- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #113.781
Muesim dun msjini aldim ,cevapta yazdim ama gonderilemedi dedi.
Masallah kuzularin kocaman olmuslar ,cok sevindim.
mues korkutma bilgemin gözünü kız evde kalacak yoksa kızım
küçük havuçlu anne geliyooooo
tamam yazdım canım .. yok bana okumuyoruz yanı kutlu dogum sebebıyle efendımız (sav) ıcın okuyalım dıye dusundum bıtınce duasında da hepımızın adını anarız ınsallah
tamam yazdım canım .. yok bana okumuyoruz yanı kutlu dogum sebebıyle efendımız (sav) ıcın okuyalım dıye dusundum bıtınce duasında da hepımızın adını anarız ınsallah
canım ben yarına kadar yetiştirememki o kadar seri degilim malesef bi kaç gün önceden deseydin olurdu :44::44::44:
herkes demişti kız diye ama ben hala inanamıyorum kendimi dogumda ögrenmeye iyice alıştırmışım galiba
kızlar dun bı yazı yazmıstım tefrıcıye okuyan arkadaslar var suan ozelden haber aldım bılgı vereyım dedım 994 tane daha var elımde okumak ıstyeyen olursa bana yazabılır nisan sonuna kadar
azra yarın 3 e kadar 27. cüzü okurmusun???
Şuan o kadar mutluyum ki inanamazsnz.Sanki rüyadayım ve uyanacak gibiyim.Ocak ayında eşimle bebeğimiz olmuyor diye doktora gittik.Bende bir problem gözükmedi fakat eşimin spermleri çok düşük çıktı sadece 5 milyon((Varikoselde iki taraflı vardı ve biz ocak ameliyat olmaya karar verdik ve olduk.Keçi boynuzu kürünü her akşam yaptım,evicap,çinko,vemax diye doktorun verdiği ilaçları kullandık.Daha sonra aktardan macun yaptırdım.İçeriğini şuan tam olarak bilmiyorum ama öğreneceğim sizin için.Bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Lütfen umudunuzu kaybetmeyin bizde sadece 5 milyon sperm vardı sadece...Ama inandık ve elimizden gelen herşeyi yaptık.Çok dua ettim çok yalvardım rabbime.Benim bebeğimin müjdesi ismi ile beraber rüyama bir hafta önce rüyama girmişti.Rabbim peygamberimizin hanmının ismini söyledi bana ''sevde dedi sevde'' allahım sizlerinde dualarını kabul etsin inş
meliselamm canım şimdi bebişin kollarındadır tahminimce
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin
lorkemm canım lorkemm nasıl özledim seni
yağmurumm dualarımdasın inşallah güzel haberini alıcaz
ceylan bebişinin cinsiyetini öğrenmişiniz hayırlı uğurlu olsun
ekintosumm boncuğumm nerelerdesiniz sizde benim gibi yorgun savaşcımısınız :97:
kızlar benim kız felaket cadı bir şey kucağımda uyuyor beşiğine koyduğum an
10 dk. geçmeden basıyor yaygarayı ben resmen bittimkaynanada hala burda
eşim bana yardım edince kadın habire laf sokuyıor bu halimle birde onun laflarını sineye çekiyorum
boncuğumm bu arada benim kızın sarılığı geçmemiş hala ona çok sıkıldı
senin oğlandada vardı demi ne kadar sürede geçti
bizden bir sürü tetkik istediler şükür çıkan sonuçların hepsi temiz
bir iki tane daha tetkik var umaırm onlarda normal çıkar
ve biran evvel geçer sarılığı
aruna belli oldu inşallah son dakka golü atmaz bize kaptırdık iyice kendimizicnm fındığımın cinsiyeti belli oldu demek nazlı güzel bir kız demek
eşim bana yardım edince kadın habire laf sokuyıor bu halimle birde onun laflarını sineye çekiyorum
herkese günaydınlar..
güzel haftasonları diliyorum herkese..
bende uyandım erkenden haftasonu olmasına rağmen.. yemeğe misafirim gelecek temizlikten başlamam lazım:))
yorucu yoğun bir haftaydı pek giremedim okudum okudum çıktım..
öncelikleokuduklarımdan hatırlayabildiklerime yazayım..
ceylanım çok sevindim rabbim gönlündekini verdi çok şükür sağlıcakla gelsin minik kızın..
artık isim aramaya da başlamışsın.. ama ben Döndü Su'yu beğendim nacizane fikrimi söyleyeyim
ronyam rabbim yardımcın olsun inşallah bu sıkıntılı dönemi atlatırsın en kısa zamanda
sarılık da geçer inşallah vakitlice, rabbim sağlık versin tatlı kızına..
melisellaaa canım bebişin şimdi kollarında ne güzel bizim yerimize mis kokusunu kokla olur mu..
allahım hayırlı evlat eylesin inşallah..
paptya canım sen de doğum yapmışsın rabbim bebişine sağlık mutluluk versin hayırlı ömür nasip etsin inşallah..
canlarımm.. bana gelince.... dün doktora gittim rahim filmi sonucum çıkmış göstrdm çk şükür temiz çıktı tüpler açık dedi doktor
benim adet düzensizliğini sebebi de böylece rafa kalktı artık anladık ki yaradılışım itibariyle iki ayda bir adet görüyorum
olsun bakalım ne diyelim artık bu durum üzerinde daha fazla durmayacağım iki doktor da böyle dedi vardr herhalde bir bildikleri:)))))
zaten tam bir teslimiyetle sorgusuz sualsiz kendimi doktora bırakmaya karar verdim ne derse yapacağım:))))
eşim de uroloğa gitti değerler bir nebze olsun düzelmiş demiş klomen ve trental yazmış ve son sperm testi sonucunu doktrouma da gösterdik
ve dedi ki değerler az illaki olur çocuk sahibi olabilirsiniz doğal yolla ama bu süreç uzar o yüzden uzatmayalım önümüzdeki ay aşılamayla başlayalım tedaviye dedi
aslında eşim de bende aşılama taraftarı olmasak da hiç bişi diyemedik..
aslında ben ilk etapta takip falan düşünüyordum ama doktor çok açık ve net bir şekilde dedi olur ama süreç uzar.. zannedersem birkaç aşılama olmazsa tüp diyecek..
hayırlısı.. anlayacağınız önümüzeki adetimle aşılama yolları görünüdü bana..
cnm bende 250 tane okurum
Kizlar dagitil bitti tef cok sukur aro herkesten duasinda hepimizin isimleri i sayariz insallahmerhaba lorke ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH dualarımızı bende alabilrim 250 tane yazarsın canım
ronyam bende cok ozledimseni kizinin sarliginida derr etme cok gecer insallah benim yegenimde zor atlatmisti hem tahlollerinizde iyi cikmis ztn ..kayinvalideninde gecici oldugunu dusunup sallamamaya calis Allah yard olsunmeliselamm canım şimdi bebişin kollarındadır tahminimce
Merim bende mrk ettim seni Rabbim Babana sifa versin cok zor gelio insana hele kzlar icin baba daha zor sen dualarinla destek ol sade onaherkese selam
umarım herkes iyidir
beni merak eden arkadaşlar genel anlamda iyiyim
nete giremiyorum
babam rahatsız ,hastanede tedavi görüyodu ,kalp krizi geçirdi
yoğun bakım günlerimiz oldu
şuan hala hastanede
zor zamanlarım oldu
inşallah düzelicek dua ediyorum
kendimle ilgili bi gelişme yok
babam düzelirde eve dönebilirsem bu ay sonu tedaviye başlamayı düşünüyodum
şuan düşündüğüm ve uğraştığım tek şey babamın sağlığı
herkes sağlığına çok dikkat etsin
hayatta en önemli şey sağlık sıhat
kızlar dun bı yazı yazmıstım tefrıcıye okuyan arkadaslar var suan ozelden haber aldım bılgı vereyım dedım 994 tane daha var elımde okumak ıstyeyen olursa bana yazabılır nisan sonuna kadar
ronyacim merak etmeye baslamistim seni bebisinin sarligi gecmemis ama testleriniz temiz cikmis cok sukur. İnsallah bir an once atlatir bebisin. Rabbim yardimcin olsun cok zormus ilk aylar insallah bir an once hersey yolu a girermeliselamm canım şimdi bebişin kollarındadır tahminimce
canim gozunuzaydin cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinŞuan o kadar mutluyum ki inanamazsnz.Sanki rüyadayım ve uyanacak gibiyim.Ocak ayında eşimle bebeğimiz olmuyor diye doktora gittik.Bende bir problem gözükmedi fakat eşimin spermleri çok düşük çıktı sadece 5 milyon((Varikoselde iki taraflı vardı ve biz ocak ameliyat olmaya karar verdik ve olduk.Keçi boynuzu kürünü her akşam yaptım,evicap,çinko,vemax diye doktorun verdiği ilaçları kullandık.Daha sonra aktardan macun yaptırdım.İçeriğini şuan tam olarak bilmiyorum ama öğreneceğim sizin için.Bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Lütfen umudunuzu kaybetmeyin bizde sadece 5 milyon sperm vardı sadece...Ama inandık ve elimizden gelen herşeyi yaptık.Çok dua ettim çok yalvardım rabbime.Benim bebeğimin müjdesi ismi ile beraber rüyama bir hafta önce rüyama girmişti.Rabbim peygamberimizin hanmının ismini söyledi bana ''sevde dedi sevde'' allahım sizlerinde dualarını kabul etsin inş
Gokcencim tedaviniz hayirli olsun rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah.herkese günaydınlar..
güzel haftasonları diliyorum herkese..
bende uyandım erkenden haftasonu olmasına rağmen.. yemeğe misafirim gelecek temizlikten başlamam lazım:))
yorucu yoğun bir haftaydı pek giremedim okudum okudum çıktım..
öncelikleokuduklarımdan hatırlayabildiklerime yazayım..
ceylanım çok sevindim rabbim gönlündekini verdi çok şükür sağlıcakla gelsin minik kızın..
artık isim aramaya da başlamışsın.. ama ben Döndü Su'yu beğendim nacizane fikrimi söyleyeyim
ronyam rabbim yardımcın olsun inşallah bu sıkıntılı dönemi atlatırsın en kısa zamanda
sarılık da geçer inşallah vakitlice, rabbim sağlık versin tatlı kızına..
melisellaaa canım bebişin şimdi kollarında ne güzel bizim yerimize mis kokusunu kokla olur mu..
allahım hayırlı evlat eylesin inşallah..
paptya canım sen de doğum yapmışsın rabbim bebişine sağlık mutluluk versin hayırlı ömür nasip etsin inşallah..
canlarımm.. bana gelince.... dün doktora gittim rahim filmi sonucum çıkmış göstrdm çk şükür temiz çıktı tüpler açık dedi doktor
benim adet düzensizliğini sebebi de böylece rafa kalktı artık anladık ki yaradılışım itibariyle iki ayda bir adet görüyorum
olsun bakalım ne diyelim artık bu durum üzerinde daha fazla durmayacağım iki doktor da böyle dedi vardr herhalde bir bildikleri:)))))
zaten tam bir teslimiyetle sorgusuz sualsiz kendimi doktora bırakmaya karar verdim ne derse yapacağım:))))
eşim de uroloğa gitti değerler bir nebze olsun düzelmiş demiş klomen ve trental yazmış ve son sperm testi sonucunu doktrouma da gösterdik
ve dedi ki değerler az illaki olur çocuk sahibi olabilirsiniz doğal yolla ama bu süreç uzar o yüzden uzatmayalım önümüzdeki ay aşılamayla başlayalım tedaviye dedi
aslında eşim de bende aşılama taraftarı olmasak da hiç bişi diyemedik..
aslında ben ilk etapta takip falan düşünüyordum ama doktor çok açık ve net bir şekilde dedi olur ama süreç uzar.. zannedersem birkaç aşılama olmazsa tüp diyecek..
hayırlısı.. anlayacağınız önümüzeki adetimle aşılama yolları görünüdü bana..
mericim buyuk gecmis olsun rabbim sifasin versin babacigininherkese selam
umarım herkes iyidir
beni merak eden arkadaşlar genel anlamda iyiyim
nete giremiyorum
babam rahatsız ,hastanede tedavi görüyodu ,kalp krizi geçirdi
yoğun bakım günlerimiz oldu
şuan hala hastanede
zor zamanlarım oldu
inşallah düzelicek dua ediyorum
kendimle ilgili bi gelişme yok
babam düzelirde eve dönebilirsem bu ay sonu tedaviye başlamayı düşünüyodum
şuan düşündüğüm ve uğraştığım tek şey babamın sağlığı
herkes sağlığına çok dikkat etsin
hayatta en önemli şey sağlık sıhat
bana lutfen kızmayın ama bazı durumlar nedeniyle yaptım:))
saat öglen 12 ve saat 16 iki tane gebelik testi yaptım ,ikisindede gölge şelinde ikinci çizgi çıktı
bugün transferimin 8 . günü
ben bu sonuçlara göre ne var derim ne yok ,biliyorsunuz sonradan süprizlerle karşılaşabiliyorsunuz
mesela benim ilk tedavimde bir gün önce yaptım pembe bir çizgi çıktı,ertesi gün kan testimde kimyasal gebelik çıktı
kan sonucuma göre karar vereceğim ,siz ne dersiniz:))
bana lutfen kızmayın ama bazı durumlar nedeniyle yaptım:))
saat öglen 12 ve saat 16 iki tane gebelik testi yaptım ,ikisindede gölge şelinde ikinci çizgi çıktı
bugün transferimin 8 . günü
ben bu sonuçlara göre ne var derim ne yok ,biliyorsunuz sonradan süprizlerle karşılaşabiliyorsunuz
mesela benim ilk tedavimde bir gün önce yaptım pembe bir çizgi çıktı,ertesi gün kan testimde kimyasal gebelik çıktı
kan sonucuma göre karar vereceğim ,siz ne dersiniz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?