Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tamamen sökülmeyi bekle canım.
Bende bir türlü sökülememiştim.
4 gün leke leke oldu.
Doktorumu aradım hatta.
Panikledim neden böyle oldu diye.
Strestendir olur dedi.
Sonra 20 sinde oldum 21 inde başlamıştık.

Rapor olunca öyle oluyormuş Lorke'm,
Bende bir arkadaşımdan duymuştu.
Sigorta ne kadar karşılıyorsa hepsini veriyormuş.
Kalan ilaçlarını ihtiyacı olan birine verdim o kullandı demişti.
Benim hiç ilacım artmadı.
Bölüm bölüm aldırdılar zaten.
Hepsini oranın eczanesinden getirttiler.
Yumurta büyütücü ve baskılayıcıyı önce aldırdılar.
Çatlatma iğnelerini ayrı aldırdılar.
Opuda jeli.
Transferde iğne ve hormon hapı.
Benim tedavi boyunca harcadığım ialç parası 900 lira tuttu.
Rapor geçmiyordu merkezde.
Geçse bende çıkartmak istiyordum.
Zaten maddi manevi zor bir süreç.
100 lirayı bile düşünüyor insan haliyle.
Rabbim rast getirsin inşallah.
Nasıl başlayıp bittiğini anlamadan hemen güzel sonuçlar alırsın inşallah Canım Lorke'm.

anladım muesım bende ole yapayım bakalım ılacları cumaya kadar almam lazım elımdekı recetenın suresı gecmemesı ıcın yarın bı gıdeyım dıe dusunuyorum bakalım ne olur ..
Allah razı olsun dualrın ıcın de saol canım

selam kızlar, baya bir uzak kaldım topiktem maruz görün beni kısaca anlatayım size :) 20 nisan cuma günü spinal sezeryan ile kızım Reyyan Ela doğdu :) sesini duydum ve ne yapacağımı şaşırdım, malesef kendini göremedim ilk başta önce odaya onu götürmüşler sonra ben geldim, bebeğime baktım ve kaldım öylece :) Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşAllah..sonra doktorlar gelip gitmeye başladı, herkes muayene falan ediyor, dediler kalpte sorun var kalp kapağında üfürüm dedikleri açıklıktan varmış, hemen Ekoda konrtol edildi ve belirlendi, 1 ay sonrasına gün verdiler tekrar, doktor sıkıntı vermeyeceğini hatta kendiliğinden kapanabileceğini söyledi ama işte gel sen bunu bana anlat, üstünede sarılık oldu ve uyur uyanmaz kızım zorla ayaklarını sıka sıka uyandırıp doyurmalar mı dersin, neler yapmadık tabi o sırada bende hep ağlama modundayım, yedim bitirdim kendimi..yüreğim dayanmıyor o hallerine..şimdi çok şükür iyi, kendi uyanıyor hatta uyumuyor bile :) hasret kalmıştım onun ağlamasına çok yıpratıcı geçti bu 26 gün..gerçekten zormuş ama bir yandanda dünyanın en güzel şeyi..ona bakmak, onu emzirmek müthiş bir his..şimdi bunları yazarken bile ağlıyorum, lohusalıktan herhal :))) inşAllh herşey yolunda gider, biraz sonra tekrar götürcem, sabah karnı şişti, doktor hep böylemi dedi, sıkıntı olabilir dedi, al sana bir stres daha inerse tekrar getirin dedi, sanırım indide, gaz oluyor ve durmuyor bebeğim, çünkü sarılık uyuttuğu için hemen emerken uyuyyor..sarılık değerine bakmadı yani istemedi artık, bir sorun olmaz geçer diye, ama yaptırsamıydım deyip duruyorum, artar diye korkumdan..çok şükür sarılık başka nedenlere bağlı çıkmadı, anne sütü sarılığı dediler ve 1-1.5 ayda geçer dediler..İnşAllah geçer kızlar..bizde durumlar böyle, net ortamım yok, o nedenle sık yazamıyorum..duanızı bekliyorum kızım için..Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşAllah..hep dua ediyorum buradaki arkadaşlarım için..kocaman öpüldünüz..

canım çok geçmiş olsun anlamadım oğlunun ağzındanmı geldi,yoksa senin göğsün kanadıda sen ağzındanmı geliyo sandın,
inşallah kötü bişey yoktur MEVLAM korusun sizi

canım emdikten sonra oğlum kustu kusmuğunda kan vardı,biraz fazlaydı meme başımda yara var ordan o kadar gelmez diye düşünmüştüm ama doktor çok çekerse gelebilir dedi, o günden sonra olmadı çok şükür..

canım ya çok sağol kullanmazmıyım bi pişik kremine bide gögüs kremine dünya para harcadım ama malesef sonuç alamadım, benim gögüslerimde başlarıda çok küçüktü , o yüzden bir türlü toparlanamadılar, ilk günler felaketti de çok şükür Rabbime biraz toparlanılar en azından artık ağlamadan emzirebiliyorum..
Allah biliyo hamile birini görünce Allahım inşallah gögüs başları kocamandır diye dua ediyorum,Rabbim herkese keyifle emzirmek nasip etsin..

inşallah canım ya gerçi iki tane embr. koydurmak konusunda çokkk kararsızım korkuyorum biraz. ama seni görünce de bak ne güzel hiç sorun yok diyorum...( nefes sorununu saymıyorumm)

cnm arkadaşım allah nazarlardan saklasın... sarılığı dert etme üzme kendini bukadar ela bebişi öp benim için..
dularım seninle,, irtibat kurmaya başladım artık ben de daha iyiyim

canım çok merak etmiştim seni iyiki yazdın keşke karşılaşsaydık, o üfürümü hiç kafana takma çok bebekte oluyor ve kendiliğinden kapanıyor hiç merak etme Allahın izniyle sizinkide kapanacak, benim oğlumda sütüm olmadığından sarılık olmuştu çok şükür zorla emzire emzire ilerlemeden durdu, uyanmıyor dedin ya özendim valla, bizimkide hiç uyumuyor :)), karnıda gazdır merak etme, bende çok ağladım ağrıdan lohusalıktan sinirden uykusuzluktan , yarın kırkım çıkıyor ağlama nöbetlerimde günde 1 kereye indi sende düzelirsin yavaş yavaş inşallah.. Reyyan Ela adıyla sağlıklı huzurlu büyüsün inşallah oğlumla öptük sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…