- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #111.041
bugün gökçen hiç gelmedi onun süpriz büyüktü galiba hesap yüklümü geldi nedir
1 bardak suyu tamamlayana kadar havucu kati meyve presinden geciyorum. En sonda bi kac damla zeytinyagi damlatip hem ben hem eşim iciyoruz
bılgemm cok sevındım esın tamda ıstedıgın seyı almıs ne guzelGünaydın kızlar , gece iyi kaynatmışsınız haaaa :)
Umud ve Lorke'm sizede günaydın ..
Lorke'm eşim hamile giyimden tulum ile içine gömlek almış..
Gömleği hemen giyerim ama tulum 1 ay sonra anca ..
Olsun yazlık zaten :)
ınsallah o sarı akıntı mantar falan degılde guzel haber ısaretıdır ekın yaaselam
Karden maşallah cnm ateşine dahada tırmansın kalsın zirvede
benim tablom 36,4 sabitledi gidiyo
mantarmı enfeksiyon bişi oldum ben ama sarı akıntı enfeksiyonmu oluyordu.
napcam ben yaa
selam canlarım çok mutluyum :)
içim kıpır kıpır niyemi allah izin verirse tedaviye başladım
rabbim inşallah hakkımda hayırlısını nasip eder
çıktıgımız bu güzel yolculukta muradımızı yarıda koymaz
ben şimdiden hamile moduna girdim bile :)))
kızlar imdat yaaprogestan kullanıp enfeksiyon gibi belirti olan ve kaşıntısı olan varmı aranızda ne geçirir bunu ilacı bırakamam dengem bozulur napıcam gittikce cıldırıyooo
Herkese hayırlı akşamlar şekerler nasılsınız?
Ekin'im kaşıntı derken vücudunda mı genitalde mi?
Bende kullanırken ellerimde dizlerimde kollarımda kaşıntı oldu bırakınca geçti.
kızlar imdat yaaprogestan kullanıp enfeksiyon gibi belirti olan ve kaşıntısı olan varmı aranızda ne geçirir bunu ilacı bırakamam dengem bozulur napıcam gittikce cıldırıyooo
genitalde kaşımadığım halde tahriş olmuş bugün sızladı azcık kanda vardı
valla ekın bende yapmadı ama baska bı sekılde enfeksıon olduysan sogan suyu ıceıbılırsın bence faydası olur yada bolbol su ıceceksın yapacak bısey yok gıbı acıkcası
Geçmiş olsun canım :44:
İnşallah mühim birşey değildir.
heee yaaa ceylan sorma gitsin.. çokkk büyük sürpriz vardı:)))
valla kuzucum ben dün nöbetçiydim sabah yediden 4 e kadar okuldaydım geldiğimde eşim çoktan işe gitmişti bile
11 e kadar da o işteydi anlayacağın sevgililer gününn son bir saatinde kavuşabildik birbirimizie:)))
zaten biz de sevgililer günün kutlamayanlrdanız ben günü bile unutmuşum zaten:))),okulda soruyorlar bu akşam için biir planınız var mı diye ben de saf saf ne planı diyorum:))
eşim de sevmez böyle günleri klasik erkeke işte:)))
arada sürpriz yapacağı tutar tabi ama böyle günlerde değil..
ben de eşiim yok diye arkadaşımla vakit geçirtdim akşam oturduk söyleştik:))
yarın öğlen kendi arkadaşlarım akşam da eşimin arkadaşları gelecek
hazırlık yapmama lazım çok işim var..
okuldan geldim deli gibi uyumuşum şimcik kalktım mutfağa geçiyorum sizi de kocaman öpüyorum:)))
hayirli olsun canim insalllahhh muradina erersinselam canlarım çok mutluyum :)
içim kıpır kıpır niyemi allah izin verirse tedaviye başladım
rabbim inşallah hakkımda hayırlısını nasip eder
çıktıgımız bu güzel yolculukta muradımızı yarıda koymaz
ben şimdiden hamile moduna girdim bile :)))
bende öle yapıyorum canım ama 4 havuçtan 1 bardak çıkıyor...
eşim yemeyide seviyor yese de aynı faydayı sağlarmı acep?
kzlar selam canlarım nasılsınız ne var ne yok..
kaan hocaya sonuçları mail attım buraya gekmeniz gerekir,yüzyüze konuşalım dedi.
dün hocam biz gelemeyiz çalışıyoruz dedim..
o zaman size tek önerim proxeed kkullanın dedi.
ya sayı hareket iyi gibi ama nie bişey önermiyor
kızlar derdime derman olun benide yanlış anlamayın ne olur ..
cimrilikten falan değil bu yaptığım...
gururuma dokunuyor sadece..
aslında yedirip içirmeyi misafiri çok severim ama kullanılmak çok kötü ya...
derdimi anlatayım size.........
kızlar benim sorunum iş arkadaşımla ama işle alakalı bişey değil...
benim evim işyerime ço k yakın ....öğlenleri yemeğe eve geliyorum..
arkadaşımın evi uzak..
ilk başlarda(3-4 ay öncesinden beri bu böle devam ediyor) eve çağırmaya başladım sonra ben çağırmadığım
halde işyerinden çıktığımız anda arkadaş bnm eve doğru yöneliyor..
ben bazen evde de yemek de yok falan diyorum ama kız hiiiçççç tınlamıyor sanki yemekhaneye gidiyor....
yemek içmek sorun değil ama kız beni hizmetçi gibi kullanıyor...
eve gideriz o lavobaya falan girer ben o sırada yemeği hazırlarım gelir oturur..
kalkar gider sonra hazırlanır.. hiç bakmaz bu sofra bulaşık ne olacak demez.
geçen de çıldırdım artık..
dışarıdan bişeyler alalım yiyelim dedim..
benim cebimde ne para ne de yemek fişi var dedi..
kız bana dayamış sırtını
kızlar maddi yönden değil ama manevi yönden yıprandım ya..
arkadaş olur böle şeyler diorum ama pes yani artık
ne dersiniz bu duruma???
bugün de çıkarken benim evde işlerim var ben çıkıyorum dedim çıktım.. suratı bi acayip oldu..
vicdan yaptım yaa ..yanlış mı yapmışım sizce
kızlar derdime derman olun benide yanlış anlamayın ne olur ..
cimrilikten falan değil bu yaptığım...
gururuma dokunuyor sadece..
aslında yedirip içirmeyi misafiri çok severim ama kullanılmak çok kötü ya...
derdimi anlatayım size.........
kızlar benim sorunum iş arkadaşımla ama işle alakalı bişey değil...
benim evim işyerime ço k yakın ....öğlenleri yemeğe eve geliyorum..
arkadaşımın evi uzak..
ilk başlarda(3-4 ay öncesinden beri bu böle devam ediyor) eve çağırmaya başladım sonra ben çağırmadığım
halde işyerinden çıktığımız anda arkadaş bnm eve doğru yöneliyor..
ben bazen evde de yemek de yok falan diyorum ama kız hiiiçççç tınlamıyor sanki yemekhaneye gidiyor....
yemek içmek sorun değil ama kız beni hizmetçi gibi kullanıyor...
eve gideriz o lavobaya falan girer ben o sırada yemeği hazırlarım gelir oturur..
kalkar gider sonra hazırlanır.. hiç bakmaz bu sofra bulaşık ne olacak demez.
geçen de çıldırdım artık..
dışarıdan bişeyler alalım yiyelim dedim..
benim cebimde ne para ne de yemek fişi var dedi..
kız bana dayamış sırtını
kızlar maddi yönden değil ama manevi yönden yıprandım ya..
arkadaş olur böle şeyler diorum ama pes yani artık
ne dersiniz bu duruma???
bugün de çıkarken benim evde işlerim var ben çıkıyorum dedim çıktım.. suratı bi acayip oldu..
vicdan yaptım yaa ..yanlış mı yapmışım sizce
ekin senin idrar yolu enfeksiyonu mu acaba kanda geldi demissin sari akinti benimde oluyo bazen netten baktim kotu kokulu degilse dogaldir yaziyodu sogan suyuna da dikkat et derim bena cok iyi gelmedi galibaa
ya arkadaş işte olmayaınca bölesi bile aranıyor..çok komik kıs yol gitsin onu ne vicdanı mecburmusun?
gelbebeğim bariz fırsat buldumu kullanan bi tip sen bi süre evnde yemeğini hazırla götür kış gidip gelmek istemiyorum de ve yemek tek kişilik olsun ..yollarınızın ayrıldığını anlasın uyanık:))))
öyle yapalım en iyisi cnm..yarında üroloji dr umuza gidicez belki o da hareketlilik için bişey verir...canim sizin sayi hareketlilik ve morfolojide ciddi bir sorun yoktu hatirladigim kadariyla proxeed size yeterli olur
ohhh be rahatlattınız beniii...iyi dayanmissin vicdan yapmana gerek yok bence
aynen cnm ya kullanılmak gibi iğrenç bişey yok..seni o kadar iyi anlıyorum kii kullanılmayı ben de hiç sevmem.. bi kaç kere yaparım yaparım sonra zoruma gider. eşim de kızar hayatta izin vermez kullandırtma kendini diye izin vermez bazı şeylere .. arkadaşlarım çaldırır kapatır ben ararım onun gibi şeylere filan..
bizim de geçen sene arkadaşlarla günümüz vardı.bi arkadaş var.. arkadaş dediğime bakmayın nerdeyse annem yaşında hürmetten ufak tefek beni kullanmasına izin veriyordum. eğer sınav görevi uzak bi okulsa geceden beni arar eşim arabayla götürecek yaa.. yakınsa hiç aramaz, çaldırıp kapatır teli sonra ben geri aramayınca seni aradım neden açmadın der.. en son gün parasını bana verdi okula sen nasılsa gitceksin arkadaşa sen veriver diye.. zamanında vermedi arkadaş evine çağırdığında sanki parası yokmuş gibi..
amenna dedim. ama gün sahibi okula gelmemiş memleketine gitmiş. bu arkadaşı aramış bu da demiş ben karanfilceye verdim o göndersin sana paranı.. yuh yani insan bana bi sorar ben kendi gün paramı vermişim. bi de 200 milyon para bankaya gidecem elin parası yanlış gider bişey olur ben yatıracam?. evimiz yakın kızı evdeymiş ona verdim parayı.. bana bozulmuş ben konuştum bir iki ama o konuşmadı ben üzerime düşeni yapmış oldum. ama şimdi sırtımdan büyük bi yük kalkmış gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?