Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ekintos ve ronyam çok çok geçmiş olsun, minik oğlun - minik kızın hemencecik sağlıklarına kavuşurlar.
boncuğum yeğenin için çok üzüldüm daha çok küçük, inşallah hemen yatak bulunur da tedavi başlar bir an önce,
lorkeee yumurtalar toplanmışş, hadi bakalım en kaliteli yumurta seninle olsun ve 9ay bırakmasın seni
meriiii nasılısn nasıl gidiyo hamilleik :) sana mesaj yazdım ama gitmedi galiba

yagmurcum yeğenim şuanda hastanede boş yatak bekliyor, bulununca hemen yatış yapılacak ve tedavi başlayacak.
canım ya geç olsun güç olasın,Rabbim en kısa zamanda şifasını versin,Amin:)
vah vah geçmiş olsun minik asminime((
Rabbim sanada kolaylık versin:)))
Hepiniz cok sagolun kİzlar
Simdi geldim narkozdan biraz midem bulaniyo sade azicikta kasik agrim var bisey anlamadim zaten .. Yrn 11 de yumurtalar hakkunda bilgi verecekler bakalim saolun hepiniz azicik uyuyayim simdi

canım bol yumoşlu olur inşalah ,hepside birinci kalite:)))
Rabbim yar ve yardımcın olsun:)

kızlar emziren aaneler benim gribim git gide artıyor
hangi bitki çayı emirirken içilmez ? bir çare bulmam gerek yoksa süt bile veremicem

aleyna cim ozelden mesajini okudum ikisinide alma canim

alacagin markalar

GNC

Natures bounty

Nature made

natrol

olsun ...
tanimadigim markalara guvenmiyorum cunki piyasa sahte mal dolu

Ronyam cok gecmis olsun eger kotuysen mutlaka dr a gorun zaman kaybetmeden

Merim nasilk gidiyor annelik:)) aklim sende

Lorkem hayirlisi olsun insallah buradan guzel haberini alacagiz

Boncugum dualarim sizinle hep , bu sikintili gunler gececek hersey duzelecek sakin korkmayin o hastaligin tedavisi var ve yuzde 99 geridonusumsuz ....

Ronyam cok gecmis olsun eger kotuysen mutlaka dr a gorun zaman kaybetmeden

Merim nasilk gidiyor annelik:)) aklim sende

Lorkem hayirlisi olsun insallah buradan guzel haberini alacagiz

Boncugum dualarim sizinle hep , bu sikintili gunler gececek hersey duzelecek sakin korkmayin o hastaligin tedavisi var ve yuzde 99 geridonusumsuz ....

Orasi oyle canim benim ama senin esin varikosel ameliyati olmus ondan sonra sans artiyomus zaten
BeNimkinde ole bi sorun yok daha zor yani ayrica ben ankara tipta yaptirmadim istanbuldayim
Sonucu kaan hocaya yazmistim cevap gondermis bugun
Dna sonucunuz iyi direk tup bebek yaptirin yazmis

Normal yoldan sansiniz ayda sadece %3 yazmis demis cok moralim bozuldu cok korkuyorum napicam ben yaRabbim yardimcimiz olsun

herkese hayirli geceler gecmisi okudum ama aliiti yapmayi unutmusum ( unuttugum olmaz insallah

muesim cok gecmis olsun canim. bebislerinin ikiside erkekmis galiba masallah
ronyam guzeller guzeli kizin hastalarmi oldu hic kiyamam ben ona sanada cok gecmis olsun canim vitamin aliyormusun? hastalik bi eve girdimi zaten herkesi bi dolasir bizdede ole bu aralar (
boncuk boncuk yegenine rabbim sifa,ar versin insallah tedavisi cok sukur olan bi hastalik daum bir an once yatak acilsin insallah
lorkem bu iki gundur hep aklimda sen varsin yarini sabirsizlikla bekliyorum insallah cok guzel haberler alacagiz
gokcencim doktorlar hep spermlerin yukselmesine imkansiz gozuyle bakiyorlar ama bu topic hep bunun aksi ispatlarla dolu. benim artik doktorlara bu konuda guvencim azaliyor gibi.
5nk1 canim doktor kontrolun ne zamandi gittinmi?
yagmur ve meri taze hamisler nasilsiniz? meri senin ikiz gibi icime doguyor biliyormusun

bende yine sorunlar var kontrolum vardi asilamaya gecemedim; adetimin 2. gunu oldugu halde rahimim cok kalin gozukuyordu? bugun 5. gunumdu 6.5 mm e dusmus ama yinede cok ince degil sanirim... kanamam az olfu zaten tam dokulememis hayit hapi icsem banada bi faydasi olabilirmi acaa. netten biraz baktim kalinlasmasinin sebebi olarak ostrojenin progesteron tatfindan karsilanamamasi olarak yaziyordu:44:

ya kızlar ben 20.gunde adt oldum hc bu kadar erken oldugumu bılmem
asırı derecde ıgne serum yedım bu ay
esım ondan böle olmustur dıor ama cok cnm sıkıldı
1 hafta once adet oldum
ne belırtım vardı ne bısı
sabah aksam serum yedım
ondan oncede 5 gun ıgne yedım
o yuzdden olabılırmı
yoksaaaaaaaaa
baska benımdemı dengem bozuldu

esracim bu kadar erken adet olmak o ay yumurtlama olmadigini gosterirmis bende 21. gun oldum. benimde olmamis. senede bir iki kere olurmus sakin endise etme

yok gitmedim cnm çarşamba günü..
çok gerildim yaa yine histeroskopi diycek diye.
hayırlısı inş.

Opu ya gidiyorum
Dua edin yimirtalarim icin

Hepiniz cok sagolun kİzlar
Simdi geldim narkozdan biraz midem bulaniyo sade azicikta kasik agrim var bisey anlamadim zaten .. Yrn 11 de yumurtalar hakkunda bilgi verecekler bakalim saolun hepiniz azicik uyuyayim simdi
LORKE canım gidip gelmişsin..
hayırlısı olsun hakkında inşşallah..
bebişlerin çifter çifter sağlıkla gelsin inşallah...

RONYACIM canım geçmiş olsun..
Rabbim meleğine de sanada en kısa zamanda şifa versin inşallah..

kızlar herkese merhabalar...

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN KIZLAAAAAAR

hepinize güzel bir gün diliyorum. ve de bol BEBİŞLİİİİİİİİİİİ...........

boncuk canım yiğenin durumu nasıl ne yaptınız?
ronyaaamm sen ve asmin nasıl oldunuız
ekintosum senin paşa nasıl oldu?
benim için öpermisiniz bebişlerinizdenn.......

Günaydın kızlaaaar ..

Lorke'm senden güzel haberler bekliyorum ..
Embriyoların inşallah güzel güzel bölünmüşlerdir..

esracim bu kadar erken adet olmak o ay yumurtlama olmadigini gosterirmis bende 21. gun oldum. benimde olmamis. senede bir iki kere olurmus sakin endise etme

yumrtlamam oldu hatta 3gun uzayan akıntım geldı
ve sag tarafımda sancım oldu
bu ay cok serum ıgne yedım acaba o yuzdenmı
hıc yasamadıgım bır durum
ben zaten 24 ıle 27. gunler ARASINDA OLUYORUM

ANTALYA =pek karsılasamıoruz nasılsın cnım ?

LORKE= senı cok merak edıyorum ve cok heyecanlıyım..rabbım yuzune baksın ınsallah

bılgem gunaydın canım

Günaydın kızlaaaar ..

Lorke'm senden güzel haberler bekliyorum ..
Embriyoların inşallah güzel güzel bölünmüşlerdir..

ınsallah bılgemm bende sabırsılzıkla beklıyorum
kac tane topladıklarını da solerler ınsallah onuda meraj edıom acıkcası

yumrtlamam oldu hatta 3gun uzayan akıntım geldı
ve sag tarafımda sancım oldu
bu ay cok serum ıgne yedım acaba o yuzdenmı
hıc yasamadıgım bır durum
ben zaten 24 ıle 27. gunler ARASINDA OLUYORUM
esracım ya uzama yada kısalma yapabılıyor ılaclar sen yurmutlama sonrası hasta olduysan erken regl olmussun cok normal olabılen bısey
bende bı ay yumurtlama oncesı gunde 6 tane antıbıyotık ıcıyodum o da benım yumrutalamamı gecıktırdı mesela 1 hafta gec oldum

ANTALYA =pek karsılasamıoruz nasılsın cnım ?

LORKE= senı cok merak edıyorum ve cok heyecanlıyım..rabbım yuzune baksın ınsallah

bılgem gunaydın canım
esracım ınsallah guzel haberler alırım ...
ogrenınce yazıcam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…