sıkıntılı söylenip hiç bir sıkıntı olmadan sağlıkla evlatlarını kucağına alan çok kişi duydum, gördüm. amniyosentez yaptırmak istiyorsan yaptır işin ehli birini bul mutlaka, Allahın izniyle rast gider ve hiç bir sorun çıkmaz inşallah. ama anlamadığım 3 hafta sonraya niye randevu verdi, mümkün olduğu kadar kısa sürede yaptırsaymış..

Canım üzülme nolur. senin bebişin biizm bebişimiz topikçe annesi olduk biz onun. inşallah bişey olmayacak. topluca kalpten dua edecz. sen üzülme. ağlama lütfen. Herşey güzel olacak. butterde çok ağlamıştı bak şimdi 20 haftalık oldu. Malasef biz çocuğu kucağımıza almadan böyle dalgalanmalar yaşayacaz. bu bizim imtihanımız. içimden bir ses üzülmene değmeyecek diyor. ağlarsan iyimi daha kötü. sen güçlü bir kızsın. Allahın izniyle bunuda aşacaksın. be inanıyorum

BILGEM canim herseyin hayirlisi olsun canim RABBIM cok buyuk hicbise cikmayacak ALLAHIN izniyle amniosentezde normal cikacak vee minik melegin cok saglikli olacak sende cok aglayip minik mucizeni sikintiya sokma sen cok guclu ve inanclisin

seni anlıyorum canım endişe etmen doğal ama merak etme bu test sonuçları genelde yanıltıcı oluyor ense kalınlığı gayet güzel hangi değerde sorun var birde hangi risk 292 çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…