Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
boncuk nasilsin canim bebisten vakit bulamiyorsun dimi canim yaa dogumun icin geri sayim yaptigimiz gunler geldi aklima bak simdi 4 aylik olmus minik pasa zaman ne kadar cabuk geciyor RABBIM saglikli.hayirli omurler nasip etsin hem size hem bebegine

karanfilimm canım nabersin
ssenin yumurtalardan bir çatlamışmı sence
bana sanki çatlamış gibi geldi ne dersin

yemek yemeye kalkmıştım. yazmışsın görmedim canım. evet ben de sen gibi düşünüyorum
bünyemi tanıyorum artıkım bu 11. ayım işin kötüsü sen de tanıyorsun bebiş geleydi de kurtulaydık ikimiz de hayırlısıyla dimi

aminn diyorum sırf sen muradına eresin diye
ben sıkılmıyorum takip etmekten
yeterki sen bebişine kavuş

canim listen mukemmel otesi ne diyim sen asmissin:)))
aynen uygula
ama 1 kase kuruyemise gerek yok 3 ceviz yada 6 badem yada 6 findik yeterli gunde
balli cerez de fazla:)) ari sutu bal polen yeterli
omega 3 gunde 2 adet olacak
evicap 400 mg gunde 1

ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn senı cok merak eıdorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ronyam canım bnm az kladı sanada hayırlısıylan ınsallahhhhhhhhh

boncugum gelmıs gıtmıs

Hayırlı akşamlar hayırlı haftalar herkese...
Niye çok sakin burası...
Kris'im nasılsın.......

ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn senı cok merak eıdorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ronyam canım bnm az kladı sanada hayırlısıylan ınsallahhhhhhhhh

boncugum gelmıs gıtmıs

zor bela geldim canım kalkamıyorumki sürekli yatıyorum kalçam çok agrıyo kolumu kaldırsam kalçam agrıyo o derece yani
geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
geçen yıl şubat ayındada aynı şekilde tutulmuştum ilaç kullandıgım halde bu senede oldu
bitkisel krem olsun içecek olsun yiyecek olsun herşeyi uyguladım daha önce hiç bişey geçirmiyo
o yüzden saraçogluna baktım ama bi krem hazırlamış pahalı geldi banada geçirecegini bilsem alırdım taksitle ama hiç bişey fayda etmiyo süründürüyo süründürüyo sonra kendiliginden geçiyo sabredecem yapacak bişey yok dün yatarken minoset plus içmiştim plusta gebeler için degilmiş ama zararıda yokmuş o biraz geçirmişti sabaha kadar daha iyi uyumuştum bugünde normal minoset aldırdım eger geçmezsem doktora gidecem kortizon verecek geçen yıl 1 tane içmiştim geçirmişti daha önceden aldıgım 2 tane bitkisel kremde kullanıyorum gebelikte zararı olmayan cennet kokulum ısırgan otu çayı iyi demişti ama eşim netten bakmış gebelikte kullanılmaz yazıyomuş öyle işte yatarak atlatmaya çalışıyoruz inşallah biran önce geçer:44::44::44::44:

krisim sağolasın canım benim ya öperim seni
sizin yolunuzdan gidiyorum işte inşallah sizin gibi sonuç alırım en kısa zamanda
düüzeltmeleri yapacağım tatlım sağolasın..

ceylancım çokk geçmiş olsun rabbim tez vakitte şifanı versin inşallah..
herkese iyi geceler diliyorum tatlı uykular biraz ütü yapıpı uyuyacağım ben de iyi bakın kendinize..

canım hoşgeldin geçmiş olsun hayırlara vesile olsun...inşallah...
listen ne güzel inşallah eşine kullandırabilirsin ben kullandıramıyorum ağız burun kıvırz kıvıra yapıyor dediklerimi...
sizler nasıl uygulatıyorsunuz bu tedavileri..
ilaç olarak vitamin hap yutmak istemiyor..larginin omega falan hiç kullanmadık biz.
bu arada ben adet oldum canım..
yeni umutlarla yola devam...
yarın eşimle üroloğa gidiyoruz inşallah dua edin de iiyi bişeyler duyalım....
CEYLAN geçmiş olsun cnm...
seviyorum sizi....

Son düzenleme:
elimde preseed tarzında sasmar jel var az kullandım ve bir kavonoz bal tarçın çörekotu karışımı isteyen oluursa özelden adres bıraksın göndereyim....
rabbim bu yangınımıza en kısa zamanda son versin inşallah,kucaklarımız boş kalmasınn .

Son düzenleme:
gıdıklama olayı güzelmiş.. benim kocinin spermler zorluyor.. söyleyeyimde gıdıklasın bari belki kapar benimkide :)))

Son düzenleme:
Merhaba kızlar biz de 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz en son gittiğimiz doktor spermiogram istedi ve sonuçlara göre de kadın doğum dru sprmleri düzeltmeye çalışırız ama düzelse bile şansınız çok düşük, aşılama veya tüp bebek öneririm dedi. İlk anda böyle söyleyince çok moralimiz bozuldu. Resmen hiç şasınız yok der gibi oldu. Ürolojik muayeneye çağırdı. Eşimi zar zor ikna ettim inş gidicez. Aşağıda test sonuçları var bilen arkadaşlar dra gidene kadar bu konuda yardımcı olabilirler mi? Şimdiden çok teşekkürler.

Spermogram+Kruger
Cinsel Perhiz 4 GÜN
Likefaksiyon Süresi (dk) 20
NORMAL DEĞERLER
Volüm(ml) 2 2-6 ml
Viskosite NORMAL
pH 7.6 7.2-8.0
Agglutinasyon YOK
Lökosit <1.000.000/ml <1.000.000/ml
Eritrosit <1.000.000/ml <1.000.000/ml
Non germ hücresi <1.000.000/ml <1.000.000/ml
Konsantrasyon ( /ml) 14,000,000 20-100 milyon/ml
Motilite 52%
Prg.Hızlı(+4) 10%
Prg.Yavaş(+3) 30%
Yerinde (+2) 12%
Hareketsiz 48%
TPMSS (Total progressif motil sperm sayısı) 2,800,000
MORFOLOJİ (Kruger kriterlerine göre değerlendirilmiştir)
Normal 4
Baş anomalileri 66
Boyun anomalileri 16
Kuyruk anomalileri 12
Stoplazmik droplat 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…