- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.061
evet ablacım bunuda çok beğendim ama pembe kalmamış yazıyor diye bırakmıştım, dediğin gibi bunu alayım olmazsa..Ozaman ben diğerinin siparişini vereyim taşıma koltuğunun al diyorsan..artık alayım diyorum :)))
taşıma koltugu gerçekten çok uygun eşim evde olsaydı bizde bakardık son 30 dk diyo neyse daha çok denk gelir kriste güzel şeyler buluyo ondan yardım alırız artık kris park yatakları öneriyomusun:26::26::26:
bide kris pamugun kullandıgı çatlak kremini sen önermiştin galiba fiyatı kaç civarıydı tahmini kaç tane kullanılıyo kaçıncı ay başlamak gerekiyo hep yataga yatınca bu sorular aklıma geliyodu sordum kurtuldum
ayyy hepside çok güzel, bayıldım, sen hangisini önerirsin peki? ben bu günlerde siparişini vereyim diyorum..Birde bu taşıma koltuğu arabada koltuğa ters yerşeltiriliyor o nasıl olacak, çocuğu nasıl görcez yahoşuma gitmedi sanki..bir tanede bana hem ana kucağı hemde araba koltuğuna düz koyulan bir taşıma koltuğu buluversin ablacım ya
ayyy hepside çok güzel, bayıldım, sen hangisini önerirsin peki? ben bu günlerde siparişini vereyim diyorum..Birde bu taşıma koltuğu arabada koltuğa ters yerşeltiriliyor o nasıl olacak, çocuğu nasıl görcez yahoşuma gitmedi sanki..bir tanede bana hem ana kucağı hemde araba koltuğuna düz koyulan bir taşıma koltuğu buluversin ablacım ya
park yatagi kesinlikle oneriyorum sakin tahta besik falan almayin
catlak kremi karnin sismeye baslayinca kullanmaya baslayin ama bebe yagina hemen baslayin dus tan cikmadan butun vucudunuzu bebe yagi ile yaglatin oyle bornoza sarilin
catlak kremide mustela ve lierac en iyisi
ya ben herseyi gorerek alma taraftariyim ama bulundugun yerde gorme sansin yok
ama tasima koltugu cok ucuz al istersen:)
park yataginin icine ayni olcude visco yatakta almayi unutma
canim arabada hepsi ters koyuluyor cocugun guvenligi icin
sen goruyorsun merak etme
bunlardan almaniz lazim cunki oraya buraya gotururken cok ise yariyor sadece arabada dusunmeyin mesela dr a gideceksiniz surekli lazim olacak
biz amerikaya bile onunla gittik dusun artik :))
park yatagi kesinlikle oneriyorum sakin tahta besik falan almayin
catlak kremi karnin sismeye baslayinca kullanmaya baslayin ama bebe yagina hemen baslayin dus tan cikmadan butun vucudunuzu bebe yagi ile yaglatin oyle bornoza sarilin
catlak kremide mustela ve lierac en iyisi
banada bebek yatağı hediye gelicek eşimin ablası alcak oda bana sordu nasil bişey istersin dedi. Oyun parkı şeklinde yataklar varmış ondan alayımmı süsletip yatağı nevresimi takım yaptırayımmı dedi. Bende tahta beşik olsun dedi ama şimdi kafam karıştı senin fikrin park yatağı demek o zaman görümceme park yatağı olsun diyeyim. Tatha beşiği neden önermiyorsun
evet içine yatakda alacağım, annem diyor aslında yün yatak yapacağımbakalım oda yapsın, bende alayım :) şimdi koltuğun hangisini alayım? yatak da çok çeşit oldu karar veremiyorum, sence hangisi olsun? ayy insan seçemiyor valla..
ceylan bende krem aldım ama hep sürmeyi unutuyorum :) şimdilik bende bişi yok ama gelecek aya başlar bence..
ceylan krem bu
ama arastir alirsan nerede ucuzsa oradan al
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...ks-Double-Action-150ml-Indirimli-catlak-kremi
mustela catlak kremi de google aama sayfa açılmıyo kris:))
tahta besigin omru en fazla 4 ay ondan sonra kullanamiyorsun
ama park yatagi 3 yasina kadar kullanabilirsin
ben tahta besikten hic memnun kalmadim cok guzel gorunuyor ama kullanissiz
kesinlikle park yatak tavsiye ediyorum
bu yataklar beşik gibi sallanıyormu yoksa sabitmi? bebekler ilk zamanlar çok sallamak istiyor ayrıca küçük beşikmi almak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?