- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.381
maşallah sen iyi kilo almışsın :) ben 59la başladım, 68'im şuan, 3 kilo daha alsam yeter galiba :) dediğin gibi sağlıklı olsunlarda kilo aldırrız :) sen baya ağırlaşmışsındır o zaman, benim karnım falan fazla yok, hele sabahları uyanınca hamile olduğumu unutuyorum :) çok şükür iyim şimdilik, önceki bel ağrılarım falanda geçti, inşAllah böyle devam eder doğuma kadar..
Macera dolu Americaka'lı lorkem naber güzel hatun :)))
merhaba hanımlar...
maşallah sizlere
mücadelenin sonunda zaferle sonuçlanmış bir hediyeniz var..
ben sürekli okuyorum bu formu ara arada yazıyorum
benim eşimdede morfoloji problemi var
varikosel yok
1.5 senedir denemediğimiz şey kalmadı
zaten tüp tek çare demişlerdi
cumartesi günü adet olmam lazım
10 dk öncesine kadar biraz olsun umudum vardı kahve lekeler gelmedi acaba dedim ama az önce çoook hafif leke geldi
yani adet sinyali verdi
4 senelik evliyiz 28 yaşındayız
kardeşimin düğünü var ve eminim düğünde bütün herkes bebek yokmu diyecek
zaten inanın kimse ile görüşmüyorum hiç bişey sormasınlar diye...
zormuş çok zormuş
micro yaptıracağız herkes yaptırıyor önceden korkuyordum iğnelerden hormonlardan ama artık inanın hiç önemsemiyorum
ronyacım inanırmısın bazen ne istiyorum biliyomusun
eşimin değerleri aşılama yapılacak kadar olsa bana aşılama yapılsa
sonra bir mucize olsa ve ikiz olsa ben yaradana bir tane için dua ederken bana 2 tane verse
kalabalık aileyi ne çok seviyorum
bıcır bıcır etrafta dolaşan çocuklarım olsun istiyorum
iğneleri acaba yapabilir miyim sadece onu düşünüyorum
ne olur sen hamilesin karnını benim içinde sev ve dua et
telekkür ederiz canımadacımm ekintosumm fatmam pammukum ve canım boncuğum
yavrularınız çok güzeller maşallahbugün faceden baktım fotolarına
ayrıca habibeme hasta oldum maşallah nasıl tatlı
fotolara yorum yapan tüm arkadaşlarımda dua ettim
inşallah tez vakitte onların bebişlerinide görürüz
ve benimkinide
maşallahh bebişine benimde aynı haftada kilosu aynıydı
doktor böyle giderse 3000 gr olur dedi
neyse sağlıklı olsunlarda zaten kilo alıyorlar
canım bende çok kilo aldım şimdiden 15 kilo aldım
umarım doğuma kadar 18 kiloyla falan kapatırım
ekın daha catlamamıs ama yarın yukselıs olacak gıbı ...370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
çalışmayı işaretlerken zorlandım nerdeydi diye yerini unutmuşum valla
SELAM KIZLAR
progestana ne zaman başlıyım ya bi heves içindeyim nedense
Kizlar merhabaa gecmisi okuyamadim eve gidince aksam tek tek okuycam inş.
Ben bugun devlet hastanesine gittim tahlil istedi 3. günüydü bugun reglimin, 21. gün progesteron, smear, elisa ve hemogram istemiş. Elisa ve hemogrami niye istemis hic anlamadim endiselenmedim desem yalan olur :S buda bugunki sonuclarim hormonlar hakkinda bilgisi olan varsa bakarmi acaba merak ediyorum nasil değerler
http://d1202.hizliresim.com/u/9/2kn6d.jpg
selam güzelller, herkes iyidir inşAllah..Ceylanım geçmiş olsun, Midyem gözün aydın canım..bende iyim çok şükür, 100lük şeker yüklemesi yapıldı ve tüm değerlerim iyi çıktı, doktor herşey serbest dedi :)))) üstümden sanki büyük bir yük kalktı valla..öyle devam ediyoruz bakalım..
aman kız dur konusup konusup gıdememek var ıcımde patlar esım gıderde ben gıdemezsemmaşallah sen iyi kilo almışsın :) ben 59la başladım, 68'im şuan, 3 kilo daha alsam yeter galiba :) dediğin gibi sağlıklı olsunlarda kilo aldırrız :) sen baya ağırlaşmışsındır o zaman, benim karnım falan fazla yok, hele sabahları uyanınca hamile olduğumu unutuyorum :) çok şükür iyim şimdilik, önceki bel ağrılarım falanda geçti, inşAllah böyle devam eder doğuma kadar..
Macera dolu Americaka'lı lorkem naber güzel hatun :)))
Ronyam tansıyonun az yuksek cıkmıs sanırım aman dıkkat et hatta mumkun oldugunca tuzu hayatından cıkarabılsen keske
ama gecıcı bıseydır belkı ogun yedıgın bısyeler tetıklemıstır dıye dusunuyorum
telekkür ederiz canım
aminnn inşallah önce sen olmak üzere tek tek görelim kuzucukları
benim 28 haftalıkken 1200 gr dı
asıl son haftalarda çok kilo alıyor
dr 3000 g olur diyordu 3600 g doğdu
ona göre sizinkiler daha da tombiş olabilir
bende 14 kilo ile kapattım 7 si gitti kaldı 7 si
Ronyam tansıyonun az yuksek cıkmıs sanırım aman dıkkat et hatta mumkun oldugunca tuzu hayatından cıkarabılsen keske
ama gecıcı bıseydır belkı ogun yedıgın bısyeler tetıklemıstır dıye dusunuyorum
Ronya geçmiş olsun canım inşallah önemli değildir..
lorkecim nasılsın canım??
canm iyiymiş sonuçlar kaan hoca öyle dedi :)canım vallahi ben bilmem pek bu hormon işlerini ama fsh lh prolaktin normal gibi diğerlerini hiç bilmiyorum yine de sen bana pek güvenme
gelbebeğim hocaya mail at yorumlasın cnm
:))))))))rızkı bol olsun ınsallahhhhhhhyer kesin iyiki uyardın kıs:)))
ceylanım bebişine ilk oyuncak gelmiş ne güzel
amın ya rabbımEsra'm sagol kusum.
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.
Bizlerede saglicakla dogum yapmayi.
melısam nasılsın bebegımselam güzelller, herkes iyidir inşAllah..Ceylanım geçmiş olsun, Midyem gözün aydın canım..bende iyim çok şükür, 100lük şeker yüklemesi yapıldı ve tüm değerlerim iyi çıktı, doktor herşey serbest dedi :)))) üstümden sanki büyük bir yük kalktı valla..öyle devam ediyoruz bakalım..
dıkkat et kendıneesra yiyecek yerim kalmadı kız annem ne buluyosa yediriyo göbek aldı başını gidiyo
evet ilk oyuncagıda geldi çok kısmetli olacak inşallah ögrendigim gün primadan gelmişti hediyesi
sonra yılbaşında geldi
sonra çorabı geldi şimdide oyuncagı
ıyılık canım yenı gordum mesajınıRonya geçmiş olsun canım inşallah önemli değildir..
lorkecim nasılsın canım??
Ronyam bende sana bayılıyorum noolmuslorkemm 15-9 oldu baya baş dönmesi baygınlık hali yaşadım
normalde hep düşüktür benim tansiyonum bu kadar yükselmesi bile yetti
bu arada kızz gezgin hatun facede fotolarına baktım
bayılıyorum sana hep böyle ol canım lorkem
amerikayı bizim içinde keşfet
ıyılık canım yenı gordum mesajını
burya geldıkcede ates tablonu paylasırmısın merak ettım
Ronyam bende sana bayılıyorum noolmus
adım cıktı zaten gezgıne hakkını vereyım en ıyısı
babam her aradıgında nasılsın dedıkten sonra dırek evde mısın dıe soruyo
Muescim tedavin hayirli olsun tatlim insalllah guzel haberlerini bekliyorum
İnşallah Lorke'm bu yıl hamiş yılı olur inşallah.
Evet canım Kadıköy'de yaptırcağım Tayfun Bey'de.
Şuan gittiğim doktorum burada İzmit'te.
Aynı zamanda tüp bebek doktoru.
Ben doktoruma tüpe başlayacağımızı söylediğim de oda bahçeciden Süleyman Bey'i ve Tayfun Bey'i önerdi daha önce onlarla çalışmış.
Bizde Tayfun Bey'i istedik.
Takiplerim burada yapılıcaktı ben sadece opu ve transfer için kadıköy e gidicektim ama eşim azospermiye yakın olduğu için,
Tayfun Bey direk tese ye gitmek yerine havuz sistemiyle spermleri biriktirelip donduralım.
Transfere kadar 10 gündebir numune alalım diyince.
Nasılsa eşim gidicek diye benimde takiplerim orada yapılıcak.
Gozyasi hayirlisi olsun tatlim ayni zamanda gelmis bizim kirmizilarselam herkese iyiki su ates olcmeye baslamisim bu ay gec yumutladim dolayisiyla adetimde gecikti 31. gunumdeyim kesin hamileyim zannederdim :)
yagmurum tedavin hayirli olsun insallah topik hamile haberleyiyle dolar
lorkecim iyi gezmeler sana ne zaman yolculuk
ceylancim annelik burdan basliyor iste nelere daha katlanacaksin ya safi oku insallah agrilarin azalir
ekintos bebegin nasil iyidir insallah
gokcen bende bu aydan sonra rahim filmi cektircem yoksa hep bi sorun varmi diye dusunup duracagim
lorkem klomen daha hic icmedim tatlim ama kisttenmi diye sordum bugun doktora kistin yok dedihayılrısı olsun canım benımde bı kac ay ole gelmıstı ılac kulllandıysan klomen vs tarzı onlar yapabılıyo
ıstersen 3. gun kontrole gıt kıst gıbı bıseyden de olabılı
canım daha bellı degıl cuma pasaportlarımız gelınce vıze basvurusu yapıcaz bakalım ne zaman donerler bılmıyoruz
Mavicim okurken cok duygulandim gercektenBen yazmadım canım alıntı :) sevgili yerine bebği koydum ben. inanıyorum. hiç ummadığımız bir an ve en güzel zamanda gelecek bize :)
ekinim ronyam daha iyi bilir ama ovu testine gore bugun yarin yumurtlayacaksin bi iki gun sonrasinda iciliyorsa ilac max bugunde dahil 3 sonra icilebilir gibi tabiii atesin yukselise gecerse370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
çalışmayı işaretlerken zorlandım nerdeydi diye yerini unutmuşum valla
SELAM KIZLAR
progestana ne zaman başlıyım ya bi heves içindeyim nedense
ne kadar guzel bebisinin ilk oyuncagi gelmisssekiinn bana eti cinden oyuncak geldi kız bu nerden çıktı hiç hatırlayamadım sonra netten baktım kimi çok güldürdünmü ne öyle bişey yapmışım ordan gelmiş
meliscim cok sevindim sekerin duzene girmis ohhhh nasi bi ziyafet cekmisindir kendine cikolata yerken bende cok mutlu oluyorumselam güzelller, herkes iyidir inşAllah..Ceylanım geçmiş olsun, Midyem gözün aydın canım..bende iyim çok şükür, 100lük şeker yüklemesi yapıldı ve tüm değerlerim iyi çıktı, doktor herşey serbest dedi :)))) üstümden sanki büyük bir yük kalktı valla..öyle devam ediyoruz bakalım..
cok tesekkur ederim ronyam. Sen ve lorkem ozellikle her sorduguma cvp veriyorsunuz allah sizden razi olsun kizlarcanım malesef tablon kesin çatlamış demiyor
onun için bence içme
ateşin hala düşük seyrediyor ve lütfen ekinimm çalışın
canım bütün değerlerin çok güzel özellikle fsh ve lh dengen çok iyi
ama östrojenin sanki biraz yüksek gibi
umaırm diğer testlerinde normal çıkar
hadi gözün aydın olsun
ama sakın benim gibi şekerim yok diye yemeye verme kendini
tansiyonum yükseliyor benimde 15-9 oldu geçen gün
hastanede kaldım bir kaç saat
ama çok korktum baya panik oldum
Masallah hepsinin miniklerine alllah hayirli uzun omurler versin insallah benide araniza alirmisiniz facede bende gormek istiyorum bebislerinizi.adacımm ekintosumm fatmam pammukum ve canım boncuğum
yavrularınız çok güzeller maşallahbugün faceden baktım fotolarına
ayrıca habibeme hasta oldum maşallah nasıl tatlı
fotolara yorum yapan tüm arkadaşlarımda dua ettim
inşallah tez vakitte onların bebişlerinide görürüz
ve benimkinide
20 martmi dogumun ronyam rabbime sukurler olsun yedin bitirdin hamisligi. Koc burcumu olcak karakizin masallahhhhcanım gülümmm iyiyimm ben
sen hoşgeldin çok özledim seni canım arkadaşım
canım doğum muhtemelen 20 mart gibi görünüyor
umarım sağ salim gelir bıdık kızım
lorkemm 15-9 oldu baya baş dönmesi baygınlık hali yaşadım
normalde hep düşüktür benim tansiyonum bu kadar yükselmesi bile yetti
bu arada kızz gezgin hatun facede fotolarına baktım
bayılıyorum sana hep böyle ol canım lorkem
amerikayı bizim içinde keşfet
esra yiyecek yerim kalmadı kız annem ne buluyosa yediriyo göbek aldı başını gidiyo
evet ilk oyuncagıda geldi çok kısmetli olacak inşallah ögrendigim gün primadan gelmişti hediyesi
sonra yılbaşında geldi
sonra çorabı geldi şimdide oyuncagı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?