Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umudum bakalım salı hersey bellı olur sanırım ıgne recetemı almaya gıdınce sorucam baska prosedur yoksa belkı hemen o hafta regl haftam baslayabılırız .. ama erken gelırse vs belkıde dıer aya kalabılır ..nasıb yanı ...
sende bı hayatına duzene koyabılsen keske ınsallah en kısa zamanda gelır bebegın ama dedıgın gıbı bu yogunlukta calısma vs de olmayınca sennde canın sıkılıyodur belkı .. hayrılksı Rabbım bı cıkıs yolu gostersın hepımıze ınsallah

canım yyaaa nazar mı degdırdık dıcem ama masallah dıom hep boncuk gozlerıne baktıkca.. ınsallah kotu degıl vıruslu degıl usutmekten falandır gecmıs olsun Allah yard olsunn

karanfılcem bencede yumurta yok gıbı sadece 14. gun yumurta akı gırmıssın ya bıde reglın ılk gunlerde atesler hep eksık ya o yuzden kendınce bı ortalama yapıp cekmıs cızgıyı sanırım :26:

canım benim hayırlısı olsun aşılama hayırlı olsun inşallah...
bende hala bişey yok..test de yapmadım..

gokcen teşekkür ederim.

Lorkem hiç sizin nazarınız değermi aşk olsun. Çok şükür 3 tahlil yapıldı benim korktuğum rota virüsdü oda yok zaten. Yine mi üşüttüm ben bu çocuğu yav.:26:

lorke sağolasın canım, artık yorum yapacak çok tecrübeliler kalmadı. en tecrübeli kendimdim güya ben de çözemedim. acaba 13 ten önce mi çatladım dedim ama doktorum çok tecrübeli biri iyice baktı. yok bu ay yumurta olmamış dedi.
3 ay serophene kullanmıştım ya arkasından böyle bi dengesizlik bekliyordum açıkçası, kistsiz atlattığıma şükrettim.

ama 3-4 gündür felaket göğüs ağrım var ben onu progesteron etkisi zannediyordum. olmayabilir mi?

gokcen teşekkür ederim.

Lorkem hiç sizin nazarınız değermi aşk olsun. Çok şükür 3 tahlil yapıldı benim korktuğum rota virüsdü oda yok zaten. Yine mi üşüttüm ben bu çocuğu yav.:26:

havalar cok degısken canım benım usumus olabılır olur bole seyler cabucak atlatır ınsallah
canım progestan hap ıcıyorsan goguste dolgunluk sancı yapabılır ..
akıntında vs de emınsen catlamamıs gıbı ama 13. gun catladıysa doktorun 16. gun yumurta olmamıs dıyedebılrı bence catlayan yumurta 24 saat ıcınde rahımden atılıyo dıye bılıyorum cunku :44:

yok canım o haptan hiç içmedim zaten. ama göğüs acısından kesinlikle eminim çok da acıyor.
eggwhite akıntım çok yoğun bi şekilde geldi ama bende direk çatlamadan önce gelen Watery gelmedi canım. rahmi baya inceledi yok dedi. ben iltihaplar için adetten sonra ara ara civanperçemi içtim. onu ne zaman içsem bünyemde bi gariplik oluyo. belki de ondan yumurta olmadı bu ay.

Gunaydin canlarim
Ya size birsey soracagim
Esim tablet almis bana sormadan su an ondan giriyorum,ama ewde laptop da var ikisini ayni anda aciyor nedense
Bebegime zarari olurmu bunlarin
Su an benim karnimin ustunde yastik var
Zararli isinlari ceken bir sey var mi?

Günaydın kızlaaaar ..
Günaydın canım arkadaşlarımmmm ..

Bilgem sanin hamileliğin ne kadar çabuk geçiyor öyle Maşallah...Bundan sonrası son 1-2 kadar daha çabuk geçer haberin olsun.

Boncuğum inşallah 30. haftadan sonrası çok çabuk geçer..
28. haftayı bitirdiğimiz için tedirginliklerim azaldı çok şükür..

Gökçen sağolasın kuzum ..
Darısı başına olsun ..
Çok heyecanlaıyorum tedavide olan arkadaşlarıma ..
Pzar günü aşılaman var , 15 gün sonra insallah hamiş haberini alırız ..

gokcen teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun Boncuğummm ..
Çok şükür ki korkulacak bişey değilmiş..
Bu sıralar herkes hasta etrafımda ..
Salgın mı var acaba ?

Ben laptop kullanıyorum ..
Duyduğuma göre bilgisayara değil modeme uzak olmak lazımmış..
Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ..
Benim modem başka odada ..
İnternettede okudum , bilgisayar yada cep telefonunun bebeğe bir zararı olduğuna dair ispatlanmış bir araştırma yok diyor ..
Mikrodalga kullanmıyorum ben onda feci radyasyon var ..
Mecbur kalırsam da çalıştırıp kaçıyorum hemen mutfaktan ..
Ewet boncugum ya biz yerimizde sayiyorum bilgem isik hizi gidiyor sanki
Nasilsin boncugum bidigimiz nasil

Ah ah birde bana sorun ..
Resmen asker şafağı gibi şafak sayıyorum ..
Takvimimde her gün bir çentik ..
Banada başkalarının gebişliği çok çabuk geçiyor gibi geliyordu ..
Ama mevzu kendin olunca zaman duruyor sanki kızlar ..
Çok şükür ki az kaldı ..
Rabbim hepimize sağ sağlim kucaklamak nasip eylesin.

Yağmurum cok tebrikler canım.Rabbim saglikla kucağına almayı da nasip etsin inşallah,cok sevindim guzel haberine burdan okuyunca:))sözde radyasyon çeken cihazlar var,internetten araştır istersen,ne kadar güvenilir bilemem kullanmadım ama ilgileniyorsun diye soykırım dedim

Soyliyim dedim diyecektim pofff su telefon kendi kendine kelime uyduruyor:). BU arada bilgem bana da hiç gecmemişti 9 ay ama doğduktan sonra bebisinle ilgilenirken zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun,burda hergün herkese dua ediyorumRabbim tüm isteyenlere gönlünün muradını versin diye

Son düzenleme:
hiç bu kadar gecikiyor muydu..
eğer gecikme olmuyorsa artık baktır derim canım stres daha kötü..
hemde nasıl gecikiyor canım..
bazen 1-2 gün , bazen 1hafta -10 gün...
bu gecikmede onlardan biriymiş meğer..
dün akşam yine aynı son ..
yok ya benim artık umudum kalmıyor tükendi bitti hepsi...
eşimin tahlilleri iyi çıkmıştı,adetlerim birkaç aydır çok muntazamdı..
ne oluyor nerede yanlış yapıyorum ben nerede...
artık işin maneviyat boyutunu düşünmeye başladım..
yeterince dua edemiyor muyuz acaba..Rabbimden istemeye mi bilmiyorum ..???

gokcen teşekkür ederim.

BONCUK oğluna geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah...
bebekler 6. aydan sonra ufak hastalıklar geçirmeye başlarlarmış bağışıklıklarının güçkazanması için böyle olması lazımmış..
yengemin ikiz kızlarıda durmadan hastalanıyorlar 7 aylıklar onlarda..
doktor bu aylarda bunlar normal demiş...

herkese mutlu hafta sonları....

gelbebeğim, bilgem, yagmurum sağol kızlar. Sanırım bağışıklık sistemi değişimler geçiriyor ondan böyle habire bişey oluyor hastalanıyor bıdık.

gelbebeğim bence öyle düşünme, çok sonra öğrendim ki Rabbim dua edeni öyle çok severmiş ki duasını çok sonra kabul edermiş, böyle düşün. Emin ol yaşadığımız her zorlukta mutlak ders çıkarılacak bi hikmet var biz bazen çooook sonra görüyoruz. İnan burda güzel haberlerini almaktan çooook mutlu olacağım kişilerden biride sensin. Bizler yol arkadaşıyız ettiğimiz dua elbet kabul olur İnşallah.

insanın görmeden, nasıl olacağını bile bilmeden sevdiği, özlediği uğruna canını bile vereceği tek şey çocuğudur eminim
doğmamış çocuğumu o kadar çoooooook özledimki gelsin artık ,Rabbim beni de anne et artık diye dua ediyorum sadece
hayırlı sağlıklı bi evladım olsun istiyorum sadece
neden neden neden..........
Allahım kötü sözler sarfetmekten isyandan sana sığınırım , bu aciz kuluna yardım et ne olur..ve bütün arkadaşlarıma...

ANNESİ olan,
ANNE olan,
ANNE OLMAYI BEKLEYEN,
ANNE OLMAK için uygun zamanı bekleyen
Tüm güzel kadınlar; Rabbim bize böyle bir şans verdiği için mutlu olmalıyız...
İnanıyorum ki beklentilerimiz mutlu sonlanacak... Dualarım ve umutlarım, dileklerim hep bu yönde....
Bizler bu dünya için çok değerliyiz lütfen bunu unutmayın... Böyle kutsal bi mucizeyi gerçekleştirmek sadece bizlere bahşedilmiş Rabbim tarafından....
İşte bu yüzden şimdiden Hepinizin ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutluyor, Hepinizi kocamannnn öpüyorum...
Unutmayın Annelik ve Kadınlık bir gün değil bir ömür boyu sürecektir...
En kısa zamanda Rabbimin hepinizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı vermesini diliyorum...
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİYORUM ♥ ♥ ♥

herkese hayırlı hafta sonlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

sizi cok sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…