- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.401
Muescim tedavin hayirli olsun tatlim insalllah guzel haberlerini bekliyorum
Gozyasi hayirlisi olsun tatlim ayni zamanda gelmis bizim kirmizilarbende ptesi cektircem rahim filmini cok korkuyorum
lorkem klomen daha hic icmedim tatlim ama kisttenmi diye sordum bugun doktora kistin yok dedi
Mavicim okurken cok duygulandim gercekten
ekinim ronyam daha iyi bilir ama ovu testine gore bugun yarin yumurtlayacaksin bi iki gun sonrasinda iciliyorsa ilac max bugunde dahil 3 sonra icilebilir gibi tabiii atesin yukselise gecerse
ne kadar guzel bebisinin ilk oyuncagi gelmisss
meliscim cok sevindim sekerin duzene girmis ohhhh nasi bi ziyafet cekmisindir kendine cikolata yerken bende cok mutlu oluyorum
cok tesekkur ederim ronyam. Sen ve lorkem ozellikle her sorduguma cvp veriyorsunuz allah sizden razi olsun kizlarostrojenin yuksek olmasi hamilelige engelmidir acaba neyapmali dusurmek icin biraz arasyirayim bunu:26:
Masallah hepsinin miniklerine alllah hayirli uzun omurler versin insallah benide araniza alirmisiniz facede bende gormek istiyorum bebislerinizi.
20 martmi dogumun ronyam rabbime sukurler olsun yedin bitirdin hamisligi. Koc burcumu olcak karakizin masallahhhh
slm kızlar nasılsınız?
Arkadaşlar eşimde sperm sayısı 20 mılyondu ve ılerı hareketlılık %5 idi ayrıca Hareketsizde %60 dı doktor bunun tedavısı olmadığını , aşılama ayrıca tüp bebek olması gerektiğini söyledi;
Eşim bı aktara gitti ve aktar karışımlar verdı ilk karışımı çay olarak içti diğerini ise 1 çay kaşığı yutarak içti. Ayrıca 1 kg bal verdi balı 2 ayda bitirdi ve hergun daldan dökülmüş inciri zeytin yağında 1 gun beklettikten sonra sabah ve akşam 1 er adet aldı ayrıca 1 adet keçi boynuzu yedi her akşam(Keçi boynuzu Çayını içemedi içi bulandı çiğ yedi)
SONUÇ = sperm sayısı 180 mılyon ileri hareketlilik %25 Değerler arttı ve 2 ay sonunda hamile olduğumu anladım İkız gebelik oldu...
İnş. bebek bekleyen herkeze Allah en kısa zamanda kavuştursun.......
canım bak buna çok sevindim
benede bizim kız bıdık olucak diye sıkılıyordum
gerçi sağlıklı canı içinde olsun yeter ama
yinede biraz ele avuca gelsin istiyor insan
seninki maşallah çok güzel doğmuş
kaçıncı haftada doğmuştu
lorkemm 15-9 oldu baya baş dönmesi baygınlık hali yaşadım
normalde hep düşüktür benim tansiyonum bu kadar yükselmesi bile yetti
bu arada kızz gezgin hatun facede fotolarına baktım
bayılıyorum sana hep böyle ol canım lorkem
amerikayı bizim içinde keşfet
ay evet ya o 40 gun cok zor olacak emınım sade bana degıl esımde ben bıkac gun evde kalınca ne hale geldıgımı bılıyo Allah yardımcısı olsun sımdıdenee adamcağız biliyor evladını
gez lorkemm gez eve kapanacağın günlerde gelecek
tabi senin en fazla 40 gün olur :))
tamam ne guzel ıste demekkı mevsımsel degısıklık vs olabılırlorkem klomen daha hic icmedim tatlim ama kisttenmi diye sordum bugun doktora kistin yok dedi
Arkadaşlar eşimde sperm sayısı 20 mılyondu ve ılerı hareketlılık %5 idi ayrıca Hareketsizde %60 dı doktor bunun tedavısı olmadığını , aşılama ayrıca tüp bebek olması gerektiğini söyledi;
Eşim bı aktara gitti ve aktar karışımlar verdı ilk karışımı çay olarak içti diğerini ise 1 çay kaşığı yutarak içti. Ayrıca 1 kg bal verdi balı 2 ayda bitirdi ve hergun daldan dökülmüş inciri zeytin yağında 1 gun beklettikten sonra sabah ve akşam 1 er adet aldı ayrıca 1 adet keçi boynuzu yedi her akşam(Keçi boynuzu Çayını içemedi içi bulandı çiğ yedi)
SONUÇ = sperm sayısı 180 mılyon ileri hareketlilik %25 Değerler arttı ve 2 ay sonunda hamile olduğumu anladım İkız gebelik oldu...
İnş. bebek bekleyen herkeze Allah en kısa zamanda kavuştursun.......
kızlar reklam arasımı verdiniz:)
bakmadım umarım kimse hangi aktardan aldın diye sormamıştır:)
yoktur dimi aramızda yok yokkktur:)
Gunaydin kizlar.
Ronya'm cok gecmis olsun.
inşallahda olmazsin canim benim. Luteal fazin 12-14 gun olmasi çok güzel canim hic merak etmeazra daha regl olmadim ama olacagimdan eminim 3-4gune
ronya gecmis olsun umarim simdi daha iyisindir sana gecen ay luteal fazim cok kisa surdu demistim ama bu ay 12 ya da 14 e tamamlayacak galiba bu durumda ters giden bir s
sey yok degil mi
herkese selamlarrrrr
Çok sevindim bunu duyduguma butterfly rabbim sonuna kadar sağlıkla goturmeyi nasip etsin insallahhhhhcanım E2 nin ne kadar etkili olduğunu bilmiyorum ama benim hamile kaldığım ay 79 du doğal yolla hamile kaldım. Hormonlara çokda takılmamak lazım herşey kader kısmet
oh ohhh valla ne kismetli bi bebişin var maşallahhhhiyiyiz canım seni sormalı unnadodan indirim çekim vardı 20 tl lik bi tane emzirme atleti aldım bi tanede bebiş atkısı aldım atkı çok güzel ama 30 tl tuttu ben 10 tl verecem yani
aynennay evet ya o 40 gun cok zor olacak emınım sade bana degıl esımde ben bıkac gun evde kalınca ne hale geldıgımı bılıyo Allah yardımcısı olsun sımdıden
tamam ne guzel ıste demekkı mevsımsel degısıklık vs olabılır
bazen olabılıyomus degısık sekılde kanamalar...
ben hangı aktar degılde gozunuz aydın yazacaktım bı baktım kı ılk mesajı
günaydin bilgemmmmm nasilsin bebişimiz nasilGunaydin kizlar.
Gunaydin kizlar.
arkadaşlar merhaba dün tüp bebek sonrası test sonucumuzu ögrendık negatif( eşimde şiddetli oat mevcut,4.kalite spermle embrıyomuz olsutu. sperm artırmak kalıtesını hareketlılık vs. artırmak ıcın onerılerınıze ıhtıyacım var. istanbulda bu işin ustası dıyebılecegınız bı doktor var mı? lütfen yardımlarınızı beklıyeum cok kötu durumdayız......
hakkinizda hayirlisi olsun oat nedir sayiniz kac hareket vs biz klomen proxeed msure l arginine ve balik yagi kullaniyoruz bitkisel olarakta her gun 1 kasik keciboynuzu tozu ve isirgan cayi 4. ayimiz proxeed deneyebilirsiniz ama sorun ne tam olarak anlayamadim
arkadaşlar merhaba dün tüp bebek sonrası test sonucumuzu ögrendık negatif( eşimde şiddetli oat mevcut,4.kalite spermle embrıyomuz olsutu. sperm artırmak kalıtesını hareketlılık vs. artırmak ıcın onerılerınıze ıhtıyacım var. istanbulda bu işin ustası dıyebılecegınız bı doktor var mı? lütfen yardımlarınızı beklıyeum cok kötu durumdayız......
gunaydin kizlar hayirli cumalar
yani sayı az 2 milyon gibi, morfoloji bozuk ileri hareketli yok, yavaş ve yerinde hareketli var, her 3 sorun spermde mevcut.
varikosel yok, hormonlar normal, geneteik bi sorun yok ... sizin sorun neydi?
yani sayı az 2 milyon gibi, morfoloji bozuk ileri hareketli yok, yavaş ve yerinde hareketli var, her 3 sorun spermde mevcut.
varikosel yok, hormonlar normal, geneteik bi sorun yok ... sizin sorun neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?