- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.701
kizlar galiba hamileyim dun 29. gunumdu ben 30. diye dusunuyodum evde test vardi adet olmadan deneyeyim dedim ikinci cizgi silik cikti sonra bir kac tane daha denedim ayni cok silik ama bakinca goruluyor sonra neyse emin olamadim birde sabah idrariyla yaptim bu kez daha koyu cikti ve adet olamadim
kizlar galiba hamileyim dun 29. gunumdu ben 30. diye dusunuyodum evde test vardi adet olmadan deneyeyim dedim ikinci cizgi silik cikti sonra bir kac tane daha denedim ayni cok silik ama bakinca goruluyor sonra neyse emin olamadim birde sabah idrariyla yaptim bu kez daha koyu cikti ve adet olamadim
selam mıllet hastaneden geldım ılacları aldım
ultrasonda kıst gorunmuyo baslayabılırız bugun dedı doktor
ıgnem cılt altı degıl kalcadanmıs ona canım sıkıldı hergun bırıne yaptırıcam yanı sımdı komsularla sohbet var orda sorucam bıkac kısıye ..
mıllete de solemek ıstemıom sonucunda pozıtıf olursa bılseler prob degıl tup oldugunu vs ama tedavı asamasında herkes bılsın ıstemıom acıkcası bakalım bı cozum yolu cıkar ınsallah
kizlar az once kan verdim ama sonuclari malesef bugun ogrenemiyoruz burda niyeyse test sonuclari gec geliyor esimin testlerinide 2 haftada gondermislerdi cumartesi yada pazar gunu mail atacaklar biraz daha bekleyecegiz
sen kanını bana kargola
ordan daha cabuk ogrenırım ben..
1 saatte cıkıor kız hep burda
ınsallah pozıtıf olsunda sonuc bız bunu br kac gun daha beklerız ınsallah
lorkemm
canim artik basladin demek sonucu guzel hayirli mutlu olsun INSALLAH...
canim cevrenizde ozel hast. vs illaki vardir orda yaptirsana canim yaaa hem sana gezme olur hemde birileri bilmis olmaz...canim ben yapayim enjeksiyonunu istersen hem burasi sana daha uzak daha fazla gezebilirsin....
canim saka bir yana istanbuldasin sen adim basi hastane orda yaptir iste RABBIM yardimcin olsun gezenti arkadasim
saolasın ronyamlorkemm canımm arkadaşım hadi hayırlısı olsun iğnelere başlıyormuşsun
inşallah en güzel en kaliteli yumurtaların baskın olur büyürler ve senin yavrun olarak dünyaya gelir
bütün dualarım seninle olucak güzel yürekli arkadaşım benim sende sonunda hakettiğin mutluluğu bulacaksın
artık senin test gününü sayıcaz inşallah
hayırlısı olsun canım beklerız nabalım ınsan sabırsızlanıyo tabıkıde ama ınsallah sen guzel sonuc alacaksınkizlar az once kan verdim ama sonuclari malesef bugun ogrenemiyoruz burda niyeyse test sonuclari gec geliyor esimin testlerinide 2 haftada gondermislerdi cumartesi yada pazar gunu mail atacaklar biraz daha bekleyecegiz
cnaım ne guzel seyler yazmıssın saolasın ınsalah dualarınızla vaktı saatı gelmısse guzel sonuc alacagım bendeSelam kızlar, dün işe başladım kusuruma bakmayın yazamadım. Oğlum antibiyotiğe olumlu cevap verdi bugün daha iyice. İşede 4 saatliğine gidiyorum ama evde kalmaya alışmışım zor geliyor sabah sabah kalkıp gitmek.
Lorkem tedavin hayırlı uğurlu olsun benim güzeller güzeli arkadaşım. Allahım sana senin gibi tatlı mı tatlı bir evlat nasip etsin ama gezmeyi az sevsin:)))))
gözyaşı tebrik ederim beklemek sorun değil yeterki bebişin seninle olsun.
Selam kızlar, dün işe başladım kusuruma bakmayın yazamadım. Oğlum antibiyotiğe olumlu cevap verdi bugün daha iyice. İşede 4 saatliğine gidiyorum ama evde kalmaya alışmışım zor geliyor sabah sabah kalkıp gitmek.
Lorkem tedavin hayırlı uğurlu olsun benim güzeller güzeli arkadaşım. Allahım sana senin gibi tatlı mı tatlı bir evlat nasip etsin ama gezmeyi az sevsin:)))))
gözyaşı tebrik ederim beklemek sorun değil yeterki bebişin seninle olsun.
oglusuna masallah annesıEsram süpersin:))))
bızde senı cok opuyoruz :))))lorkeeemm...
hayırlı uğurlu olsun fıstığım...
gözyaşı nete yeni oturabildim canım..
sabırsızlıkla güzel haberini aradım ama azıcık daha bekleyecekmişiz..
olsunnn arkadaşların dediği gibi sonu güzel olsun da biz bekkleriz:)))
boncukkk çokk geçmiş olsun oğluşunun iyi olduğuna sevindim maaşşalah ona
kızlaarr hepinizi çokkk öpüyorum..
bebek icin 3 yil bekledim bir kac gun daha beklerim zar zor 3 yila bedel gerci :)
canim arkadaslarim destek oldugunuz icin sagolun burda acmasydim bu konuyu tek basima bekleyecektim simdi hepinize bolusturdum stesimi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?