- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #113.821
herkese iyi geceler çok şükür bebeğim şimdi iyi ilk doğdudğu zamanlarr çok ağladım üzüldümmm dr dr gezdim sütüm kesildi birde ona ağladım herşey toparlanıyor derken özel sektör işten çağırdılarrrr ve kuzu kuzu gittim uykusuz gecelerr sizlerde bilirsinizzz elime hiç atmadım sadece çokaz yazı okuyordumm birde gazlailgili çok sıkıntım vardı onunla ilgili yazıştımmm, veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee burdayımm okulara da az kaldı artık eskisi gibi takılırım herkesi çok öptmmm... görmesemde dosttan çok dost arkadaşlarımııı.
Günaydın kızlar ..
Boncuğum Rabbim sana gönül ferahlığı versin tez zamanda..
Aslında çoktan öte sıkkın bakalım ne olacağı belli değil. Annemle ilgili bi sıkıntı var, salı günü belli olacak galiba. Hem bi an önce gelsin istiyorum hemde yıllar geçsin ama gelmesin istiyorum o günün.
Ekintos senin oğluşun nasıl, düzene girdi mi bari? Ben yaklaşık 1 haftadır her gece yatırmadan banyo yaptırıp uyutuyorum anlasın banyodan sonra uykunun geleceğini belki gece uykusu düzelir diye. Sen de bi dene istersen. Hem seninki daha küçük çok daha kolay alışır.
esra inşallah yawru kuşum:))))selam kızlar
nasılsınızzzzzz
boncugum hayırıdr neyın varınsallah onemlı bır sorun deıldır
ronyam,bu koca essek kadınlar ınsanı ne sıkıntısına nede sevıncıne hc brakmıolar
merım cok ama cok gecmıs olsun ,bende senın gıbı dusunuyorum RABBIM HERKESE sıfa versın
yagmurum, rabbım bana gore dualrını kabul edıp yavrunu sana bagslıcak ben oldu dıye dusunuyorum ınsalalh
geçmiş olsun bayağı zor zamanlar geçirmişsin:))çok şükür toparlanmışsın:))herkese iyi geceler çok şükür bebeğim şimdi iyi ilk doğdudğu zamanlarr çok ağladım üzüldümmm dr dr gezdim sütüm kesildi birde ona ağladım herşey toparlanıyor derken özel sektör işten çağırdılarrrr ve kuzu kuzu gittim uykusuz gecelerr sizlerde bilirsinizzz elime hiç atmadım sadece çokaz yazı okuyordumm birde gazlailgili çok sıkıntım vardı onunla ilgili yazıştımmm, veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee burdayımm okulara da az kaldı artık eskisi gibi takılırım herkesi çok öptmmm... görmesemde dosttan çok dost arkadaşlarımııı.
yok tatlım ikinci bir çatlatma iğnesi olmadımYağmur'um transferden sonra çatlatma iğnesi kullanmadıysan gebelik testinin yanılma ihtimali yok gibi..
Tabi kimyasal mı normal mi onu bilemeyiz.. Hergün koyulaşıyorsa kimyasal değildir.. Kimyasalda betahcg sürekli azalır haliyle 2. çizgi koyulaşmaz , silikleşir..
Ben transferden sonra 6. gün çatlatma iğnesi vuruldum .. Bebeğin tutunmasına yardımcı olması için ..
Buna rağmen dayanamadım sanırım 10. günde idrar testi yaptım .. 2. çizgi çıktı bayağı ama çatlatma iğnesinden olabilir dedim ..
Sonra ertesi gün bir daha yaptım .. Bu sefer 2. çizgi kopkoyuydu .. O zaman biraz rahatladım ..
14. gün 1301 çıkmıştı ..
Sen ya 25'ini bekle yada gün gün takip et koyulaşıyor mu diye ?
Çarşambayada bişey kalmadı :)
yağmur ne güzel anlatmışsın içinden geçenleri..
inan dualarım seninle.Rabbim o kadar büyük ki...
gönlünün muradını verir inşallah...AMİN...
günaydın yağmur nasılsın?
selam ekıntos ve yagmur ?
günaydınlar:))))
parçalı bulutluyum kızlar,be belirsizlik yokmu ,o kadar gün geçti sanki şu iki gün geçmiyor(((((((
nasılsın ? paşan nasıl
yagmur ruyamda senı gordum hamıleymıssın,ben tasımakta zorluk cekıorum dıorsun :) ve ıkı bebek brbırnı sgdırmıor
yagmur korkulacak bır durumun oldugunu artık ben sanmıorum
bana gore hamılesın
yarın deılmı test gunun
bugunde yaptırsan cıkar
hem cocuk bayramında yavrunun oldugu haberını verırsın bıze :)
ay ekıntos senı hıc unutamıorum yhaaaaa
en muhtesem gebelık haberydı
bır suru kısı kac saat bekledık :)
esra varya şu an ağlıyorum,ne kadar mutlu ettin beni anlatatm
içim umutla doldu taştı şu an:=)
cidden benimi gördün???
ben akrabalarıma dedin istihareye yatın diye hiç bir şey göremediler:))
yaaaaaaaaa inanamıyorum yaaaa
beni gördün demek
Rabbim inşallah,senın anlattığın gibi gerçekleşir herşey
Allah razı olsun ,beni çok ama çokkkkkkk mutlu oldun,belirsizlik perdemi biraz olsun araladın ışığı içeri çektin:)))))
Rabbim seninde gönlündekini versin,Amin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?