- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #115.441
sımdı konustum ... dollenme olmus persembe transfrınız olacak dedı kız .. kac toplandı kacı dollendı onun bılgısını doktorunuz o gun verır dedı .. ben veremem dedı ..
selam güzeller..
lorkecim bugün akşama kadar okuldaydım okul çıkışı için de eşim için üroloğa gittik
oradan da bieaz sebze meyve alışverişi derken bu saat oldu ama aklım hep sendeydi
nasıl oldu acep yumurtaları diye..
maaşalalh döllenmişler bebişlerin..
inşalalh senin meleklerin olacak onlar..
perşembe her ayrıntıyı öğrenirsin merak etme..
inşallah güzel habere az kaldı...
dualarım seninle..
mericim demek göründü keseniz zorda olsa.. bir dahaki gittiğinde
tamamen görürsünüz inşallah canım benim..
çokk sevindim değerin de katlanmış..
azracım doktorlara alıştım artık..
bugünkü ürologda ayrı alem:)))
tüp için çok erken daha bekleyin dedi
aşılama yapın 3-5 kez diyor:)))
ben değerlerinizin artacağına inanıyorum değerleriniz artmış bile dedi
neresi artmış onu bilmiyorum da artık:)))
ama ümitli konuştu bi tek orasını sevdim:)))
klomen trental evicapa devam iki ay daha kullanın iki ay sonra gelin test verin bir daha görüşelim dedi..
bitkisel takviyede veriyorum dedim bu ilaçlar yetrli ama sen bilirsin dedi
beslenmene dikkat et dedi..
ha bi de dedi ki eşime bol bol et ye ben balık eti demesini beklerken kırmızı et ye bol bol deyince
eşim yüzüme bakıyor şaşkın şaşkın.. ben hiç vermiyorum adama:)))
protein faydalıdır et ye sen deyip durdu..
ben ne yapayım şimdi bu doktorları:)))))
iyiyim canım sen nasılsın?
tedaviye ne zaman başlıyorsun..
azracım bu arada senin aşılamda ertelendi sanırım
bunda da vardır bir hayır kuzum...
senin yumurtlamada problem yoktu dimi
acep poliple ilgili olabilir mi acaba..
hayırlısı olsun en azından bir dahaki adetini beklersin
benim gibi 60 gün beklemiyon ya:)))
sıkma canını bir ay geç oluversin..
esracım olur arada öyle ilaçalrdandır takma kafana..
sen nasıl oldun iyisin dimi biraz daha düzeldinmi..
5n1k canım hiç gerilme
inşallah güzel haberlerle geleceksin çarşamba günü..
yağmurrrrrr.. sen ve bebişin nasıllar bakalım...
sağolun kızlar
LORKEM tek keseyi görebilmek için karnıma o kadar bastırdıki ikinciyi artık soramadım
büyük ihtimalle tek canım sağlıklı olsunda
doktorda yüksek dedi ama ilk testi normal bir tıp merkezinde yaptırmıştım belki oranın değerlendirmesi yüksekdir diye düşünüyorum
sımdı konustum ... dollenme olmus persembe transfrınız olacak dedı kız .. kac toplandı kacı dollendı onun bılgısını doktorunuz o gun verır dedı .. ben veremem dedı ..
yagmurum ınsallah bende seneın gıbı guzel haberlerle gelırımcanım hayırlı olsun:)))
benım bebğimde 3. gün empriyosu,inşallah birinci kalite olurlar hepsi,dualarımdasın:)
selam güzeller..
lorkecim bugün akşama kadar okuldaydım okul çıkışı için de eşim için üroloğa gittik
oradan da bieaz sebze meyve alışverişi derken bu saat oldu ama aklım hep sendeydi
nasıl oldu acep yumurtaları diye..
maaşalalh döllenmişler bebişlerin..
inşalalh senin meleklerin olacak onlar..
perşembe her ayrıntıyı öğrenirsin merak etme..
inşallah güzel habere az kaldı...
dualarım seninle..
Merhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu aranızda değildim sağolsun bazı arkadaşlar yokluğumu farketmiş özelden msj yazdılar. Merak eden herkeze teşekkürler.2-2,5 aydır çok zor günler geçirdim halada geçiriyorum. Biçok arkadaş biliyor mart ayında babamın kanser olduğunu ve son evrede olduğunu öğrendik apar topar memlekete gittim babamıda 4 aydır görmemiştim gittiğimde inanamadım babam okadar çökmüştüki onu ilk gördüğümde ağlamamak için zor tuttum 10 gün kadar evdeydi yanından hiç ayrılmadım çok bitkindi hiçbişey yemiyordu ağrıları vardı ama yinede iyi sayılırdı 10 gün sonra sabah bir uyandık babam felç olmuş bacakları tutmuyor. Acile gittik uzun incelemeler sonucu tümör omuriliğe baskı yaptığı için felç olduğunu öğrendik herşey okadar hızlı ilerliyorduki aklımızı kaçırcaktık. Tedaviye başlandı 2. kür kemoterapi aldı hastane ev arasında mekik dokuduk her gittiğimde babamın dahada kötü olduğunu gördüm ağlamaktan göz pınarlarım kurudu babam hastaneye gelmemi istemiyordu ben yalvarıyordum ona izin ver diye. O bebeğimi ve beni düşünüyordu mikrop kapmamdan korktu birde onkoloji servisi çok acıklı hergün 2-3 kişi ölüyordu 33 gün hastanede kaldık aynı dönemde giriş yapan hastaların çoğu öldü. Ama insan umudunu hiç kaybetmiyor son ana kadar biz babamıza ölümü konduramadık. Babam 2. kemoterapi öncesi düzeliyordu hatta yemek yemeye yüzüne renk gelmeye başlamıştı. Ama 2. kemoterapiden sonra çok ağırlaştı. Kemoterapiye bağlı organ yetmezliği yüzünden babamı maalesef 5 Mayısta kaybettik.Nur içinde yatsın toprağı bol olsun canım babamın.Turp gibi babam 2-3 ayın içinde veffat etti. Çok sinsi bir hastalık çok korkunç bi hastalık allah düşmanımın başına vermesin. Bende çok sıkıntı çektim hamileliğin verdiği hassasiyet te eklenince dayanılmaz oldu bebeğime kendime bakamadım. 2 ay hiç kilo almadım yiyemedim ama rabbim çok büyük bebeğim kendine baktı herşey yolunda gitti şu an 35. haftamdayım doğuma çok az kaldı. Babam bana inallah rabbim bebeğini görmeyi nasip eder demişti. Bende tabikide görcen baba başka şansın yok bizi bırakıp gidemezsin demiştim ama kısmet olmadı. Sözleri kulaklarında çınlıyor. Buruk bir hamilelik ve doğum hazırlıkları yaşıyorum. Kızlar sakın bebeğimiz olmuyor diye isyan etmeyin kendinizi hırpalamayın ben çok istiyordum bebeğim olsun evliliğimin 3,5 yılında hamile kaldım dünyalar benim oldu. Ama öyle acılar yaşadımki önceki stresimi ağlamalarımı düşününce kendime çok kızdım. Çokzor bi sınavdan geçtim rabbim kimseyi böyle bir sınavla sınamasın.
Bu arada bayağı hamile arkadaş var hepsini tebrik ederim güzel bir hamilelik ve doğum dilerim. Allah nazarlardan saklasın
ınsallah gozyasım ınsallahcok az kalmis canim insallah hamilelik haberini de verirsin :)
yok guzelım gecen gunde yazmıstım da sen cıkmıssın zeynep kamılde benım tedavı devlette yanıbana kalsa hemen başlıycamda cnm rahimim hazır değil daha. yarın belli olucak artık allahım inş güzel şeyler duymamı nasip eder.
dün 41 meryem suresi okumaya başladım. herkes çok güzel şeyler yazmış bu sureyle ilgili. alahım inş benim dualarımı da geri çevirmez....
inşallah canım yarın yazarım ne olduğunu size de....
meri canım gözün aydın. tek çift hiç önemli değil sağlıklı sıhhatli olsun inş. tek gebelik daha kola hemm
gerçi değerin cidden yüksekti hayırlısı bakalım...
lorke mübarek günde transferin olucak ne güzel.
söylememeleri ilginç geldi ama takılma boşver....
bahçecidesin dimi sende??
saolasın canım persembe gunu heycan olacak sanırım sonra bekleme surecı nası olacak bakalımhadi hayırlısı canım...
inşallah hayırlı haberleri verecesin yakında..
BONCUĞUM umudumuza Allah en yakın zamanda şifasını versin inşallahh..
dualarımız o küçük melekle ...
MERİ hadi bakalım yavaş yavaş ilerliyorsun sende maşaallah...
beta 2 kat artacak, kese görünecek,kalp atışı derken Allahın izni ile bebiş(lerini) kucağına alırsın inşalah...
GÖKÇENim bende et yenmemesi gerektiğini duymuştum..
çok yemiyoruz bu yüzdende...
ama sizin dr niye öyle dediki :26:
kizlar ne haber..
merii keseyi gormusun gozun aydin
lorkee seni gordukce tup gunlerim aklima geliyo..
hayirlisi olsun lorkem ins transferinda cok rahat gecer..
gokcenn doktorlarin hepsi bir garip zatenn ya
basin sagolsun canim ALLAH mekanini cennet etsin INSALLAH sizde bol sabir versin
.1 bucuk ay oncede esimin babasini ayni durumdan kaybettik malesef kanser cok illet bir sey ALLAH kimseye vermesin.
kendine dikkat et cok sukur dogumunuda az kalmis.saglicakla kucagina al canim benim
sana
basin sagolsun canim ALLAH mekanini cennet etsin INSALLAH sizde bol sabir versin
.1 bucuk ay oncede esimin babasini ayni durumdan kaybettik malesef kanser cok illet bir sey ALLAH kimseye vermesin.
kendine dikkat et cok sukur dogumunuda az kalmis.saglicakla kucagina al canim benim
sana
butterfly canım yasadıgın acıları kısmen de olsa anlayabılıyorum ...
Allah babana rahmet eylesın gunahlarının tamamı o acılarla dokulup rahmet halıne gelmsıtır ve cennet ehlınden olmustur muhakkak ... bende evlendıkten 3 ay sonra babama mıde kanserı teshısı kondu ve 2.5 yıl mucadeele ettı bagırsaklara sıcradı vs dıe korktuk ama baska sebepten bagırsaklarda gıttı 60 kılodan 43 kıloya dustu ama cok sukur babam yendı bu ılletı sımdı hayatına cok dıkkatlı devam etmesı gerekıyo cunku mıdede magırsakta olmadıgı ıcın kılo alamıyo kaybedınce de hastanelık oluyo hemen ...
kızlar ıcın babaların ayrı yerı var sendede emınım oleydı ama ınsallah onun suan cok guzellıklere naıl oldugunu dusunerek kendını ve bebegını tesellı etmelısın ...
Allah yardımcın olsun cok zor gunler amaınsan herseye mecburen alısıyor dayanıyor hele kı bekledıgı sorumlu oldugu senın gıbı bır melegı varsa...
Rabbım senın yuzunu bebegınle guldursun ...
ınsallah gozyasım ınsallah
yok guzelım gecen gunde yazmıstım da sen cıkmıssın zeynep kamılde benım tedavı devlette yanı
saolasın canım persembe gunu heycan olacak sanırım sonra bekleme surecı nası olacak bakalım
ya ben tecrubesızım suan hala heyacan vs yok ..
bıde kotu dusun ıyı cıkarsa sevın mantıgı var dırek olumsuz sonuca odaklanıyorum ..
hayırlısı bakalım heyecanı persembe yasarım sanırım
sızınde basınız sagolsun canım Rabbım baska acılar yasatmasın
boyle bı hayat yasamıs olması ne kadr guzel bıdey canım hem sızın ıcın hem kendı ıcın ..
cok guzel yasamıs ve emın ol tertemız de goc etmıs dıer dunyaya..
Rabbım belkde kanser hastalarını sehıt mertebesınde tutacak . ..
ınsallah kaldıramayacagımzı yuk vermesın hıc bırımıze bundan sonrasında...
butterfly33 başın sağolsun
babacığının mekanı cennet olsun inşallah
peygamber efendimize komşu olsun
yazdıklarını okuyunca içim çok kötü oldu
hayatta en önemli şey sağlık
benimde babam çok rahatsız böbreklari çalışmıyo yiyemiyo içemiyo her gün başka bi sıkıntısı çıkıyo
babamında rahatsızlığı şubatta çıktı ve ben o günden beri hep allah dua ettim
allahım babama şifa verde torun sevgisini tattır ona diye
hamile kaldım çok şükür ama babam hastanelerde makinaya bağlı yaşıyo
keşke senin baban torununu görebilseydi keşke hasta olmasalardı keşke
allahım günahlarını affetsin inşallah
Merhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu aranızda değildim sağolsun bazı arkadaşlar yokluğumu farketmiş özelden msj yazdılar. Merak eden herkeze teşekkürler.2-2,5 aydır çok zor günler geçirdim halada geçiriyorum. Biçok arkadaş biliyor mart ayında babamın kanser olduğunu ve son evrede olduğunu öğrendik apar topar memlekete gittim babamıda 4 aydır görmemiştim gittiğimde inanamadım babam okadar çökmüştüki onu ilk gördüğümde ağlamamak için zor tuttum 10 gün kadar evdeydi yanından hiç ayrılmadım çok bitkindi hiçbişey yemiyordu ağrıları vardı ama yinede iyi sayılırdı 10 gün sonra sabah bir uyandık babam felç olmuş bacakları tutmuyor. Acile gittik uzun incelemeler sonucu tümör omuriliğe baskı yaptığı için felç olduğunu öğrendik herşey okadar hızlı ilerliyorduki aklımızı kaçırcaktık. Tedaviye başlandı 2. kür kemoterapi aldı hastane ev arasında mekik dokuduk her gittiğimde babamın dahada kötü olduğunu gördüm ağlamaktan göz pınarlarım kurudu babam hastaneye gelmemi istemiyordu ben yalvarıyordum ona izin ver diye. O bebeğimi ve beni düşünüyordu mikrop kapmamdan korktu birde onkoloji servisi çok acıklı hergün 2-3 kişi ölüyordu 33 gün hastanede kaldık aynı dönemde giriş yapan hastaların çoğu öldü. Ama insan umudunu hiç kaybetmiyor son ana kadar biz babamıza ölümü konduramadık. Babam 2. kemoterapi öncesi düzeliyordu hatta yemek yemeye yüzüne renk gelmeye başlamıştı. Ama 2. kemoterapiden sonra çok ağırlaştı. Kemoterapiye bağlı organ yetmezliği yüzünden babamı maalesef 5 Mayısta kaybettik.Nur içinde yatsın toprağı bol olsun canım babamın.Turp gibi babam 2-3 ayın içinde veffat etti. Çok sinsi bir hastalık çok korkunç bi hastalık allah düşmanımın başına vermesin. Bende çok sıkıntı çektim hamileliğin verdiği hassasiyet te eklenince dayanılmaz oldu bebeğime kendime bakamadım. 2 ay hiç kilo almadım yiyemedim ama rabbim çok büyük bebeğim kendine baktı herşey yolunda gitti şu an 35. haftamdayım doğuma çok az kaldı. Babam bana inallah rabbim bebeğini görmeyi nasip eder demişti. Bende tabikide görcen baba başka şansın yok bizi bırakıp gidemezsin demiştim ama kısmet olmadı. Sözleri kulaklarında çınlıyor. Buruk bir hamilelik ve doğum hazırlıkları yaşıyorum. Kızlar sakın bebeğimiz olmuyor diye isyan etmeyin kendinizi hırpalamayın ben çok istiyordum bebeğim olsun evliliğimin 3,5 yılında hamile kaldım dünyalar benim oldu. Ama öyle acılar yaşadımki önceki stresimi ağlamalarımı düşününce kendime çok kızdım. Çokzor bi sınavdan geçtim rabbim kimseyi böyle bir sınavla sınamasın.
Bu arada bayağı hamile arkadaş var hepsini tebrik ederim güzel bir hamilelik ve doğum dilerim. Allah nazarlardan saklasın
amin canım inşallah senin tedavin çok başarılı geçer ve 9 ay sonra bebeğini kucağına almak nasip olur. Ve bu güzellikleride tüm sevdiklerinle birlikte yaşamanı tüm kalbimle dilerim.
bu arada tebrik ederim seni allah sorunsuz tamamına erdirmeyi nasip etsin. inşallah canım baban en kısa zamanda iyileşir ve torununu kucağına almak nasip olur. Her insan farklı bir hikaye her ocakta bir ateş var yürekler yanıyor. Şunu anladımki ateş düştüğü yeri yakıyor. Rabbim sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?