Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Niye kimse cevap vermiyor bir yardım eden yok mu kızlaar(((

gunaydin kizlarrr
CEYLANN gecmis olsun canim RABBIM sifa versin.
BILGEMM nasilsin canim ben sana bise sorcam canim yaa sen pihtilasma icin hangi testi yaptirmistin kadin dogumcuyla gorusmedim gorussem solerdi ama bu aksam nobetteyim onada bi baktirmak istiyorum simdi k.dogumcunun ne gerek var sozlerini dinleyemeyecegim

selam kızlar 1 haftadır gelemedım gecen ptesı dogum oldu cok sukur bı sorun yok evdeyız kızımla ıyıyız cok sukur ılk gun bıraz zorlu ama gecıyor ılk yuruyus atlatılınca gerısı kolay Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın kızlar hepınız ıcın dua ettım hep aklımdaydınız

Umud"um iyiyim sagol sen nasilsin?
Genetikte yapilizor bu test.
Testin adi faktor V (bes).
Kanda bakiliyor ama cikmasi 15-20 gunu buluyor.
Ben her zaman diyorum ,bebek dusunen herkesin bu testi yaptirmasi gerek.

Canım gözün aydın güle güle büyüt kızını. Allah daima güzel günlerini göstersin

Canım gözün aydın sağlıcakla büyüt kızını inşallah...

Herkesek Hayırlı günler şekerler.
Bilgemmm canım yazdıklarını okudum.
Düşüğünden sonra mı yaptırdın o testi.
Benim aklıma takıldı.
Bundan bir 5 yıl evveldi.
Kan tahlili yaptırmıştım. Ne içindi hatırlamıyorum ama.
Sonucunu almaya gittiğimde dediler ki bana,
"Kanınız pıhtılaştığı için çalışamadık"
Acaba laboratuardan mı kaynaklanıyor, yoksa kanım da pıhtılaşmaya eğilim mi var? :44:

herkese merhabalar pek kimse yok ama:)))
muescim nasılsın...
bende öğle yemeğine geldim eve bir size bakayım dedim yemeğimi yiyp gideceğim tekrar
öpüyorum sizi..

Niye kimse cevap vermiyor bir yardım eden yok mu kızlaar(((

canımcımm ben çok anallmam ama anladığım kadarıyla bişiler yazayım arkadaşlar gelince onlarda yardımcı olur merak etme:)))

aslında sizin değerler bizimki gibiymiş yani çok da vahim sayılmaz bence ben biraz iyimserim de bu konuda
aslında değeriniz aşılama yapılacak değer ama öyle bir tane spermiyogram ile ve kadın doğumcunun demesiyle aşılama yapılmaz öncelikle çok iyi bir ürologla görüşün
ürolog tahminen sizden bir ay sonrası için bir spermiyogram daha ve hormon tahlili isteyecektir
eğer ki hormonlarınızda sıkıntı varsa onun çaresine bakılır ilaç tedavisiyle
eğer yoksa varikosel var mı ona bakılır elle muayene ya da renkli doplerde
eğer ki varikosel varsa ameliyat yapılır ve değerlerin düzelmesi beklnir tabi ki ilaç ve vitamin takviyesiyle bu süreci hızlandırmak lazım
eğer tüm bu tedavilere rağmen bir ilerleme olmazsa bence o zaman tüp veya aşılama yapılmalı çünkü sperm problemi varsa direkt tüp veya aşılamaya gitmek doğru değil önce bu sorununu sebebini bulmalı ve onu tedavi etmeli
yoksa yapılacak tüp veya aşılama da tutmayabilir
sayı normlin altında ama tedavi ile yükseltilebilir morfoloji %4 olması gereken sınırda o iyi bence
hızlı hareketliniz % 10 onu % 50 lere çıkartabilirseniz sayıyı da biraz artırabilirseniz allahın iizniyle normal yoldan olur ama
boş durmamamn bişiler yapman lazım bir an evvel
ürologa gidin canım
moralini de hiç bozma burda ne değerlerle hamile kalanlar var
doktorun tüpte bile az şansın var denilen arkadaşlar normal yoldan hamile kaldılar
burayı takip et bence birazda geçmişe bakarsan sorularına cevap bulabilirsin
soracağın bişi varsa elimden geldiğince cevaplarım canım
bizimde hemen hemen değerlerimiz aynı hatta sizinkiler daha iyi bize de tüp dediler aşılama deiler ama biz tedavi olmayı tercih ettik eşim varikosel ameliyatı oldu 3 hafta önce
çok umutluyum rabbim umutsuz bırakmasın inşalalh canım..

canım hayırlısı olsun inşalalh..
üzülme rabbim en hayırlı zamnda versin inşalah..
canım benim eşimde önceleri biraz mırın kırın ediyordu ama ameliyattan sonra daha iyi bu konuda çok şükür
ama bende onunla beraber içiyorum canım balık yağı one a day diye bir vitamin keçiboynuzu pekmezi nohut falan hatta çocuğa yedirir gibi
yediriyroum birsana bir banaaaa diye diye:))
arada bazılarını aksatabiliyoruz tabi ama yine de sesini çıkartmıyo pek çünkü o da çok istiyor bebeği ve istiyorsa bişiler yapmak zorunda sende ikna etmeye çalış
canım artık hangi dilden anlıyorsa)))
benimki biraz çocuk ben oyunla yediriyorum..
hatta bazen sitem ediyo bana
çocuk diye diye beni öldür de kurtul diyo buna mide denir falan diyor ama yinede idare ediyoruz baaklım
çok baskı yapmıyorum ama baskı da bazen ters tepebiliyor işte uğraşıyoruz bakalım..

midyecim bu arada çokk geçmiş olsun rabbim bebişine hayırlı bir ömür nasip etsin bahtını da tahtını da güzel eylesin..
hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin..

Çok teşekkürler cevabın için umut verdin gerçekten..İlk anda aşılama ve tüp bebek önerince o kadar şaşırıp üzüldük ki( haftaya muayene için üroloğa gidicez eşimi zar zor ikna ettim umarım varikosel çıkmaz çünkü muayeneye zor giden ameliyata hiç yanaşmaz( inş vitamin desteğiyle değerler yükselir. burada size de çok geçmiş olsun inş ameliyat sonrası değerler yükselmiştir ve bir an önce bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız tekrar yardımın ve desteğin için çok teşekkürler.. kısa zamanda güzel haberleri burdan paylaşırız inş.

rabbım sıfalıgını versın bır an once canım benmmmm

Mues canim evet ben bu tup bebek denememden hemen once yaptirdim.
Sana da tavsiye ederim.
Ben herhangi bir suphe ile yaptirmadim aslinda,esimin kuzeni 4 dusuk yapinca ve benimde bir gebelik kaybim vardi,yaptirmaya karar verdim.
Kendi hastanemin genetik bolumunde yaptirdim tamamen ucretsiz.
Sonuca gore kanda pihtilasmam oldugunu ogrendik.
Gebelik takibimi yapan dr"um hemen rapor cikartti ignelerimide ucretsiz aliyorum.

Eda hanım, eşinizin sperm değerleri görünüşte doğal yolla da çocuk olması için yeterli. Ancak burada önemli bir sorun sperm DNA hasarlarıdır. Eğer spermlerin DNA denilen genetik materyali hasarlı ise, sperm analizi normal bile olsa, gebelik şansı azalır. Bu konuda ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında daha detaylı bilgi bulabilirsiniz. Sizde de bu şekilde bir araştırma yapabiliriz. Hasarlı spermlerle hem doğal yolla gebelik şansı düşer, hem de aşılama veya tüp bebek başarısı azalır. Bunu tedavi ile düzeltmek mümkün. İsterseniz, şimdi sabah akşam 1 tablet Tetradoks 100 mg antibiyotik başlayıp, ayrıca sabahları 1 adet de Endol tablet aldıktan sonra, aşağıdaki numaradan randevu alıp gelin, Bir gece Ankara'da kalabilirseniz, ertesi gün DNA analizinizi de yaptırıp, geri dönebilirsiniz. Sonucuna göre tedavinize devam ederiz.

bu arada günaydın arkadaşlarım

heyecandan hemen cevabı yayınladım

selam bile vermden:26:

nasılsınız

güzel anneler........anne adayları........ve anne aday adayları öpüyovum

mues
bılgem
cok opuyorum sızı

Bende seni öpüyorum canım benim.

Canım iyiki yaptırmışsın,
Niye baştan bu tür testler yapılmıyor.
Ne kadar üzücü birşey.
Bu benim kafamı baya kurcaladı.
İçime kurt düştü ilk fırsatta doktoruma söylicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…