- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #115.381
Hepiniz cok sagolun kİzlar
Simdi geldim narkozdan biraz midem bulaniyo sade azicikta kasik agrim var bisey anlamadim zaten .. Yrn 11 de yumurtalar hakkunda bilgi verecekler bakalim saolun hepiniz azicik uyuyayim simdi
OMEGA 3.6.9 Gold Natural 200 soft.KARGO BİZDEN GittiGidiyor'da 57901934
kızlar sizce bu omega 3 iyimi ALLAH izin verirse akşam eşime aldırtıcamda sizede bi sorıyım istedim
aleyne ben daha önce gnc den almıştım
naturalde iyi bi marka diye biliyorum
tüpten sonra kullandığımız vitaminlerin hepsi amerakdan gelmişti
bi arkdaş göndermişti sağolsun yani son dönemler yerli değildi
geçen yıl gnc nin ürünlerini kullanıyoduk hep biz çok da memnunduk canım
bi gnc nin sayfasına bak istersen
biz birde propolis kullanmıştık ama bu çok farklıydı bence amerikadan gelen
çünkü daha önce gittigidiyordan royaljelly almıştım aynı şey ama hiç kokmuyodu diğerinin kokusu berbettı ama bence daha etkiliydi
canım keçiboynuzu kürünü yap tozunu yedir hangisini yaparsan sen bilirsin bütçen neye uyuyosa hepside etkili
birde ben keçiboynuzu özünü yapıyodum soğuyodu eşim ikisi bir arada çıksın diye içine özünü katıp karıştırıp ikisini aynı anda içiyodu ,bi anda kurtukuyum diye şimdide kendiliğinden içiyo
merim canım arkadaşım çok çok çokkkkkkkkk sevindim çok mutlu oldum
hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
dün akşamı uyuyarak geçirdiğim için bayram kutlamalarını kaçırmışım
maşallah gerçekten çok bereketli bir dönem oldu böylede devam eder inşallah
aramızdan bir kişinin daha evlat hasreti son buldu şükürler olsun
yagmurcum yeğenim şuanda hastanede boş yatak bekliyor, bulununca hemen yatış yapılacak ve tedavi başlayacak.
yagmurcum yeğenim şuanda hastanede boş yatak bekliyor, bulununca hemen yatış yapılacak ve tedavi başlayacak.
ekintosumm cihanıma çok geçmiş olsun inşallah önemsiz bir şeydir
kızlar bizde dün gece acildeydik benim kızın ateşi 38.6 ydı sanırım viral enfeksiyon oldu
idrar falan bakıldı çarşmaba günü kültür sonucu çıkacak
bende feci hastayım faranjit grip hepsi bir arada uykusuzluk zaten tam gaz devam ediyor
günlerim çok yorgun ve bitkin geçiiyor
kızlar bizde dün gece acildeydik benim kızın ateşi 38.6 ydı sanırım viral enfeksiyon oldu
bende feci hastayım faranjit grip hepsi bir arada uykusuzluk zaten tam gaz devam ediyor
ekintos sen dün cihan hasta kulağının arkasında beze çıkmış yazmışsın bende hala sana oğlun nasıl diye soruyorum
kusura bakma olurmu
çok geçmiş olsun
canım yarın gidicem doktora ama kese gözükmez heralde dimi
bol bolllllllllllllllllll dinlennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnHepiniz cok sagolun kİzlar
Simdi geldim narkozdan biraz midem bulaniyo sade azicikta kasik agrim var bisey anlamadim zaten .. Yrn 11 de yumurtalar hakkunda bilgi verecekler bakalim saolun hepiniz azicik uyuyayim simdi
canımmm... bende seni bekliyordum ekinim ne zaman görürde bana bir link atar diye:))) yeni açtım neti birde baktım kigökcennnnnnnnnnnnn hayıt taze aldım:)
Nature's Way, Vitex, Fruit - 400 mg x 100 Kapsü GittiGidiyor'da 54061110
lorkemmmm dualarımız seninle fıstığım..Opu ya gidiyorum
Dua edin yimirtalarim icin
aaaa.. lorke gelmiş bile:))) maaşalah canım benim yarın güzel haberler alacağız inşalalh güzelce dinlen emi..Hepiniz cok sagolun kİzlar
canım rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah..yagmurcum yeğenim şuanda hastanede boş yatak bekliyor, bulununca hemen yatış yapılacak ve tedavi başlayacak.
bende sizin gibiyim inan
burda birçok arkadaşı eşim gıyabında tanır
öyle malesef ama napalım geldi geçti
inşallah bundan sonrası güzel geçer bı sıkıntı çıkmaz
sende hamilesin diye biliyorum ama yanlış hatırlamıyodurum inşallah
inşllah canım ya allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Allah razı olsun bilgemm ıyıkı varsınız...Selam kızlar ..
Buralardayım boncuğum .. Dün geldim yazdım bugünde bakındım sadece ..
Yiğenin için bende bir yasini şerif okuyacağım inşallah ..
Lorke'm içinde ..
cnım ben zeynep kamıle gıdıyorum yanı hepsı benm doktorumlorkee dr.un kimdi cnm???
Lorkem canım arkadaşım hep dualarım seninle. Kayınvalidem geldi müsait bir zamanda sana Yasin okutucam söyleyip, kendim okurdum ama benim kafamın bana bile faydası yok şuanda.
canım ne kusuru aşk olsun.
kese görünür mü acaba meri çünkü değerin çok yüksek....
bol bolllllllllllllllllll dinlennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benim geçmiş olsun.offf ya bu bebeklerin hastalıkları ne zor oluyormuş böyle...
bizimde önemsizmiş.doktor rahatlattı biraz beni....
bizimde boynumuz ve kulak arkamız ileri derecede pişik.birde kaşınıyor.sanırım bu bezeyide bu pişikler yaptı..
ronyam çok geçmiş olsun.
Allah kolaylık versin canım.
ekintos cihanada çok geçmiş olsun canım.
lorkeem yumoşlar toplanmış hadi hayırlı olsun.
kaliteli kaliteli olsunlar ....
yarında hayırlı haberler alırsın inşallah.
canımmm... bende seni bekliyordum ekinim ne zaman görürde bana bir link atar diye:))) yeni açtım neti birde baktım ki
yazmışsın bile hemeeeeeen kaptım canım son bir tane kalmış sanki bir ara da bakmıştım ben bunada fiyatı daha yksekti düşmüş mü ne...
biraz önce de saraçoğlundan siparişlerim geldi eşim için pekmez ve arısütü bal polen karışımı umarım yer:)))
bende hayıta başlamak için sabırsızlanıyorum:)))
lorkemmmm dualarımız seninle fıstığım..
aaaa.. lorke gelmiş bile:))) maaşalah canım benim yarın güzel haberler alacağız inşalalh güzelce dinlen emi..
canım rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah..
ronyacımmm çok çoookkk geçmiş olsun..
oyy oyyy onun o güzel yanaklarına nazar değmiştir annesi..
maaşalalh kuzucuğa..
enkısa zamanda geçer inşallah rabbim şifa versin canım....
bende bugün okul sonrası doktora gittim yeni geldim daha.. çok da yoruldum:)))
bu arada bizim yukarı kattan acayip çocuk çığlıkları geliyor şu anda annenin yardımcısı olsun allah..
sesleri duydukça bir an allahım ben ne yapıyorum demiyor da değilim yani rahatına çok düşkün biri olarak:)))
prof amcama gittim:)) hastalandığımı söyledim olur üzülme dedi
gel bir ultrason yapalım başalyalım dedi
anladım ki aşılamayı kast ediyor
bende yaz tatilinde biraz kafa dinleemyi düşüünyoruz dedim
bir memleketlere gidelim hem ramazanı da geçirelim tatil bitimi eylül gibi yeniden konuşalım hocam ama şimdilik
aşılama yapmayalım dedim hemde eşim ilaç kullanıyor onlar etkisini göstersin biraz düzelme olsun eylüle kadar dedim..
o da dzelme olacağını sanmıyorum açık konuşayım sizin tedavisiz olması çok zor dedi..
çünk spermler çok düşük aşılamadaki sonuçta da ileri hız sıfır çıkmıştı sıfır hızla imkanssız dedi, bildiğimiz şeyler işte..
bende hocam belki sperm düzelirde siz benden haber verin dedim benim halim ne olacak ben şimdi yumurtluyom mu yumurtlamıyom mu bunun bir çaresi yok mu dedim o da senin yumurtaların büyüyor büyüyor ama çatlamıyor o yüzden de
ultrasonla sürekli tedavi altında olman lazım hadi eskeza çatladı bir ay, o zamanda onu dölleyecek sperm yok dedi
olur ama ne zaman olur çok uzar süreç ama direkt tüp bebek de olmaz önce aşılamaaları denememiz lazım dedi süreç böyle işliyor dedi.. anladığım kadarıyla doktor arka arkaya aaşılamaları yapıp hemen tüpe geçmek istiyor
ama iyi düşünmüşsün biraz dinlenin o zaman dedi bende hocam bişi soracağım dedim sormasam çatlardım :)))
yumurtlamamı dzene sokmak için acaba hayıt otu içsemmi dedim adam şaşırdı ne otu ne otu diyor:)))
hayıt otu hayıt otu dedim güldü ben bilmiyorum onu dedi..
bende alternatif tıp dedim çok araştırdım çok faydalıymış bu üç ay onu denesem sakıncası olur mu diye sordum sen bilirsin iç bakalım dedi gülerek..
iznimi de aldım yani:)) inşallah üç ay sonra gittiğimde adetimin düzene girdiğini söylersem doktor çok şaşıracaktır eminim:)))
işteeeee benden de haberler böyleeee...
öpüyorum hepinizi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?