Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Haklısın canım paradan haber vermek lazım, bugün 10 dk görüşmeye eşim 300 tl vermiş, sperm testi için 125 tl, Saraçoğlu hıcama 274 tl vs....Her ay bu tedavilere harcadığımız paranınn haddi hesabı yok. Öğretmen maaşıyla ne yapabiliriz çok merak ediyorum(((

canim sperm testini nerede yaptiriyorsunuz? ve hormon testlerini?

gunaydın canım........ALLHIM hrkese maddı manevı yardım etsın bız daha tedavıye baslamadık gıt gel yapa yapa bır suru para gıttı ..gereckten zor.

canım bu neya ne kadar çok para almış
kaan hoca gibi sadece email ile hastalarla ilgilen doktorlar varken malesef böyle paragöz doktorlarda var belki mesleki anlamda çok iyidir ama yazık günah bu ülkede asgari ücretle çalışan insanlar var onlar ne yapsın

Canım allah her yönden kolaylık wersin gerçekten çok para harcanıyo infertelitede,ürologlar we kadın doğumcular bu işi ticarete dökmüşler özelliklede tüp bebek işlemi yapanlar ,diyeceksinizki çok ilgililer ama da o kadar parayı benim önüme dökseniz walla sizi 40 gün sırtımda taşırım gelin bide öyle davranmasınlar.
Boncuk canım sen adapazarında oturmuyormuydun ist mı geliyorsunuz testler için.?

Çok doğru hayatım ,hadi bizimaddi gücümüz iyi olmayanlar onların çocukları olmasınmı?

Canim malesef iyi ve unlu doktorlarin muayene ucretleri boyle . Biz parasina razi oluyoruz bazen randevu bile alamiyoruz. Ates Hoca iyi bir doktor . Amana sifa bulsun da giden para olsun herseye razi oluyoruz artik.

Canim malesef iyi ve unlu doktorlarin muayene ucretleri boyle . Biz parasina razi oluyoruz bazen randevu bile alamiyoruz. Ates Hoca iyi bir doktor . Amana sifa bulsun da giden para olsun herseye razi oluyoruz artik.

inşallah canım herkes şifa bulsun
maddi durumu olmayanlarada Rabbim bol bol sağlık versin :1shok:

Tabiki yaptırabileceksiniz canım..Her türlü genetik testleri yapabiliyorlar..Bebek anne karnındayken bile yapıyorlar. İnşallah genetiğinizde hiçbirşey çıkmayacak..

Ya bu sperm yada hormon sonuçları çok kafamı karıştırıyorrrr...Nereye inanacağımı bilemiyorum..Eşimin fsh ı gitgide yükseliyorr..Kaan Hoca fsh bu değerdeyken 1tane bile sperm olması imkansız demişti. Oysa birkaç farklı yerde yaptırmış olduğumuz testlerde en az 2milyon sperm çıkmıştı. 1aydır Kaan Hocanın ilaçlarını hiç aksatmadan içti eşim ama fsh 33 ten 44 e çıkmışşşş..
Yani şu an gelip 1tane spermi var eşinizin, oda tüp bebeğe yeter deseler sevinçten havalara uçacağımmmm..Ya hiç spremimiz yoksaaa..ki spermogram testinin birini tüp bebek merkezinde yaptırdık..Eşimin morali çok bozukkkk...tabi benimdee...Kaan hocaya mail attık cevap bekliyoruz.

Canim Kaan hocanin ilac tedavisinie nezaman basladiniz?

canım Rabbim yardımcınız olsun
inşallah test sonucu ummudğun gibi kötü çıkmaz
hatta inşallah çok çok iyi çıkar

canım Rabbim yardımcınız olsun
inşallah test sonucu ummudğun gibi kötü çıkmaz
hatta inşallah çok çok iyi çıkar

Allah razı olsun canım..İnşallahhhhhh....O kadar kötü bir durum ki..Tüp bebek için gel deselerr koşa koşa gidesim var hemen şimdi..Biz de hakediyoruz anne baba olmayı..Allahım gör bizi duy bizi.............................

Hormon tedavisinde sonuc almak icin 1 ay cok erken en az 6 ay gerekiyor canim. acele etmeyin mutlaka duzelir dogru ellerdesiniz. Bu endiselerinizi doktorada mutlaka soyleyin.

Canım başka bir tedavi ne uygular bilemiyorum tabi.Erkekte fsh düşürülebiliniyor mu onuda bilmiyorum..Ama endol ve trentali 1 ay kullanmasını söyledi. Çok güveniyorum Kaan Hoca' ya..O ne derse onu yapacağız artık..Ama lütfen tüm kapılar kapanmasınnnnn Allahımmm..

Canim bizimde FSH imiz 3 tu cok dusuktu bizimkisini de ilacla yukseltti 5 ay surdu yukselmesi. Sabirla tedaviye devam edin ve ne derse onu harfiyen yapin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…