- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.961
Selam kızlar. Zor günlerin içindeyim ama biliyorum ki geçecek Rabbim verecek bize bir kolaylık. Teşhiş konuldu Lösemi All cinsinden şuanda tedavi aşamasında hasta bakıyoruz ki nerde başlayalım diye, ondan sonra hemen başlayacak tedavi.
Allahım kimseyi sevdikleriyle sınamasın hele ki evladıyla.
Selam kızlar. Zor günlerin içindeyim ama biliyorum ki geçecek Rabbim verecek bize bir kolaylık. Teşhiş konuldu Lösemi All cinsinden şuanda tedavi aşamasında hasta bakıyoruz ki nerde başlayalım diye, ondan sonra hemen başlayacak tedavi.
canım güzel haberlerini sabırsızlıkla beklıyorum:))
Esracım sizleri üzmek istemezdim gerçekten ama paylaşmasamda ben çatlardım derdimden. Şuan herşey çok yeni hepimiz ağır geçiriyoruz bu süreci tabiki ablam ve eniştem daha da kötüler. Dua ediyorum.
Lorkem sağolasın yardımların duaların için, Rabbim herşeyi gönlüne göre versin.
ınsallah ronyam dua edın ohss sınırına yaklasıyorum sanırım korktugum sey buydu zaten ...lorkem inşallah yarınıda atlatırsın e2 fazla yükselmeden
esramm canım çok geçmiş olsun
duydunuzmu bilmiyorum ama Fatma 8 haftalik hamileymis :)))
Rabbimin mucizesi
ınsallah ronyam dua edın ohss sınırına yaklasıyorum sanırım korktugum sey buydu zaten ...
masallah ona yaa ben hıc sasırmıyorum acıkcası ... cok var etrafımda ılkı cabalarla olup sonra bırden hamıle oldugunu ogrene n
fatma uzun zamandır face de de burda da gorunmuyor zaten
Yağmur2um oturup bebeğinin 1 gün geriden gittiğine üzülmüyorsundur inşallah ..canım ya saol:)))))
gittim ve geldim herşey noremal dedi,aslında benım bebiş 8.0 ama orda 7.6 günlük çıktı
dok 3 hafta sonra saray bosnaya gidecekmiş çok üzüldüm,2 hafta sonra gene çağırdı son buluşmamız anlıyacağınız((
imkanım olsa peşinden gideceğim o kadar alıştım ona ya((
lorkem Allah razı olsun:)Rabbim muradını versin werecekde inşallah:)))
yukarıya yazdım dok hrşey normal dedi
minik kallbi nasıl hızlı atıyordu anltamam,mutluluğum tarif edilemez
ne eşya ne başka bir şey bu mutluluğa değişemem:)
tabii bulantı,yorgunluk,mide yanması,bu yüzden uykusuzluk hazımsızlık benı bayağı zorluyor ama neyse:))))
rabbim sanada yaşatsın inşallahhh dileyen her arkadŞIMA:)))
maşLLAh kuzucuğa:)))
nasıl yanı tüp olunca sat tarihin farklımı oluyor:????
ben günde 3x3 şeklinde alttan atıyorum,tek bana yaptığı hiç akıntım yok
duygu değişikliği gebelik kaynaklı,hormonlarının çoşmasından bence:)))
maşallahhhh yomoşlarına bol bebişli olur inşaalah:))))
duydunuzmu bilmiyorum ama Fatma 8 haftalik hamileymis :)))
Rabbimin mucizesi
simdi guzel hber senden gelecek insallh:))
ınsallah krıscım hayırlısıyla zamanı geldıyse nasıb olur bana da mujde vermek ınsallah ...
asagıda bı meri mi gordum acabaaa :26:
boncuğum ben umut için 1 yasin okudum 1000 de ya şafi çektim
allah acil şifalar versin
müsait olan arkadaşlarda okusalar 41 e tamamlayabilsek ne güzel olur bu mübarek ayda
lorke tedavin hayırlı olsun canım
yeni hamişler gözyaşı xeda ve fatma hepinizi tebrik ederim kızlar
allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?