- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #111.021
aman bosver atraksıyonu baska gun yaparsınız sızde artıklorkeeeeee bizdede yokkkkkkkk
lorkeee canım ben sanırım farketmeden o mutlu evliliğin sırrını çözmüşüm
her zaman az beklenti çok mutluluk yaşarım
birde her kadının hayatında bir arka bahçesi olmalı
yani bütün dünyası eşinin üzerine kurulu olmamalı
ben bunuda çok yapıyorum öyle eşimle yapışık ikiz gibi değiliz
birçok işimi kendim hallediyorum
selam
Karden maşallah cnm ateşine dahada tırmansın kalsın zirvede
benim tablom 36,4 sabitledi gidiyo
mantarmı enfeksiyon bişi oldum ben ama sarı akıntı enfeksiyonmu oluyordu.
napcam ben yaa
selam canım çok sağol inşallah belli olmaz belki birden yükselir canım sarı akıntı bildiğim kadarıyla enfeksiyon oluyo rabbim şifasını versin ben bu ay soğan suyu içtim birde bal polen yedim polenin adı bile tiskindiriyo beni sende soğana başlasana tatlım
çoooooooookkk özledim sizi ben iyi olmaya çalışıyorum hamile varmı merak ettimm bende herşeyyy aynı evde net yaok ondan gelemiyorummmm ama sizi çok özlediiiiiimmmmm
defnecim yumurtlama oldugunu gosteriyor bu değer insallah guzel haberlerini aliriz bu aykızlar merhaba.. progesterona baktırmıştım.. 9,42 çıkmış iyi mi kötü mü?ne olur cevap yazın...
1 bardak suyu tamamlayana kadar havucu kati meyve presinden geciyorum. En sonda bi kac damla zeytinyagi damlatip hem ben hem eşim iciyoruzkızlar iyi akşamlar nasılsınız?
yemek yiyenler çiçek alanlar oh ne güzel
bizde sölemesi ayıptır çiğ köfte partisinde idik :)
kızlar bu havuç kürü nasıl oluyo ben katı meyve sıkacağında sıkıyorum
ama 2 orta boy havuçtan yarım su bardağı çıkıyor
havuçları ziyan ediyorum sanki ..öyle sıkmadan havucu yese faydası aynı mı olur ki ??
Adacim allah yardimcin olsun bu ilk aylar biraz zorlu geciyordur ama onumuzdeki aylarda insallah rahata ericeksinkalp kalbe karşıymış demekki :)
bakarım bakmammı sen koy yeterki geçen yazmıştım görmedin belki foto koysana diye
mrekla bekliyorum yavru ceylana bir merhaba diyelim :)
zaten telden face girmek kolay oluyor pc ya bakamıyorum çok
hatta geçen bizim topiğin grubunuda kursak facede diye düşündüm :)
oğlum sürekli emmek istiyor çoğu zaman saatlerce sürüyor bende elimde telden bakıyorum
biz oğlumun gazıyla boğuşuyoruz resmen okdar zormuşki bu kolik
umarım sizinkilerde olmaz lohusalıkta yorgunluk uykusuzluk had safhada oluyor ama onlara birşekilde dayanıyorsun da minik yavrunun ağlamasına dayanamıyorsun çünkü elinden bişey gelmiyor işte böyle bizden durumlar
esilanurcum tedaviye basliyormussunuz rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah hayirli olsun canimselam canlarım çok mutluyum :)
içim kıpır kıpır niyemi allah izin verirse tedaviye başladım
rabbim inşallah hakkımda hayırlısını nasip eder
çıktıgımız bu güzel yolculukta muradımızı yarıda koymaz
ben şimdiden hamile moduna girdim bile :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?