- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.081
kızlar artık benim bacak tamamen iflas etmiş durumda evin içinde bile yürüyemiyorum yatamıyorum hareket edemiyorum çok canım acıyo günde bir kez parol alıyorum ama banamısın demiyo hele yatmak resmen işkence napacam bilmiyorum annem bakıyo zaten hergün gelip 2 gündür daha fenayım dua edin kızlar
sallananlar i da var
bizimki sallaniyordu mesela
e bebek ten 100 tl ye almistim
allah şifa versin canım dayan bebişini düşün ona odaklan geçer inşallah
kızlar artık benim bacak tamamen iflas etmiş durumda evin içinde bile yürüyemiyorum yatamıyorum hareket edemiyorum çok canım acıyo günde bir kez parol alıyorum ama banamısın demiyo hele yatmak resmen işkence napacam bilmiyorum annem bakıyo zaten hergün gelip 2 gündür daha fenayım dua edin kızlar
tek teseliim o zaten ama hareket edemedigimde aglamamak için sor tutuyorum kendimi rüyamda bile karnımda bebegim hareketini görüyodum gece gün boyu acaba teselli olarak bugün hissedebilecekmiyim diye hep bekledim ama bişey hissetmedim
ceylanımm çok geçmiş olsun
Rabbim sana acilen şifa göndersin
canım çok ağrın olursa minoset içebilirsin
sagol ronyacım amin inşallah agrım öyle böyle degil wc ye bile tek gidemiyorum minoset paroldan dahamı etkilidir parol içiyorum ama:26:
canım çok geçmiş olsunkızlar artık benim bacak tamamen iflas etmiş durumda evin içinde bile yürüyemiyorum yatamıyorum hareket edemiyorum çok canım acıyo günde bir kez parol alıyorum ama banamısın demiyo hele yatmak resmen işkence napacam bilmiyorum annem bakıyo zaten hergün gelip 2 gündür daha fenayım dua edin kızlar
görüşürüz canım kendine iyi baktamam canım yatağada bakarım, artık bunlardan bir tanesini seçeceğiz, çok teşekkür ediyorum..
Kızlar hepinize iyi geceler, uyku gözümden akıyor..Allah rahatlık versin hepinize..öpüldünüz..
Edam sanada yazamadım, çok öpüyorum seni, görüşmek üzere canımcım, aeo..
günaydın herkese
kızlar krisim tahta beşiği pek önermemiş
ama ben oğluma mobilya yatak almıştım hala yatıyor içinde çok memnunuz
kızada ikeadan mobilya yataklardan aldım
belki krisimin dediği ilk doğduğu zaman kullanılan ufak tahta beşikler olabilir
onlar gerçekten çok kullanışsız oluyor
eğer çok seyahat eden bir aileseniz ideali park yatak
ama sabit olarak bir yerde kalıyorsanız mobilya yatak en iyisi bence
günaydın mart annesiiiiiiiiii
SELAMMMM
RONYAM dün ov. testi silik çıktı ateşimde budur
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ne dersin
günaydınn canım
valla martta doğuranlara kedi der dururdum
bende kısmetse mart kedisi olucam :))
canım aman ateşin düşmüş boş durmayın çalışın
yumurtlama çoğu zaman ateş düşünce oluyor
akıntın yokmuş ama sen yinede riske atma sıkı çalış
olsun canımcım
profilinde gördüm bende matr annelerine bakıyodunda
yumurtlama akıntısı yokta ıslaklık var..
Ya 3 gün önce kullandığım fitilden hala arınamadım pürtük pürtük çıkıyo spermlerin yolunu kesmeseler bari
aa bendede akıntı var azıcıkyumurtlama akıntısı yokta ıslaklık var..
Ya 3 gün önce kullandığım fitilden hala arınamadım pürtük pürtük çıkıyo spermlerin yolunu kesmeseler bari
evet canişkom doğum yaklaştıkça mart annelerinin sıkı takipçisi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?