- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.321
Selam kizlar herkes iyidir insallah.
Gecmise bakamadim pek ama farkettigim kadari ile tedavide olan arkadaslarim var,Rabbim hepinizin yuzunu guldursun insallah.
Bize gelince,gecemiz gunduzumuze karisti..Tum vaktimi aliyor oglusum.
İs yemek yapmak mumkun degil.Yapan var da sıkıntı cekmiyoruz cok sukur.
Bizden boyle teyzeleri,hepinizi cok optuk Mertimle:)
Merhaba arkadaslar uzun süredir sayfaya bakamıyodu malum sıkıntılarımızı biliyosunuz...sizlerden bi yardım isteyecektim 3 arkadaşım benim için dua okuyabilirmi. sayet bugün okurum derseniz özelden msj atarım
Ailem başladı sayı tamamlayacaklardı ama burdaki arkadaslarımın kalbinin temizliğine ve yaşadığım sıkıntıyı kalpten anlayıp, kalpten dua edeceğine inandığım için sizlerdende yardım istedim...
5N1K, tedaviye başlıyormuşsun. hayırlı olsun. canım arkadaşım umutbizimolsun la beraber güzel haberlerinizi alırız inşallah.
ben cumartesi bebeklerimi aldım, test günümü bekliyorum. bu son olsun inşallah. ikisi de beni hiç bırakmasın diye dua ediyorum.
Merhaba arkadaşlarım. nasılsınız.?
Doğum yapan arkadaşlarım, hamile olan arkadaşlarım. bebek umuduyla bekleyen arkadaşlarım; Rabbim hepinizin gönlüne göre versin. Gökçenciğiminde dediği gibi tedaviyle yada tedavisiz tüm bebek isteyen arkadaşlarımın tez zamanda hamile kalmasını diliyorum. Şu mübarek ayda dua edelim birbirimize. bende çapada rapor çıkarttım. Kasıma gün verdiler, kasımda tüp tedavim başlıyor. İnşallah hayırlısıyla bende anne olurum. sevgiyle kalın.
Merhaba arkadaslar uzun süredir sayfaya bakamıyodu malum sıkıntılarımızı biliyosunuz...sizlerden bi yardım isteyecektim 3 arkadaşım benim için dua okuyabilirmi. sayet bugün okurum derseniz özelden msj atarım
Ailem başladı sayı tamamlayacaklardı ama burdaki arkadaslarımın kalbinin temizliğine ve yaşadığım sıkıntıyı kalpten anlayıp, kalpten dua edeceğine inandığım için sizlerdende yardım istedim...
Merhabalar bende aranıza yeni katılıyorum.Bende pko var 2,5 yıllık evliyiz ve yeni geçtik çocuk tedavisine.Doktor eşimdende spermıogram testi istedi.Bugün yaptırdık sonucunuda aldık önce sonuçta birşey yazmıyor sandık sonra ben dikkatlice bakınca oligosperm yazıyordu internetten bakarız neolduğuna dedik.Aklıma öyle kötü şey gelmedi.Ben sadece bende pko olduğu için gebe kalamadığımı sanıyordum İnternetten araştırdık ve sperm sayısı azlığı demekmiş.Moralim çok bozuldu.Çarşamba günü kontrolüm var doktorda sonucu doktorda görüp ona göre birşeyler söyler herhalde Sizlerdede bu durumda olan oldumu ve hamile kalan?Neler yaptınız tedavi olan kür vs bilgi verirseniz çok sevinirim.Fikirlerinizi bekliyorum.Hayırlı ramazanlar bu arada
kesin oligospsermi demek için bence farklı merkezlerde 2 veya 3 test yaptırsanız iyi olur...
tek bir merkezle kalmayın sperm testi için.
kızlar herkese merhaba, herkes iyidir inşAllah.bizde uğraşıyoruz, Reyyan 1 haftadır rahatsızdı, en son kanlı kaka yaptı 2 gündür bugün düzeldi çok şükür..idrarındada pembelik oluştu sanırım susuzluktan oldu, sütüm yok denecek kadar azaldızaten emmiyorda artık,çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor..sağıp veriyorum, mama veriyorum, bizden haberler böyle..
5N1K canım görüşemiyoruz, güzel haberlerini bekliyorum inşAllah..tedavin hayırlı olsun..
Yasemin canım eğer okuyabileceğim bişeyse bende okurum..yazarsın banada..
selammmm....
nasılsınız bakalım:)))
5n1k canım hadi bakalım hayırlısı olsun inşalalh başlamışsınız biryerlerden
dediğin gibi sorunun ile ilgili tedavi uygulanıyor sonuçta
takma sakın kafana inşallah bu meşakkatli yolun sonu çokkk güzel olacka inşalalh gönlüne göre bol bebişli olacak...
yaseminnn.. canım yeni gördüm yazdıklarını
tabi ki okuruz canım benim mesaj atarsın inşalah sayı tamamlansa bile başka dualarda okuruz
senin ve bebeğin için bir fetih suresi okuyacağım inşalalh yapabileceğimizi başka bişi varsa özelden mesaj atabilsin canım
rabbim yardımcınız olsun inşallah
gözümüz kulağımız senin güzel haberinde..
antisocial canım hayırlı uğurlu olsun inşalalh sonu güzel bol bebişli olsun..
güzel haberini muhakkak paylaş bizimle..
bilgemm canım mertimizi öp yerimize olur mu..
sen çok yoğunsun şimdi. oğluşunu çok bekledin güzel güzel hasret giderin işler olur gider nasıl olsa
çok şükür ki yanlız da değilsin..
kızlarr benim de mide bulantılarım devam ediyor
bi iyi bi kötü yuvarlanıp gidiyorum evde..
test aldım yarın sabah idrar testi yapacağım inşallah
aslında adet belirtilerim de var yavaş yavaş ama bulantılarım devam edince
adet de yarın 62 olacak en azından bişi yoksa doktor giderim bulantım için ilaç falan alırım diye düşündüm
sabah buradan yazarım test sonucunu..
hadi yawrum yolun açık olsun,inşallah bu sefer bebeğin 9 ay boyunca ve bir ömür seninle:))
maşalşlah gamzelim çok iyi gelişimi yumoşlarının,hadi bakalım çifte bayran olacak sanada bizede,inşallah:)
geçmş olsun canım ,ne olaki senın bu halin,inşallah gebeliktir
değise bile az kaldı tüpe zaten ,bebeğine kavuşmana:)
allah razı olsun canım,nasıl telaş ettim anlatamam,rabbim yaşatmasın bidaha
tüpe başlıyormuşsun ,hayırlı olsun,güç olmasın,bol bebişli olsun,amin:)
saol hazelim:)
turnusol kağıtlarını nerden aldın ,internettenmi?
oğluşun nasıl,???
araştıracağım söylediklerini:)
aruna tüp denemen hayırlı olsun minik lkuş:)
allah kolaylık versin,pek bir nazlı kızın,inşallah sabırla herşeyin üstesinden geleceksin ben buna kalben inanıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?