Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar artık benim bacak tamamen iflas etmiş durumda evin içinde bile yürüyemiyorum yatamıyorum hareket edemiyorum çok canım acıyo günde bir kez parol alıyorum ama banamısın demiyo hele yatmak resmen işkence napacam bilmiyorum annem bakıyo zaten hergün gelip 2 gündür daha fenayım dua edin kızlar

allah şifa versin canım dayan bebişini düşün ona odaklan geçer inşallah

sallananlar i da var
bizimki sallaniyordu mesela
e bebek ten 100 tl ye almistim

tamam canım teşekkür söyleyeyim ondan alsınlar takımını falan yaptırsın. valla bebeğim çok şanslı bebek arabasını ve oto koltuğunuda arkadaşım alacak siz beğenin ben alıcam dedi. Kıyafetleri sorma gitsin milleti zor tutuyorum acele etmeyin diye geçen ay tahmini erkek demiştik diğer görümcem birsürü erkek kıyafeti almış şimdide kız dediler yazık oldu. Kardeşim annem zor duruyor şu tehlikeli zamanları bi atlatayım gönül rahatlığıyla aldırcam alıcam herkeze iyi geceler

allah şifa versin canım dayan bebişini düşün ona odaklan geçer inşallah

tek teseliim o zaten ama hareket edemedigimde aglamamak için sor tutuyorum kendimi rüyamda bile karnımda bebegim hareketini görüyodum gece gün boyu acaba teselli olarak bugün hissedebilecekmiyim diye hep bekledim ama bişey hissetmedim

çok geçmiş olsun canım benimdse sıkıntım var ama biraz olsun azaldı dayanılmıycak gibi değil en azından dokunan şeyleri yemezsem rahat oluyorum. Senin durumun daha kötü ağrı çok zor benim arada başım ağrıyor naapcağımı şaşırıyorum yatsam yatamıyom kalksam kalkamıyorum. Senin ağrın kim bilir nekadar kötüdür. İnşallah havalar ısınınca rahatlarsın

canım hissetmemen çok normal 22. haftadan sonra hissedersin. Bende hissedemiyorum daha

ceylanım geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah kendine nazar değdiriyorsun galiba
oku bol bol yat dinlen boşver evi felan kendinide fazla dinleme canım inşallah tez zamanda
geçer

selam kızlar nasılsınız?? ben işe geri döndüm işten sonrada anneme gittim birkaç gündür orda kaldım dün gece eve geldik giremedim o yüzden buaralar. orada bol bol yattım zaten. nöbet sonrası iki gün sancım oldu. birazda lekelenme. kahverengi açık pembe gibi. ödüm koptu bu yüzden. dinlenmek iyi geldi ama bu gün iyiyim sanırım sancım yok allaha şükür...
geçmiş almış başını gitmiş neler oldu şimdi bakıcam biraz umarım herşey yolundadır. bir ceylanı okudum son sayfada allah sifalar versin inş. ağrı zor iş...

günaydın herkese
kızlar krisim tahta beşiği pek önermemiş
ama ben oğluma mobilya yatak almıştım hala yatıyor içinde çok memnunuz
kızada ikeadan mobilya yataklardan aldım
belki krisimin dediği ilk doğduğu zaman kullanılan ufak tahta beşikler olabilir
onlar gerçekten çok kullanışsız oluyor
eğer çok seyahat eden bir aileseniz ideali park yatak
ama sabit olarak bir yerde kalıyorsanız mobilya yatak en iyisi bence

sagol ronyacım amin inşallah agrım öyle böyle degil wc ye bile tek gidemiyorum minoset paroldan dahamı etkilidir parol içiyorum ama:26:

canım ben minosetin daha etkili olduğunu biliyorum
parol daha çok ağrı kesici ateş düşürücü
yani ateşinde eşlik ettiği durumlarda kullanılıyor
doktorun ne diyor bu durumu çok üzüldüm gerçekten
umarım tez zamanda geçer

canım çok geçmiş olsun
ALLAH CC kolaylık versin
geçer inşallah
görüşürüz canım kendine iyi bak

bende habire krisin verdiği linkleri açıp beşiklere bakıyodum sizinle beraber

günaydın mart annesiiiiiiiiii

canım aman ateşin düşmüş boş durmayın çalışın
yumurtlama çoğu zaman ateş düşünce oluyor
akıntın yokmuş ama sen yinede riske atma sıkı çalış

yumurtlama akıntısı yokta ıslaklık var..
Ya 3 gün önce kullandığım fitilden hala arınamadım pürtük pürtük çıkıyo spermlerin yolunu kesmeseler bari

olsun canımcım
profilinde gördüm bende matr annelerine bakıyodunda

evet canişkom doğum yaklaştıkça mart annelerinin sıkı takipçisi oldum

Ya 3 gün önce kullandığım fitilden hala arınamadım pürtük pürtük çıkıyo spermlerin yolunu kesmeseler bari

canım korkma yolunu falan kesmez
progesteronu hazır at 200 mg olandan al
bende lorkede bakarız tablona duruma göre başlarsın ilaca
canım aslına bakarsan bence daha olmamıştır
yumurta genelde 18 mm olunca çatlıyor
seninki daha olmamıştır birde akıntın yok zaten
ama biz işi garantiye alalım
sen özellikle akıntını sıkı takip et
şansın bol olsun ekinimmm

aa bendede akıntı var azıcık
acaba yumurtammı var:44:
evet canişkom doğum yaklaştıkça mart annelerinin sıkı takipçisi oldum

RABBİM inşallah bebeğine sağlıkla kavuşturur canımmmmmmmmm

şimdi o beyaz beyaz parça parça gelende yumurta belirtisimi oluyo:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…