Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaslar uzun süredir sayfaya bakamıyodu malum sıkıntılarımızı biliyosunuz...sizlerden bi yardım isteyecektim 3 arkadaşım benim için dua okuyabilirmi. sayet bugün okurum derseniz özelden msj atarım
Ailem başladı sayı tamamlayacaklardı ama burdaki arkadaslarımın kalbinin temizliğine ve yaşadığım sıkıntıyı kalpten anlayıp, kalpten dua edeceğine inandığım için sizlerdende yardım istedim...

aman bosver yapan varsa sen oglunla keyfıne bak onun tadını cıkar...bı sure sonra duzene gırıyor hersey o uyuyunca herseyı yapıyorsun daha bı pratık oluyor ınsan sen bıde lohusasın kendıne dıkkat et dınlen bebekle ılgılen canım sormak ıstedıgın seyler olursa sor ok yardımcı oluruz...

ben okurum yasemin
mesajını bekliyorum canım

allah sizi ayırmasın antisocial. seninkide hayırlı olsun inş. ne mutlu sana bebişlerini almışsın...
ben şimdi 15 gün ilaçlarımıkullanıp kontrole gidicem. östrojen bantlarıyla başladık.
yarından itibaren hergün kan sulandırıcı iğnede vurulcakmışım. ilk önce biraz buruldu içim ama sonrasında sorunum buysa ne mutlu ki önlemini alıyoruz diye düşündüm. allah yardımcımız olsun....

meryem surasini oku istersen beklerken çok tesirli bir dua allahın mucizelerini anlatıyorr...

inşallah canım inşallah....

Merhabalar bende aranıza yeni katılıyorum.Bende pko var 2,5 yıllık evliyiz ve yeni geçtik çocuk tedavisine.Doktor eşimdende spermıogram testi istedi.Bugün yaptırdık sonucunuda aldık önce sonuçta birşey yazmıyor sandık sonra ben dikkatlice bakınca oligosperm yazıyordu internetten bakarız neolduğuna dedik.Aklıma öyle kötü şey gelmedi.Ben sadece bende pko olduğu için gebe kalamadığımı sanıyordum İnternetten araştırdık ve sperm sayısı azlığı demekmiş.Moralim çok bozuldu.Çarşamba günü kontrolüm var doktorda sonucu doktorda görüp ona göre birşeyler söyler herhaldeSizlerdede bu durumda olan oldumu ve hamile kalan?Neler yaptınız tedavi olan kür vs bilgi verirseniz çok sevinirim.Fikirlerinizi bekliyorum.Hayırlı ramazanlar bu arada

yaesmin dualarımda ismini hep söylemeye çalışıyorum. günlük okuduğum dualarda. şuan nöbette olmasam sana özel çok okumak isterdim....

kesin oligospsermi demek için bence farklı merkezlerde 2 veya 3 test yaptırsanız iyi olur...
tek bir merkezle kalmayın sperm testi için.

kesin oligospsermi demek için bence farklı merkezlerde 2 veya 3 test yaptırsanız iyi olur...
tek bir merkezle kalmayın sperm testi için.

2010 da yaptırmıştı ondada sperm sayısı azlığı çıkmıştı.Bugünde yaptırdık aynı çıktı sperm sayısıyla ilgili.Bakalım doktor görsünde yaptırın derse yaptırırız yeniden teşekkür ederim bilginiz içinde

kızlar herkese merhaba, herkes iyidir inşAllah.bizde uğraşıyoruz, Reyyan 1 haftadır rahatsızdı, en son kanlı kaka yaptı 2 gündür bugün düzeldi çok şükür..idrarındada pembelik oluştu sanırım susuzluktan oldu, sütüm yok denecek kadar azaldı zaten emmiyorda artık,çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor..sağıp veriyorum, mama veriyorum, bizden haberler böyle..

5N1K canım görüşemiyoruz, güzel haberlerini bekliyorum inşAllah..tedavin hayırlı olsun..

Yasemin canım eğer okuyabileceğim bişeyse bende okurum..yazarsın banada..

canım çok geçmiş olsun. ela kızına nazarmı değiyor yaa..
mikrop kapmış anlaşılan kültür versen üremesi olurdu muhtemelen.

çok saolasın iyi dileklerin için canım. pozitifi göriyim hemen haber vericem sana sözz

selammmm....
nasılsınız bakalım:)))
5n1k canım hadi bakalım hayırlısı olsun inşalalh başlamışsınız biryerlerden
dediğin gibi sorunun ile ilgili tedavi uygulanıyor sonuçta
takma sakın kafana inşallah bu meşakkatli yolun sonu çokkk güzel olacka inşalalh gönlüne göre bol bebişli olacak...

yaseminnn.. canım yeni gördüm yazdıklarını
tabi ki okuruz canım benim mesaj atarsın inşalah sayı tamamlansa bile başka dualarda okuruz
senin ve bebeğin için bir fetih suresi okuyacağım inşalalh yapabileceğimizi başka bişi varsa özelden mesaj atabilsin canım
rabbim yardımcınız olsun inşallah
gözümüz kulağımız senin güzel haberinde..

antisocial canım hayırlı uğurlu olsun inşalalh sonu güzel bol bebişli olsun..
güzel haberini muhakkak paylaş bizimle..

bilgemm canım mertimizi öp yerimize olur mu..
sen çok yoğunsun şimdi. oğluşunu çok bekledin güzel güzel hasret giderin işler olur gider nasıl olsa
çok şükür ki yanlız da değilsin..

kızlarr benim de mide bulantılarım devam ediyor
bi iyi bi kötü yuvarlanıp gidiyorum evde..
test aldım yarın sabah idrar testi yapacağım inşallah
aslında adet belirtilerim de var yavaş yavaş ama bulantılarım devam edince
adet de yarın 62 olacak en azından bişi yoksa doktor giderim bulantım için ilaç falan alırım diye düşündüm
sabah buradan yazarım test sonucunu..

melisela canım çok geçmiş olsun kızına..
zor günler geçirdin canım senin prenses nazlı çıktı ama biraz toparlansın şöyle birkaç ay daha geçsin daha iyi olacak inşalalh..
emme sıkıntıı da herkeste var maalesef allhım kolaylıklar versin..

bahar canım hoşgeldin öncelikle
bizim durumumuzda sizinle aynı ben pco hastasıyım çatlama problemim var düzeniz adet görüyorrum
eşimde de sayı hız morfoloji sıkıntıları var.
ben henüz hamile kalamadım ama hamile kalanlarda var mesela ronya arkadaşımız bizimle ayı durumdaydı
eşi ameliat odlu
kendisi de iğneli takip yaptırdı o şekilde oldu
rabbim isteyince olur tabiki de ama bizim gibilerin sıkıntısı iki taraflı olunca
tedavi şart oluyor
muhakak senin yumrtalarının her ay takip altında olması gerekiyor klomen ya da iğne takviyesiyle
yani bizim iş biraz daha meşakkatli
adetin düzenli değilse bence önce onu düzene sokmaya çalış bu araa eşine de takviyelerle değerlerini arttırmaya çalış.
biraz sabır gerektiriyor ve mücadele..
inşalalh sizi çok fazla bekletmez ve biran evvel kavuşursunuz meleğinize..

canım inşallah gebesindir. sabah erkenden giricem senin haberini almak için....

Slm kizlar hayirli geceler

5n1k canim tedAvin cok guzel sonuclar versin insallah. Bereket var topigikizde bu aa hadi bakalim

Antisoci ins senjnde bebegin sana sımsıki tutunur

Gokcen sabah mujdeyi bekliyor olucam bence sabaha kalma sahurda yap hatta

Antalyam snede tupe basliyormusun sanirim hayirlisi bakalim

Yasemin canim bende okumak isterim ne olunacak yazarsan

Hepinizi operim kizlar bizim calisma donemi bitti gibi bakalim bekleme safhasi yine
Zaten ekim ortasina kadr bisey yapmicaz velet gelirse kendliginden kabilumuz valla

Azra nelelerde yahuu gelmedi emrak ediyorum iyidir insallah

herkese iyi geceler:)yatmadan bir bakayım dedim size...

tedaviye başlayanlar,tedaviyi planlayanlar var .Rabbim işinizi rast getirsin,gönlünüzün muradına tez vakitte kavuşun inşallah.

teşekkürler canım inşallah hep umudum var sütüm kaçmasın diye sağıyorum 2-3 gün öncesine kadar 200-250 ml geliyordu kızım iyice uzaklaştı memeden bende sağıyorum şimdi 300-350 ml geliyor inşallah artacak emzirmeye cabalamak çok zor o yüzden benimde kolayıma geldi makina inşallah emmeye başlıycak bende rahat edicem bebeğimde sağlıklı beslencek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…