- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #115.421
gunaydinnn kizlarrr
RONYAM EKINTOSUM gecmis olsun RABBIM minik meleklerinize sifa versin...
BONCUKK yigenin icin uzuldum canim ama sakin korkma hersey yolunda gidecek RABBIM yardimciniz olsun...
LORKEE senden guzel haberler bekliyorum canim
sımdı konustum ... dollenme olmus persembe transfrınız olacak dedı kız .. kac toplandı kacı dollendı onun bılgısını doktorunuz o gun verır dedı .. ben veremem dedı ..
hadi maşallahhhh
şimdi 4.gün tranferi olacak....
boşver sende merak etme ...kısmette ne varsa o olacak zaten...
niye vermiyorlarsa ..........
lorkemyok canım toplanan gun sayılmıyormus 3. gun transsferı oluyo o zaman ..
sanırım sayısı tahmın etıgım kadr cok degıl
cunku az olunca rıske atmıyolar 5. gunu beklemeyıp 3. gun transfer yapıyolarmıs ..
bende sınır oldum solemedıler dıe ama persembe gıdınce sorucam hesabını ..
bılgı alma hakkım var sonucta yımırtalarım hakkında
yok canım toplanan gun sayılmıyormus 3. gun transsferı oluyo o zaman ..
cunku az olunca rıske atmıyolar 5. gunu beklemeyıp 3. gun transfer yapıyolarmıs ..
evet canım hayırlısı bakalım tutacagı varsa vaktı geldıyse zaten olur ınsallah ..lorkem
sakın bu tür şeylere canını sıkma çok olup kalite olmamalarındansa
1 tane olsun kaliteli olsun senin bebişin olsun 4 tüp bebekte toplam 10 tane ab kalitesinde embiriyo tırasferi yapılı bana
10 tane düşün ama olmadımı olmuyo işte az olup olmamasına kafanı takma içini rahat tut ferah tut allahın izini ile müjdeli haber gelicek
sor hesabını kız
şimdi sen güzelce dualarını et,dinlen transfere konsantre ol...
bence herşey gayet güzel
sımdı konustum ... dollenme olmus persembe transfrınız olacak dedı kız .. kac toplandı kacı dollendı onun bılgısını doktorunuz o gun verır dedı .. ben veremem dedı ..
ANTALYA =pek karsılasamıoruz nasılsın cnım ?
LORKE= senı cok merak edıyorum ve cok heyecanlıyım..rabbım yuzune baksın ınsallah
bılgem gunaydın canım[/QUOTE
çok şükür esracım.......
evet pek karşılaşamıyoruz.sağlık olsunda .........
ama merinin hamilelik haberini aldığımız gün çok güzeldi topik aynı eskisi gibi olmuştu.
BANA OPUDAN HEMEN SONRA KAÇ YUMURTA TOPLANDIĞINI SÖYLEMİŞLERDİ ZATEN BENDE UYANIR UYANMAZ İLK CÜMLEM KAÇ YUMURTA OLDU OLMUŞ:))
KAYINVALİDEM ANLATTI DURDU HEPERTESİ 11 DE ARADIKLARINDADA AYRINTILI ANLATMIŞLARDI KAÇI DÖLLENDİ KAÇ TANE TRANSFER EDECEKLER AMA ARKADAŞLARNDA DEDİĞİ TRANSFER GÜNÜNE,KALİTESİNE,SAYISINA HİÇ TAKILMA ZAMANI GELDİYSE RABBİM OL DESİN YETER
İNŞAALLAH ŞU MÜBAREK GÜNLERDE SENİNDE GÜZEL HABERLEİNİ ALIRIZ...
saolasın antalyacım dualarınızı beklıyorumhayırlısı olsun lorkem
şimdi sen onu bunu düşünme
rahat ol.Allah yardımcın olsun.
dualarım seninle.........
selam güzeller
lorke hadi hayırlı olsun bi kadame daha ilerledik az kaldı inşallah güzel haberi duymaya
bende doktora gittim
keseyi zorda olsa gördük ama çok emin değil gibi bence
neyse cumartesi tekrar gidicem
betam 2 katıda çktmış bu arada
Lorkem embriyolar sağlıklı olsun, annesine tutunsun ayrıntıları yerim ben.
Mericim hayırlı olsun tekrar.
Yeğenimin durumunu merak eden arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun, dün akşam üzeri çok şükür Marmara Üni. Hastanesine yatışı yapıldı akşamda ziyaretine gittik yavrum öyle korkmuşki annem beni bırakacak diye diye ağlıyordu, 19.30 gibi yine ziyaretine gidicem ama bu sefer odasına gitmiycem kuzum mikrop alıpda bizim yüzümüzden bide hasta olmasın.
Kadsercim yeğenimin adı UMUT, İnşallah dualarınızda bize umut olacak.
canım hayırlı olsun:)))sımdı konustum ... dollenme olmus persembe transfrınız olacak dedı kız .. kac toplandı kacı dollendı onun bılgısını doktorunuz o gun verır dedı .. ben veremem dedı ..
rabbim kolaylık versin:)yok gitmedim cnm çarşamba günü..
çok gerildim yaa yine histeroskopi diycek diye.
hayırlısı inş.
iyiyim bebişim:)))herkese hayirli geceler gecmisi okudum ama aliiti yapmayi unutmusum( unuttugum olmaz insallah
muesim cok gecmis olsun canim. bebislerinin ikiside erkekmis galiba masallah
ronyam guzeller guzeli kizin hastalarmi oldu hic kiyamam ben ona sanada cok gecmis olsun canim vitamin aliyormusun? hastalik bi eve girdimi zaten herkesi bi dolasir bizdede ole bu aralar(
boncuk boncuk yegenine rabbim sifa,ar versin insallah tedavisi cok sukur olan bi hastalik daum bir an once yatak acilsin insallah
lorkem bu iki gundur hep aklimda sen varsin yarini sabirsizlikla bekliyorum insallah cok guzel haberler alacagiz
gokcencim doktorlar hep spermlerin yukselmesine imkansiz gozuyle bakiyorlar ama bu topic hep bunun aksi ispatlarla dolu. benim artik doktorlara bu konuda guvencim azaliyor gibi.
5nk1 canim doktor kontrolun ne zamandi gittinmi?
yagmur ve meri taze hamisler nasilsiniz? meri senin ikiz gibi icime doguyor biliyormusun
bende yine sorunlar var kontrolum vardi asilamaya gecemedim; adetimin 2. gunu oldugu halde rahimim cok kalin gozukuyordu? bugun 5. gunumdu 6.5 mm e dusmus ama yinede cok ince degil sanirim... kanamam az olfu zaten tam dokulememishayit hapi icsem banada bi faydasi olabilirmi acaa. netten biraz baktim kalinlasmasinin sebebi olarak ostrojenin progesteron tatfindan karsilanamamasi olarak yaziyordu:44:
ya kızlar ben 20.gunde adt oldum hc bu kadar erken oldugumu bılmem
asırı derecde ıgne serum yedım bu ay
esım ondan böle olmustur dıor ama cok cnm sıkıldı
1 hafta once adet oldum
ne belırtım vardı ne bısı
sabah aksam serum yedım
ondan oncede 5 gun ıgne yedım
o yuzdden olabılırmı
yoksaaaaaaaaa
baska benımdemı dengem bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?