- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #110.641
SELAM herkese...
gökcenim aman gün sayma ben 90 gün nasıl dolacak derken 210 gün oldu bak hala sayıyorum ..
vitaminlere çalışmalara devam et ama sayma.saydıkca bereketi artıyor
slm kizlarrr bisey sorcam ozellikle deneyenlere ya ben bu ay sogan suyu ictim 15 gun acaba o mu adet gecikmesine sebep oldu
kızlarr sizlere hiç iyi haberlerim yok malesef yine kanamam basladı ve bu sefer kesılmıyor. iğne vuruluyorum. wc ve yemek dısında kalkma dedı ddr.um.
dualrınızı esirgemeyin lütfen...
nasılsın biılem ,nasıl gidiyor hamilelik,biliyormusun benım için çok rahat bebeğinde hiç birşey yok kalben inanıyorum buna:=)Selam kizlar.
5N1K cok gecmis olsun canim.
Rabbim korusun evladini.
canım ya geçmiş olsun,kesilir korkma kanamaların,coraspirini kestin dimi,dualarımızdasın:)kızlarr sizlere hiç iyi haberlerim yok malesef yine kanamam basladı ve bu sefer kesılmıyor. iğne vuruluyorum. wc ve yemek dısında kalkma dedı ddr.um.
dualrınızı esirgemeyin lütfen...
merhaBA tatlım nasılsın,inişallah gebesin:)))slm kizlarrr bisey sorcam ozellikle deneyenlere ya ben bu ay sogan suyu ictim 15 gun acaba o mu adet gecikmesine sebep oldu
merhaba:)))helloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
gözün aydın kuşum:))merhaba canım ben keçi boynuzu kürü uyguladım direk aktardan aldım kaynattım hergün içti kociş sperm sayımız azdı ve ileri hareket yoktu 9 aydır uğraşıyoduk bebiş için 1,5 ay önce keçiboynuzuna başlamıştık ve bir mucize oldu şimdi hamileyim 4 haftalık :))
ronyan kara çiçeğim bişey kalmamış doğuma:)))canım kısmetse martın ortalarında dünyaya gelecek
güzel dileklerin için çok sağol
merhaba:)))
gözün aydın kuşum:))
ronyan kara çiçeğim bişey kalmamış doğuma:)))
nasılsın annem:))
ohhh ohhhh maşallah:))canım yağmurum az kaldı gerçekten
şükürler olsun ben iyiyim
seni sormalı nasılsın tedaviniz ne aşamada
Yagmur'um biz iyiyiz sen nasilsin.
Cok sukur benimde icimde kotu bir his yok.
Rabbim buyuk.
Ronyeee,Ceylan ve diger canlarim
Yagmur'um biz iyiyiz sen nasilsin.
Cok sukur benimde icimde kotu bir his yok.
Rabbim buyuk.
Ronyeee,Ceylan ve diger canlarim
ohhh ohhhh maşallah:))
önce ön görüşmeye gideceğiz,ayın 16 da,inşallah martta da başlıyacağız,çok mutluyum ronyam çokkkk:))
inşallah tatlım inşallah:)))
bende inanıyorum hemde kalben:))
bende iyiyim gün sayıyorum tedavim için:)
bende kısmetse martta doğum yapacağım
doğumda dua edeceğim arkadaşlarımın içindesin
hatta en değerlilerindensin
inşallah şansınız bol olur ve meleğine kavuşursun
yani sayı az 2 milyon gibi, morfoloji bozuk ileri hareketli yok, yavaş ve yerinde hareketli var, her 3 sorun spermde mevcut.
varikosel yok, hormonlar normal, geneteik bi sorun yok ... sizin sorun neydi?
mues nasılsın canım,ne yaptın var mı bir gelişme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?