- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.481
umudum bakalım salı hersey bellı olur sanırım ıgne recetemı almaya gıdınce sorucam baska prosedur yoksa belkı hemen o hafta regl haftam baslayabılırız .. ama erken gelırse vs belkıde dıer aya kalabılır ..nasıb yanı ...gunaydin kizlarrrr nasilsinizzz
yagmurum yureklim pitpitlar duyulmus canim RABBIM aglama gulme ilk anne dedigi sesleri duymayida nasip etsin INSALLAH...
LORKEMM tedavin basliyormus INSALLAH tedavin hep olumlu gecer sonu mutluluk ve kucuk gezenti lorke olur :)
GOKCENIM INSALLAH bu tedavin sana sonucunda minik melegini getirir...
BILGEMM fotolara baktimda sen nasil guzel bir gebis olmussun ole ve emin ol cok guzel bir anne olacaksin..kalbinin guzelligi yuzune yansimis derler yaa iste sen onlardansin...INSALLAH minik oglunla oglunun kardesleriyle gecirecegin cok guzel mutlu yillarin olur...
RONYAMM denk gelemiyoruz artik osledim pembis kizin rahat birakmiyo dimi yerim ben senin cirkin kizini :)) teyzesinin tostosu
ahhh buarada cumaniz mubarek olsun kizlarr RABBIM dualarinizi kabul etsin...
simdiii ben nasilim klasik ben iste nobet ertesi yorgunum hepsi bukadarr hayatimda hicbir degisiklik yok RABBIM aci degisiklikler yasatmasin hickimseye hicbirimize...
bebis calismalari son gaz devam ediyor demek isterdim ama hicbise yapmiyorum desem yeridir..ovulasyon gunlerim nobetlerde verimli gecti :)) anlayaciginiz calisma bile yok artik hastalarin bebeklerini koklayip seviyorum :)) RABBIM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN ne diyelimki
Günaydın kızlar bende erkenciyim bugün sabah kalkış saatimiz 08.00:))) Bıdıkım 4 gündür ishal habire altını değiştiriyorum öğleden sonra dr götürücem inşallah rota virüsü almamıştır diye umut ediyorum.
merhaba kızlar.. nerdeyse bir yıldır ateş ölçüyorum hiç böyle bi güne çizgi çektiğini görmedim.tecrübeliler vardır sizde. sizce burda mantık ne çok garip değil mi. anlayanlar yorum yapabilir mi..
bütün tablolarım görünüyor. son 2 aydır kullandığım derece öncekine göre 2-3 miliderece düşük gösteriyor.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu arada 16. gün iltihap iiçin doktordaydım. yumurta yok dedi. gelişmemiş dedi.
selam fıstıklarıımm..
öncelikle ronyam sana cevap yazamadım kuzuucm..
çookk teşekkür ederim güzel temennilerin için..
inşallah güzel olur sonu da tedavinin..
rabbime emanet artık bundan sonrası..
bugün doktordaydım yine
bir yumurtam 18 mm olmuş arkadan iki 16mm bir 14,13,12.. geliyor işte..
bu akşam 11 de çatlatma iğnem pazar günü sabah 11 de aşılamam inşallah..
hayırlısı bakalım.. çabuk geçiyor zaman..
gelbebeğim.. ne durumdasın.. adet gelmedi mi daha.. test yok mu test:))
canım benim hayırlısı olsun aşılama hayırlı olsun inşallah...
bende hala bişey yok..test de yapmadım..
gokcen teşekkür ederim.
Lorkem hiç sizin nazarınız değermi aşk olsun. Çok şükür 3 tahlil yapıldı benim korktuğum rota virüsdü oda yok zaten. Yine mi üşüttüm ben bu çocuğu yav.:26:
canım progestan hap ıcıyorsan goguste dolgunluk sancı yapabılır ..lorke sağolasın canım, artık yorum yapacak çok tecrübeliler kalmadı. en tecrübeli kendimdim güya ben de çözemedim. acaba 13 ten önce mi çatladım dedim ama doktorum çok tecrübeli biri iyice baktı. yok bu ay yumurta olmamış dedi.
3 ay serophene kullanmıştım ya arkasından böyle bi dengesizlik bekliyordum açıkçası, kistsiz atlattığıma şükrettim.
ama 3-4 gündür felaket göğüs ağrım var ben onu progesteron etkisi zannediyordum. olmayabilir mi?
havalar cok degısken canım benım usumus olabılır olur bole seyler cabucak atlatır ınsallah
canım progestan hap ıcıyorsan goguste dolgunluk sancı yapabılır ..
akıntında vs de emınsen catlamamıs gıbı ama 13. gun catladıysa doktorun 16. gun yumurta olmamıs dıyedebılrı bence catlayan yumurta 24 saat ıcınde rahımden atılıyo dıye bılıyorum cunku :44:
Bilgem sanin hamileliğin ne kadar çabuk geçiyor öyle Maşallah...Bundan sonrası son 1-2 kadar daha çabuk geçer haberin olsun.
Bilgem sanin hamileliğin ne kadar çabuk geçiyor öyle Maşallah...Bundan sonrası son 1-2 kadar daha çabuk geçer haberin olsun.
Gökçen sağolasın kuzum ..selam fıstıklarıımm..
öncelikle ronyam sana cevap yazamadım kuzuucm..
çookk teşekkür ederim güzel temennilerin için..
inşallah güzel olur sonu da tedavinin..
rabbime emanet artık bundan sonrası..
bugün doktordaydım yine
bir yumurtam 18 mm olmuş arkadan iki 16mm bir 14,13,12.. geliyor işte..
bu akşam 11 de çatlatma iğnem pazar günü sabah 11 de aşılamam inşallah..
hayırlısı bakalım.. çabuk geçiyor zaman..
sen ve minişin iyisiniz inşallah..
gaz sıkıntınız varmış rabbim kolaylık versin..
sende de uykusuzluk.. zor vallahi ne diyeyim rabbim sana eşine evlatlarına sağlık versin yeter ki
çooook öpüyorum minik kızınla seni..
bilgem canım .
siz de çok iyi görünüyorsunuz maaşalalh..
gördüm resimlerinizi.. maaşalalh diyorum size:)))
umudumm...
canım çok teşekkür ederim
inşalah sonu güzel olur dediğin gibi..
rabbim sana da kolaylıklar versin. inşalalh iş yoğunluğuna daldığın ve hiç ummadığın bir anda
sana sürpriz yapsın meleğin...
yağmurumm.. canım ne güzel pıtpıtları duymuşuz..
rabbim taammına ersirsin inşallah..
gelbebeğim.. ne durumdasın.. adet gelmedi mi daha.. test yok mu test:))
boncuk... allah şifa versin oğluşuna bir an evvel geçsin ishali inşallah..
ve herkesi kocaman kocaman öpüyorum atladığım yoktur inşalah..
gokcen teşekkür ederim.
Lorkem hiç sizin nazarınız değermi aşk olsun. Çok şükür 3 tahlil yapıldı benim korktuğum rota virüsdü oda yok zaten. Yine mi üşüttüm ben bu çocuğu yav.:26:
Gunaydin canlarim
Ya size birsey soracagim
Esim tablet almis bana sormadan su an ondan giriyorum,ama ewde laptop da var ikisini ayni anda aciyor nedense
Bebegime zarari olurmu bunlarin
Su an benim karnimin ustunde yastik var
Zararli isinlari ceken bir sey var mi?
Ewet boncugum ya biz yerimizde sayiyorum bilgem isik hizi gidiyor sanki
Nasilsin boncugum bidigimiz nasil
hemde nasıl gecikiyor canım..hiç bu kadar gecikiyor muydu..
eğer gecikme olmuyorsa artık baktır derim canım stres daha kötü..
gokcen teşekkür ederim.
gelbebeğim, bilgem, yagmurum sağol kızlar. Sanırım bağışıklık sistemi değişimler geçiriyor ondan böyle habire bişey oluyor hastalanıyor bıdık.
gelbebeğim bence öyle düşünme, çok sonra öğrendim ki Rabbim dua edeni öyle çok severmiş ki duasını çok sonra kabul edermiş, böyle düşün. Emin ol yaşadığımız her zorlukta mutlak ders çıkarılacak bi hikmet var biz bazen çooook sonra görüyoruz. İnan burda güzel haberlerini almaktan çooook mutlu olacağım kişilerden biride sensin. Bizler yol arkadaşıyız ettiğimiz dua elbet kabul olur İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?