Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sorma sogan yerim ama sogan suyu farkli bisey gercekten icmek mide istiyo bende varmis demekki baya ictim bari ise yarasaydi duzenimi bozdu iyice

hakkatten varmış ben yiyemiyorum bile allahtan muhtaç olmadım suyuna falanda eminim igrençtir yanii
neyse kızlar ben kaçtım allah rahatlık versin

Merhaba sevgili Arkadaşlarım

Nasılsınız. ? Yeni hamile haberlerini okudum çok mutlu oldum. Gözyaşı, xeda tebrikler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hep hamile haberleri alalım. Mübarek 3 aylara giriyoruz. Rabbim inşallah diğer arkadaşlarımıda nasip eder. Ben çok yoğunum kpssye hzırlanıyorum, ,işe gidiyorum. 1 ayım kaldı. o yuzden çok katılamıyorum aranıza. İnşallah 1 ay sonra rahatlayacam. bu arada bende çapada rapor çıkartmakla meşgulum. Tedavi sürecine geçtim mi haber verecem size. inşallah bu sene bende bir anne adayı olabilirim. Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin

canım ronyam bebişini benim içinde kokla öp:))))

ekintos sende oğluşunu benim için kokla öp:))9
sizlerle sohbet etmeyi çok özledim.
sık sık giremesemde hep aklımdasınız.birazcık olsun unutmak istiyorum
ama herşey beyninde bitiyor.Allah hakkımda hayırlısını versin.

ekin
enes
esilanur
sizlerin mesajlarını hiç görmedim.
sizlerde iyisinizdir inşallah.

Canım sakın korkma yaşadığın durum gayet normal bende aynısını yaşadım. Ağlamaktan oğlumun varlığının bile tadını çıkaramadım, ben ağlardım oğlum ağlardı. Çok ama çok zor günler geçti gitti çok şükür. Seninde geçecek yeterki kendini bırakma koyverme, kendi kendine herkes bunu yaşıyor bende yaşıyorum diyeceksin.

Sen çok iyi bir annesin kızınıda çok seviyorsun, eminim yanında sana destek veren bi sürü insanda var. Sarılıkla ilgili daha öncede demiştim oğlumdan 40-45 sonra anca gitti, gözlerinin beyazını aylar sonra gördüm o kadar yani. Gaz sancısı için kızının karnını sıcak tut, biz biogai damla öncesindede zinco damla kullandık oğluma 2 si çok ama çok iyi geldi alttan gazını çok gü<el çıkartıyordu bunlar sayesinde üstelik biogai yararlı bakterilerden oluşan bir damla hiçbir sakıncası yok.

Canım yazmayı unuttum oğlum o kadar çok ağladı ki göbeği kocaman dışarı çıktı uzunca bi süre dr muz sakın bişey yapmayın kendi kendine içeri girer dedi ki ağlamaları azalınca geçti biz hiçbişey yapmadan. Bi ara parayı bile gazlı beze sarıp üstüne koyun diyen bile oldu.

Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve bebişimiz olmadı şimdiye kadar korunmadığımız halde siz bilirsiniz diye size soruyorum eşim 1 haftalık cinsel perhizden sonra sperm testi vermişti sayı 21 milyon diyoo acaba bu sayı testin 3-5 gün arasında verilmediği için düşme ihtimali varmı yoksa 1 haftada anca 21milyonmu olmuştur? bu arada
hareketliliği %60
mikroskopi 5-6 lokosit nadir eritrosit yazıyo
volüm 1.5 cc
sayıda 21 000
000/cc yazıyo sizce bu değerler doğal yollardan çocuk sahibi olmaya yetecekmidir yoksa tüp bebeğemi gerek kalcak bu arada bendede polikistik over var tedavi görüyordum bende boşamı tedavi gördüm klomen ve glukofen kullanıyodum acabaa geçen ayda güzel gelişmişti yumurtam 18milimi bulmuştu bu ay dahada güzel gelişcekti içime öyle doğuyodu ama hamile kalma şansım varmı bakalım bu sonuçlarla? :18::18::26::26:

Günaydın kizlar.
Bir kaç gündür gelemedim herkes iyidir inşallah .
Biz iyiyiz çok sukur .
Pazartesi kontrolum vardi , oğlumu gördüm .
1260 gr 37 cm olmuş . 1 hafta onde gidiyordu , artık normale dondü sadece kafa ölçüleri biraz onde gidiyor .
Sat'im 6 Kasım olarak belirlendi . Tüp bebek olunca yumurta toplamadan 2 hafta oncesini baz aliyolar.
Dogum tarihim 12 Ağustos ama temmuz sonu gibi dogum olur buyuk ihtimalle .
İnşallah hersey yolunda gider vakti zamanında gelir kuzum.

Lorke tedavini takip ediyorum buyuuuuk bir heyecanla:)
İnşallah sendende güzel haberler alacağız.
Hepinizi çok öpüyorum kizlaaaar ...

Son düzenleme:
1 hafta test ıcın uzun bı sure en az 3 en fazla 5 gun olması aızm yanıltıcı olur bence ..
testte morfolojıye debakılmamıs o da bakılması lazım ama bu dgeelrer le normal gebelık olur gıbı sıkıntı yapma daha 1 yıl ıolmus hem bıde harteketlılık vs de ıyı gorunuyo ama testı tekrr edın bence

masallah tosun pasa buldu rahat gobısı buyuyor tabıkı...
hayırlı zamanda gelır ınsallah oglun ne erken ne gec ...

bende gelsımelerı yazoıyorum duaedın aklınıza geleyım sıksık dıye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…