- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.881
ben sogan yemiyorum hep yumurtalar için sogan suyu içmekten korktum allahtan gerek kalmadı valla
sorma sogan yerim ama sogan suyu farkli bisey gercekten icmek mide istiyo bende varmis demekkibaya ictim bari ise yarasaydi duzenimi bozdu iyice
polen bal arı sütüde iyi gelirmi acaba arkadaşlar:44:
polen bal arı sütüde iyi gelirmi acaba arkadaşlar:44:
kullananlar olmustu iyi gelebilir
oda iyi gelir bence:26:
günaydın canlarrrrr:))))))))))
yarın dok günüm ,muayenem var,inşallah kuzucuğum iyidir,dua edin ne olur:)
melisela canım benim kızımdada uzayan sarılık vardı
bir sürü araştırma yapıldı ve idrar yollarında enterobacter diye bir mikrop üredi
malesef hastane bakterisiymiş ve bağırsaklarda gaz yapıyormuş
benim kızın karnı felaket şişti hatta kaynana görünce bunu doktora götürün dedi
neyse iğne tedavisi sonucu bakteri üremesi geçti ve sarılığıda geçti
tabi karnındaki şişlikte geçti şuan sadece günün belli saatlerinde deli gibi ağlıyor
yani ilk zamanlara göre daha iyi ama şimdide cadı bana şarkı söyle sohbet et diyor
canım zamanla inşallah bu günlerimizde geçecek bizlerde rahata ericez
lorkeem ne aşmadasın
transfer tahmini ne zaman olucak?
1 hafta test ıcın uzun bı sure en az 3 en fazla 5 gun olması aızm yanıltıcı olur bence ..Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve bebişimiz olmadı şimdiye kadar korunmadığımız halde siz bilirsiniz diye size soruyorum eşim 1 haftalık cinsel perhizden sonra sperm testi vermişti sayı 21 milyon diyooacaba bu sayı testin 3-5 gün arasında verilmediği için düşme ihtimali varmı yoksa 1 haftada anca 21milyonmu olmuştur? bu arada
hareketliliği %60
mikroskopi 5-6 lokosit nadir eritrosit yazıyo
volüm 1.5 cc
sayıda 21 000
000/cc yazıyo sizce bu değerler doğal yollardan çocuk sahibi olmaya yetecekmidir yoksa tüp bebeğemi gerek kalcak bu arada bendede polikistik over var tedavi görüyordum bende boşamı tedavi gördüm klomen ve glukofen kullanıyodum acabaa geçen ayda güzel gelişmişti yumurtam 18milimi bulmuştu bu ay dahada güzel gelişcekti içime öyle doğuyodu ama hamile kalma şansım varmı bakalım bu sonuçlarla? :18::18::26::26:
masallah tosun pasa buldu rahat gobısı buyuyor tabıkı...Günaydın kizlar.
Bir kaç gündür gelemedim herkes iyidir inşallah .
Biz iyiyiz çok sukur .
Pazartesi kontrolum vardi , oğlumu gördüm .
1260 gr 37 cm olmuş . 1 hafta onde gidiyordu , artık normale dondü sadece kafa ölçüleri biraz onde gidiyor .
Sat'im 6 Kasım olarak belirlendi . Tüp bebek olunca yumurta toplamadan 2 hafta oncesini baz aliyolar.
Dogum tarihim 12 Ağustos ama temmuz sonu gibi dogum olur buyuk ihtimalle .
İnşallah hersey yolunda gider vakti zamanında gelir kuzum.
Lorke tedavini takip ediyorum buyuuuuk bir heyecanla:)
İnşallah sendende güzel haberler alacağız.
Hepinizi çok öpüyorum kizlaaaar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?