- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 67
- 683
- 36
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #11.621
kadser sana bişey sorucam orda konu kaçtı okuyamadım gerçektende taksitlimi almışsın sen?merak ettim yoksa kris şakamı yapmış
ay bizede bu ay sonunda gelin dedide bizde bir aydaha burdan gönderim sonraki ay gelelim dedik bak kafam karıştı şimdi :26::26::26:Şoktayım. Kaan Hocaya mail göndermişdim, Şubatta Ankaraya gelmeyi düşünüyoruz önmcesinde yaptırmamız gereken tahliller neler diye? Bu ay lütfen gelmeyin demiş, tedaviniz devam ediyor, eşininiz hormon tahlillerini gönderseniz yeter demiş....((((
gnc,ebay ve g.g.dan bulabilirsin kesinlikle kapsül olanları ve natrol,vitamin power ve gnc marka olanları al eğer istersen geçmişte linkleri var onlardan bilgi edinebilirsin.l arginine yide şiddetle öneriyorum...Krishazel ; ginseng gingo biloba ve amega 3^ü nereden bulabilirim ..
Kapsül şeklinde mi satılıyor yoksa aktardan karışım olarak mı hazırlanıyor..
Cevap için teşekkürler..
Ne bilim canım, bende heyecanla Ankaraya gidecem diyodum ama demek tedavimiz daha uzuuun zaman alacak. Hormonlar iyice düzelince bizi çağırıcak sanırımyok hayatım iyice incelemden almam zaten 2 gün araştırdım öyle aldım hatta pamukla araştırdık:)
ama yinede kris öyle söyleyince bi anda şok oldum tabi
ama gıcık şey işte şaka yapmış
ama güzel şakaydı
ay bizede bu ay sonunda gelin dedide bizde bir aydaha burdan gönderim sonraki ay gelelim dedik bak kafam karıştı şimdi :26::26::26:
gnc,ebay ve g.g.dan bulabilirsin kesinlikle kapsül olanları ve natrol,vitamin power ve gnc marka olanları al eğer istersen geçmişte linkleri var onlardan bilgi edinebilirsin.l arginine yide şiddetle öneriyorum...
tunaydın kzlar nasılsınızzzzzzz
bnde az sonra tup bebkten sonra ılk muayeneme gıdecegım bakalım doktor ne dıcek
KRISHAZELCIGIM kaan bey e vıtamını harıc dıger ılacları kullanmaya devam edın dedi..kullanmaayı bırakıoruz bugun e vıtamını.
bana dua edın kıst falan olusmus olmasın
gecmiş olsun ronya ALLAHIM şifa versinkızlar gece tam kk ya giriyom net gidiyor
birde soğuk almışım yine pek iyi olduğum söylenemez
hepinizi seviyorum canlarımmmm benimmm
ne kadar iyi bi dr paracı birisi deyil seni boşuna oralara getirtmiyo demekki gelmeye gerek görmedi eşinin sonucları iyiye gidiyosaŞoktayım. Kaan Hocaya mail göndermişdim, Şubatta Ankaraya gelmeyi düşünüyoruz önmcesinde yaptırmamız gereken tahliller neler diye? Bu ay lütfen gelmeyin demiş, tedaviniz devam ediyor, eşininiz hormon tahlillerini gönderseniz yeter demiş....((((
kızlar nasılsınızzzzzzz
bnde az sonra tup bebkten sonra ılk muayeneme gıdecegım bakalım doktor ne dıcek
KRISHAZELCIGIM kaan bey e vıtamını harıc dıger ılacları kullanmaya devam edın dedi..kullanmaayı bırakıoruz bugun e vıtamını.
bana dua edın kıst falan olusmus olmasın
gecmiş olsun ronya ALLAHIM şifa versin
ne kadar iyi bi dr paracı birisi deyil seni boşuna oralara getirtmiyo demekki gelmeye gerek görmedi eşinin sonucları iyiye gidiyosa
İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsin esraaa
Paracı olmadığı kesin, yoksa 3 aydır beş kuruş para almadan neden tedavi etsin . Allah razı olsun binlerce kez. Umarım bizide hastaneye çağıracağı günler gelir:26:((
Yok canım değerler daha düzelmedi, en son ekim ayında baktırmıştık 3,5 milyondu mil de. Sadece volüm çok yüksekdi. Hormonlardanda fsh yüksedi 15,5 larda 13 e indi. 15 gün sonra tekrar baktırıcaz hormonlara İnşallah düşüş devam ediyordur.sizin sayı ve morfoloji düzelmiş sanırım sadece hormonlar mı problem.eşim ile ilgili Kaan bey hormon lafını bile etmedi.sadece değerlerini yazdım.bi ilaç önerdi o kadar.kafam karıştı
Yok canım değerler daha düzelmedi, en son ekim ayında baktırmıştık 3,5 milyondu mil de. Sadece volüm çok yüksekdi. Hormonlardanda fsh yüksedi 15,5 larda 13 e indi. 15 gün sonra tekrar baktırıcaz hormonlara İnşallah düşüş devam ediyordur.
yani bizi çağırması iyi bişeymi diyorsun :)Ne bilim canım, bende heyecanla Ankaraya gidecem diyodum ama demek tedavimiz daha uzuuun zaman alacak. Hormonlar iyice düzelince bizi çağırıcak sanırım(((
Ne güzel müsait olduğunuzda gidersiniz artık.
dogum kontrol hapı verdi dr bende kist cıktı belkide yumurtluyorumdur ama işte hap kullandıgım için adet sancısıda 13. günde kafama takıldıyumurtluyorsundur belki akıntında varmı?
cok güzeller canım hayırlı olsun güle güle kullankızlarr bakın bunları aldım nasılllllllllllllllllllllllllll????
18K Gold gp Jewelry Earrings use SWAROVSKI Crystal E202 - eBay (item 300378678973 end time Feb-10-11 0923 PST)
New Ball Necklace Gold Use Swarovski Crystal N207 - eBay (item 290385056373 end time Feb-19-11 0705 PST)
bilgem sonuclarınız cok güzel sizin dogal yolla olur canım hiç üzülmeArkadaşlar merhaba ..
Daha önce yazdım mı bu topiğe bilmiyorum ama tekrar tanıtayım kendimi yazdıysamda...
9 aralıkta tüp bebek transferim yapıldı..
Gebelik oluştu hamile kaldım fakat 7 haftalıkken kalp atışının olmaması ve bebeğin gelişmemesi sebebiyle 2 gün önce kürtaj oldum..
Çok zor zamanlardı..
Bizim sorunumuz erkek infertilitesi.
Eşimin sperm sayısı 13 milyon , morfoloji %4 hareketlilik toplamda a+b+c = %24
Sayı ve hareket düşük morfoloji sınırda diye biliyorum..
Eşime 1 haftadır keçiboynuzu kürü ve arı sürü polen bal karışımı veriyorum ..
Ayrıca bu ay proxeed plus ve evicap 'a başlamayıda düşünüyoruzz..
İnşş bu takviyelerle doğal gebelik oluşur .. Çünkü değerlerimiz çok çok kötü değil tahminimce..
ama varya okurken bende gercek anladım süper bi şakaydıııı cok dogaldısaka yaptımmmmmmmmmmm:))))))))))))))))
cok gecmiş olsun ALLAHIM şifa versin yaralıyakızlar nasılsınız cuma gününden beri giremiyorum kardeşim arabayla yaya çarpmış kardeşimde önemli bişey yok ama adamın kol bacak kalça kırık yüzünde 60 yakın dikiş moralimiz çok bozuk çok şükür adam sag kardeşimin pisikolojisi bozuldu hata %100 adamda dua edin inşallah bişey olmaz sizderde ne var ne yok(
Kızlar hayırlı günler nasılsınız :)
dünden beri
günaydın canım geçmiş olsun seni akşam beklemiştim birşey sorucaktımda.daha önceki sayfalarda eşinin tribulus macunu kullandıgını yazmışsın bunun tam olarak neye faydası var?sizin morfoloji kaç acaba?
neyse iyiymisin ya
korktum
gecmiş olsun ronya ALLAHIM şifa versin
sağol canişkom artık hasta olmak istemiyomm :93:
PAMMUKUN arkadaşı KRİSSS,
kızcağızı kalpten götürcekmişin nerdeyse
ne şaka yapmışın ama ben okurken gerçek sandımm valla
kızlar selam nasılsınız ya ben regl olcam galiba sancılarım başladı eger hamiş olmassam bu ay doktora gidelim diyoduk eşimle bugünde sperm tahlili verecekti güya elimde haazır olsun hemen doktora gösteririm demiştim ama benim herif hasta yatıyo napim hastayken yaptırsak olrmu tahlil baba akıl verin(
canım lökosit sayısı fazla çıkabilir.bence iyileştikten sonra verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?