Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım günaydınn..
çatlamanın hangi gün olduğunu ben de tam bilemiyorum bildiğim tek şey ateşin düştüğü ve yükseldiği günün önemli olduğu
ve siz yükselişe geçer geçmez iki gün üst üste çalışmışsınız
allahın izniyle denk gelmiştir canım maaşalllah diyorum:)))

valla artık 35 gün falan kalmadı bittercim
aklına nasıl eserse o zaman geliyo kırmızılar:)) benim hormon değerlerim şşöyleydi canım:

TSH: 0.8997
FSH: 5.61
LH: 5.89
Prolaktin: 25.80
Progesteron: 0.3
E2 : 18.25

adetimin 3. gününün değerleri canım bunlar tsh senin dediğin değerden çok düşük
düşük olmasının da bir sıkıntısı varmı bilmiyorum
prolaktinim biraz sınırın üztünde lh da fsh ın üstünde kızların dediğine göre ve benim de araştırdığım kadarıyla
pco göstergesi zaten en önemli belirti olan adet düzensizliği de var
hayırlısı bakalım. bu ay bir test daha yaptırayım diyorum,ama merak ediyroum siz testleri nerde yaptırıyorsunuz
kimileri ben her ay baktırıyorum diyor şaşırıyorum doğrusu. özelde ücretli devlet desen doktora derdini anlatsan da doktor seni anlamıyo bir hormon testi için dil dökmek gerekiyo
ben geçen ay sağlık ocağında yaptırdım aile hekimimden istedim
bu ay daha oraya gideyim diyorum..

canımmm senin adına geçekten çok seviniyorum..
hiç beklemediğin anda geldi bebişin kimyasaldı boş gebelikti derken hayııırrr ben geldim annneciğimmm dedi sana ve şu an seninle:)))
rabbim ömür boyu ayırmasın sizi birbirinizden inşallah

canim ilk defa oldu standart 30 gun olur benim eger ates olcmeseydim 34. gundeyim kesin hamileyim zannederdim. insallah canin duan hepimiz icin gecerli

hımmm anladım canım umarım ilk ve son olur döngünün uzun olması
çünkü insan eğer bişi olmaduığını da biliyorsa gerçekten bir an evvel adet olmak ve yeni döngüye başlamak istiyor
her yeni döngü yeni bir umut demek
ben bunu çok iyi anlayabiliyorum her ay adet olayım artık diye yalvarıyorum resmen..
her şeyde bir hayır vardır diyelim yine de..
ateş ölçmenin güzelliği de bu işte adet olup olmayacağını az çok tahmin ediyorsun

sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur bekleyip göreceğiz hayırlısı artık sen nasılsın neler yapıyosun

sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur bekleyip göreceğiz hayırlısı artık sen nasılsın neler yapıyosun

iyiyim canmı çok şükür ben de beklemedeyim ne yapayım eşimin ameliyatı sonrası sabırsızlıkla gün saymaktayım ve her ay olduğu gibi bu ay da adetimi beklemekteyim pek bir değişiklik yok yani:)))

kızlar size bişi soracağım saraçoğlunun sitesindeki keçi boynuzu kürü
ve arısütü+ bal+ polen karışımını kullanan var mı güvenilirdir değil mi en azından
aktarlardakinden daha güvenilirdir herhalde ne dersiniz fiyatları dışarıdakinden daha yüksek de yeter ki iyi olsun önemli değil
pekmez 17 tl arısütü+bal+polen 65 tl

merhaba canım ben keçi boynuzu kürü uyguladım direk aktardan aldım kaynattım hergün içti kociş sperm sayımız azdı ve ileri hareket yoktu 9 aydır uğraşıyoduk bebiş için 1,5 ay önce keçiboynuzuna başlamıştık ve bir mucize oldu şimdi hamileyim 4 haftalık :))

canım benim eşim kullandı
eşimde morfoloji %1 hız %5
bunları iyileştirmek için ibrahim saraçoğlunu telefon ile aradım bize kürler gönderdi
bunları kullanmamızı istedi bu hafta içinde test yaptıracağız bakalım ne kadar işe yaramış
biz yaklaşık 8 ay tedavi gördük yani eşim saraçoğlunun gönderdiklerini kullandı
hamilelik gerçekleşmedi
saraçoğlu bu kürleri kullansın hamileleik gerçekleşsede gerçekleşmesede kürlerin bitiminde tekrar spermiogram yapıp kendine göndermemizi istedi...
allah hayırlısını versin....
28 yaşındayız 4 senelik evliyiz...

canım maaşallah sizin adınıza çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasi petsin inşalalh..
ben de aktardan alıp yapıyotum canım keçiboynuzu kürünü ama keçiboynuzumuz bitti iki gündür yapamıyorum
kardan çarşıya çıkıp alamadık da bir türlü
saraçoğlunun sitesine bakayım belki vardır sipariş ederim diye düşündüm
keçiboynuzu yokmuş ama pekmezi ile arısütü karışımını gördüm
ben kür dışında pekmrzini de arısütü karışımını da yediriyorum baktım onlar da evde az kalmış bir iki haftaya biter acaba onları burdan mı sipariş versem ki diye düşündüm
ondan sorayım dedim sağolasın çok teşekkür ederim bu güzel haberleri duydukça daha bir hevesle sarılıyorum takviyelere:)))

canım benim duyduğum en etkili olanı kaynatıp içmek.ben bide ileri hızımız olmadığı için preseed jel kullandım.isterseniz onuda bi deneyin

canım inşallah faydası olmuştur öyle ümit edlim öyle olsun:)))
test sonucunu yaptırınca muhakkak buraya da yaz merak ettim şimdi ama 8 aylık bir kullanım çok şey değiştirmiştir diye düşünüyorum
hangi kürleri yolladı size canım
güzel haberlerini bekleyeceğim inşallah:))

ayrıca tüp bebek ile ilgili hiç bir fikrim yok maalesef sanırım tüm tüp bebek tedavilerinde istemiyorlar
kimii doktor istiyo kimi doktor istemiyo burada yazılanlardan öyle hatırlıyorum canım

canım benim duyduğum en etkili olanı kaynatıp içmek.ben bide ileri hızımız olmadığı için preseed jel kullandım.isterseniz onuda bi deneyin

tamam canım çok sağolasın zaten keçi boynuzu kürü bizim vazgeçilmezimiz:)))
demirbaş onsuz olmaz
iki gündür keçiboynuzumuz bitti alamıyoruz diye bile nasıl canım sıkılıyor sanki bişiler eksik kalıyor:))
preseed için iki ay daha bekleyeceğim ameliyatımızı yeni olduk biraz değerler yükselsin öyle inşalah:))

Son düzenleme:
iyiyim canmı çok şükür ben de beklemedeyim ne yapayım eşimin ameliyatı sonrası sabırsızlıkla gün saymaktayım ve her ay olduğu gibi bu ay da adetimi beklemekteyim pek bir değişiklik yok yani:)))

SELAM herkese...

gökcenim aman gün sayma ben 90 gün nasıl dolacak derken 210 gün oldu bak hala sayıyorum ..
vitaminlere çalışmalara devam et ama sayma.saydıkca bereketi artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…