Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bizimde FSH imiz 3 tu cok dusuktu bizimkisini de ilacla yukseltti 5 ay surdu yukselmesi. Sabirla tedaviye devam edin ve ne derse onu harfiyen yapin.

Sağol canım ya. Azıcık rahatladım..Yükseltebildiğine göre düşüredebilir demekki diye düşünüyorum..İnşallahhh öyledir..Haftaya öğreneceğiz herşeyi..

Ilacla herseyi hallediyorlar canim sen merak etme . Icin rahat olsun tek gereken sey zaman .

Zamannn..En zor olan şey zamann..Bu zaman içinde çevredekiler hiç konuşmasaaaa..Onlar her gördüklerinde aynı şeyi sormasalar zaman daha hızlı geçecek...Allahım sabır ver hepimize..Ay canım iyiki varsın..Allah yüzünü hep güldürsün inşallahhh...

Biz ne yapmistik biliyormusun esimle karar vermistik soranlara kari koca siddetli kisiriz cocugumuz olmuyor diyorduk birdaha soramiyorlardi:)) Herkesin agzini bir kerede kapamistik:)))
Hickimseyi duyma dinleme ve onemseme . Sen yapman gerekenleri yap esinle mutlu ve huzurlu ol zaten gerisi gelecektir. Bol bol da dua et canim.

:))Valla iyi fikirrr:)İyi bir ders vermişsiniz herkesee..İnşallah canım inşallahhh..

bnde ALLAH VERMIORSA BIZIM SUCUMUZ NEY dırodum susuyorlardı....:)

Esracın okudum 20 tane mesajım sana ılaştımı?
Boşverin o şunu dedi bu şunu dedi bu dünyada herkesin dediğini takarsak benimgibi 30 yaşında erken menopoz belirtilri gösteirisiniz ,Zarar gördüğünüz yerden uzak durun girmeyin o meclislere ve sadece güvendiğiniz insanlarla paylaşın sıkıntılarınızı,karşınızdaki insana hak ettiği kadarıyla değer verin onlardan da fazlasını beklemeyin çok veripte karşılığını alamayınca insan harap oluyo.
arkadaşlar 2 haftadan beri çok huzurluyum ,mutluyum Rabbim daim etsin,hayatımdaki değersiz insanları ayıkladım,en azdan ilişkilerimi minimuma indirdim,siz de öyle yapın 10 senelik evliliğimi şu ne der bu ne der deyip sıkıntıya kendim sokmuşum bir 10 sene daha böyle yaşamak istemiyorum ,ben sadece huzur istiyorum ,kapımı kapattığımda sıcacık yuvamdan dolayı Allaha minnet etmek.Eğer bunu engelleyen faktörler varsada bir başkasından yardım bekleyemem bu sorunu kendim çözmeme lazım ,sorunu belirledim
çözümü engelleyen faktörleri buldum
en önemlisini belirledim
çözümler ürettim
ve de uyguladım
Bu kadar arkadaşlar ben bir daha o yirmili yaşları yaşayamayacağım ne yaptım hayatımın en güzel yıllarını heba ettim sıkıntılarla ,değermi ya söyleyin .DEĞMEZ kimse için değmez en önemli benim ,sizsiniz başkasının sana değer vermesini istiyorsan önce kendin vereceksin.
Benim şu anki hayat felsefem bu,derslerim ,Kuranım,annem babam ,eşim değişmezlerim.rabbim ayağımı davamda sabit kılsın .Ben herkese yardımcı olayım ama beni kimsenin kapısına düşürme .Amin...

Elalemi susturmak bir dertttt...Sabretmek ayrı bir dertttt..Herşey çok zorrr.......

Bırakın konuşsunlar kınasınlar sizi bu dünya imtihan dünyası ,kınayanlar kınadıklarını yaşarlarmış,kendinizi böyle avutun onların çoluk cocukları olacak,zaten bilseler konuşmazlar ,akletmezler.Zoru kendi kendimize biz yapıyoruz ,rahat olun gülün geçin .

merhaba arkadaşlar
Rabbim hepimize o büyük mucizeyi yaşatsn inşlh
bizde de sperm azlığı var 5 milyondan az
daha dün öğrendik
şuan öyle düşünmekte ve topiklerde arştrmaktayım
Rabbim yardımız olsn

Kızlar günaydın hepinize.Eşimin hormon tahliliçıktı. Bilen arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim.
LH: 7,8
FSH: 14,85
Estroid: 33,64
Testesteron: 5,17

ben geldım kızlar gunaydın hepınıze.....
dun benım ıcın cok zor bır gundu
aglayarak gerı dondum....butun sınrılerım bozuldu
o kadarkı dolmusum demekki
benım tahlıllerımde allha sukur hıc bır sorun cıkmadı
cocuklugumda kızamık gecırmedıgım ıcın vurulmam
gereeken bır aşı varmıs o asının ustundende 1 ay gecmesı lazımmıs
yanı kasım sonu adetımde ılaclara baslıorum ALLAH ızın verırse
doktor acık acık konustu durum sıkıntılı dedi sans yuzde 40 imiş
benım genc olmam vede uzun protokol bunu yuzde 5 yuzde 10 dahada yukseltıormus
cok zormus evlat hasretııı hıcbır acıya benzemıormus
karmakarısık dusuncelerlen doluyum...ınş benım fılmımde gusel bıtenlerden olur .....

Merhaba arkadaşlar herkese günaydın.Benimde 2 düşüğüm oldu düşük sebebi araştırıldı sonuç olarak hamile kalırsam hergün bir tane coraspin içmem gerektiği söylenildi.her ne ise geçen sene aralık ayında 2.düşüğümü yapmıştım.o zamandan bu zamanada olmadı tabi.neden diye yine araştırlırken eşimde varikosel çıktı en son safhasına gelmiş artık.başka drlara gittik aşılama tüp bebek dediler her şeyi hazırladık yaptıralım dedik ben vazgeçtim.eşime önce ameliyat olması gerektiğini söyledim eşimde kabul etti ve daha 1,5 ay olmadı varikosel ameliyatı olalı ben dün test yaptım ve sonuç pozitif.şok olduk tabi çokta sevindik sabaha kadar uyuyamadık ikimizde.o yüzden hiç canınızı sıkmayın ameliyat çok etkiliyor ve varikosel ameliyatı sonrası ilk ayda hamile kalan çok kişi var.böyle sorunu olan arkadaşlar varsa,ümidinizi kaybetmeyin derim.eşinize keçiboynuzu kürü yapın mutlaka.hareketli sayısını çok etkiliyor.Allah hepimizin gönlüne göre versin inaşallah..

canım dualarımız seninle lütfen gönlünü ferah tut moral çok önemli biliyorsun

21 tane canlı spermımız cıktı :

unutma bebiş için tek bir tane yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…