Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cok gecmis olsun canim cok sukur bebiste iyiymis

canım hayırlı olsun ...ama facede foto göremedim ben

evet canim ilk dogdugunda alinan tahta besigi kastettim ben
face de resmi var benim sayfamda o kullanissiz

ama park yataktan cok memnunum

tabi oda almak isteyen tahta buyuk yataktan alabilir uzun yillar kullanir
ben komple oda takimi aldigim zaman alacagim onu simdilik park yatak isimizi fazlasiyla goruyor ve oradan orayada kolayca tasiniyor ister yatak odaniza ister cocugun odasina rahatca goturebiliyorsun
tatile oraya buraya giderken de goturuyoruz

bende iyiyim canim nobetten sabah ciktim simdi evdeyim artik yatarim sanirim sen napiyorsun 2 bebis icin calismalar nasil gidiyor neler yapiyorsunuz

ilac ve vitamine tam gaz devam
ama calismalara bu ay baslariz heralde
klomen 3. ay bitti sifirlamis olabilir degerleri bizim oyle oluyor cunki
bu aydan sonra artmaya baslar

günaydın kızlar...
39c0f5 Ovulation charts on FertilityFriend.com lütfen ateş tablomu yorumlarmısınız yumurtlama olmuşmu bugün biraz yükseldi bu arada sizlr nasılsınız geçmişi okudum bilgem bak sende anlamışsın bişey çıkmayacağını yüreğini ferah tut hiç bişeyciği yok bebişimizin
sevser bitanem sen nasıl odun napıyosun

saol canım çok iyiyim allah razı olsun
birazdan arkadaşa kahvaltıya geçicem buyur gel : ))))
sen neler yapıyosun iyimisin

saol canım çok iyiyim allah razı olsun
birazdan arkadaşa kahvaltıya geçicem buyur gel : ))))
sen neler yapıyosun iyimisin

sendende tatlım afiyet olsun sana şekerim ben çoktan gördüm o görevi ama yakın olsak çaya gelirdim :)) bende soğan suyu içiyorum canım 3 gündür bide sabahları polene başladım ama polenden çok huylandım tiskinmeye düştüm iyice ne bileyim ne duysak yapıyoruz yakında sağlığımızdan olucaz

gunaydınlarr hayırlı bır hafta olsun ınsallah

sen maşşallah çok erken kalkıyosun canım ben daha yeni kalktım sayılır
keşke çay içebilseydik ama neyse artık soğan suyu rahme çok iyi geliyormuş iç şifa olsun inşallah
poleni bende yedim tiksindimde ama bebeğim için deger diye yemiştim bende bişeye yaramadı zaten
hayırlısı olsun bakalım canım ben aşağı iniyorum ok öptüm by by

esracım günaydınnnnnnn

evet canım ben 6 buçuk en geç 7 de ayaktayım hatta birazdan öğle yemeğimi yerim :)) sağol canım evet soğan suyunun faydasını çok duydum bakalım artık bu poleni yiyenler nasıl yiyolar anlamadım eşime şimdi çok acımaya başladım zavallıcaz nasıl yiyo inşallah kendiliğinden gelir bebeğin sana tatlım hadi sana afiyet olsun

Ceylancim acil sifalar diliyorum sana canim saracoglunun sitesine baktinmi romatizmayla ilgili birsey varmiydi?
Gecmisi cok fazla okuyamadim kizlar umarim herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…