- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.441
aaa öylemi demek emziren annelerinde kabul oluyormuş ne güzel
ben hep bebek isteyenlere çok dua ediyorum Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın
ama lorkem şunu söyleyeyim bebiş dünyaya gelince insan yaşadığı o stres dolu zamanlarını unutuyor
ben iki sene uğraştım ama sanki hepsi bir an gibi geliyor düşününce
önce hamile kalayım diyorsun sonra pıt pıtları duyaayım sonra hareket etsin
sonrada ay ne zaman doğcak bu bebek ve en sonundada ayyy buna bir bakan yokmu azcık uyuyayım diye
çığlıkları basıyorsun (benim şunanki ruh halim)
ama herşeye rağmen darısı tüm isteyenlere olsun ama önce benim çok emek verek kk arkadaşlarıma
o
Ronyam olmazmi hic emzirirken bebeginin yuzune bakip etttigin dualar makbul insallah.
Eminim yasadiklarin ne kdr hevesle beklemis olsak bile hepimi yasariz cok normalbu paikolojide olman rabbim kolaylik versin
ama bundan bikac yil sonrada bh gunleri dusunup p zamanlar daha koalymis diceksin sen biliyorsun az cok buyudukce sorumluluklari da buyuyor hepsini goze alarak girdik bu yola insallah rabbim yuzumuzun akiyla cikmayi nasib etsin
Gunaydin bu arada
Bilgem umud ekjntos 5 n1k akmelek
yağmurcum ne kadr sevindim anlatamam.RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH
lorke haftaya başlıyormuşsun hadi bismillah..çok heyecanlıyım inan...
ekin geçen aklıma sen geldin değerler nasıl oldu acaba ameliyat sonrası.bence artmıştır artık...
gökçen sende aşılama yaptırıyormuşsun.
RABBİM HERKESİN MYRADINI VERİR İNŞALLLAHHHHH
boncuğummm ekintosum çok özledim sizi
bende seni özledimmmmm
merak ediyorum seni naptın düzeni oturtabildin mi?gaz durumu nasıl ve misafirlerin gitti mi?
lorkeyle aynı başlıycaktık tedaviye. benim rahimim iyi olsaydı eğer....
salı günü kontrolde yapısıklık olduğunu söyledi dr.um. 16sına kadar ilaçları kullanıcam adet gördükten sonra yapısıklık devam ediyorsa tekrar histeroskopi yapılcakmış.
beklemedeyim. allahım yardım etsin.
hayırlısı olsun sıkma canını...
tekrar histeroskopi demişsin,ilkinde ne işlem yapılmıştı sana?
ilk histeroskopide iki kez kürtaj olduktan sonra kanamam durmamıştı bir türlü. tüp bebek merkezine gidelim dedik hem bir terslık yoksa adet dönemini kacırmam ne gerekıyorsa baslıyım dıye. ama rahim bütünlüğü net gözükmedi usg da. rahim duvarına plesanta parcası yapısmıs. hısteroskopı olmazsan kanaman devam eder dedı dıye hemen ogunu olmustum. sımdıde yapısıklık var ıste ekıntos...
o gün yapışıklığı görmemiş mi doktor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?