- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #115.921
rahim filmiyle tedavi aynı ay olabilir. bir sorun olmaz diye biliyorum hatta benim önceki tedavimde öyle olmuştu. yazından kaç düşüğün var anlayamadım tam olarak ama eğer totalde 3 düşüğün varsa detaylı tetkikler yapmadan yeni bir tedaviye başlaman doğru mu acaba??
şimdiye kadar hiç mi rahim filmi çektirmedin yoksa bu kontrol amaçlı çekiliceğin bir film mi...
tüpbebek öncesi rahimde herhangi bir anomali var mı diye bakılır normalde de o yüzden sordum :26:
çok fazla stres yapmamaya çalış bu tedavinin olmazsa olmazı rahat olmak..
allah yardımcın olsun.
ceylan üzüldüm ağrılarının olmasına allah yardımcın olsun cnm yaa...
gebelikten dolayı randevunu öne çekemezler mi acaba?
beklemeden ve daha fazla acı çekmeden görüşebilsen keşke dr.unla...
Bende hepinizi cok ozluyoum
kucukken ne rahatmisim simdi daha iyi anliyorum gazina mazina ragmen daha rahatmis:)) 1 dakika birakamiyorum o derece
bide baska seylerde oldu neyse simdilik sorun yok:)
ama gozum hep burada
sen nasilsin yavrusun nasil iyimi ?
kızlar nasılınız
ben yorgunluktan ölüyorummmtaşınma işleriyle uğraşıyoruz
birde benim kız durmuyor hiç acayip fena bir şey bu sabahın beşinde bana gülücükler atıyor
benim uyku gözümden akıyor hatun oyun peşinde
bir buçuk ay sonra işe başlıcam şi,mdiden onun telaşı sardı beni
boncuğumm galiba ben bu rapor işini beceremicem çok utanıyorum nasıl dicem doktora bana rapor ver diye
kızlar nasılınız
ben yorgunluktan ölüyorummmtaşınma işleriyle uğraşıyoruz
birde benim kız durmuyor hiç acayip fena bir şey bu sabahın beşinde bana gülücükler atıyor
benim uyku gözümden akıyor hatun oyun peşinde
bir buçuk ay sonra işe başlıcam şi,mdiden onun telaşı sardı beni
boncuğumm galiba ben bu rapor işini beceremicem çok utanıyorum nasıl dicem doktora bana rapor ver diye
bir küçük bir biraz büyük çocukla taşınmak Allah yardımcınız olsun.. demek bütün bebekler 5 te kalkıyor :)), rapor için utanacak birşey yok onlar alışkın, kızın için sonuçta, beni hatta git gelle uğraştırmayın heyet verin diycem :))))))
merhabalarrrr:)
gırıs mukemmel olmus amcayı tebrık edıyorum
hassas bı ınsan ama en azından ..
benım abım dırek duba gıbı olmussunuz kendınıze dıkkat edın bu kadınlar nıe salıyo kendını evlenınce dıyor
ceylan benım bı arkadasımın annesı de asırı ıltıhaplı romatızma sıkıntısı cekıyordu ..
romataoıd artrıt sanırım ..
ıbrahım saracoglu ıle gorustuler.. sen de bı arasan telle ulasabılırsın .. hem adam hamılelıkle ılgılıde bıcok seyı bıldıgı ıcın belkı hamıleykende kullanabılecegın bırsey tavsıye edebılır...
kortızon sanırım kucuk dozlarda sıkıntı olsuturmuyo bızede yumurta toplama ıslemınden sonrakı 4 gun kortızon hap verdıler .. en dusuk dozundan .. ıltıhap vs rıskıne karsı sanırım
Rabbım yardımcın olsun bı yol cızmıssınız az cok ınsallahh geldıgınde de tum ıslerın kolaylıkla hallolur...
evıne yakın olması onemlı tup bebek ıcın gıttıgın yerın cunku ozellıkle ıstanbulda yıpratıcı oluyo yol meselesı ..
ama medıcıne hakkında bılgım yok malesef tup bebek konusunda nasıllar..
ucret konusu cok sıkıntı degılse sızın ıcın aılen pendık tarafındaysa gebze asm yı ıyı olarak duyuyorum ..
yada atasehırde memorıal var cem bey varmıs ıyı dedıklerı ..
bıde sema da ahmet gocmen var normalde sema da tup bebek unıtesı yok ama tup bebek ıcın baska hastaneyle anlasması var ve alanına cok ıyı bı doktor robotık cerrahhı vs ıle kapalı tupler ve tup bebek konusunda uzman ...
suan aklıma gelen bunlar bırılerınden bısey duyarsam yazarım sana yıne ...
Tatilciiiiiiiiii, hoşgeldin. Öperim hbb yi ve seni kocaman, kocaman, seninde işe başlamana az kaldı.
bende her yıl kpss girerim:)))geçen birden aklıma geldi kpss başvurusu ne zaman yapıcam diye:))))tamamen çıkmış aklımdan,başvuru zamanı çokttannn kaçmış...Merhaba kızlar
Ders ve iş yoğunluğundan giremiyorum. Arada okuyorum. Sakın topiği bıraktığımı düşünmeyin.. temmuz 7 de kpss sınavım var. o günden sonra rahatım inşallah. sonra yine sizlerleyim :) bu arada çapada tüp raporum onaylandı. Kasıma gün verdiler. biraz geç ama olsun. Bende kasımda tüpçeyim yani :) inşalah bu sene bende kervana katılırım. hepinizi öpüyorum
evet haftaya basliyorum hayirlisiyla
bakalim nasil olacak
bugun hbb babasiyla ise gitti yeni geldiler:)
bak bak nasıl girmiş lorkenin aklına:)
maydonoz suyu mu? canım gebe kalmaya çalışanlar için sorun teşkil etmiyo mu? hafızamda öle bişi kalmış sanki gebe kalmaya çaılşanlar fazla tüketmesin diyee. ama çok emin değilim. biraz araştırayım ben de. akşam yemekten sonraki çay faslı ve ıvır zıvırlar olmasa daha rahat edicem , ama eşim çokk zayıf, o da kilo almak istiyo aksi gibi. evde akşamları bi karmaşa durumu var, o diyo yiyelim ben diyorum yemeyelimm...
oncelikle ilgin icin tsk ederim.benim 1 dusugum var birde 9 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum.
ben daha once hic rahim filmi cekinmedim.esn son kurtajda bebge ve bana genetik test yapilmisti sadece ve temiz cikmisti.
bende oyuzden her tahlili yaptirip bilincli bir sekilde baslamak istiyorum.ama gunumuz cok az ne yapicaz bilmiyorum.aminnn
Merhaba kızlar
Ders ve iş yoğunluğundan giremiyorum. Arada okuyorum. Sakın topiği bıraktığımı düşünmeyin.. temmuz 7 de kpss sınavım var. o günden sonra rahatım inşallah. sonra yine sizlerleyim :) bu arada çapada tüp raporum onaylandı. Kasıma gün verdiler. biraz geç ama olsun. Bende kasımda tüpçeyim yani :) inşalah bu sene bende kervana katılırım. hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?