- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.141
selam kızlar nasılsınız
ay sunlara bakın yaaaaaa ben bi taneyi yapamazken
Eki Görüntüle 340985
Hindistanda bir kadın özel bir hastanede girdiği başarılı bir ameliyat sonrası aynı anda 11 bebek doğurarak dünya rekorunu kırdı. Tüm dünyayı şaşkına uğratan doğum sonrası gözler ailenin üzerine çevrildi.Sağlık durumları iyi olan bebeklerin yanısıra annenin de sağlığında hiç bir problemin bulunmaması sevindirdi.
Küvetlerinden çıkartılan ve daha ismi bile konulmayan 11 şanslı kardeş basına tanıtıldı.
bide buna :) gıdıklayarak yapıyo bebişiEki Görüntüle 340986 Eki Görüntüle 340986
çokk güzelmişşşş
edacim cok güzelmis ve ben bunu kardesimle paylasmak istedim esimin yaninda bana dediki: "heh iste sanada boyle bisi lazim" yikildim mahvoldum. Bi insan kardesine bunu nasi der!!!! siz beni tanimadan butun sıkıntılarımı paylasiyosunuz yol gosteriyorsunuz yaramı tabiri caizse yeri geliyo ufluyosunuz ama öz kardesim tuz basiyo nasi bisi bu allahimm!!!!!
selam kızlar nasılsınız
ay sunlara bakın yaaaaaa ben bi taneyi yapamazken
Eki Görüntüle 340985
Hindistanda bir kadın özel bir hastanede girdiği başarılı bir ameliyat sonrası aynı anda 11 bebek doğurarak dünya rekorunu kırdı. Tüm dünyayı şaşkına uğratan doğum sonrası gözler ailenin üzerine çevrildi.Sağlık durumları iyi olan bebeklerin yanısıra annenin de sağlığında hiç bir problemin bulunmaması sevindirdi.
Küvetlerinden çıkartılan ve daha ismi bile konulmayan 11 şanslı kardeş basına tanıtıldı.
bide buna :) gıdıklayarak yapıyo bebişiEki Görüntüle 340986 Eki Görüntüle 340986
boncukkkkkkkkkkkkkkkkk canıma arkadaşımmm
hoşgeldinn çok özledim ben seniii
Canımsınnnnnnnnnnn, ben seni nasıl özledim haberin yokkkkk....Nasılsın güzel yüreklim? Az kaldı doğuma seninde..
Canımsınnnnnnnnnnn, ben seni nasıl özledim haberin yokkkkk....Nasılsın güzel yüreklim? Az kaldı doğuma seninde..
ahh boncuğumm nasıl olam
kıçım başım herbiryerim ağrıyor bel ağrılarım çok rahatsız ediyor beni
ama bu günümüzede binlerde şükürler olsun
canım erkeğin nasıl inşallah rahat büyüyen bir çocuktur
arunacım öperim tabiki...
Ronyam ben bu kadar zor bi bebek görmedim 4 ay resmen süründürdü beni...Şimdi biraz daha iyi. Umarım senin karar kızın o kadar kolay bi bebek olurki, canı gönülden istiyorum bunu. Ama doğan büyüyo işte bi şekilde. Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu günümüze.
arunacım öperim tabiki...
Ronyam ben bu kadar zor bi bebek görmedim 4 ay resmen süründürdü beni...Şimdi biraz daha iyi. Umarım senin karar kızın o kadar kolay bi bebek olurki, canı gönülden istiyorum bunu. Ama doğan büyüyo işte bi şekilde. Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu günümüze.
canım öncelikle geçmiş olsun.. ama dediğin gibi bu günlerimizede şükür.. sana bir şey soracaktım.. şimdi ben kent hastanesin de tüp bebek yaptıracağım ya sonrasında rapor almak istiyorum.. ama kent hastanesinden verilen raporun milli eğitimde kabul edilip edilmeyeceğini bilmiyorum..? bir bilgin varsa ne olur bana msj at özelden.. şimdiden teşekkürler tatlım...
canım sgk yla anlaşması olan hastanelerin raporu geçiyor diye biliyorum
ama sen bunu doktoruna sor olmadı durumu söyler
sana uygun yerden rapor ayarlarlar merak etme
dünya para verceksin nede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?