- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #11.201
Günaydın canlarım, hepinizi kocaman öpüyorum. Ohhhh, tatile 4 kala bende keyifler süper. Bi an önce eşimin kullandığı ilaçların bitmesini bekliyorum.
esracım şuanda böyle hissetmen çok normal, yaşadığın tecrübe daha çok yeni. Ben zamanla tedavi için elinden geleni yapacağına eminim. Benim gözümde sen 70'lik bir hatun değil, bebeği için inanılmaz fedakar bir anne adayısın.
Bende doğal yolla gelen bebeğimi kaybetince herşeye başlama gücünü ilk etapda bulamamıştım ama sonra toparlandım, bak şimdi fellik fellik çalışıyorum bebeğim olsun diye.
dun esımlen konustuk dedım gecen sene aynı gun senın sorununu ogrenmıstık vede ılac kullanmaya baslamıstık sımdı gene aynı gun ılaca basladık.sankı yıllar gecsede bz hep aynı yerdeyız buda artık benı bunaltıtı.
bazen dıorumkı ne ılac ne bırsey kafanı dınle bırak herseyı dıorum o zamnda ıcımdekı ses ^^benım ıcın neden caba sarfetmıorsun anne^^dıor sankı ,vcdanen belkı olur dıyerekten bır umut ıcıoruz.
cok tuhaf bır bekleyısmıs bu en acı veren bır bekleyısmıs anne olabılme duygusu.tup tedavısı benımlen bırlıkte herseyı aldı gıttı.
adam gıbı cınsel ılıskıye bıle gıremıorum artık.mıdem bulanıor herseyden.sperm yumurtlama lafından gına geldı :):):)
doktra gıtmem lazım mesela tup bebkten sonra kıst olusumu olma olasılıgı var dıe gorunmem lazım ama ona bıle cesaretım yok

ne bılım yha rabbım neylerse gusel eyler dıorum .......