- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.021
Hayır canım öyle şey olurmu hemen kendini kötüye endekslemişsin.Varikoselin olmaması güzel inşallah ilaçla düzelicek bir şeydir.
diğer soruna gelirse de yumurtalar döllendikten sonra bunların zarını açıp çekirdeklerine genetik test yapıyorlar zaten sağlıksızlar ortaya çıkıyo sana sağlamlar transfer ediliyo hiç korkma tıpda herşeye bir çare bulunuyo Allahın izniyle yeterki sen paradan haber wer,benim bir tanıdığımın kanında bir problem wardı bebekleri hem tüptü hemde 4 .ayında ölüyordu 9.da kucağına aldı .Rabbim göstermesin 8 taane bebğini kaybetti 4.yada 5 aylık hareketlerini hpsinin hissetti hepsinde umut etti bu sonuncuyu özel hemşire başında 9 ay yatarak yaptı ,sürekli serum yiyerek.Ne çetin bir imtihan.
Canım hiç korkma Rabbim sana yardımcı olcak bak gör.
Haklısın canım paradan haber vermek lazım, bugün 10 dk görüşmeye eşim 300 tl vermiş, sperm testi için 125 tl, Saraçoğlu hıcama 274 tl vs....Her ay bu tedavilere harcadığımız paranınn haddi hesabı yok. Öğretmen maaşıyla ne yapabiliriz çok merak ediyorum(((
canim sperm testini nerede yaptiriyorsunuz? ve hormon testlerini?
Haklısın canım paradan haber vermek lazım, bugün 10 dk görüşmeye eşim 300 tl vermiş, sperm testi için 125 tl, Saraçoğlu hıcama 274 tl vs....Her ay bu tedavilere harcadığımız paranınn haddi hesabı yok. Öğretmen maaşıyla ne yapabiliriz çok merak ediyorum(((
canım bu neya ne kadar çok para almış
kaan hoca gibi sadece email ile hastalarla ilgilen doktorlar varken malesef böyle paragöz doktorlarda var belki mesleki anlamda çok iyidir ama yazık günah bu ülkede asgari ücretle çalışan insanlar var onlar ne yapsın
Esra hayatım nasıl gidiyo ,nasılsın inşallah iyisindir canım.?
canım bu neya ne kadar çok para almış
kaan hoca gibi sadece email ile hastalarla ilgilen doktorlar varken malesef böyle paragöz doktorlarda var belki mesleki anlamda çok iyidir ama yazık günah bu ülkede asgari ücretle çalışan insanlar var onlar ne yapsın
Canim malesef iyi ve unlu doktorlarin muayene ucretleri boyle . Biz parasina razi oluyoruz bazen randevu bile alamiyoruz. Ates Hoca iyi bir doktor . Amana sifa bulsun da giden para olsun herseye razi oluyoruz artik.
iyi geceler kızlar. Eşim bugün Ateş Kadıoğluna gitti, muyanede amaliyatlık varikosel olmadığını söylemiş. Hormon tahlili istemiş, bide sperm testini yenilemesini söylemiş. Eğer fsh ı düşük çıkarsa ilaç tedavisi uygulayacakmış sanırım ama eğer fsh yüksek çıkarsa, hiçbişey yapmadan direk tüp bebeğe yönlendiririm demiş. Düşükle ilgili de genetik bozukluk olabilir demiş, genetik test yaptırıcaz demiş. Eğer genetik testte sorun çıkarsa, ne olacak? Tüp bebekte mi yaptıramıycaz demek olauyor bu? Bilen varsa cevaplasın lütfeeeeeeennn
Tabiki yaptırabileceksiniz canım..Her türlü genetik testleri yapabiliyorlar..Bebek anne karnındayken bile yapıyorlar. İnşallah genetiğinizde hiçbirşey çıkmayacak..
Ya bu sperm yada hormon sonuçları çok kafamı karıştırıyorrrr...Nereye inanacağımı bilemiyorum..Eşimin fsh ı gitgide yükseliyorr..Kaan Hoca fsh bu değerdeyken 1tane bile sperm olması imkansız demişti. Oysa birkaç farklı yerde yaptırmış olduğumuz testlerde en az 2milyon sperm çıkmıştı. 1aydır Kaan Hocanın ilaçlarını hiç aksatmadan içti eşim ama fsh 33 ten 44 e çıkmışşşş..
Yani şu an gelip 1tane spermi var eşinizin, oda tüp bebeğe yeter deseler sevinçten havalara uçacağımmmm..Ya hiç spremimiz yoksaaa..ki spermogram testinin birini tüp bebek merkezinde yaptırdık..Eşimin morali çok bozukkkk...tabi benimdee...Kaan hocaya mail attık cevap bekliyoruz.
Canim Kaan hocanin ilac tedavisinie nezaman basladiniz?
Tabiki yaptırabileceksiniz canım..Her türlü genetik testleri yapabiliyorlar..Bebek anne karnındayken bile yapıyorlar. İnşallah genetiğinizde hiçbirşey çıkmayacak..
Ya bu sperm yada hormon sonuçları çok kafamı karıştırıyorrrr...Nereye inanacağımı bilemiyorum..Eşimin fsh ı gitgide yükseliyorr..Kaan Hoca fsh bu değerdeyken 1tane bile sperm olması imkansız demişti. Oysa birkaç farklı yerde yaptırmış olduğumuz testlerde en az 2milyon sperm çıkmıştı. 1aydır Kaan Hocanın ilaçlarını hiç aksatmadan içti eşim ama fsh 33 ten 44 e çıkmışşşş..
Yani şu an gelip 1tane spermi var eşinizin, oda tüp bebeğe yeter deseler sevinçten havalara uçacağımmmm..Ya hiç spremimiz yoksaaa..ki spermogram testinin birini tüp bebek merkezinde yaptırdık..Eşimin morali çok bozukkkk...tabi benimdee...Kaan hocaya mail attık cevap bekliyoruz.
canım Rabbim yardımcınız olsun
inşallah test sonucu ummudğun gibi kötü çıkmaz
hatta inşallah çok çok iyi çıkar
1 ay oldu. Ekim ayı içerisinde kontrole çağırmıştı. Haftaya gidecek eşim..
Hormon tedavisinde sonuc almak icin 1 ay cok erken en az 6 ay gerekiyor canim. acele etmeyin mutlaka duzelir dogru ellerdesiniz. Bu endiselerinizi doktorada mutlaka soyleyin.
Canım başka bir tedavi ne uygular bilemiyorum tabi.Erkekte fsh düşürülebiliniyor mu onuda bilmiyorum..Ama endol ve trentali 1 ay kullanmasını söyledi. Çok güveniyorum Kaan Hoca' ya..O ne derse onu yapacağız artık..Ama lütfen tüm kapılar kapanmasınnnnn Allahımmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?