- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #11.401
yagmurcum yine yaptın yapacağını
Aklımız fikrimiz fik fikde. Bari bişey çıksa meydana. Ama nerdeeeeeeee.
ben başlarmışım...bu benim için ...bu yağmur için... buuuuuuuu.......diye devam edicem bu gidişle...
ilahi kızlar valla....:90::90::90::90::90:kahkaha atıyorum resmen..masum bir evlilik dönümü hediyesini nerelere getirdik ayol....
Allah iyiliğini versin sen çok yaşa emi gözlerimden yaş geldi gülmekten
Bu komikti işte bayıldım ,bu bu... diye dewam et yolun aydınlık tünelin sonunda ışık var:)
insallah yaaa....hepimizin karnışı bebekle dolsun insallah...
gülün diye tapıyorum zaten siz gülünca yüzünüz kırışacak topiğin en güzeli ben olacağım
çalışkanız...azimliyiz...emelimize ulaşacağız insallah....
Bu komikti işte bayıldım ,bu bu... diye dewam et yolun aydınlık tünelin sonunda ışık var:)
ol tatlım ol...hemide bebişin olsun güzelliğine güzellik katsın....
kız avatarınımı değiştin senin burda olduğunu bilseydim daha dikkatli yazardım ,gene yakaladın beni(((((((((
Nasılsın aşkın sanada sorayımda hatrın kalmasın ,nasıl gidiyo çalışmalr ,erinenin çocuğu olmazmış ona göre:)
Sağol canım allah razı olsun valla sen de bir ömür gül inşallah her gülüşünde biraz daha fbiraz daha güzelleşgülün diye tapıyorum zaten siz gülünca yüzünüz kırışacak topiğin en güzeli ben olacağım
hehe aklıma bir fıkra geldi sen bunu yazınca yağmurcum
'' Bir çiftin çocuğu olmuyomuş.. Tedaviyle sonunda başarmışlar.. Doğum anı gelmiş çatmışşşş...
Tabi baba adayı heyecanlı dört dünüyor doğum hanenin kapısında,sonunda hemşire kucağında bir bebekle çıkmış adam almış kucağına bebeğini.5 dk sonra bir hemşire 2. bebeği getirmiş.Daha sonra 3. ve 4. bebeği...Adamın heyecanı geçmiş kabus olmalı bu diye başlamış kara kara düşünmeye ve hemşirenin ardından bağırmış...Hemşiree hemşiree kapatın şu deliği ışığı gören geliyor bu ne yahuu ''
hehe aklıma bir fıkra geldi sen bunu yazınca yağmurcum
'' Bir çiftin çocuğu olmuyomuş.. Tedaviyle sonunda başarmışlar.. Doğum anı gelmiş çatmışşşş...
Tabi baba adayı heyecanlı dört dünüyor doğum hanenin kapısında,sonunda hemşire kucağında bir bebekle çıkmış adam almış kucağına bebeğini.5 dk sonra bir hemşire 2. bebeği getirmiş.Daha sonra 3. ve 4. bebeği...Adamın heyecanı geçmiş kabus olmalı bu diye başlamış kara kara düşünmeye ve hemşirenin ardından bağırmış...Hemşiree hemşiree kapatın şu deliği ışığı gören geliyor bu ne yahuu ''
Davul ne kadar güzel olursa ben de hamileyken o kadar güzel olucam ,ama genede o şişko göbişimi her saat başı seweceğim inşallah:))))))
Seni yakalamak bana farz olmuş yagmurum. Valla bana sormasandın gönlüm kalırdı, doğru hissetmişsin. Bu ay ki çalışmaları tamamladık, meyveye döndü mü diyo bekliyoruz artık canım. Seni çok özlüyorum ben.
olsun ama tatlım...hepimiz davul gibi olucaz...hem davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?