- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.861
Merhaba aranıza yeni katıldım eşimde 1. derece varikosel teşhisi konuldu hareketlilik ve hızda düşüş var ameliyat yada aşılama denildi ve hiçbir ilaç verilmedi dr kaan aydos a danıştık 3 ay daha beklememizi tekrar test yaptırmamızı ve ameliyatı önermediğini söyledi,bizde ameliyattan vazgeçtik şuan keçiboynuzu kürünü uyguluyoruz bunun yanında ne kullanmalıyız benimlede paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar morelimiz bozuk
kaan aydosun dediklerini yapmanizi tavsiye ederim keci boynuzu kurune devam edin insallah iyi gelir varikosel hakkinda cok bir bilgim yok
inşallah çok teşekkür ederimbilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
kaan aydosun dediklerini yapmanizi tavsiye ederim keci boynuzu kurune devam edin insallah iyi gelir varikosel hakkinda cok bir bilgim yok
gözyaşının yazdıhı nohut kürünü yapabilirsinz proxeed plus kullanabilirsiniz eşin sigara kullanmıyosa havuç kürü yapabilirisiniz bide incir kürü dogal olarak ancak bunlar var yapabilecegin bide yumurtlama gününü takip edip preseedle ilişkiye girersen inşallah olur benim önerebilecegim bunlar rabbim kucagınızı boş bırakmasın inşallah
Amin inşallah teşekkür ederim Rabbim sağlıkla bebeğini kuçağına almayı nasip etsin nohut kürünü nasıl uygulayacağım kaynatıp suyumu içilecek
Amin inşallah teşekkür ederim Rabbim sağlıkla bebeğini kuçağına almayı nasip etsin nohut kürünü nasıl uygulayacağım kaynatıp suyumu içilecek
ben kur yapmadim nasil yapilir bilmiyorumda salatasini yaptim cok basit nohutu haslayip dere otuyla salata yapiyorsun zeytinyagi tuz ve limonla tadi cok guzel oluyor ama kur istersen internetten tarif bulabilirsin
amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah nohut kürü basit haşlayacaksın tuzlayıp nohutları yesin gözyaşı dereotuda dogramış yemeklerin yanında salata niyetine yemişler size kalmış haşlanmış nohutu istedigin gibi yedir yemeginide sık sık yap:)
tamam canım çok sağol nohutla pek arası yok ama olsun yer artık :)
ben kur yapmadim nasil yapilir bilmiyorumda salatasini yaptim cok basit nohutu haslayip dere otuyla salata yapiyorsun zeytinyagi tuz ve limonla tadi cok guzel oluyor ama kur istersen internetten tarif bulabilirsin
gözyaşı zaten haşlamanın adı kür işte kız başka tarifi yokki bunun
aman benimki çok severdi güya ye diyince bi kez ancak yedi zevkle yedi sonra çok yedim o gün tiksindim dedi bi daha yemedi
aman benimki çok severdi güya ye diyince bi kez ancak yedi zevkle yedi sonra çok yedim o gün tiksindim dedi bi daha yemedi
ne biliyim kiz kur deyince aklima yemesi zor bi seyler geliyor hic bakmadigim icin farkli bir tarifi var diye dusundum
esim cok sevmisti yemegini sevmez nohutun ama salatasini iyi yedi
benim o hiç aklıma gelmedi haşladım kavurdum tuzla o kadar ben
haa zkye bu arada haşladıktan sonra teflon tavada tuzlayıp leblebi gibi kavurunca daha güzel oluyo
dimi kür kelimesi bile bizi bıktırdı artık
artık salatasını yemeğini herşeyini yaparım
kur deyince keciboynuzu aklima geliyor tadi cok iyi degilmis zannedersem o yuzden kurlerle aram iyi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?