Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ronyam ben çok karışığım bu aralar inşallah pazartesi güzel bir haber alırımda kendime gelirim aksi olursa toparlanmam uzun sürecek gibi görünüyor.

Benim bıdıkın sarılığı özellikle gözlerinden 40-45 gün sonra anca gitti çokk uzun süre sarılığı kaldı anne sütü sarılığı denen bişeydi sakın merak etme geçiyo sonra. K;i sarılıkta önemli dönem ilk 10 gün müdahale edilmezse beyne ulaşacağından sizin o dönemler geçti çok şükür.

Kaynanalar neden hep kaynanalık yapmak zorunda yavvv. Benimkide eşim gece kalktığında oğlum git yat sen sabah işe gitcen deyip uyuz ediyodu beni sanki benimki can değil 24 saat uykusuz durma kabiliyetine sahipmişim gibi. Hayatımıza karışmadığı tek zaman uyuduğu zamandı sanırım. Sayesinde eşimle bolca birbirimize giriyorduk en mutlu olacağımız zamanlarda, bi daha çocuğum olursa mümkünse yanımda kimse olmasın:)))

ahh deme boncuğumm dokunsan ağlıcamm deli etti kadın beni
eşim ne yapsa oğlum senmi yapıyorsun diyor
bende sabaha kadar uyumuyorum bunu biliyor ama benden hizmet bekliyor
kendi kızı için doğumdan sonra 40 gün elini soğuk suyu vurdurmadım diyor
bana gelincede acımasızca davranıyor

cnm babana acil şifalar dilerim

selam kızlar şöyle bir güz attım çıkıyorum...
boncuğumun kafası karışmış..
yağmurum yaramazlık yapmış....
merim gelmişşşş
gökçenim filminin sonucunu güzel şekilde almış
lorkem dua işini el atmış
ronyam artık sınıra gelmiş

kısacası derim ki:RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...DUALARIMIZI KABUL ETSİN

Sabret canım bak geçip gidiyor insan çok zorlansada. Aman insanın annesi gibi olurmu hiç el annesi:))))))Yada benimki öyle.

En son kızım sütün az deyip durdu bana çocuk aç ağlıyo sürekli diye bende kendisine anne bişeyi 40 kere söylersen olur bana bi daha sütün az mama verelim demeeeeeee dedim ve bi sonraki gün evine gitti Zaten ağrılarım var bide sürekli kendimi suçlu hissedemezdim ya....

Ekintosum doğru tespitler

Filmin temiz çıktığına çok sevindim gökçencim,
Tedaviniz de hayırlı olsun hayırla sonuçlansın inşallah.
En kolay en meşakatsiz yoldan.

[/QUOTE]

canım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur.. bak şimdi çok mutlu oldum sen bana dua edince tammm üç kişi dua etmiş oluyor dimi:)))

canım benim babana acil şifalar diliyorum dediğğin gibi hayattaki en önemli şey sağlık
rabbim herkese en başta sağlık sıhhat versin..

canım hadi bakalım inşalah güzel bir sonuç alacağız hayırlısıyla.. üç gün sonra tam emin olarak çekeceğiz halayları:))

canım kolay değil tabi zaten stres sıkıntı üstüne bir de bu.. allah yardımcın olsun..

canım ne güzel özetlemişsin herkesi kısa ve net.. bayıldım:)))

arkadaşlar.. bu arada bir sorum var sizlere..
bu konuda çok cahil biri olark..
benim aşılama araştırmada olacak doktor adetin ikinci günü gel dedi sadece..
aşılama için gerekli iğneler çok pahalı diye biliyorum bunun bir kısmını devletin karşılaması için
rapor mu allmak gerekli eğer öyleyse hemen alınabilir mi bu rapor..
doktora hiç sormak aklıma gelmedi şimdi de aşılama ile ilgili bir kaç yerde gördüm rapor falan diye..

şöyle bi okudumda doğum yapanların sıkıntısı hep aynı ah boncuğum sana gene kaynanan demiş bana annem diyip duruyodu sütün yok sütün yaramıyo bu çocuğa diye, zaten dikişlerim açılmış oturamıyorum emzirmekte çok zorlanıyorum, gögsümün birinin ucu yarıya kadar ayrılmış, bide annemin bu lafarı mama verdim geceleri bir kere meğer süt yetiyormuşta hbeim yokmuş yeni doğan ağlar işte sen ne inanıyorsan, doktor alması gerektiğinden iki kat kilo aldı sakın mama verme ağlasın dedide annem öyle ikna oldu..
lohusalık çok zormuş valla ben ne anne ne kaynana ne koca yıktım dağıttım ortalığı zaten ağrılarımdan ağlamalarım evi inletti..
ronyacım ilk günler kalkıp oturamıyordum o yüzden yatakta hep yanımda yattı şimdide beşiğine gitmek istemiyor dediğin gibi 20 dakika sonra kıyamet kopuyor istikrarlıyım alıştırıcam 20 dakikada bir al emzir dalsın tekrar koy bakalım o mu benmi başarılı olcam, kraftdondy aldık 12.gün artık kucakta perişan olunca onu sevdi biraz eskisi kadar huysuzlanmıyor,pişik oldu bir türlü onugeçiremedim hep sulu kaka yapıyor resmen su ondan herhalde, neredeyse her saat altını alıyorum banamısın demiyor, hayırlısı Allahtan kırkımız bi çıkaydı düzelir diyo herkes artık şafak sayar gibi 40 sayıyorum... aman ne dertliymişim ne yazmışım..

bu arada..
yağmur hayırlı haberlerle gel inşallah..
ceylan senin de kızın oluyormuş Rabbim hayırlı evlat eylesin..
mues bebişlerin seninleymiş tehlikemi atlattın bilmiyorum ama Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bilgem fotonu gördüm çok tatlı olmuşsun, bu günlerin tadını çıkar,enen güzel günler ikinci trimestır senin ve bebeğin enerjisi hat safhada oluyor.

Selam kızlar ..
Ronya'm , paptya'm Rabbim yardımcınız olsun .. Sizde boncuğum gibi yakında düzene girersiniz inşallah ..
Bu kayınvalideler çok alemler..

Son düzenleme:

canım allah razı olsun iyi dileklerin için:))))))))))))))
ama belirsizlik beni öldürecek
eşime ikitesti göösterdim sabah hangisi daha belirgin diye,ikincisini gösterdi
ama inanın resmen gölge şeklinde
ama baktığın anda hemen görebiliyorsun
Rabbime hep inşallah diğeri gibi olmaz,eğer varsa sağlıklı sıhatli hayırlı bir ewlat,sorunsuz ,kolay göz açıp kapanıncaya kadar geçecek bir hamileleik nasip et diye yalvarıyorum:)))
öteki gebeliğim gibi olacaksa nasip eteme diyorum
kızlar ne olur dualarınızda benim için o yönde olsun ,ben nasıl olursa olsun bir gebelik istemiyorum,çok çektim Rabbim bidaha yaşatmasın((

ne olur dua edin kızlar az kaldı,inşallah bebişim yada bebişlerim benimledirler ve sıkı sıkı bana tutunmuşlardır:))))))))

Yağmur'um transferden sonra çatlatma iğnesi kullanmadıysan gebelik testinin yanılma ihtimali yok gibi..
Tabi kimyasal mı normal mi onu bilemeyiz.. Hergün koyulaşıyorsa kimyasal değildir.. Kimyasalda betahcg sürekli azalır haliyle 2. çizgi koyulaşmaz , silikleşir..
Ben transferden sonra 6. gün çatlatma iğnesi vuruldum .. Bebeğin tutunmasına yardımcı olması için ..
Buna rağmen dayanamadım sanırım 10. günde idrar testi yaptım .. 2. çizgi çıktı bayağı ama çatlatma iğnesinden olabilir dedim ..
Sonra ertesi gün bir daha yaptım .. Bu sefer 2. çizgi kopkoyuydu .. O zaman biraz rahatladım ..
14. gün 1301 çıkmıştı ..
Sen ya 25'ini bekle yada gün gün takip et koyulaşıyor mu diye ?
Çarşambayada bişey kalmadı :)

NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona
fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Vedael:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Ronya: ................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Papatya:............................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona
Melisela.............................. Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta Bebişimiz Kız..
Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş Bebişimiz Kız..
Bilgemmm...........................Hoşgeldin melek , sefalar getirdin Bebişimiz Erkek..
Mues............................... Topiğin ikizleri geliyoooooo
kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel
meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yağmurum:............................25 nisan test tarihimiz...
antalya2011..........................Aşılama tedavisinde...
esilanur ..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
Lorke..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
eneslena.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
5n1k ................................İnşallah yeniden gelicek meleği...
Karden...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
gökcen44.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
azra3434.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
edanurlu..........................hamiş olma yolunda hızla ielrliyor...
nurme..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen..

Son düzenleme:

bilgem belki biraz erken ama adetimle aşılamaya başlıyoruz bizde malum benim adetin geleceği zaman belli olmaz sen onu da ekle istersen.. hem çok sıkıldım artık terfi etmek istiyorum:))hep hamiş olma yolunda hızla ilerliyor yazıyo bir türlü bir gıdımcık yol gidemedik bari aşılama tedavisinde yazsın da hemde bu duyguya alışayım biraz..

yağmur ne güzel anlatmışsın içinden geçenleri..
inan dualarım seninle.Rabbim o kadar büyük ki...
gönlünün muradını verir inşallah...AMİN...

Ekintos senin oğluşun nasıl, düzene girdi mi bari? Ben yaklaşık 1 haftadır her gece yatırmadan banyo yaptırıp uyutuyorum anlasın banyodan sonra uykunun geleceğini belki gece uykusu düzelir diye. Sen de bi dene istersen. Hem seninki daha küçük çok daha kolay alışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…