Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ronyammm senı gordum altta ozledım nasılsın .. kızın nasıl..
senı yormaya mı basladı pek sık gelemıyorsun artık :26:

ahh lorkem nasıl olam çoluk çocuk bittim yorgunluktan
oğlum kıskançlık krizinde yalnız bıraksam kızı bir kaşık suda boğacak :)
ufaklık desen hala doğru düzgün uyumuyor birde malesef kolik deli gibi ağlıyor
koca desen akşam gelir gelmez bugün ne yiicez diye eve giriyor
birde dün demezmi ben spora yazılcam akşam iş çıkışı oraya gidicem
ben desen aynaya bile bakmak istemiyorum eve misafir gelecek diye ödüm kopuyor
umutsuz ev kadınlarındaki elife benzedim bir evvel işe gitmem lazım :))
neyse sağlık olsunda geçecek bu günlerde demi lorkem :26:
bu arada canım aklım hep sende Rabbim rast getirsin
inşallah kaliteli bol yumurtan olur

Merhaba aranıza yeni katıldım eşimde 1. derece varikosel teşhisi konuldu hareketlilik ve hızda düşüş var ameliyat yada aşılama denildi ve hiçbir ilaç verilmedi dr kaan aydos a danıştık 3 ay daha beklememizi tekrar test yaptırmamızı ve ameliyatı önermediğini söyledi,bizde ameliyattan vazgeçtik şuan keçiboynuzu kürünü uyguluyoruz bunun yanında ne kullanmalıyız benimlede paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar morelimiz bozuk

Aman Ronyammmm geçiyor bugünler bak biz bile öyle böyle geçirdik işe bile başladım hangi ara olduysa Okuldakilerin bakışlarını bi görsen hepsi arkamdan koca popişe bakıyorlar bizim hatun nasıl kilo almış diye ama kimse bişey demiyor Gitsin bu kilolar artıkım yavvvv. Yaza düğünler var şurda 1,5 ayım kaldı nolcak halim bakam.

Kocana sor bakalım canımı sıkılıyo acaba, spor istiyorsa baksın 2 çocuğa birden ohhh mis gibi efor sarfeder.

Lorkemmmmmmm gezemiyormusun bu aralar bana öyle geldi sanki

Slm millet kontrolden geldim dqha az yumurtalarim ve kucuk 4 tane 8-9 luk var gerisi kucuk kucuk
Daha 5. Gunum diyemi acaba
İnsalalah cigalir ve buyurler duaedin bakalim

amannn maşalllahhhhhhhhhhhh yumurtalarını sevsin ekintos teyzesi..
canım tedavi nasıl gelişirse gelişsin hiççç moralini bozma...
Rabbim bilir herşeyi...

canim biz 8 ay once tedaviye basladik sayimiz 7 milyondu hiz %1 morfoloji% 50 idi doktor direkt tupe yonlendirmisti. Sonra bu topik sayesinde kaan aydosu ogrendim sagolsun ilk ekintos ilgilenmisti benimle diger arkadaslariminda tavsiyesiyle kaan beye mail gonderdim sonuclarimizi. Degerlerimizin esimin fsh hormonunun yeterli olmadigindan dusk oldugunu soyledi sonra muuyeneye ankaraya gittik bize gunde yarim klomen 1 endol 1 proxeed ve m sure kullanin dedi birde isirgan cayi keciboynuzu tozunu tavsiye etti 5 ay hic ara vermeden devam ettik ve test yapildi fsh yukselmisti 1.5 ten 4 e cikti ama sperm sonucumuzde sadece sayi yukselmisti sayi 51 milyon hiz %6 morfoloji%4 cikti who kriterleri bu sonuclari maillle doktora gonderince sayi yukselmis dedi ve sadece proxeedi gunde 1den 2ye cikardi ve 2bucuk ay proxeed disinda ilac kullanmadik ama esim yediklerine dikkat etti kirmizi eti cok yemedik, haftada 1 defa cunku spermler uzerinde olumsuz etkisi varmis balik cok yedik haftada 2 3 kere bir de havuc ve nohutun sperm degerlerini arttirdigini okumustum forumdan doktor da tavsiye etmisti ilk 5 ay cok yapmamistim degerlerimizi ogrenince yapmaya karar verdim haslanmis nohut salatasi dere otuyla cok guzel oluyor tavsiye ederim haftada 2 3 defa aksam yemeginde yedik birde nar eksili havuc salatasi yaptim o da cok lezzetli oluyor esimde seviyordu bilmiyorum bunlarin etkisi oldu mu ama ne yaptiysak yazdim. Hamile oldugumu ogrenmeden 10 gun once esim tekrar test yaptirmisti ama onun sonucu gelmedi hamile kaldigim degerler onlardi.

selam kızlar, çok özledim sizleri, ama sıkıntılardan ve net yokluğundan gelemiyorum malesef kızım hiç durmuyor uyandığı müddetçe ağlıyor taki uyuyana kadar, o ağladıkça bende ağlıyorum resmen bitmiş haldeyim..artık gücüm kalmadı, hiç iyi bir anne olamadım ben bakamadım yavruma kaç yere götürdüm ama bişi yok, yarında hacettepeye götürüyoruz, sarılık hala devam değeri bir gram bile düşmemiş, zarar vermez dediler ama neden geçmiyor bilmiyorum, şimdide karnı şişiyor habire ıkınıyor yavrum, gaz dolmuş dediler ne yaptıysam çare olamadım, bugün herbix diye bir şurup aldım, nolur bana bir akıl verin, kafayı yemek üzereyiz, ağlamaktan bugün farkettikki göbeği dışarı çıkmış birde o çıktı onuda cerraha götürmek lazımmış..psikoloji sıfır, durmadan ağlıyorum, çok çaresizim, artık devamlı uyusun yeterki ağlamasın istiyorum

hemen hemen aynılarını yaşadık melisela lütfen sakin ol...
sarılık bizim 1 ay sürdü...
gazdan uyuyana kadar daha doğrusu sızana kadar mahvolduk...
tekrar söylüyorum lütfen sakin ol..
bak fatma 84 gazdan ne kadar çok çekti...hatta ablasına geçti bakabilmek için...
gaz için karnına acı elma yağına iyi diyorlar sen kimyon otu çayı içiyormusun..
her ay bir aşaması var geçecek....
sen çok iyi bir annesin,sadece yorgunluk doğru düşünmene engel

canim bende merak etmistim kizini uzulme guclu olman lazim bebegin icin insallah Rabbim sifa verir guzel dusun iyi olacak kizin insallah

melisela canım benim kızımdada uzayan sarılık vardı
bir sürü araştırma yapıldı ve idrar yollarında enterobacter diye bir mikrop üredi
malesef hastane bakterisiymiş ve bağırsaklarda gaz yapıyormuş
benim kızın karnı felaket şişti hatta kaynana görünce bunu doktora götürün dedi
neyse iğne tedavisi sonucu bakteri üremesi geçti ve sarılığıda geçti
tabi karnındaki şişlikte geçti şuan sadece günün belli saatlerinde deli gibi ağlıyor
yani ilk zamanlara göre daha iyi ama şimdide cadı bana şarkı söyle sohbet et diyor
canım zamanla inşallah bu günlerimizde geçecek bizlerde rahata ericez

senin koca totonu yesinler :)))
kuzum hele benimki nasıl büyüdü tam bir tombiş hatun oldum :))
bende iki ay sonra falan işe başlıcam hala bir düzene sokamadım şu kızı
neyse geçecek sabırrr sabırrr

melisela canım bebekler büyüme atağı geçirir biliyormusun
yani hızlı büyüdükleri zamanlar olur ve o zamanlarda geli gibi ağlarlar
çok fazla emmek isterler ve bir bakarsınki acayip kilo almış ve boyları uzamış
yani bu iki gün içinde bile olabilirmiş bizde aynı dönemde aynı şeyleri yaşadık
ve gerçektende o dönem çok güzel gelişti bebeğim
Bebeklerde “büyüme atakları” | Blogcu Anne
canım gaz içinse zinco damla kullanmanı öneririm düzenli alınca baya etkili
hemde tamamen bitkisel
birde sab simplexin masaj kremi var onla karnına masaj yap baya iyi geliyor
acı elma yağı bizde işe yaramadı

Ronyam Allah yardımcın olsun gercekten annelık zor helekı cocuk sayııs arttıkca eslerde beklentı de oldukca
ınsallah bu zamanlarda gececek sen bılıyorsun yasadın hepsını ...

ay yaa bugun sabah 8 de cıktım 11 de evdeydım sonra 13 te tkrr cıktım 4 te evdeydım yıne evde degılım ama hastane koselerınde takılıyorum
yarın bosum komsum kahvaltıya cagırdı
cars yıne kontrolum var
selam kızlarrr....

lorke boncuk ronya nasılsınız

ekıntosum moralımı bozazak bısey yok cok sukur ınsallah olmazda ..
nabalım hersey nasıb kaderde ne varsaa onu gorucez ..
ıyısıyle kotusuyle basladık bakalım hayırlısıyla sonunu getırebılırsek

meıselam kızlar yazmıs senın yasadıklarını her anne yasıyor nerdeyse emın ol ...
o yuzden ben anneleık yapamıyorum vs dıe dusunup kendını daha cok yıprtatma bunun bebegıne hıc faydası yok aksıne kendını uzdukce sutunu de etkıler bebegı senın psıkolojınde etkıler...
kendını toparlamaya bak .. yalnız degılsın bıldıgım kadarıyal .. yanındakıler sana bolbol sekine duası okusun mutlaka
buyuk cevsen de var ınternetten de bulabılırsınn

ekintosummmmm canım konuşamadık hiç
ben tam yazacak oldum nasılsın diye sen gitmişin
canım öpüyorum seni kocaman cihanıda öperim

canım idrar kültürü falan yapıldı ama üreme olmadı yazıyordu kağıtta, acaba dediğin şeyemi baktılar ki? bakalım yarın tekrar götürcem, onda ne diyecekler, tavsiyelerin içinde tşk ediyorum..

lorkem canım çok teşekkürler, okuyoruz hepsini tahmidiye, sekine ve diğer herşey..Sakin olmaya çalışıyuorum ama o ağlayınca dayanamıyorum birde kalbinde korktuğum için elimde kalıcak gibi geliyor Allah korusun..

Kızlar hepinizden Allah razı olsun, daha güçlü olmaya çalışıcam inşAllah..yarında hayırlı haberler alırım inşAllah..nolur dua edin bize..çok öpüyorum hepinizi, netim oldukça gelicem,

gözyaşı canım kusura bakma sanırım hamileymişsin, Rabbim tamamına erdirsin, kafa kalmadığı için ancak aklıma geldi hayırlı olsun demek..

Ekintosum çok öpüyorum senide..

canim neden kusura bakiyim cok sagol cok yeni daha kendimi cok kaptirmak istemiyorum en azindan kalp atislarini duyana kadar kizin icin dua edecegim lorke cok guzel dualar tavsiye etmis zaten okuyormussunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…