Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi akşamlar kızlar. Bana ÇOK ACİL: MARMARA ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ (PENDİK) HEMOTOLOJİ BÖLÜMÜNDE ÇALIŞAN YA DA BU BÖLÜMDE TANIDIĞI OLAN birileri lazım.

Yeğenim var adı Umut daha 7 yaşında bugün Lösemi teşhisi konuldu, acil dr bulmamız lazım.

canım ben sımdı bırıne soruyorum .. haber beklıyorum gelınce yazayım
Rabbım yardımcısı olsun belkıde yanlıs teshıstır orada ne yapaılacak ne ıcınn soracagız

canım ben sımdı bırıne soruyorum .. haber beklıyorum gelınce yazayım
Rabbım yardımcısı olsun belkıde yanlıs teshıstır orada ne yapaılacak ne ıcınn soracagız

Kan ile ilgili bi sıvı varya adını unuttum şimdi onunla ilgili tahlil yapılacak. Çok kötüyüm ben Lorke. Daha o kadar küçükki, yıllar sonra olan bi çocuk, bi sürü tedaviyle olan bir çocuk.

İçim çok acıyor.

cnm çok geçmiş olsun keşke tanıdığım olsaydı tek yapabileceğim yarın kandilde onun için bol bol dua edeceğim

canım ya ınsan uzulmezmı uzulur elbet ama dur bakalım ınsallah erken teshıs vs bısey derler yada derecesı cok ılerı degıldır ne bıleyım bılgım de yok pek ..

bı arkadası aradım onun hıc yokmus tanıdıgı ..
bırınden de haber beklıyorum ..
Rabbım gunahsız kucucuk yavruyu muhafaza etsın ınsallah ...

sız pekı normal randevuyla gıtsenız yapılmayan bır test mı bu

Götürdüğümüz dr 1-2 gün de hemen tedaviye başlamanız gerekir, ne çeşit olduğu yarın akşam 21.00 de belirlenecek en geç cuma günü tedaviye başlanması gerekiyor, vucüdunun her tarafında lenf bezleri şişkinlik şeklinde dışarı atmış durumda. Kan değerleri normalin 8 katı v.s. Normal randevuyla olacak iş değil anlıycağın.

anladım canım Rabbım yardımcınız olsun .. yanı hastaneye gıdıp dırek durumdan bahsedınce bakmıyolarmı acaba cıddıyete gore valla devlette ıs zor oluyo bazen dedıgın gıbı ...

boncugum face ı acarmısın hemen bi

anladım canım Rabbım yardımcınız olsun .. yanı hastaneye gıdıp dırek durumdan bahsedınce bakmıyolarmı acaba cıddıyete gore valla devlette ıs zor oluyo bazen dedıgın gıbı ...

boncugum face ı acarmısın hemen bi

boncugum mesajımı almıssındır ınsallah bılgısayar basından kalkıcam sımdıde o yuzden faceden yazdım sana mesaj
ınsallah ısınızı gorru

canım arkadaşlarım..
öncelikle herkesin kandilini kutluyorum
bu mübarek gecede rabbmi dualarımızı kabul etsin inşallah..
herkesin gönlüne göre versin..

boncuk yeğenininn durumuna da gerçekten çok üzüldüm
inşallah durum beklediğiniz gibi değildir daha güzel haberlerle gelirsiniz hastaneden..
inşallah ileri safhada değildir böyle umalım böyle olsun inşallah..
bugecede dualarımızda unutmayalım, rabbim şifa versin, ailesinin de gönlüne serinlik inşallah...

lorkem seni takipteyim yazmıyorum ama okuyup çıkıyorum..
yoğun bir sınav haftası biraz arkadaşlarla da vakit geçirnice pek oturamadım bu ara net başında..
gece yatmadan okuyup çıkıyordum
yumoşların büyüyormuş maaşalah..
bugün tekrar gidecektin doktora yumoşların ne zaman toplanır acaba...
mübarek aylara denk geldi tedavin ne güzel:))) rabbim o yumoşlardan birini hayırlı evlat eylesin inşallah..

kızlar okuduğum kadarıyla kaçırdığım yoksa eğer herkes iyiydi çok şükür..
bu ara herkes hamiş haberlerinin tadını çıkarıyor:))
size bir hamiş haberi de ben vermek isterdimmm ama beklemedeyiz daha ve ben bu bekleme işini çok sevdim galiba
pazartesi vermeyi düşünüyorum testi eğer o zaman adet olmazsam bir umut gider yaptırırım çünkü şu anda pek ümidim yok..
ara ara iki gindür bel ağrısı giriyor adet ağrısı gibi .. ama günde iki kere falan ve çok kısa 5-10 saniye..
sanırım adet sinyalleri bunlar.. akıntım da arttı 3-4 güne akmı kara mı belli olur:)))

şimdi kızlar ben progestan kullanmadım ya adet geckimesi olmaz o zaman dimi
yani aşılamanın 15. günü falan adet gelmesi lazım dimi
çünkü yumurtanın çatladığı gün belli.
benim takipte de yumurta 21. gün çatlar 35. gün adet olurdum
,o yüzden bu haftasonnunu böyle geçireceğim kızlar ona göre benden bu hafta haber beklemeyin:)))

Boncugum insallah isiniz gOrulur birebir tanidigim biri degil ama faydasi olur nsallah

Gokcen sabredebileceksen bencd 15. Gunu bekle benim 13-14.. Gun geliyodu geneldjns gelmez senin regl

Simdi hastaneden ciktim kucukler yetisiuo gibi ogleden sonra yine kan sonucuma gore randevu verecekelr

canıma rkadaşım yiğeninin durumunu dün gece okudum
yüreğim yandı resmen inşallah yanlış tanıdır eğer öyleysede
umarım en basitindendir biliyorsun bu hastalığı yenen bir sürü çocuk var
Rabbim herkeslerin yavrusunu korusun hasta olanlarada acil şifalar göndersin

Boncukboncuk çok geçmiş olsun, mübarek gecenin hürmetine rabbim şifasını verir inşallah. aynı seyleri bizde yaşadık çok şükür atlattık, inşallah yeğenin de erken teşhis tedaviyle bir an önce atlatır. keşke elimden birşey gelseydi ama dualarım hep yeğeninle olacak inşallah bu sıkıntılar geçer...

Dilerim Ronyam yanlış teşhişdir, dün gece gözüme uyku girmedi ben döndüm durdum Oğuz döndü durdu, negatifliğim çocuğada yansıdı ister istemez. Tahliler bugün tekrar yapılıyor. Sağolsun Lorkem bi dr ayarladı, Allah binlerce kez razı olsun. Rabbime sığınıyorum dua ediyorum başkada bişey gelmiyor elimden.

Bide uyuz müdürüm beni norm fazlası yapmış bugün, tayin isteyecem açık olursa. Allah bildiği gibi yapsın onuda.
Demekki sıkıntı olunca hep peşi sıra diziliyorlar.

yasemin_ canım çok teşekkür ederim. Sizlerin edeceği dua çok çok önemli.

merhaba kızlar:)
herkesin bu mübarek gecenin hürmetinide duaları kabul olur inşallah...hayırlı kandiller...

boncuğum geçmişolsun...inşallah yanlış teşhistir...boşa korkmuşsunuzdur umarım.bizi haberdar et mutlaka...
lorkedende Allah razı olsun.bu bizim topik ne kadar mükemmel insanlarla dolu

lorkecim yumurtalar büyüyormuş maşallahkalbinin güzelliğini RABBİM görüyor.en hayırlısı ile YÜCE ALLAHIM mükafatlandırsın seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…