Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

oncelikle ilgin icin tsk ederim.benim 1 dusugum var birde 9 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum.

ben daha once hic rahim filmi cekinmedim.esn son kurtajda bebge ve bana genetik test yapilmisti sadece ve temiz cikmisti.
bende oyuzden her tahlili yaptirip bilincli bir sekilde baslamak istiyorum.ama gunumuz cok az ne yapicaz bilmiyorum.aminnn

kızlar nasılınız
ben yorgunluktan ölüyorummm taşınma işleriyle uğraşıyoruz
birde benim kız durmuyor hiç acayip fena bir şey bu sabahın beşinde bana gülücükler atıyor
benim uyku gözümden akıyor hatun oyun peşinde
bir buçuk ay sonra işe başlıcam şi,mdiden onun telaşı sardı beni
boncuğumm galiba ben bu rapor işini beceremicem çok utanıyorum nasıl dicem doktora bana rapor ver diye

tahmin ediyorum,şükür iyi kriscim.
sesi geliyor içerden şimdi uyandı:O

bir küçük bir biraz büyük çocukla taşınmak Allah yardımcınız olsun.. demek bütün bebekler 5 te kalkıyor :)), rapor için utanacak birşey yok onlar alışkın, kızın için sonuçta, beni hatta git gelle uğraştırmayın heyet verin diycem :))))))

Birincisinde isterken zorlanırsın ama sonra çok rahat istersin raporu, ucunda kızın var istemeyip napıcan, sen benden tecrübelisindir ama kim bakarsa baksın insanın kendisinin evladına bakması daha farklı, benim bıdık ben işe başlayınca 1-1,5 hafta emmeyi reddetti uyurken ağzına sokuyordum küsmüştü bana.

Heytttttttttt:)))))Uğraştırmayın bizim kızları rapor için:))))))

tamam lorkem cok sagol verdigin bilgiler icin aklima bir hastane daha dusurdun simdi ben birde asm arastirayim orasi cok yakin bize onceki denemelerim de yol cok sorun olmustu.

ALLAH cumlemizin yardimcisi olsun.

Merhaba kızlar

Ders ve iş yoğunluğundan giremiyorum. Arada okuyorum. Sakın topiği bıraktığımı düşünmeyin.. temmuz 7 de kpss sınavım var. o günden sonra rahatım inşallah. sonra yine sizlerleyim :) bu arada çapada tüp raporum onaylandı. Kasıma gün verdiler. biraz geç ama olsun. Bende kasımda tüpçeyim yani :) inşalah bu sene bende kervana katılırım. hepinizi öpüyorum

bende her yıl kpss girerim:)))geçen birden aklıma geldi kpss başvurusu ne zaman yapıcam diye:))))tamamen çıkmış aklımdan,başvuru zamanı çokttannn kaçmış...(((
evet haftaya basliyorum hayirlisiyla
bakalim nasil olacak
bugun hbb babasiyla ise gitti yeni geldiler:)

bitti iznin öyle mi..zaman nasıl geçiyor,sen hbbyi kime bırakacaksın.seneye diyim bari bu yıl bitti artık zaten...

kızlar selam herkese nasılsınız?
işten geldim yorgunum ve yalnızım
gıcık kocam arkadaşlarıyla başka bi arkadaşına oturmaya gitmiş eve bile uğramadan
çok sinir oldum yaa
ev aldı arkadaşı hayırlı olsuna gitmiş güya
gittiği arkadaşıda evli, haftasonu beraberde gidebilirdik
ama beyefendinin arkadaşları varya onlarla gider yoksa arkadaşları küser kırılır falan mazaallah
karısı evde yalnız otursun gece yarısına kadar..
bu kocamın sorumsuzluklarından bıktım bıktım artıkkk

yok canım gebeyken sorun teşkil eder. şimdi içmenin bir zararı yok hatta yararı çok. ben 6 aydır hormon kullandığım için biraz karaciğerimi korumak amaçlı biraz idrar yollarında birşey varsa diye birazda işte zayıflamak için (yağ yakıcı özelliğinden dolayı) başladım.....

saraçoğlunun tarifini uyguluyorum ben. tadıda rahatsız edici değil. özellikle soğuk suyla hoş bir içecek oluyor. limonlu limonluu tavsiye ederim

rica ederim ne demek...

rahim filmini mutlaka çektir. usg gözükmeyen anomaliler rahim filminde gözükür. seni zorlıycak bir işlem değil. aynı gün sonucunuda alırsın.
bebeğin herhangi bir kromozomal anomalisi olmadığına göre pıhtılaşma sorununun olup olmadığını bir araştırın istersen...

kalbi neden durmuş diye bir açıklama yapıldı mı sana??

bebeğini kaybeden biri olarak aynı acıları tekrar yaşmanı istemem.

varsın zamanı geç olsun......

hadi gözün aydın mavişşş inşallah son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…