- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.461
nasılsın lorkeeee
Olsun canim acele edip eksik biseyler kalmasindansa beklememiz
Daha mantikli zatne benimde ksein degil bakalim ilaclari alinca ilk muayene de belli olur unsallah
Ekintosum bende suam heyecan yok bakali
İlk igneyle baslar sanirim
canlarım hakkınızı helal edin:)) dok muayenem 12 ama geldikten hemen sonra bir arkadaşa davetliydim ,hemen giremedim:))
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yawrumun kalbi pıt pıtlıyor teyzeleri,ne çok ağladım anlatamam:))
rabbime şükrettim,sizlere dua ettim:))))
giderken hiç umudum yoktu kötü haberler alacağım diye daha muayene ücretini öderken başladım ağlamaya
kızlar kanamanızmı var diye sordular,çıkarkende gözlerimin içine bakıyorlardı verdim onnlarada müjdeyi
muayene masasına oturduğum anda iyice coştum
dopk bile şAŞIRDI NE OLDU DİYE
canlarım hakkınızı helal edin:)) dok muayenem 12 ama geldikten hemen sonra bir arkadaşa davetliydim ,hemen giremedim:))
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yawrumun kalbi pıt pıtlıyor teyzeleri,ne çok ağladım anlatamam:))
rabbime şükrettim,sizlere dua ettim:))))
giderken hiç umudum yoktu kötü haberler alacağım diye daha muayene ücretini öderken başladım ağlamaya
kızlar kanamanızmı var diye sordular,çıkarkende gözlerimin içine bakıyorlardı verdim onnlarada müjdeyi
muayene masasına oturduğum anda iyice coştum
dopk bile şAŞIRDI NE OLDU DİYE
rabbim isteyenlere hayırlı müjdeler gebelerede hayırlı doğumlar nasip etsin
RONYA
anne mi oldun sen sağlıcakla büyüt bebeğini arkadaşım
LORKEM
kuzucum nasılsın özledik ne alemdesin
inşallah hiçbir sorun yaşamazsın cnm...
tabii ben de o şekilde teselli buluyorum herşey düzelsin ölyle başlamak daha mantıklı. ama hak verirsin ki süreç çok zor. burda yazıdıgım gıbı hısteroskopı oldu bıttı olmuyor sancısı kanaması bıldıgın ruhen yoruluyor insan...
şimdi tek dileğim rahimimin eski haline gelmesi zaten. başka birsey düşünemiyorum şuan. varsın sonra olsun çocuk kendi sağlığımdan oluyorum ciddi ciddi..
Kivircanim havalar isindi benim yogunluk artti iste
Haftaya sali sanirim tedavi sureci abelli olacak duani bekliom
Sen ne alemdesin nasi gidio calismalar
gunaydin kizlarrrr nasilsinizzz
yagmurum yureklim pitpitlar duyulmus canim RABBIM aglama gulme ilk anne dedigi sesleri duymayida nasip etsin INSALLAH...
LORKEMM tedavin basliyormus INSALLAH tedavin hep olumlu gecer sonu mutluluk ve kucuk gezenti lorke olur :)
GOKCENIM INSALLAH bu tedavin sana sonucunda minik melegini getirir...
BILGEMM fotolara baktimda sen nasil guzel bir gebis olmussun ole ve emin ol cok guzel bir anne olacaksin..kalbinin guzelligi yuzune yansimis derler yaa iste sen onlardansin...INSALLAH minik oglunla oglunun kardesleriyle gecirecegin cok guzel mutlu yillarin olur...
RONYAMM denk gelemiyoruz artik osledim pembis kizin rahat birakmiyo dimi yerim ben senin cirkin kizini :)) teyzesinin tostosu
ahhh buarada cumaniz mubarek olsun kizlarr RABBIM dualarinizi kabul etsin...
simdiii ben nasilim klasik ben iste nobet ertesi yorgunum hepsi bukadarr hayatimda hicbir degisiklik yok RABBIM aci degisiklikler yasatmasin hickimseye hicbirimize...
bebis calismalari son gaz devam ediyor demek isterdim ama hicbise yapmiyorum desem yeridir..ovulasyon gunlerim nobetlerde verimli gecti :)) anlayaciginiz calisma bile yok artik hastalarin bebeklerini koklayip seviyorum :)) RABBIM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN ne diyelimki
Umud'um ne güzel şeyler yazmışsın , sağolasın ..
Rabbim tez zamanda sizlerde nasip eylesin ..
hayırlı cumalar
allah'ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayi ve cemalini görebilmeyi nasip et. Ey rabbim... Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. şüphesiz sen merhametlilerin en merhametlisisin. Ya rabbi ! Cuman hürmetine kardeşlerimizin dertlerine derman , hastalıklarına şifa, borçlu olanlara da edalar nasip eyle.... Hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini, nasip eyle ya rabbim.... Bizlere verdiklerin için şükürler olsun allahımmmmmmmm...
Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde rabbim dualarımızı kabul etsin.. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın inşallah ... Aminnnnnnnnn ♥ ♥ ♥ [sıze=3][/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?