- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.661
yanı toplamda 900 doz edıyor bana 2250 yazmıs eczacı arkadasımda devlettekıler hepsını dırek yazıyo aslında parca parca ıgne yetmedıkce yazabılrı dedı bana da cok geldı doz ben bu dozla 2 tup tedavısı olurum gıbı gelıo
cunku az dozla fazla yumrutam olmustu benım ...
neyse bugun gıdınce sorucam tekkrr parca parca almama musade edecekmı bakalım receteyı degıstırıp
Tamamen sökülmeyi bekle canım.
Bende bir türlü sökülememiştim.
4 gün leke leke oldu.
Doktorumu aradım hatta.
Panikledim neden böyle oldu diye.
Strestendir olur dedi.
Sonra 20 sinde oldum 21 inde başlamıştık.
Rapor olunca öyle oluyormuş Lorke'm,
Bende bir arkadaşımdan duymuştu.
Sigorta ne kadar karşılıyorsa hepsini veriyormuş.
Kalan ilaçlarını ihtiyacı olan birine verdim o kullandı demişti.
Benim hiç ilacım artmadı.
Bölüm bölüm aldırdılar zaten.
Hepsini oranın eczanesinden getirttiler.
Yumurta büyütücü ve baskılayıcıyı önce aldırdılar.
Çatlatma iğnelerini ayrı aldırdılar.
Opuda jeli.
Transferde iğne ve hormon hapı.
Benim tedavi boyunca harcadığım ialç parası 900 lira tuttu.
Rapor geçmiyordu merkezde.
Geçse bende çıkartmak istiyordum.
Zaten maddi manevi zor bir süreç.
100 lirayı bile düşünüyor insan haliyle.
Rabbim rast getirsin inşallah.
Nasıl başlayıp bittiğini anlamadan hemen güzel sonuçlar alırsın inşallah Canım Lorke'm.
slm lorke gezentisi
evımde oturuyom ıste daha ne ıstıyon kızım ..
esıme de dıom dun mıllet tup surecınde yatıyomus hep ben ole yapamam ama fitfit gezmem ama tamam dıom
canım çok geçmiş olsun anlamadım oğlunun ağzındanmı geldi,yoksa senin göğsün kanadıda sen ağzındanmı geliyo sandın,
inşallah kötü bişey yoktur MEVLAM korusun sizi
LORKEM canım tedavn hayırlı uğurlu olsun inşallah..
hayırlı mutlu haberler getir bize inşallah...
BONCUK oğluna oğuza çook geçmiş olsun..
kıyamam...
Rabbim şifasını veriri inşallah...
PAPATYA bebişinin bişeyi yoktur. göğsünden gelen kandan olmuştur inş takma kafana..
göğsüne de dikkat et canım ya krem kullan,
bebişine de üzülüyoruz ama sen emzirirken ne kadar acı çekiyorsun kimbilir..kıyamam sana da...
herkese selam
Canım bişeye bağlı değil ..
Yani pıhtılaşma faktörü genetik ..
Anne ve babadan alıyorsun yada sadece birinden ..
Ben faktör 5 testi yaptırdım .. 1 ay sonra çıkıyor sonuç..
Mtfhr 1298c heterezigot mutasyon çıktı .. Sadece 1 faktörde diğer 4 faktör normaldi..
Dr'um çok düşük bir kan pıhtılaşması dedi ama benim 1 tane gebelik kaybım olduğu için ihmal etmedik kullandık ..
Rapor çıkarrtım ücretsiz alıyorum ..
İğne biraz yakıyor , tüp bebek tedavisindeki iğneler kadar rahat değil ..
Ama alışıyorsun ..
Ben 7 aydır hergün vuruluyorum , sadece 1 kez unuttum :)
Zor , insan abzen Allah'ın gücüne gitmesin usanıyor ama evladım için diyorsun sonra ..[/QUOTE
canım neye bağlı derken düşük cümle kurmuşum mutasyonunu merak etmiştim hangiis diye. o çeşnilerden mneye bağlı diye yanii
benimde allaha şükür faktör V ve II normal çıktı. bunları taşıyorsan biraz daha riskli grupta oluyormuşsun.
bendeki de mthfr 677 heterozigot.
senin mutasyonunun da mthfr olduğunu duyunca iğne vurulmamın kaçarı olmadığını anladım şimdi...aslına bakarsan bizimkisi folik asit metabolizmasıyla ilgili. düşük yaptığına dair çok kesin bilgiler yok deniyor yayınlarda. ama kullanıcan dersede elbet kullanıcaz. dr.larda ikiye ayrılmış zaten bu mutasyonda sulandırıcı kullanılmasında ama riske giricek bir konu değil elbet.
hiç dozuyla ilgili baktırıyor musun peki yeterli doz mu tamam mı devam mı diye??
pıhtılaşmayla ilgili forumda tüp bebek tedavisindeki iğneler kadar rahat olmadığını okudum malesef.. morluk ve ağrı yapabiliyormuş kimisine...
allah'ım inş. bana da nasip etsin iğneli iğnesiz farketmezz
iyi geceler canım ben daha yeni başladım
Üretsiz olması çok iyiymiş.
İnşallah bu sefer bebişlerin 9 ay bırakmaz seni.
Bebişlerin yazıyorum içimden öyle geçiyor.
Hayırlısıyla öyle olur inşallah.
Evet canım gündüz uykularımız başladı.
selam kızlar, baya bir uzak kaldım topiktem maruz görün benikısaca anlatayım size :) 20 nisan cuma günü spinal sezeryan ile kızım Reyyan Ela doğdu :) sesini duydum ve ne yapacağımı şaşırdım, malesef kendini göremedim ilk başta önce odaya onu götürmüşler sonra ben geldim, bebeğime baktım ve kaldım öylece :) Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşAllah..sonra doktorlar gelip gitmeye başladı, herkes muayene falan ediyor, dediler kalpte sorun var kalp kapağında üfürüm dedikleri açıklıktan varmış, hemen Ekoda konrtol edildi ve belirlendi, 1 ay sonrasına gün verdiler tekrar, doktor sıkıntı vermeyeceğini hatta kendiliğinden kapanabileceğini söyledi ama işte gel sen bunu bana anlat, üstünede sarılık oldu ve uyur uyanmaz kızım zorla ayaklarını sıka sıka uyandırıp doyurmalar mı dersin, neler yapmadık tabi o sırada bende hep ağlama modundayım, yedim bitirdim kendimi..yüreğim dayanmıyor o hallerine..şimdi çok şükür iyi, kendi uyanıyor hatta uyumuyor bile :) hasret kalmıştım onun ağlamasına çok yıpratıcı geçti bu 26 gün..gerçekten zormuş ama bir yandanda dünyanın en güzel şeyi..ona bakmak, onu emzirmek müthiş bir his..şimdi bunları yazarken bile ağlıyorum, lohusalıktan herhal :))) inşAllh herşey yolunda gider, biraz sonra tekrar götürcem, sabah karnı şişti, doktor hep böylemi dedi, sıkıntı olabilir dedi, al sana bir stres daha inerse tekrar getirin dedi, sanırım indide, gaz oluyor ve durmuyor bebeğim, çünkü sarılık uyuttuğu için hemen emerken uyuyyor..sarılık değerine bakmadı yani istemedi artık, bir sorun olmaz geçer diye, ama yaptırsamıydım deyip duruyorum, artar diye korkumdan..çok şükür sarılık başka nedenlere bağlı çıkmadı, anne sütü sarılığı dediler ve 1-1.5 ayda geçer dediler..İnşAllah geçer kızlar..bizde durumlar böyle, net ortamım yok, o nedenle sık yazamıyorum..duanızı bekliyorum kızım için..Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşAllah..hep dua ediyorum buradaki arkadaşlarım için..kocaman öpüldünüz..
selam kızlar, baya bir uzak kaldım topiktem maruz görün benikısaca anlatayım size :) 20 nisan cuma günü spinal sezeryan ile kızım Reyyan Ela doğdu :) sesini duydum ve ne yapacağımı şaşırdım, malesef kendini göremedim ilk başta önce odaya onu götürmüşler sonra ben geldim, bebeğime baktım ve kaldım öylece :) Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşAllah..sonra doktorlar gelip gitmeye başladı, herkes muayene falan ediyor, dediler kalpte sorun var kalp kapağında üfürüm dedikleri açıklıktan varmış, hemen Ekoda konrtol edildi ve belirlendi, 1 ay sonrasına gün verdiler tekrar, doktor sıkıntı vermeyeceğini hatta kendiliğinden kapanabileceğini söyledi ama işte gel sen bunu bana anlat, üstünede sarılık oldu ve uyur uyanmaz kızım zorla ayaklarını sıka sıka uyandırıp doyurmalar mı dersin, neler yapmadık tabi o sırada bende hep ağlama modundayım, yedim bitirdim kendimi..yüreğim dayanmıyor o hallerine..şimdi çok şükür iyi, kendi uyanıyor hatta uyumuyor bile :) hasret kalmıştım onun ağlamasına çok yıpratıcı geçti bu 26 gün..gerçekten zormuş ama bir yandanda dünyanın en güzel şeyi..ona bakmak, onu emzirmek müthiş bir his..şimdi bunları yazarken bile ağlıyorum, lohusalıktan herhal :))) inşAllh herşey yolunda gider, biraz sonra tekrar götürcem, sabah karnı şişti, doktor hep böylemi dedi, sıkıntı olabilir dedi, al sana bir stres daha inerse tekrar getirin dedi, sanırım indide, gaz oluyor ve durmuyor bebeğim, çünkü sarılık uyuttuğu için hemen emerken uyuyyor..sarılık değerine bakmadı yani istemedi artık, bir sorun olmaz geçer diye, ama yaptırsamıydım deyip duruyorum, artar diye korkumdan..çok şükür sarılık başka nedenlere bağlı çıkmadı, anne sütü sarılığı dediler ve 1-1.5 ayda geçer dediler..İnşAllah geçer kızlar..bizde durumlar böyle, net ortamım yok, o nedenle sık yazamıyorum..duanızı bekliyorum kızım için..Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşAllah..hep dua ediyorum buradaki arkadaşlarım için..kocaman öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?