Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
OMEGA 3.6.9 Gold Natural 200 soft.KARGO BİZDEN GittiGidiyor'da 57901934

kızlar sizce bu omega 3 iyimi ALLAH izin verirse akşam eşime aldırtıcamda sizede bi sorıyım istedim

aleyna ben daha önce gnc den almıştım
naturalde iyi bi marka diye biliyorum

tüpten sonra kullandığımız vitaminlerin hepsi amerikdan gelmişti
bi arkadaş getirmişti sağolsun yani son dönemler yerli değildi
geçen yıl gnc nin ürünlerini kullanıyoduk hep biz çok da memnunduk canım
bi gnc nin sayfasına bak istersen

biz birde propolis kullanmıştık ama bu çok farklıydı bence amerikadan gelen
çünkü daha önce gittigidiyordan royaljelly almıştım aynı şey ama hiç kokmuyodu diğerinin kokusu berbettı ama bence daha etkiliydi

canım keçiboynuzu kürünü yap tozunu yedir hangisini yaparsan sen bilirsin bütçen neye uyuyosa hepside etkili
birde ben keçiboynuzu özünü yapıyodum soğuyodu eşim ikisi bir arada çıksın diye içine özünü katıp karıştırıp ikisini aynı anda içiyodu ,bi anda kurtukuyum diye şimdide kendiliğinden içiyo

Son düzenleme:

natural bende iyi marka diye biliyorum ama kriside bi soralım derim :))

enesim çook sağol
allah hepinizden razı olsun
ne güzel şeyler yazıyosunuz benim için kaç gündür

benimde gözüm kulağım hep sizlerden gelicek güzel haberlerde
dualarım hep sizlerle
allahım bütün evlat sahibi olmak isteyen kullarına yaşatsız en baştada benim arkadaşlarıma

Lorkem canım arkadaşım hep dualarım seninle. Kayınvalidem geldi müsait bir zamanda sana Yasin okutucam söyleyip, kendim okurdum ama benim kafamın bana bile faydası yok şuanda.

yagmurcum yeğenim şuanda hastanede boş yatak bekliyor, bulununca hemen yatış yapılacak ve tedavi başlayacak.

ahhh canım arkadaşım senin üzüntün lorkemin heyecanı hep aklımda bu aralar
Rabbim lorkeme yeni bir can ablanada canı olan yavrusunu bağışlasın
güzel Allahım kimseyi evladıyla sınamasın çok zor

lorkemm dualarımız hep seninle inşallah herşey çok güzel olacak

ekintosumm cihanıma çok geçmiş olsun inşallah önemsiz bir şeydir

kızlar bizde dün gece acildeydik benim kızın ateşi 38.6 ydı sanırım viral enfeksiyon oldu
idrar falan bakıldı çarşmaba günü kültür sonucu çıkacak
bende feci hastayım faranjit grip hepsi bir arada uykusuzluk zaten tam gaz devam ediyor
günlerim çok yorgun ve bitkin geçiiyor

RONYACIM canım geçmiş olsun kıznada sanada bu aralar hastalık salgın heralde bende biraz rahtasızım...

BONCUK yeğenine RABBİM acil şifalar versin veysel karani duası var 3 kişi aynnı ve aynı niyetle okursa şifa oluyor inşaalh ismini yazda ben okutayım inşaalh birde 4444 tefriciye biliyorsun okutmadıysan arkadaşlarla paylaşalım burda...

yagmurcum yeğenim şuanda hastanede boş yatak bekliyor, bulununca hemen yatış yapılacak ve tedavi başlayacak.

allah'ım yarıdımcısı olsun minik yavrunun...inşallah çabucak atlatabilir

çok geçmiş olsun ronya geldi mi hep üstüste gelir zaten.

geldiği gibi gider inş.

bebeğin altını ıslak mendillerle mi siliyorsun acaba?
normal florayı etkiliyor sabunlu bezler bakteriyel inf.lara daha kolay yakalanmasına zemin hazırlıyorlar...

ronya çok geçmiş olsun kzınada sanada
bide mesj kutun dolu bakabilrmisin bi ara

canım ne kusuru aşk olsun.
kese görünür mü acaba meri çünkü değerin çok yüksek....
Hepiniz cok sagolun kİzlar
Simdi geldim narkozdan biraz midem bulaniyo sade azicikta kasik agrim var bisey anlamadim zaten .. Yrn 11 de yumurtalar hakkunda bilgi verecekler bakalim saolun hepiniz azicik uyuyayim simdi
bol bolllllllllllllllllll dinlennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benim geçmiş olsun.offf ya bu bebeklerin hastalıkları ne zor oluyormuş böyle...

bizimde önemsizmiş.doktor rahatlattı biraz beni....
bizimde boynumuz ve kulak arkamız ileri derecede pişik.birde kaşınıyor.sanırım bu bezeyide bu pişikler yaptı..

ronyam çok geçmiş olsun.
Allah kolaylık versin canım.

ekintos cihanada çok geçmiş olsun canım.

lorkeem yumoşlar toplanmış hadi hayırlı olsun.
kaliteli kaliteli olsunlar ....
yarında hayırlı haberler alırsın inşallah.

canımmm... bende seni bekliyordum ekinim ne zaman görürde bana bir link atar diye:))) yeni açtım neti birde baktım ki
yazmışsın bile hemeeeeeen kaptım canım son bir tane kalmış sanki bir ara da bakmıştım ben bunada fiyatı daha yksekti düşmüş mü ne...
biraz önce de saraçoğlundan siparişlerim geldi eşim için pekmez ve arısütü bal polen karışımı umarım yer:)))
bende hayıta başlamak için sabırsızlanıyorum:)))

Opu ya gidiyorum
Dua edin yimirtalarim icin
lorkemmmm dualarımız seninle fıstığım..

Hepiniz cok sagolun kİzlar
Simdi geldim narkozdan biraz midem bulaniyo sade azicikta kasik agrim var bisey anlamadim zaten .. Yrn 11 de yumurtalar hakkunda bilgi verecekler bakalim saolun hepiniz azicik uyuyayim simdi
aaaa.. lorke gelmiş bile:))) maaşalah canım benim yarın güzel haberler alacağız inşalalh güzelce dinlen emi..

canım rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah..

ronyacımmm çok çoookkk geçmiş olsun..
oyy oyyy onun o güzel yanaklarına nazar değmiştir annesi..
maaşalalh kuzucuğa..
enkısa zamanda geçer inşallah rabbim şifa versin canım....

bende bugün okul sonrası doktora gittim yeni geldim daha.. çok da yoruldum:)))
bu arada bizim yukarı kattan acayip çocuk çığlıkları geliyor şu anda annenin yardımcısı olsun allah..
sesleri duydukça bir an allahım ben ne yapıyorum demiyor da değilim yani rahatına çok düşkün biri olarak:)))
prof amcama gittim:)) hastalandığımı söyledim olur üzülme dedi
gel bir ultrason yapalım başalyalım dedi
anladım ki aşılamayı kast ediyor
bende yaz tatilinde biraz kafa dinleemyi düşüünyoruz dedim
bir memleketlere gidelim hem ramazanı da geçirelim tatil bitimi eylül gibi yeniden konuşalım hocam ama şimdilik
aşılama yapmayalım dedim hemde eşim ilaç kullanıyor onlar etkisini göstersin biraz düzelme olsun eylüle kadar dedim..
o da dzelme olacağını sanmıyorum açık konuşayım sizin tedavisiz olması çok zor dedi..
çünk spermler çok düşük aşılamadaki sonuçta da ileri hız sıfır çıkmıştı sıfır hızla imkanssız dedi, bildiğimiz şeyler işte..
bende hocam belki sperm düzelirde siz benden haber verin dedim benim halim ne olacak ben şimdi yumurtluyom mu yumurtlamıyom mu bunun bir çaresi yok mu dedim o da senin yumurtaların büyüyor büyüyor ama çatlamıyor o yüzden de
ultrasonla sürekli tedavi altında olman lazım hadi eskeza çatladı bir ay, o zamanda onu dölleyecek sperm yok dedi
olur ama ne zaman olur çok uzar süreç ama direkt tüp bebek de olmaz önce aşılamaaları denememiz lazım dedi süreç böyle işliyor dedi.. anladığım kadarıyla doktor arka arkaya aaşılamaları yapıp hemen tüpe geçmek istiyor
ama iyi düşünmüşsün biraz dinlenin o zaman dedi bende hocam bişi soracağım dedim sormasam çatlardım :)))
yumurtlamamı dzene sokmak için acaba hayıt otu içsemmi dedim adam şaşırdı ne otu ne otu diyor:)))
hayıt otu hayıt otu dedim güldü ben bilmiyorum onu dedi..
bende alternatif tıp dedim çok araştırdım çok faydalıymış bu üç ay onu denesem sakıncası olur mu diye sordum sen bilirsin iç bakalım dedi gülerek..
iznimi de aldım yani:)) inşallah üç ay sonra gittiğimde adetimin düzene girdiğini söylersem doktor çok şaşıracaktır eminim:)))

işteeeee benden de haberler böyleeee...
öpüyorum hepinizi:))

Son düzenleme:

evet arkadaşım Allaha şükür bebeğim benimle artık. 2 yıl bekledik, artık bıraktığımız anda geldi....
rabbim dileyen herkese nasip eder inşallah

Selam kızlar ..

Buralardayım boncuğum .. Dün geldim yazdım bugünde bakındım sadece ..
Yiğenin için bende bir yasini şerif okuyacağım inşallah ..
Lorke'm içinde ..
Allah razı olsun bilgemm ıyıkı varsınız...

lorkee dr.un kimdi cnm???
cnım ben zeynep kamıle gıdıyorum yanı hepsı benm doktorum kım denk gelırse o gırıyo
Lorkem canım arkadaşım hep dualarım seninle. Kayınvalidem geldi müsait bir zamanda sana Yasin okutucam söyleyip, kendim okurdum ama benim kafamın bana bile faydası yok şuanda.

Allah razı olsun boncugum ne guzel ıyı gunumuz kotu gunumuzde bıraradayz .. ben cok duygulanıyıorum Rabbım bu dostuluklarımızı ebedı kılsını ınsallah

yegenınhangı hastanede baslayacak tedavıye.. ınsallah bıran once yatak bosalır canım benım

Ronyamm ıyıkıvarsınız ...
sıze de gecmıs olsun caım yaa melek yavrundda mı hasta oldu yazık ona ..
neyse sen kendıne once ıyı bakkı bebegın de hemen ıyı olur ınsallah
vıtamın falan kullanıyomusun ronyam dırencın dusmustur yorgunluktan

söz dınlenıcem
valla kalkmaya halım yok bugun bı kalktım uyuduktan sonra ıstıfra ettım tansıon dustu ..
sonra gerı yattım az bekledım yemek yedım ...
saolsun bı komsumm var cok ıyı yemegımızı yapmıs getırmıs Allah ondan da razı olsun sımdıde esım gelıo bakar bana bugun ...
yarın sadece komsuya gıdıcem asansorla ama yorulmadan

saolasın antalyam ınsallah bakalım yarın ne duyucam merak edıyorumm :18:

canım benim doktorlar bilimsel verilere göre konuşuyorlar ama bir gerçek var Rabbim OL diyor...
burda hepimizin değerleri belli.en yakın örneği meri...tekrar yazsın değerlerini de görün...
ama bak neler yemiş içmişler.hiç işin ucunu bırakmamış.
sende bırakma.Rabbim herkesin emeğini görüyor.
ne yazık ki bizler armut piş ağzıma düş diyemiyoruz...

Lorke'm dualarla güzel haberlerini bekliyorum canım arkadaşım ..
Çok uğraştın sonu güzel olacak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…