Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melisela üzülme canım bu günlerde geçecek inşallah hatta sen bile unutup bu günleri 2. için çalışmalara başlayacaksın hayırlısıyla yarında inşallah güzel haberlerle gelirsin netin olursa sonuçları alınca mutlaka haber ver canım bu arada xeda da hamile 6 haftalık tüpe başlayacakmış süpriz olmuş

Mues yawru kusum cok gecmis olsun,biraz daha dikkat bundan sonra,yawrularimizda biri kiz biri erkekmis tamda tahmin ettigim gibi masallah kuzucuklara
Xeda gozumuz aydin ne kadar mutlu oldum anlatamam
Krisim neyin var tatlim seni bu kadar uzecek ne oldu,rabbim tez zamanda yardimcin olsun

kaan aydosun dediklerini yapmanizi tavsiye ederim keci boynuzu kurune devam edin insallah iyi gelir varikosel hakkinda cok bir bilgim yok

inşallah çok teşekkür ederim bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

gözyaşının yazdıhı nohut kürünü yapabilirsinz proxeed plus kullanabilirsiniz eşin sigara kullanmıyosa havuç kürü yapabilirisiniz bide incir kürü dogal olarak ancak bunlar var yapabilecegin bide yumurtlama gününü takip edip preseedle ilişkiye girersen inşallah olur benim önerebilecegim bunlar rabbim kucagınızı boş bırakmasın inşallah

kaan aydosun dediklerini yapmanizi tavsiye ederim keci boynuzu kurune devam edin insallah iyi gelir varikosel hakkinda cok bir bilgim yok

Amin inşallah teşekkür ederim Rabbim sağlıkla bebeğini kuçağına almayı nasip etsin nohut kürünü nasıl uygulayacağım kaynatıp suyumu içilecek

Amin inşallah teşekkür ederim Rabbim sağlıkla bebeğini kuçağına almayı nasip etsin nohut kürünü nasıl uygulayacağım kaynatıp suyumu içilecek

amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah nohut kürü basit haşlayacaksın tuzlayıp nohutları yesin gözyaşı dereotuda dogramış yemeklerin yanında salata niyetine yemişler size kalmış haşlanmış nohutu istedigin gibi yedir yemeginide sık sık yap:)

ben kur yapmadim nasil yapilir bilmiyorumda salatasini yaptim cok basit nohutu haslayip dere otuyla salata yapiyorsun zeytinyagi tuz ve limonla tadi cok guzel oluyor ama kur istersen internetten tarif bulabilirsin

ben kur yapmadim nasil yapilir bilmiyorumda salatasini yaptim cok basit nohutu haslayip dere otuyla salata yapiyorsun zeytinyagi tuz ve limonla tadi cok guzel oluyor ama kur istersen internetten tarif bulabilirsin

gözyaşı zaten haşlamanın adı kür işte kız başka tarifi yokki bunun

tamam canım çok sağol nohutla pek arası yok ama olsun yer artık :)

aynen yaparım ben canım inşallah değerlerimiz yükselir teşekkür ederim tekrar Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…