- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.621
ciddimisin ben hamile kalınca 6. haftada doktor önlem amaçlı içmem için vermişti ama beni mahfetti 3-4 gün içtim sonra bıraktım. Ağzım kurudu tatsızlaştı şiştim midem bulandı valla berbattı
gözümü açamıyorum bi tuhafım gidiyim yatıyım be saçmalaamadan
Günaydın topiğin güzel hatunları...
bilgem merhaba nasıl gidiyo
kızlar bugünki ateş tablom ama
ff 12. güne çizgi çekmiş yani çatladığı günmü çizgi çekiliyo :26:
39c0f5 Ovulation charts on FertilityFriend.com
anladım canım 35 günde regl oluyorsan 28. gün progesterona baktır o sana bir fikir veriri. Proflara gitmeye gerek yok basit tahlilerle bile anlaşılıyor. Ben regl 3. günü TSH a baktırdım o zaman anlaşıldı. Üstelik bende normal adet oluyordum kanamam 3-4 gün sürüyordu Yumurtlamadığım hiç aklıma gelmemişti. Troid ilacına başlayınca düzene girdi. ama hala 3-4 gün sürer adetim. Polip adet düzensizliği yapar ama bildiğim kadarıyla daha sık ve yoğun kanama olur. tiroid sorunu yok dimi TSH 2,5 in üstüne çıkınca hamile kalmak zorlaşıyor. Önceleri benim TSH 3,5-4,00 arası olurdu ama sorun olduğunu söylememişti doktor biraz yüksek dedi sadece geçen yıl perde ameliyatından sonra ölçtürdüm TSH 85 çıktı referans değeri en fazla 4-4,5 benim 85 olmuş ameliyata kafayı takınca tiroid ice bozulmuş:)) Çok şükür ilacla düzene girdi troid düzelince hormonlarımda yavaş yavaş dengeye girdi ve sonunda muradıma erdimdarısı en kısa zamanda size olsun.
Gunaydin kizlar.
canim ilk defa oldu standart 30 gun olur benim eger ates olcmeseydim 34. gundeyim kesin hamileyim zannederdim. insallah canin duan hepimiz icin gecerli
canım günaydınn..
çatlamanın hangi gün olduğunu ben de tam bilemiyorum bildiğim tek şey ateşin düştüğü ve yükseldiği günün önemli olduğu
ve siz yükselişe geçer geçmez iki gün üst üste çalışmışsınız
allahın izniyle denk gelmiştir canım maaşalllah diyorum:)))
sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur bekleyip göreceğiz hayırlısı artık sen nasılsın neler yapıyosun
kızlar size bişi soracağım saraçoğlunun sitesindeki keçi boynuzu kürü
ve arısütü+ bal+ polen karışımını kullanan var mı güvenilirdir değil mi en azından
aktarlardakinden daha güvenilirdir herhalde ne dersiniz fiyatları dışarıdakinden daha yüksek de yeter ki iyi olsun önemli değil
pekmez 17 tl arısütü+bal+polen 65 tl
kızlar size bişi soracağım saraçoğlunun sitesindeki keçi boynuzu kürü
ve arısütü+ bal+ polen karışımını kullanan var mı güvenilirdir değil mi en azından
aktarlardakinden daha güvenilirdir herhalde ne dersiniz fiyatları dışarıdakinden daha yüksek de yeter ki iyi olsun önemli değil
pekmez 17 tl arısütü+bal+polen 65 tl
merhaba canım ben keçi boynuzu kürü uyguladım direk aktardan aldım kaynattım hergün içti kociş sperm sayımız azdı ve ileri hareket yoktu 9 aydır uğraşıyoduk bebiş için 1,5 ay önce keçiboynuzuna başlamıştık ve bir mucize oldu şimdi hamileyim 4 haftalık :))
canım maaşallah sizin adınıza çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasi petsin inşalalh..
ben de aktardan alıp yapıyotum canım keçiboynuzu kürünü ama keçiboynuzumuz bitti iki gündür yapamıyorum
kardan çarşıya çıkıp alamadık da bir türlü
saraçoğlunun sitesine bakayım belki vardır sipariş ederim diye düşündüm
keçiboynuzu yokmuş ama pekmezi ile arısütü karışımını gördüm
ben kür dışında pekmrzini de arısütü karışımını da yediriyorum baktım onlar da evde az kalmış bir iki haftaya biter acaba onları burdan mı sipariş versem ki diye düşündüm
ondan sorayım dedim sağolasın çok teşekkür ederim bu güzel haberleri duydukça daha bir hevesle sarılıyorum takviyelere:)))
canım benim eşim kullandı
eşimde morfoloji %1 hız %5
bunları iyileştirmek için ibrahim saraçoğlunu telefon ile aradım bize kürler gönderdi
bunları kullanmamızı istedi bu hafta içinde test yaptıracağız bakalım ne kadar işe yaramış
biz yaklaşık 8 ay tedavi gördük yani eşim saraçoğlunun gönderdiklerini kullandı
hamilelik gerçekleşmedi
saraçoğlu bu kürleri kullansın hamileleik gerçekleşsede gerçekleşmesede kürlerin bitiminde tekrar spermiogram yapıp kendine göndermemizi istedi...
allah hayırlısını versin....
28 yaşındayız 4 senelik evliyiz...
canım benim duyduğum en etkili olanı kaynatıp içmek.ben bide ileri hızımız olmadığı için preseed jel kullandım.isterseniz onuda bi deneyin
iyiyim canmı çok şükür ben de beklemedeyim ne yapayım eşimin ameliyatı sonrası sabırsızlıkla gün saymaktayım ve her ay olduğu gibi bu ay da adetimi beklemekteyim pek bir değişiklik yok yani:)))
sizinki mucize olmus ya,bebegın ne zaman dunyaya gelecek?saglıklı ve hayırlı olur ınsallah :) cok tesekkur ederım yaptıgın yorumlar ıcın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?