Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar nasılsınız

ay sunlara bakın yaaaaaa ben bi taneyi yapamazken

Hindistanda bir kadın özel bir hastanede girdiği başarılı bir ameliyat sonrası aynı anda 11 bebek doğurarak dünya rekorunu kırdı. Tüm dünyayı şaşkına uğratan doğum sonrası gözler ailenin üzerine çevrildi.Sağlık durumları iyi olan bebeklerin yanısıra annenin de sağlığında hiç bir problemin bulunmaması sevindirdi.

Küvetlerinden çıkartılan ve daha ismi bile konulmayan 11 şanslı kardeş basına tanıtıldı.

bide buna :) gıdıklayarak yapıyo bebişi

çokk güzelmişşşş

edacim cok güzelmis ve ben bunu kardesimle paylasmak istedim esimin yaninda bana dediki: "heh iste sanada boyle bisi lazim" yikildim mahvoldum. Bi insan kardesine bunu nasi der!!!! siz beni tanimadan butun sıkıntılarımı paylasiyosunuz yol gosteriyorsunuz yaramı tabiri caizse yeri geliyo ufluyosunuz ama öz kardesim tuz basiyo nasi bisi bu allahimm!!!!!

çokk güzelmişşşş

canımcım malesef bu durumu yaşamayanlar anlayamaz bizleri
burda hepimiz aynı özlemle hasretle yanıyoruzda onun için anlayabiliyoruz birbirimizi
üzme kendini elbet bizde bu mutluluğu tadıcaz hayırlısıya tez zmanda inşallah...........

gıdıklama olayı güzelmiş.. benim kocinin spermler zorluyor.. söyleyeyimde gıdıklasın bari belki kapar benimkide :)))

Merhaba Kızlar, uzun zamandan sonra tekrar gelebildim :)
gordugum kadarıyla Ronya, Ekintos ve Bilgemm de bebekleri olmuş cok sevındım, (görmediklerimde olabilir )allah analı babablı saglıklı sıhhatlı uzun ömürler nasip etsin. diğer arkadaşlarda en kısa zamanda bebişlerine kavuşur inşallah..

herkese iyi akşamlar..
çok şükür ki evimdeyim:)))
çok çabuk geçti tatil hiç bişi anlaamdım:))))
geçmişe daha gidemedim azıcık okuyabildim
okuyabildiklerimden çakırıma üzüldüm yazdıklarını okuyunca çok etkilendim ama biliyorum ki
çakırım bunnu üstesinden gelir
en hayırlı zamanda gelecek bebişi ben buna inanıyorum
Alah kolaylıklar versin çakırım..

bilgem fıstığım ense kalınlığı iyiymiş ben inanıyorum ki kan değerleri sıkıntı çıkarmayacak size
bu konularda çok bir bilgim yok ama sen de araştırmışsın arkadaşlarda söylemiş inşallah hiç bişi çıkmayacak kuzucum..

ceylanım canım dayanılmaz ağrılar çekiyormuşsun rabbim yardımcın olsun
inşallah bitkisel çareler bulunur
lütfen bu konunnun üzerinde dur birazcık araştır canım kızların dediği gibi saraçoğlunun sitesine bak

geçmişi tam okuyamadığım için şimdilik bunlar dikkatimi çekti
rabbim tüm bebişini kucağına alan arkadaşlarımıza ve yavrularına uzuzn sağlıklı hayırlı ömürler versin
hamişlerimimze kolaylıklar ve tez zamanda sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin
ve bizlerin benim gibi bebişlerine hasret olan arkadaşlarımın hepimizin en yakın zamanda bebiş hasretini dindirsin inşallah

arkdaşlar biliyorsunuz biz 3 hafta önce ameliyatımımzı olduk (varikosel)
şehir dıışnda olduğumuz için hiç bi şeye başalyamadık henüz sağolsun doktorumuz da ne bir vitamin verdi ne de en ufak bir tavsiye(

sizler de olmasanız hiç bi şeyden habersiz yaşayıp gideceğim
birazdan kaan aydosa da mesaj atıp soracağım neler yapalım hangi vitaminleri kullanalım diye
yapılacakların bir listesini hazırlamak istiyorum ben yazayım eksiklerim varsa ya da artı tavsiyeleriniz yazarsanız sevinirim bu kaçıncı listem
size de sorup duruyorum ama bu sefer eşimi de ciddi bir şekilde ikna etmişken iyi bir liste olsun hiç bişi eksik kalmasın istiyorum

arginmax men (günde altı tablet)
omega-3 (günde bir tablet)
evicap (günde bir tablet)
keçi boynuzu kürü (sabah akşam)
keçi boynuzu pekmezi
arısütü+ bal+polen
ballı çerez
günde bir havuç
haşlanmış nohut
günde bir fincan kahve
günde bir kase kuru yemiş
zeytinyağında bekletilmiş incir

başka ne olsun kızlar... l- carnitine almadım çünkü yağları yakıyormuş eşim zaten çok zayıf onu almak istemedim o yüzden
bu ay arginmax kullanacağım önümzdeki ay proxedd plusa başalyacağım inşallah..

krisim yardım....

Canımsınnnnnnnnnnn, ben seni nasıl özledim haberin yokkkkk....Nasılsın güzel yüreklim? Az kaldı doğuma seninde..

ahh boncuğumm nasıl olam
kıçım başım herbiryerim ağrıyor bel ağrılarım çok rahatsız ediyor beni
ama bu günümüzede binlerde şükürler olsun
canım erkeğin nasıl inşallah rahat büyüyen bir çocuktur

arunacım öperim tabiki...

Ronyam ben bu kadar zor bi bebek görmedim 4 ay resmen süründürdü beni...Şimdi biraz daha iyi. Umarım senin karar kızın o kadar kolay bi bebek olurki, canı gönülden istiyorum bunu. Ama doğan büyüyo işte bi şekilde. Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu günümüze.

canım öncelikle geçmiş olsun.. ama dediğin gibi bu günlerimizede şükür.. sana bir şey soracaktım.. şimdi ben kent hastanesin de tüp bebek yaptıracağım ya sonrasında rapor almak istiyorum.. ama kent hastanesinden verilen raporun milli eğitimde kabul edilip edilmeyeceğini bilmiyorum..? bir bilgin varsa ne olur bana msj at özelden.. şimdiden teşekkürler tatlım...

boncuk demek bebeğin 4 aylık oldu bile.. rabbim sağlık huzur versin bundan sonra... doğan büyüyor tabikide.. ama bizler öyle çok bekliyoruz ki anne olmayı sanırım en iyi anneler biz oluruz...geçen eşim topiğin başlığını gördü... nasıl olmuş iki milyondan 76 milyona diye.. ilgisini öyle bir çekti ki anlatamam... ama ben tüp bebek deneyeceğim kesinlikle...

ekintosummm canım arkadaşımm
Rabbim bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin
evladınla sizi hiç ayrımasın
sağlıkla büyüt yakışıklı oğlunu

vay vayy bak sen yaramaza demekki üzüyor annesini
canım zaten bebekleirn ilk 6 ayı çok zor geçiyor
ama dediğin gibi bazı bebeklerde çok rahat büyüyebiliyor
oğlumu çok zor büyüttüm umaırm kız daha rahat olur

canım sgk yla anlaşması olan hastanelerin raporu geçiyor diye biliyorum
ama sen bunu doktoruna sor olmadı durumu söyler
sana uygun yerden rapor ayarlarlar merak etme
dünya para verceksin nede olsa

dünya para verceksin nede olsa[/QUOTE]

canım dr. umursamıyor böyle şeyleri.. ben rapor yazarım dedi..amapara vermek önemli değil onun için.. şimdi kara kara düşünüyorum ben nasıl rapor alcam diye..? eğer bir şeyler duyarsan bana mutlaka haber et olur mu? mayıs ve haziran ayını raporla kapatmam lazım mutlaka..

dünya para verceksin nede olsa

canım dr. umursamıyor böyle şeyleri.. ben rapor yazarım dedi..amapara vermek önemli değil onun için.. şimdi kara kara düşünüyorum ben nasıl rapor alcam diye..? eğer bir şeyler duyarsan bana mutlaka haber et olur mu? mayıs ve haziran ayını raporla kapatmam lazım mutlaka..[/QUOTE]

tamamm canım haberdar ederim
ama bu konuda pek bir bilgim olduğu söylenemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…