Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
HAYIRLI ve HUZURLU CUMALAR
Allahımmmmmm mübarek Cuma günü hürmetine günahlarımızı bağışla ya rabbimmm... Biz aciz kullarına verdiklerin için şükürler olsunnnn...
Allahım yuvalarımıza sağlık, huzur, bereket ve mutluluk ver. Tümmm hastalarımıza Hayırlı Şifalar, dertlerimize devalar, borçlarımıza edalar nasip eyle ya rabbim...
Sana açılan ellerimizi geri çevirme Allahım... Hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip et...
Daralan sıkılan yüreklerimize ferahlık ver... Merhametinle bizleri koru affet Allahımmm... Tüm kardeşlerimin dilinde dua olan yüreklerindeki dileklerini hayırlısıyla nasip eyle Allahımmmm....
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..

hepimizin cuması mübarek olsun arkadaşlar.dualarımız kabul olsun..aminnnnnn.

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm tam tüp bebege hazırlanırken süpriz yaptı bebegimmm 6 haftalık hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm sizinle bunu paylaşmak için bu anı sabırsızlıkla bekledimmm hepinizi çok özledimmm dua edin saglıkla sıhatle alayım kucagıma progestoron alıyorm dua edin şu riskli günler geçsinnn dualarımız yerini bulsun rabim herkese nasip etsin bu arada ara ebeye gittim sütle kepek yaptım onun üzerine kaldım nekadar sebeb olsada veren rabbim darısı tüm arkadaşlarımaaaa çakırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm esram boncugum krissssssssmmmmm lorke esrammmmmmmmmm tevekul edip allaha bırakıp en çaresiz ken geldiiiii hakınızı helalll edin adını sayamadıgım tüm arkaşlarıma slmmmmmmm

ah canım benım nasıl mutlu oldum bı bılsen gozun aydın...bı yuva daha senlendı desene

EDACIM arkadaşım hayırlı olsun inşallah..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

ah canım benım cok zor ama mukemmel bısey Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah tum sıkıntılar cabuk gecer basta hıc bıtmıyecek sanıyorsun ama bı bakmıssın kocaman oluyorlar hersey gecıyor lohusalık zor bırazda ondan duygusalsın

Son düzenleme:

masallah allah tamamına erdirsin. çok sevindim mucize bebeğe

iki gündür ard arda bebis haberleri süper gidiyor insallah ardı arkası kesilmez bollukla gecer bu mayıs ayı

kız gecende aklımdan gectı bırıde sordu hatta nerde bu kız dıye ...
Rabbım tamamına erdırsın cok sevındım ınsallah saglıklı bı hamılelık gecırırsın ve saglıcakla alırsın bebegını kucagına dıyelım

canımmmm... çokk ama çokk güzel birhaber buuuu:)))))))
rabbim tamamına erdirsin bebişini sağlıkla kucağına al inşallah...

gözün aydın canım.sağlıkla kucakla İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Dikkat artık kendine

allah tamamına erdirsin xeda,,ne mutlu sana nasıl coşkun hissediliyor...

allahım nazarlardan korusun

Canım çok geçmiş olsun.
Rabbim beterinden korusun.
Senide bebeğinide kocaman öpüyorum Allah'a emanet olun..........

Canım hadi hayırlı olsun.
Maşallah bereketli bir ay oldu.
Sabırsızlıkla yarını bekliyorum.
Biz kanı verdik bir buçuk saat sonra vericez dediler.
O bir buçuk saat yıl gibi geldi.
Allah yardımcın olsun canım.

Lorke'm hadi hayırlı olsun şifa olsun.
Sonu bebişlerle tamamlansın inşallah.............

Xeda cım hayırlı olsun hamileliğin.
Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eylesin inşallah.
Allah'ım diğer arkadaşlarımıza da tez zamanda nasip eylesin inşallah.........

Herkese hayırlı akşamlar.
Şimdiden güzel hafta sonları,
Benim günlerim biraz sorunlu geçiyor.
Perşembe günü sancım ve kanamam oldu hafif.
Ağlayarak doktora zor attık kendimizi.
Anlamadan yormuşum kendimi.
Ogün 2 saat ütü yapmıştım ayakta zorlamışım kendimi.
O etkili olmuş.
Çok şükür rahim ağzı kapalıymış.
Ama ikiz gebeliklerde butür sorunlar olabiliyormuş.
İkizlerde plasenta büyük oluyormuş.
Hafif zorlamalarda o kanama yapıyormuş
Eğer şimdiden önlemi olmazsa erken doğumla sonuçlanırmış.
3 günde bir yapılmak üzere iğne.
Ağrı esnasında makattan atılıcak fitil verdi doktorum.
Gün aşırı kontrole gidiyoruz.
Ve sürekli yatarak geçirecekmişim hamileliğimi.
Şuan annemdeyim.
Rabbim beterinden korusun,
İnşallah hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip eder Rabbim.
Bu arada teyzeleri ikizlerimin biri erkekmiş.
Diğeride gizliyormuş kendini.
Muhtemelen kız sanırım =)
Hayırlısıyla sağlıcakla vaktinde dünyaya gelsinler hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...

canim hayirli olsun cok mutlu oldum Rabbim hayirli saglikli guzel bir evlat nasip etsin
sorma canim sevinemiyorum daha kan testnden pozitifi alsam keseyi gorecekmiyim kalp atisi varmi diye merak ederim insallah hayirli olur kendimi cok fazla kaptirmak istemiyorum

cok sukur onlemi alinmis sanki daha dun hamilelik haberini aldik masallah 13 haftalik olmuslar insallah bir daha korkutmazlar seni

xeda canım tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin.

Lorkemmmm gelsin iğneler göbüşe göbüşe.

Muescim çok geçmiş olsun sen delimisin 2 saat ayakta ütü yapıyorsun hatta ütü yapıyorsun. Kızdım bak bebekleri yorma böyle.

Ronyam bambiş kızımız şurda 2 gün sonra 2 aylık olucak bize çabuk geçti sana kimbilir nasıl. Severim seni çok çok.

adımı 2 defa yazmıssın :))))
arkanan ben gelsem keskem :)
senın adına cok sevındım
az kotu gunler gecrmedın maddı manevı
rabbım saglıklan kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ınsallahhhhhh
kız barı sutle kepegı anlatıp gtseydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…