- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #115.941
vall bılmem kı bende sasırmıstım neden kortızon hapı verdıler bıze dıelorke bende senin abinin söylediğine bayıldım
canım kortizon yanlış hatırlamıyorsam tabi,vücut embriyoları dışardan gelen bir tehlike gibi algılayıp savaşmaya yoketmeye çalıştığı için veriliyor...
muhabbetiniz bol olsun hanımlar nsılsınız bakalım
ekintos oğlun nasıl geçtimi hastalığı
midye hoşgeldin ,yorgunsun sanırım
lorke meraklı hatun testi yapınca bizede haberdar et bizde meraklı hatunlarız malum
fatmacım hoşgeldin tekrar aramıza özledik inan seni..
bize mir müjdeyle dönmüşsünnn:)Rabbim tamamına erdirsin..
şöyle hikayenide okuyunca kafam karıştı benim de:)
geçn ay 26sında adet oldum ilkkez...
şimdi olmadım daha ama belirtileri 1 haftadan fazladır var...adet sonrası bizimde 1 kerecik fik fikimiz oldu o kadar...
bende sezeryanlıyım:18:
böyle birşey benimde başıma gelirse naparım bilmemmm
evet bendede olmuştu..hatta bilgem sonucunu almadan onda da olmuştu ben anlamıştım hamiş olduğunu:)
hiç korkma çok normalll
aaaa gerinme hamilelik belirtisimiymiş
vallahi ben hamile kaldığım ay gerim gerim geriliyordumm
hatta diyordum bebiş varsa kesin tutunmaz ama tutuındu meleğim
gerçi ben 9b ay gerindim
hadi canım lokem hadi inşallah bebişin senledir
çok bilgili gördüm seni...emziren anneler de içbilir mi?yok canım gebeyken sorun teşkil eder. şimdi içmenin bir zararı yok hatta yararı çok. ben 6 aydır hormon kullandığım için biraz karaciğerimi korumak amaçlı biraz idrar yollarında birşey varsa diye birazda işte zayıflamak için (yağ yakıcı özelliğinden dolayı) başladım.....
saraçoğlunun tarifini uyguluyorum ben. tadıda rahatsız edici değil. özellikle soğuk suyla hoş bir içecek oluyor. limonlu limonluutavsiye ederim
rica ederim ne demek...
rahim filmini mutlaka çektir. usg gözükmeyen anomaliler rahim filminde gözükür. seni zorlıycak bir işlem değil. aynı gün sonucunuda alırsın.
bebeğin herhangi bir kromozomal anomalisi olmadığına göre pıhtılaşma sorununun olup olmadığını bir araştırın istersen...
kalbi neden durmuş diye bir açıklama yapıldı mı sana??
bebeğini kaybeden biri olarak aynı acıları tekrar yaşmanı istemem.
varsın zamanı geç olsun......
aaaa gerinme hamilelik belirtisimiymiş
gerçi ben 9b ay gerindim
naber ronyacım
taşınmışsın hayırlı olsun yeni evin
çocuklar nasıl iyileştşlermi
çok bilgili gördüm seni...emziren anneler de içbilir mi?
LORKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ayyyyy ne sevinirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merinin dediği gibi gerim gerim gerinirsiniz
ben dün yapmıştım tek çizgiydi...yok be bir tane fikle olmaz ya bişey ...:18:
canım daha taşınmadık
perdeler yapılıyor dolap falan yaptırıyoruz daha bir sürü zımpırtıyla uğraşıyom
çocuklar iyi çok şükür
sende görmüşün keseyi yerimm o miniği sıkı sıkı tutunsun anneciğine
boncugum herkesın sıkıntısı ıyı bı bakıcı bulmak ısın rast gıder ınsallah ..İyiyim sanırım ama çok yoruluyorum çalışmaya başladığımdan beri, sakın çalışmaya başlama derim. 3 kilo bile verdim 2,5 haftada yorgunluktan. Oğuz yine grip 4 gecedir uyku uyumadan okula gidiyorum bugün artık baş ağrısı başladı bende.
Umut'um daha iyi, hastanede yatıyor hala, ne zaman çıkacağı belli değil, belli aralıklarla yapılan tahliller sonucunda gidişat belli olacak.
Canım kayınvalidemmmmm bende. Allahım seneye iyi bir bakıcı bulayımda canım kayınvalidem gelip bende 12 saat tv seyretdemesin.
Bizde korunuyoruz hiç yapmıyoruz
cnaım ya Allah kolaylık versınkızlar nasılınız
ben yorgunluktan ölüyorummmtaşınma işleriyle uğraşıyoruz
birde benim kız durmuyor hiç acayip fena bir şey bu sabahın beşinde bana gülücükler atıyor
benim uyku gözümden akıyor hatun oyun peşinde
bir buçuk ay sonra işe başlıcam şi,mdiden onun telaşı sardı beni
boncuğumm galiba ben bu rapor işini beceremicem çok utanıyorum nasıl dicem doktora bana rapor ver diye
kızlar size tek tek yazmak istiyordun ama felaket miden bulanıyor,boncuğum öpüyorum senı kocaman
çıkıyorum kusuruma bakmayın(
yaa merı sana yetıseyım valla bızde ceylanla bılgem gıbı arkalı onlu gıderız doguma senınle nede guzel olur ..LORKEM kızları duydun hamilelik belirtisiymiş
bende daha öncede regli öncesi bi kaç kez olduğunu hatırlıyorum böyle ama bilemedim şimdi
aman sen güzel haberi verde hayırlısıyla gerim gerim geriliriz artık senle:))
bende fena geriliyorum çünkü sabahları
he yaa acaıb gerııom yataıgım yerde de oluyoooaaaa gerinme hamilelik belirtisimiymiş
gerçi ben 9b ay gerindim
LORKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ayyyyy ne sevinirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çalışmadığım yerden soru geldi
şu 6 ayda başıma gelmeyen kalmayınca gece gündüz okumadık şey bırakmayınca durum böyle oluyor ekintos
emzirme aşamasına gelmediğim için birşey diyemiycem
ama bir sorun olucağını düşünmüyorum sonuçta gebelikte söktürücü etkisi olduğundan tehlikeli deniyor....
yinede bir bak bakalm herhangi bir sorun yaratırmıymış....
yok canım gebeyken sorun teşkil eder. şimdi içmenin bir zararı yok hatta yararı çok. ben 6 aydır hormon kullandığım için biraz karaciğerimi korumak amaçlı biraz idrar yollarında birşey varsa diye birazda işte zayıflamak için (yağ yakıcı özelliğinden dolayı) başladım.....
saraçoğlunun tarifini uyguluyorum ben. tadıda rahatsız edici değil. özellikle soğuk suyla hoş bir içecek oluyor. limonlu limonluutavsiye ederim
rica ederim ne demek...
rahim filmini mutlaka çektir. usg gözükmeyen anomaliler rahim filminde gözükür. seni zorlıycak bir işlem değil. aynı gün sonucunuda alırsın.
bebeğin herhangi bir kromozomal anomalisi olmadığına göre pıhtılaşma sorununun olup olmadığını bir araştırın istersen...
kalbi neden durmuş diye bir açıklama yapıldı mı sana??
bebeğini kaybeden biri olarak aynı acıları tekrar yaşmanı istemem.
varsın zamanı geç olsun......
boncugum herkesın sıkıntısı ıyı bı bakıcı bulmak ısın rast gıder ınsallah ..
umuttan da haberlerı beklıoz gercekten benımde hep aklımda ınsallah guzel sonuclar alınır kısa zamanda
ooo en guzel yontem senınkıymıs
cnaım ya Allah kolaylık versın
ama masallah kızının gulec bı kız oldugu bellı hep ole olsun ınsallah
ohh ne guzel dıcem de kızma bana
yaa merı sana yetıseyım valla bızde ceylanla bılgem gıbı arkalı onlu gıderız doguma senınle nede guzel olur ..
aynı anda bırının olması guzel oluyo bence topıkten dımı
he yaa acaıb gerııom yataıgım yerde de oluyooo
ooo hatuna bak test yapuo bıze solemek yok ..
ekın nerde hep o yuzden oluyo bıraktı burayı denetımsız test yapılıyoooo
ronyam o dedıgın seyı hatırlıom kasıkta bezelye gıbı bısey yere yaıp ayaklarını karnına cekınce gelıo demıstım
ama elımı bastırmaya kokruom ıkı gundur sag kasıgımda bı sertlık agrı var
aynen canım bastırmıyım ıcım bı hos oluyo zaten orda bısey var gıbı gelıuop yada psıkolojık :18:keşke mesajını önceden okusaydım
bende habire o topiği arıyordun ama bulamadım
aynen senin dediğin gibi ufak bir sertlik geliyor ele bir çok kişide çıkmış
ama sen korkuyorsan yapma
canım sen hamilesin allahın izniyle yaa
şu kasık olayını da dedin ya,,tamamdır yaniii
benim ikizlerde de usg na girmeden ikisinin olduğu yerde de sertlik vardı. usg na girmeden ben nereye yerleştiğini biliyordum girince de kendimi doğrulamıştım....
böyle çok sertlik değilde o bölgede daha gergin daha dolgun gibi birşey hissediyor insan. ayaktayken bakınıyordum ben. o yüzden 5. günden sonra hergün idrar testi yapmıştım
8. günde ikinci çizgim vardı....
yarın ilk idrarınla yapta sevinelim yaaa
ben sabah saat 5 gibi filan yapmıştım idrar kesesinde birikmiş idrar daha iyi olur bu kadar erken bakılırken
pihtilasma yapilmadi ama benim dusukten sonra ki dennemede gobekten kan sulandirici yapiyorsum canim buna ragmen durmus kalbi malesef doktor bir sey soylemedi.
genetik testlerim temiz cikmisti cunku nasip degilmis dedi oldu bitti
boncuğummm benim kaynanada aynı seninki gibi
oğluna habire uyu uyu oğlum uyu diyordu
düşünsene ben 20 gün olmuştu doğum yapalı benden hizmet bekliyordu
ben çok kırıldım kendisine ettiğin laflar aklımdan gitmiyor
bunlardan bir tanesi bana sen doğur at oğlum baksın dedi
neyse anlatmakla bitmez ama gel görki eşimin annesi bir şey deyip kalbini kırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?