- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.041
Canim bizimde FSH imiz 3 tu cok dusuktu bizimkisini de ilacla yukseltti 5 ay surdu yukselmesi. Sabirla tedaviye devam edin ve ne derse onu harfiyen yapin.
Sağol canım ya. Azıcık rahatladım..Yükseltebildiğine göre düşüredebilir demekki diye düşünüyorum..İnşallahhh öyledir..Haftaya öğreneceğiz herşeyi..
Ilacla herseyi hallediyorlar canim sen merak etme . Icin rahat olsun tek gereken sey zaman .
Zamannn..En zor olan şey zamann..Bu zaman içinde çevredekiler hiç konuşmasaaaa..Onlar her gördüklerinde aynı şeyi sormasalar zaman daha hızlı geçecek...Allahım sabır ver hepimize..Ay canım iyiki varsın..Allah yüzünü hep güldürsün inşallahhh...
Biz ne yapmistik biliyormusun esimle karar vermistik soranlara kari koca siddetli kisiriz cocugumuz olmuyor diyorduk birdaha soramiyorlardi:)) Herkesin agzini bir kerede kapamistik:)))
Hickimseyi duyma dinleme ve onemseme . Sen yapman gerekenleri yap esinle mutlu ve huzurlu ol zaten gerisi gelecektir. Bol bol da dua et canim.
Biz ne yapmistik biliyormusun esimle karar vermistik soranlara kari koca siddetli kisiriz cocugumuz olmuyor diyorduk birdaha soramiyorlardi:)) Herkesin agzini bir kerede kapamistik:)))
Hickimseyi duyma dinleme ve onemseme . Sen yapman gerekenleri yap esinle mutlu ve huzurlu ol zaten gerisi gelecektir. Bol bol da dua et canim.
bnde ALLAH VERMIORSA BIZIM SUCUMUZ NEY dırodum susuyorlardı....:)
Elalemi susturmak bir dertttt...Sabretmek ayrı bir dertttt..Herşey çok zorrr.......
Elalemi susturmak bir dertttt...Sabretmek ayrı bir dertttt..Herşey çok zorrr.......
merhaba arkadaşlar
Rabbim hepimize o büyük mucizeyi yaşatsn inşlh
bizde de sperm azlığı var 5 milyondan az
daha dün öğrendik
şuan öyle düşünmekte ve topiklerde arştrmaktayım
Rabbim yardımız olsn
Kızlar günaydın hepinize.Eşimin hormon tahliliçıktı. Bilen arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim.
LH: 7,8
FSH: 14,85
Estroid: 33,64
Testesteron: 5,17
ben geldım kızlar gunaydın hepınıze.....
dun benım ıcın cok zor bır gundu
aglayarak gerı dondum....butun sınrılerım bozuldu
o kadarkı dolmusum demekki
benım tahlıllerımde allha sukur hıc bır sorun cıkmadı
cocuklugumda kızamık gecırmedıgım ıcın vurulmam
gereeken bır aşı varmıs o asının ustundende 1 ay gecmesı lazımmıs
yanı kasım sonu adetımde ılaclara baslıorum ALLAH ızın verırse
doktor acık acık konustu durum sıkıntılı dedi sans yuzde 40 imiş
benım genc olmam vede uzun protokol bunu yuzde 5 yuzde 10 dahada yukseltıormus
cok zormus evlat hasretııı hıcbır acıya benzemıormus
karmakarısık dusuncelerlen doluyum...ınş benım fılmımde gusel bıtenlerden olur .....
21 tane canlı spermımız cıktı :
canım dualarımız seninle lütfen gönlünü ferah tut moral çok önemli biliyorsun
unutma bebiş için tek bir tane yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?