Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydın umudcum sen nasılsın ..
ben dah aerken acıyorum normalde de malum mısafırım var kahvaltı yaptık o sımdı veledı uyutuyor tekrr o arada bakayım dedım ben
sen nasılsın hersey yolunda mı
fıtıller bıttımı
lorkeeeeee bizdede yokkkkkkkk
aman bosver atraksıyonu baska gun yaparsınız sızde artık

evet ronyam o cok onemlı herseyı bırbırne baglı yapan cıftler ıcın cok zordur durum bence..
benım de hayatım esımın dısında da cok doludur mesela o yuzden ondan beklentım de azalıyordogal olarak ..
bazı durumlarda kendı kendıne yetmesını bılmesı ınsanı mutlu edıyo

Günaydın kızlar , gece iyi kaynatmışsınız haaaa :)
Umud ve Lorke'm sizede günaydın ..

Lorke'm eşim hamile giyimden tulum ile içine gömlek almış..
Gömleği hemen giyerim ama tulum 1 ay sonra anca ..
Olsun yazlık zaten :)

Kızlar 9 gün kaldı hastaneye gitmemize , bizim devlet hastanesi biraz pimpirikli , cinsiteyini 16. haftada da söyleyebilir , 28 . haftada da ..
Benim ilk gebeliğim ve tüp bebek olduğu için söyler diye umudum var ama söylemezse eşimin kuzeni Ankara'da başka bir devlet hastanesinde çalışıyor , sen gel burda öğreniriz dedi ..
Balaım hayırlısı .. Sağlıklı sıhhatli olsunda yavrum .. Kız erkek fark etmez ..

günaydın kızlar...
işte benim ateş tablom hergün biraz daha yükseliyo inşallah düşmez ya bide benim kasıklarımda bacaklarımda ve belimde sürekli sancı var midemde ağrıyor başka değişikliklerde var ama burda yazamıyorum inşallah boş çıkmaz görelim mevla neyler neylerse güzel eyler 39c0f5 Ovulation charts on FertilityFriend.com

selam
Karden maşallah cnm ateşine dahada tırmansın kalsın zirvede

benim tablom 36,4 sabitledi gidiyo

mantarmı enfeksiyon bişi oldum ben ama sarı akıntı enfeksiyonmu oluyordu.
napcam ben yaa

selam
Karden maşallah cnm ateşine dahada tırmansın kalsın zirvede

benim tablom 36,4 sabitledi gidiyo

mantarmı enfeksiyon bişi oldum ben ama sarı akıntı enfeksiyonmu oluyordu.
napcam ben yaa

selam canım çok sağol inşallah belli olmaz belki birden yükselir canım sarı akıntı bildiğim kadarıyla enfeksiyon oluyo rabbim şifasını versin ben bu ay soğan suyu içtim birde bal polen yedim polenin adı bile tiskindiriyo beni sende soğana başlasana tatlım

İnşallah hamilesindir canım. :)

çoooooooookkk özledim sizi ben iyi olmaya çalışıyorum hamile varmı merak ettimm bende herşeyyy aynı evde net yaok ondan gelemiyorummmm ama sizi çok özlediiiiiimmmmm

selam canlarım çok mutluyum :)
içim kıpır kıpır niyemi allah izin verirse tedaviye başladım
rabbim inşallah hakkımda hayırlısını nasip eder
çıktıgımız bu güzel yolculukta muradımızı yarıda koymaz
ben şimdiden hamile moduna girdim bile :)))

1 bardak suyu tamamlayana kadar havucu kati meyve presinden geciyorum. En sonda bi kac damla zeytinyagi damlatip hem ben hem eşim iciyoruz

Adacim allah yardimcin olsun bu ilk aylar biraz zorlu geciyordur ama onumuzdeki aylarda insallah rahata ericeksin Bizim topigin grubunu kurma fikri cok hosuma gitti bu arada ne zaman hayata geciriyoruz

esilanurcum tedaviye basliyormussunuz rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah hayirli olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…