Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya ne gusel nunlan ekıntos gelmıs ama ben yoktum

ekın cok komıksın yha
valla guldurdun benı delüüü
10defa calıstın erken oldun adet
belkı sımdı hc calısmadan bebegın gelır

lorke az otur evde tatlusum

kuzeyı habbyı oguzu cıhanı emırı dıger bebeklerı onume koysalarda ısırsam söle br gusellllll
cocuk sevesım var benım bugun yhaaaaa

ekinimm canım arkadaşımm ateşin halen düşük
aman çalışın dicemm hemde sıkı sıkı
sen bana kızıcan ama kızsanda yinede çalışın

ekinimm canım arkadaşımm ateşin halen düşük
aman çalışın dicemm hemde sıkı sıkı
sen bana kızıcan ama kızsanda yinede çalışın

kendimi ikna etmeye çalışıyorum canım:)
zamanında yumurtlama olsunda düzelsin şu döngüm senin dediğin gibi zamanında adet olmak bile nimet

canım bak geldim ben,ara ara giiriyorum ama kimse yok,çok özledim ya,çok mutluyum ,sanki hamileymişim gibi,tüpe başlıyoruz tüpe canımın içi,martta inşallah bebişim benimle:)))

içim şu an ne kadar coşkulu anlatamam,sanki bebğimin gelmesine çok az kaldı,öyle hissediyorum:))

çok güzel canım hep böyle hisset sen ne kadar rahat olursan ve inanırsan sonucuda güzel olur. Bende bugün çok heycanlıyım ilk kez bugün bebeğimi hissettim sabah sağ tarafıma yatmıştım bi baktım içimde bişey kaydı sağa sola inanamadım harika bi duyguydu inşallah en kısa zamanda sende bu duyguları yaşarsın

ceylan canım çok geçmiş olsun hasta olduğun için gelemiyorsun nete ama uğrarsan diye yazıyorum. Ben bugün bebeğimi hissettim içimde sağa sola kaydı yani nette 22. hafta falan diyorlar ama ben 18. haftasa hissettim

yağmurum tüp bebek tedavin hayırlı olsun canım benim rabbim tüm güzellikleri nasip etsin sana inşallah inşallah bize hamileyim müjdesiyle gelirsin seni seviyorum temiz kalpli arkadaşım

selaaammm..
ooo bu akşam herkes gelmiş sıraylan:)))
ronyacım dualarımız seninle inşallah uslu mu uslu tatlı mı tatlı sağlıklı mı sağlıklı ir bebişin olacak hayırlısıyla..

lorkemmm maaşallah hadi bakalım amerika yolu göründü demek gelince tedaviye başalrsınız hem belki de hava değişikliği iyi gelir
tedavisiz gelir bebişiniz inşallah ben de ateş ölçmeyi bıraktım bu ay hiç ölçemedim dört gözle adet bekliyorum yine bugün 33. günüm yine 50 lere vuracak gibi doktora gideceğim biraz bekleyeyim de bu adetimden sonra rahim filmimi de çekileceğim artık eşimin ameliyatını bekliyordum hamilelik şansını arttırıyor diye.

yağmurcum hayırlı olsun çok sevindim senin adına..

ekintos canım çokk geçmiş olsun inşalalh tez vakitte geçer sarılığı paşanın rabbim korusun onu

ekincim çalış çalış boş durma boş duranı allah sevmez:))))

butterfly canım ne yaptın rahim ağzın ölçüldü mü bugün aklımdan geçtin inan ne yaptı ki diye düşündüm
umarım bir sıkıntı yoktur dikişe gerek kalmaz bende de rahim ağzı yetmezliği olduğu için biliyorum sıkıntılı bir durum araştırmıştım aman diyim dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…