Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar eşimde sperm sayısı 20 mılyondu ve ılerı hareketlılık %5 idi ayrıca Hareketsizde %60 dı doktor bunun tedavısı olmadığını , aşılama ayrıca tüp bebek olması gerektiğini söyledi;
Eşim bı aktara gitti ve aktar karışımlar verdı ilk karışımı çay olarak içti diğerini ise 1 çay kaşığı yutarak içti. Ayrıca 1 kg bal verdi balı 2 ayda bitirdi ve hergun daldan dökülmüş inciri zeytin yağında 1 gun beklettikten sonra sabah ve akşam 1 er adet aldı ayrıca 1 adet keçi boynuzu yedi her akşam(Keçi boynuzu Çayını içemedi içi bulandı çiğ yedi)

SONUÇ = sperm sayısı 180 mılyon ileri hareketlilik %25 Değerler arttı ve 2 ay sonunda hamile olduğumu anladım İkız gebelik oldu...

İnş. bebek bekleyen herkeze Allah en kısa zamanda kavuştursun.......

canım E2 nin ne kadar etkili olduğunu bilmiyorum ama benim hamile kaldığım ay 79 du doğal yolla hamile kaldım. Hormonlara çokda takılmamak lazım herşey kader kısmet

kızlar reklam arasımı verdiniz:)

bakmadım umarım kimse hangi aktardan aldın diye sormamıştır:)
yoktur dimi aramızda yok yokkktur:)

canım 38+5 te doğdu seninde planlı sezeryan olursa bu civarlarda olur bence
tam bebeğin hızlı kilo aldığı zamanlardasın günlük meyve sebze süt ve protein eksik etme
eşimle iş arkadaşlar dalga geçiyordu yengeyi doyuramadın diye
manavda sormuş sonunda merakını yenemeyip kaç çocuk var diye
eşimde inşllah 1 tane var demeye uğraşıyoruz demiş
1 kilo zeytin yağlı pırasayı tek başıma yiyordum tek öğünde
sağlıklı olması en önemli yinede biz herzamanki gibi elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakalım

ee adamcağız biliyor evladını
gez lorkemm gez eve kapanacağın günlerde gelecek
tabi senin en fazla 40 gün olur :))
ay evet ya o 40 gun cok zor olacak emınım sade bana degıl esımde ben bıkac gun evde kalınca ne hale geldıgımı bılıyo Allah yardımcısı olsun sımdıden

lorkem klomen daha hic icmedim tatlim ama kisttenmi diye sordum bugun doktora kistin yok dedi
tamam ne guzel ıste demekkı mevsımsel degısıklık vs olabılır
bazen olabılıyomus degısık sekılde kanamalar...

kızlar reklam arasımı verdiniz:)

bakmadım umarım kimse hangi aktardan aldın diye sormamıştır:)
yoktur dimi aramızda yok yokkktur:)

ben hangı aktar degılde gozunuz aydın yazacaktım bı baktım kı ılk mesajı

inşallahda olmazsin canim benim. Luteal fazin 12-14 gun olmasi çok güzel canim hic merak etme

canım E2 nin ne kadar etkili olduğunu bilmiyorum ama benim hamile kaldığım ay 79 du doğal yolla hamile kaldım. Hormonlara çokda takılmamak lazım herşey kader kısmet
Çok sevindim bunu duyduguma butterfly rabbim sonuna kadar sağlıkla goturmeyi nasip etsin insallahhhhh

iyiyiz canım seni sormalı unnadodan indirim çekim vardı 20 tl lik bi tane emzirme atleti aldım bi tanede bebiş atkısı aldım atkı çok güzel ama 30 tl tuttu ben 10 tl verecem yani
oh ohhh valla ne kismetli bi bebişin var maşallahhhh ceylancim aldiklarinin resimleri varsa gormeyi cok isterim ozellikle atkisiniii

aynenn bende kucuk dilimi yutcaktim oncee vay be ne karisimmis dedim sonra bi anda dank etti baktim tek msj

Gunaydin kizlar.
Ronya'm cok gecmis olsun.
günaydin bilgemmmmm nasilsin bebişimiz nasil

arkadaşlar merhaba dün tüp bebek sonrası test sonucumuzu ögrendık negatif( eşimde şiddetli oat mevcut,4.kalite spermle embrıyomuz olsutu. sperm artırmak kalıtesını hareketlılık vs. artırmak ıcın onerılerınıze ıhtıyacım var. istanbulda bu işin ustası dıyebılecegınız bı doktor var mı? lütfen yardımlarınızı beklıyeum cok kötu durumdayız......

hakkinizda hayirlisi olsun oat nedir sayiniz kac hareket vs biz klomen proxeed msure l arginine ve balik yagi kullaniyoruz bitkisel olarakta her gun 1 kasik keciboynuzu tozu ve isirgan cayi 4. ayimiz proxeed deneyebilirsiniz ama sorun ne tam olarak anlayamadim

Son düzenleme:

yani sayı az 2 milyon gibi, morfoloji bozuk ileri hareketli yok, yavaş ve yerinde hareketli var, her 3 sorun spermde mevcut.

varikosel yok, hormonlar normal, geneteik bi sorun yok ... sizin sorun neydi?

ALLAHHIM;Bu güzel cuma gününde,RAHMETİN gök yüzünden yağarken,Sana açılan elleri ve çekilen SALAVAT şerifleri boş çevirme.AMİN

Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah.
İstanbul'da bilmiyorum ama buradaki arkadaşlarımız Ankara'da Kaan Hoca ile görüşüyorlar.
Arkadaşımızın dediği gibi sorun tam olarak ne fsh mı varikosel mi?

gunaydin kizlar hayirli cumalar

Günaydın hayırlı cumalar canım...

yani sayı az 2 milyon gibi, morfoloji bozuk ileri hareketli yok, yavaş ve yerinde hareketli var, her 3 sorun spermde mevcut.

varikosel yok, hormonlar normal, geneteik bi sorun yok ... sizin sorun neydi?

aynı sorun bizdede var. doktor eşimi muayene bile etmemiş.varikoselden çift taraflı ameliyat olsanda durum dğeişmez demiş. insnaların ümitlerini kırmak nekadar kolay. daha eşimin ne kan ne hormon tahlili yapıldı.sebep bilinmeden insanın morlaini ne güzel bozuyolar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…