Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
O
Ronyam olmazmi hic emzirirken bebeginin yuzune bakip etttigin dualar makbul insallah.
Eminim yasadiklarin ne kdr hevesle beklemis olsak bile hepimi yasariz cok normalbu paikolojide olman Rabbim kolaylik versin
Ama bundan bikac yil sonrada bh gunleri dusunup p zamanlar daha koalymis diceksin sen biliyorsun az cok buyudukce sorumluluklari da buyuyor hepsini goze alarak girdik bu yola insallah Rabbim yuzumuzun akiyla cikmayi nasib etsin

yağmurcum ne kadr sevindim anlatamam.RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH

lorke haftaya başlıyormuşsun hadi bismillah..çok heyecanlıyım inan...

ekin geçen aklıma sen geldin değerler nasıl oldu acaba ameliyat sonrası.bence artmıştır artık...

gökçen sende aşılama yaptırıyormuşsun.
RABBİM HERKESİN MYRADINI VERİR İNŞALLLAHHHHH

evet ronyanın dediği gibi bir yoğunluğun içine girip unutuyorsun bir an, nasıl sahip olduğun bir bebeği.....
Ama hep şükür ve sizlere dua dilimde...

yağmurumm canım arkadaşım güne nasıl uyanıyorsun görmek isterdim
eminim yüzünde kocaman bir gülümseme vardır :)) Rabbim mutluluğunu daim etsin
bu arada pc başında oturmaktan korkuyorsan eğer biopro kolye almanı öneririm
ben işyerinde 10 tane pc nin olduğu bir ortamda oturuyordum ve içim rahat etsin diye aldım
korudumu korumadımı bilmiyorum ama normalde sık sık gelen migren ataklarım
hamileliğim boyunca hiç gelmedi desem yeridir kolyenin sanırım bende etkisi oldu tavsiye ederim

lorkeyle aynı başlıycaktık tedaviye. benim rahimim iyi olsaydı eğer....
salı günü kontrolde yapısıklık olduğunu söyledi dr.um. 16sına kadar ilaçları kullanıcam adet gördükten sonra yapısıklık devam ediyorsa tekrar histeroskopi yapılcakmış.
beklemedeyim. allahım yardım etsin.

bende seni özledimmmmm
merak ediyorum seni naptın düzeni oturtabildin mi?gaz durumu nasıl ve misafirlerin gitti mi?

canım misafirler gitti kafam azcık rahatladı
gaz sorunu malesef bitmedi en son pazar günü kaka yaptı
bugün oldu hala yok az az bir iki kere yaptı ama oda pek yaptı sayılmaz
az evvel azcık zeytinyağı verdim poposunuda uyardım ama tık yok
tabi yapamayınca acayip sıkıntılı hatta şuan mızırdanıyor sanırım kalktı

hayırlısı olsun sıkma canını...
tekrar histeroskopi demişsin,ilkinde ne işlem yapılmıştı sana?

hayırlısı olsun sıkma canını...
tekrar histeroskopi demişsin,ilkinde ne işlem yapılmıştı sana?

ilk histeroskopide iki kez kürtaj olduktan sonra kanamam durmamıştı bir türlü. tüp bebek merkezine gidelim dedik hem bir terslık yoksa adet dönemini kacırmam ne gerekıyorsa baslıyım dıye. ama rahim bütünlüğü net gözükmedi usg da. rahim duvarına plesanta parcası yapısmıs. hısteroskopı olmazsan kanaman devam eder dedı dıye hemen ogunu olmustum. sımdıde yapısıklık var ıste ekıntos...

o gün yapışıklığı görmemiş mi doktor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…