Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese tekrar merhaba..

Yine hamilemiz varmış, çok sevindim xeda Allah'ım sağlıkla sonuna kadar götürsün inşAllah..

Lorkem canım seni gözümden kaçırmışım, tedavin hayırlı olsun, bu mübarek günde Rabbim sanada evladını nasip eder inşAllah..

Boncuğum canım arkadaşım, çok ama çok geçmiş olsun, inşAllah hayırlı haberler alırsınız, Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin, gerçekten çok zormuş..kendi canını veresin geliyor yeterki ona bişey olmasın diye..

Bizi sorarsanız daha iyiz, sarılık değerimiz hala 13 ama artık takmıyorum, İnanıyorum ki Rabbimin izniyle oda geçecek, onun dışında çok şükür ağlaması durdu, artık daha sakin, o iyi olunca bende iyi oldum bikaç gündür..

Hepinizin kandilini kutluyorum, duanızda bizede yer vermeniz ümidiyle..

kuzum bizim daha yeni geçti sarılığımız sıkma canını geçer yakında
sen bol bol emzir

tamam canımcım artık sıkmıyorum :) emziriyorum ama sıkıntıdan sütüm azaldı, bugün daha yeni geldi yine, iyi olunca geliyor çok şükür..senin bıdık nasıl? büyümüştür artık

kızlar nasılsınız kandılınız mubarek olsun hepınızın ...
dun boncuguma uzuldumn bugunde cok yakın ızmırde kı arkadasım aradı bırlıkete bekledık 1.5 yıl bebegımızı o hamıle suan 27.haftası falan
bebgın bası kucukmus 2 hafta gerı bu ya anomalı yada down sendromu demısler... uzuldum agladım Rabbım ınsallah evladını sag salım saglıklı bagıslasın korktukkları gıbı cıkmaz ınsallah ona da dua edermısınız .... sekıne arkadasımın adı ....
boncugum ınsallah bı cozum bulunur ınsallah yanlıs teshıstır bısey dıyemıyo ınsan duamda olacaksınız ınsalah...
3 aylarda daha sıkı duaya sarılmamız lazım sanırım hepımzı adına bunlar da belkı hatırlatmadır bıze sadece ..
ınsallah hepsı guzel sonculanır
Allah razı olsun ekıntosum ... bakalım yarın sanırım son kontrol olabılır e2 ıyıce yukseldı bugun 15 lık falan vardı .. sanırım ctesı catlatma ptesı toplama gıbı gorunuyo suan yarın bellı olur ...
duanızda unutmayın bu gece

saolasın melısım ınsallah bızde yavrucuklarımıza kavusuruz hayırlıs zamanda..

senınde daha ıyı olmana sevındım cok sukur kızın da masallah hıc mınnacık durmuyo sırf yanak ne guzel ısırmalık tam

bugün biryerde okudum arkadaşlar, arapçada regaib "istemek" anlamına geliyormuş...

rabbim gönlümüzdeki güzellikleri bizlere nasip etsin.

regaib kandiliniz mübarek, dularınız kabul olsun..:80:

allah şifasını da versin inşallah.
çok zor ailesi için....

kızlar bebğimin bir gün geriden gelmesi bir problem yaşatırmı?????????

yağmurum, bebeğim 11.5 günlük olması lazım ama doktor 11.3 günlük dedi yarın kontrolümüz var inşallah sorunumuz yoktur. arkadaşım biz miniklerimizi zor kazandığımız için herseyi evham yapabiliyoruz gayet normal olsa gerek :)) benim bebeğimde 3 gün geriden geliyo ama doktorum takılmamam gerektiğini söylemişti. bende çok korkuyodum ama artık takılmıyorum sadece ii beslenmeye çalışıyorum. aramızda fazla zaman farkı yok galiba sıkıntılı zamanımda çok destek olmuştun inşallah seninde hamileliğin sıkıntısız devam eder.

arkadaşlar iyi akşamlaar...
lorkem çok üzüldüm canım inan ki..
mevzu evlat olunca gerçekten çok sıkıntılı oluyor
rabbim tüm evlatları annelerine bağışlasın inşallah..

bende tüm hazırlığımı yaptım bugün çokkkk güzel bir şekilde ibadetimi yapacaktım
abdestimi aldım akşam namzını kılmak için hatta akşamla yatsı arasındaki hacet namazını da kılayım dediiiimmmm...
amaaaaaa bir de baktım ki bir sürpriz bekliyor beni...
sevgili kırmızılarım teşrif etmişleeeerrrr..
beni hiç üzmeden her ay yaptığı gibi bekletmeden aşılamamın 12. gününde gelivermişleeerr:)))
ne yaaplım kaderde kısmette bir aşılama macerasının sonuna gelmekte varmış...
ama bunu tüm samimiyetimle söylüyorum kızlar üzülmedim...
çünkü beklentim yoktu olmayacağını biliyordum zaten ama belki bir mucize diyordum onun da vakti başka zamanaymış..
namazımı kılamayacağım kuranı kerimimi okuyamayacağım bu güzel gecede diye daha çok üzüldüm inanın geleceğini biliyordum bari yarın geleydi ne vardı:)))
amaaaa tabiki bu kırmızılar beni yıldıramaz bir gün onu yeneceğim biliyorum
bende ne yaptım hemeeeennn saraçoğlunun sitesinden arısütü bal polen karışımı ve keçi boynuzu pekmezi siparişi verdim
mücadele deam ediyor...
hepinizi öpüyorum kızlar..
bu güzel gecede dualarda buluşmak dileğiyle...

canım benim ne güzel ifade etmişsin o zamanını biliyor aşılama evet biraz daha şansı düşük ama rabbim ol demesine bağlı herşey cnm bu üç aylarda hepimiz

maehaba canlarrr:)))
gökçen çok üzüldüm ya ,bıde ben senı hamıle sanıyordum en son hamıle kalan xeda ve sen değilmiydin???
Rabbim gönlüne göre versin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…