- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #115.401
canım ya geç olsun güç olasın,Rabbim en kısa zamanda şifasını versin,Amin:)yagmurcum yeğenim şuanda hastanede boş yatak bekliyor, bulununca hemen yatış yapılacak ve tedavi başlayacak.
vah vah geçmiş olsun minik asminimeekintosumm cihanıma çok geçmiş olsun inşallah önemsiz bir şeydir
kızlar bizde dün gece acildeydik benim kızın ateşi 38.6 ydı sanırım viral enfeksiyon oldu
idrar falan bakıldı çarşmaba günü kültür sonucu çıkacak
bende feci hastayım faranjit grip hepsi bir arada uykusuzluk zaten tam gaz devam ediyor
günlerim çok yorgun ve bitkin geçiiyor
Hepiniz cok sagolun kİzlar
Simdi geldim narkozdan biraz midem bulaniyo sade azicikta kasik agrim var bisey anlamadim zaten .. Yrn 11 de yumurtalar hakkunda bilgi verecekler bakalim saolun hepiniz azicik uyuyayim simdi
çok sağol canım darısı sizlere olsun inşallah
teşekkür ederim nun
allah razı olsun
canım o testi şubatta bizde yaptırdık
tamamen sağlıklı sperm oranı % 0 çıktı
2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ben
çok takılmayın
allah vericek olduktan sonra dna ya bakmıyo inan
birde ben ankara tıp a bu konuda güvenmiyorum
testleri karıştırıyolar bizimkini karıştırmışlardı
ya kızlar ben 20.gunde adt oldum hc bu kadar erken oldugumu bılmem
asırı derecde ıgne serum yedım bu ay
esım ondan böle olmustur dıor ama cok cnm sıkıldı
1 hafta once adet oldum
ne belırtım vardı ne bısı
sabah aksam serum yedım
ondan oncede 5 gun ıgne yedım
o yuzdden olabılırmı
yoksaaaaaaaaa
baska benımdemı dengem bozuldu
herkese hayirli geceler gecmisi okudum ama aliiti yapmayi unutmusum( unuttugum olmaz insallah
muesim cok gecmis olsun canim. bebislerinin ikiside erkekmis galiba masallah
ronyam guzeller guzeli kizin hastalarmi oldu hic kiyamam ben ona sanada cok gecmis olsun canim vitamin aliyormusun? hastalik bi eve girdimi zaten herkesi bi dolasir bizdede ole bu aralar(
boncuk boncuk yegenine rabbim sifa,ar versin insallah tedavisi cok sukur olan bi hastalik daum bir an once yatak acilsin insallah
lorkem bu iki gundur hep aklimda sen varsin yarini sabirsizlikla bekliyorum insallah cok guzel haberler alacagiz
gokcencim doktorlar hep spermlerin yukselmesine imkansiz gozuyle bakiyorlar ama bu topic hep bunun aksi ispatlarla dolu. benim artik doktorlara bu konuda guvencim azaliyor gibi.
5nk1 canim doktor kontrolun ne zamandi gittinmi?
yagmur ve meri taze hamisler nasilsiniz? meri senin ikiz gibi icime doguyor biliyormusun
bende yine sorunlar var kontrolum vardi asilamaya gecemedim; adetimin 2. gunu oldugu halde rahimim cok kalin gozukuyordu? bugun 5. gunumdu 6.5 mm e dusmus ama yinede cok ince degil sanirim... kanamam az olfu zaten tam dokulememishayit hapi icsem banada bi faydasi olabilirmi acaa. netten biraz baktim kalinlasmasinin sebebi olarak ostrojenin progesteron tatfindan karsilanamamasi olarak yaziyordu:44:
Opu ya gidiyorum
Dua edin yimirtalarim icin
LORKE canım gidip gelmişsin..Hepiniz cok sagolun kİzlar
Simdi geldim narkozdan biraz midem bulaniyo sade azicikta kasik agrim var bisey anlamadim zaten .. Yrn 11 de yumurtalar hakkunda bilgi verecekler bakalim saolun hepiniz azicik uyuyayim simdi
ekintosumm cihanıma çok geçmiş olsun inşallah önemsiz bir şeydir
kızlar bizde dün gece acildeydik benim kızın ateşi 38.6 ydı sanırım viral enfeksiyon oldu
idrar falan bakıldı çarşmaba günü kültür sonucu çıkacak
bende feci hastayım faranjit grip hepsi bir arada uykusuzluk zaten tam gaz devam ediyor
günlerim çok yorgun ve bitkin geçiiyor
LORKE canım gidip gelmişsin..
hayırlısı olsun hakkında inşşallah..
bebişlerin çifter çifter sağlıkla gelsin inşallah...
RONYACIM canım geçmiş olsun..
Rabbim meleğine de sanada en kısa zamanda şifa versin inşallah..
kızlar herkese merhabalar...
merhaba gelbebeğim nasılsın ??
esracim bu kadar erken adet olmak o ay yumurtlama olmadigini gosterirmis bende 21. gun oldum. benimde olmamis. senede bir iki kere olurmus sakin endise etme
Günaydın kızlaaaar ..
Lorke'm senden güzel haberler bekliyorum ..
Embriyoların inşallah güzel güzel bölünmüşlerdir..
esracım ya uzama yada kısalma yapabılıyor ılaclar sen yurmutlama sonrası hasta olduysan erken regl olmussun cok normal olabılen bıseyyumrtlamam oldu hatta 3gun uzayan akıntım geldı
ve sag tarafımda sancım oldu
bu ay cok serum ıgne yedım acaba o yuzdenmı
hıc yasamadıgım bır durum
ben zaten 24 ıle 27. gunler ARASINDA OLUYORUM
esracım ınsallah guzel haberler alırım ...ANTALYA =pek karsılasamıoruz nasılsın cnım ?
LORKE= senı cok merak edıyorum ve cok heyecanlıyım..rabbım yuzune baksın ınsallah
bılgem gunaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?