- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.921
canım karanfilimm nasılsın epeydir karşılaşamadık durumlar nasıl iyisin demi
,
merhaba yağmur 2 haftadır gelemiyodum ama seni çok merak ettim, yağmurum hamilelik nasıl gidiyo bebiş nasıl.
inşallah hiç bir sıkıntın yoktur hersey yolundadır. sende bebeğinde Allaha emanet ol canım
İyi akşamlar kızlar. Bana ÇOK ACİL: MARMARA ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ (PENDİK) HEMOTOLOJİ BÖLÜMÜNDE ÇALIŞAN YA DA BU BÖLÜMDE TANIDIĞI OLAN birileri lazım.
Yeğenim var adı Umut daha 7 yaşında bugün Lösemi teşhisi konuldu, acil dr bulmamız lazım.
canım ben sımdı bırıne soruyorum .. haber beklıyorum gelınce yazayım
Rabbım yardımcısı olsun belkıde yanlıs teshıstır orada ne yapaılacak ne ıcınn soracagız
Kan ile ilgili bi sıvı varya adını unuttum şimdi onunla ilgili tahlil yapılacak. Çok kötüyüm ben Lorke. Daha o kadar küçükki, yıllar sonra olan bi çocuk, bi sürü tedaviyle olan bir çocuk.
İçim çok acıyor.
Kan ile ilgili bi sıvı varya adını unuttum şimdi onunla ilgili tahlil yapılacak. Çok kötüyüm ben Lorke. Daha o kadar küçükki, yıllar sonra olan bi çocuk, bi sürü tedaviyle olan bir çocuk.
İçim çok acıyor.
cnm çok geçmiş olsun keşke tanıdığım olsaydı tek yapabileceğim yarın kandilde onun için bol bol dua edeceğim
canım ya ınsan uzulmezmı uzulur elbet ama dur bakalım ınsallah erken teshıs vs bısey derler yada derecesı cok ılerı degıldır ne bıleyım bılgım de yok pek ..
bı arkadası aradım onun hıc yokmus tanıdıgı ..
bırınden de haber beklıyorum ..
Rabbım gunahsız kucucuk yavruyu muhafaza etsın ınsallah ...
sız pekı normal randevuyla gıtsenız yapılmayan bır test mı bu
Götürdüğümüz dr 1-2 gün de hemen tedaviye başlamanız gerekir, ne çeşit olduğu yarın akşam 21.00 de belirlenecek en geç cuma günü tedaviye başlanması gerekiyor, vucüdunun her tarafında lenf bezleri şişkinlik şeklinde dışarı atmış durumda. Kan değerleri normalin 8 katı v.s. Normal randevuyla olacak iş değil anlıycağın.
Götürdüğümüz dr 1-2 gün de hemen tedaviye başlamanız gerekir, ne çeşit olduğu yarın akşam 21.00 de belirlenecek en geç cuma günü tedaviye başlanması gerekiyor, vucüdunun her tarafında lenf bezleri şişkinlik şeklinde dışarı atmış durumda. Kan değerleri normalin 8 katı v.s. Normal randevuyla olacak iş değil anlıycağın.
İyi akşamlar kızlar. Bana ÇOK ACİL: MARMARA ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ (PENDİK) HEMOTOLOJİ BÖLÜMÜNDE ÇALIŞAN YA DA BU BÖLÜMDE TANIDIĞI OLAN birileri lazım.
Yeğenim var adı Umut daha 7 yaşında bugün Lösemi teşhisi konuldu, acil dr bulmamız lazım.
canıma rkadaşım yiğeninin durumunu dün gece okudum
yüreğim yandı resmen inşallah yanlış tanıdır eğer öyleysede
umarım en basitindendir biliyorsun bu hastalığı yenen bir sürü çocuk var
Rabbim herkeslerin yavrusunu korusun hasta olanlarada acil şifalar göndersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?