Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım haklısın sütüm artarsa umudum artacak dediğin gibi günde 2 fincan rezene 2 fincan humana still tea içiyorum 3 lt su ve arada komposto bunların faydası oluyor çünkü sütüm artıyor inşallah emme savaşlarıda başlıycak ve sonunda kazanan ben olacağım. Kızım meme ucu sorunu yüzünden meme ememedi aç kalıncada biberonla mama verildi o yüzden biberonun rahatlığına alışınca meme istemiyor önce memeyi almıyor ısrar edince bikaç kez çekiyor süt az gelincede kıyameti koparıyor cadı kızım :)

Canım öncelikle çok teşekkür ederim desteğin içinEvet pkoda olunca malum az çok biliyorsun zorlukları.Rabbim yardımcımız olsun ve aratmasın.Ben tedaviye yeni başladım doktor adet olunca gel demişti bu çarşamba gideceğim bakıcak eşimin sonucuna bakarak neler olacağını söyler artık.Hepimiz için hayırlısı.İnşallah sizde kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz
herkese iyi geceler:)yatmadan bir bakayım dedim size...

tedaviye başlayanlar,tedaviyi planlayanlar var .Rabbim işinizi rast getirsin,gönlünüzün muradına tez vakitte kavuşun inşallah.

İyigeceler aminn inşallah sizinde öyle olsun

ben okurum yasemin
mesajını bekliyorum canım

yaesmin dualarımda ismini hep söylemeye çalışıyorum. günlük okuduğum dualarda. şuan nöbette olmasam sana özel çok okumak isterdim....

Canlarım ya hepinizden Allah Razı olsun, sıkıntılarımı bu şekilde atlatmaya çalışıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Bu mübarek günlerde rabbim hepinizin gönlüne göre versin, sağlıklı sıhhatli bebeklerinize kavuştursun...

canlarımmmm ben geldimmm...
ama tüm yazılanlar silinmiş sizlerle paylaşmıştım sevincimi
ama fırsat bulup girip bakamadım benim için yazdıklarınızı okuyamadım(
çok üzüldüm bak şimdi...
ama biliyorum ki bütün arkadaşlarım çokkk ama çokk sevindiler
kırk yılda bir hamileeee kaldımmm hiç halay bile kalmamış topikte:)))
hepsini silmişler tamda bugnü bulmuşlarr....

neyseemmm sağlık olsun..
geç geldim kusura bakmayın eşim yanımda değil ve arkadaşalrım eşimin ailesi..
herkese haber vermek mutluluğu paylaşmak bütün günümü aldı sonraında nette sıkıntı çıktı giremedim..

canım arkadaşalrım biliyorsunuz beş altı gündür
mide bulantılarım vardı
adetimde 62 günü bulmuştu annemin zoruyla test aldım ve sabahleyin yaptım
anında hızla beliren ikinci kopkoyu çizgiyi görünce şok oldum ellerim titredi ve testi fırlattığım gibi anneme koştum..
sarıldık ağlaştık..
ve soluğu sağlık ocağğında aldım kan için.
misafir hasta olduğum için kana bkmadıklarını hastaneye gitmeme gerektiğini söylediler,
bende yakınlarda bir özel hastane vardı oraya gittim kanı falan beklemek istemedim çünkü 62
günlük bir bekleme artık görülür varsada dedim ve kadın doğuma girdim direkt
durumumu söyledim yat bakalım dedi
biranda kendimi yatarken ve şükrler olsun ki keseyi görürken buldum
o anı hiç unutamayacağım rüya gibiydi rabbim herkese yaşatsın inşalalh:)))
herşey o kadar hızlı gelişti ki biran herşeyin gerçek olduuğna ben bile şaşırdım
dün hiçbişi belli değilken bugün birden hamile olduğumu öğreniverdim hem de 7 hafta 2 günlük..
kalp atışları var çok şükür bebek de belli belirsiz dedi doktor
herşey normal görünüyor 10 gün sonra gel daha rahat görelim dedi..

gelir gelmez şükür namazımı kıldım ve tümmm arkadaşalrıma dua ettim isim isimi..
her namazımın arkasında dualarımda olacaksınız sizi çokk seviyorummm...
iyi ki varsınız herkesten önce buradan paylaştım mutlu haberimi...
geniş ailemi çok ama çokkk seviyorum...
rabbimmmm bu güzel duyguyu herkese nasip etsin tüm arkadaşlarıma tümm bekleyenlere..
duaalrınızı eksik etmeyin sizlerde..

ne kadar gusel br duygu gokcen
adetlerın hep gecıkıor hamılemısın deılmısın bılmıormusun
anıden mıden bulantıların cıkıor meydana
sen doktora gıdıorsun hem bebegının kalp atısını hede kesesını goruyorsun
rabbıme hamd vede sukurler olsun

ya mesajlarımız niye silinmiş amaaaaa..
gökçenim yazmıştım ama tekrar hayırlı olsun bebeğim..
ne kadar sevindim anlatamam..
sevinçten gözyaşı dökmenin nasıl bişey olduğunu bir kez daha anladım bugün canım benm...
çook sevindimmm çookkkk..
ne güzel geldi bebeğin sürpriz yaptı maşaallahhhh....

canımmmmm hayırlııı olsun sımdı tesadüfen gördum ben yaaaa ınan cok sevındım alllahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhh bıtanemmm cok dıkkat et kendınee allahımm neguzell bır haber bu canım yaaa benımde bılıyorsun 5.gunum bugun adetım gecıktı hep gununde gelırdı ama beklıyorum hala ıdrar testını evde yaptım ama cıkmadııı bugunde bakalımm beklıcem bende ınsalllah guzel haberler bende verırım

gokcanimmm senin icin halay cekmistim ama silinmis

ama olsun canim benimm..

sen hamilesin ya biz seni her zman tebrik ederiz..

bize dua ettigini zaten biliyorum.

ALLAH razi olsun guzel arkadasim.i

INSALLAH agustasun 12 de bende burdan mujdemi veririmmm

bunlar senin icinn,

gokcen canim
butun yazdiklarimiz silinmis burda buyuk bir coskuyla kutladik hamilelik haberini ve tekrar tekrar kutluyorum RABBIM tamamina erdirsin saglikla hayirla al kucagina INSALLAH minik tosbani...
evettt hadi bakalim hikayeni anlat adettendir bizede umut olsun...
yaa kizlar farkindamisiniz her tupe baslama karari alan hamile kaliyor benimde tupe basliyorum diyesim geldi biran tam umudumu kaybettigimi herkez cocugu olmak zorunda degil RABBIM belkide bize hicbir zaman anne baba olmayi o muhtesem duyguyu tadmayi nasip etmeyecek die dusundugum anda umudum oldu son zamanlarda aldigimiz hamilelik haberleri RABBIM bizede nasip etsin INSALLAH...
gokcenim canim paylas bakalim hikayeni neler yaptin neler uyguladin tekrardan umudumuz ol bitanem

buranın uğuru var kesinlikle :)
Gökçen tebrikler, sağ salim inşallah..
bizleri de dualarında unutma

özellikle uyguladığın bir şeyler var mıydı peki?
Tedavi süreciniz? Varikosel vs?
Tebrikler çok sevindim

allaha binlerce şükürler olsunnn....

sonuna kadar güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah canım iki ayını yedin bitirdin bileee

yumoşların durdu durdu süprizi patlattı yazmıştım daha birşeylerr daha ama gitmiş hepsi....çifter kutlama alıyorsun bizden

ramazan ayının bereketi hepimizin üzerine olsun inşallah daha hamiş haberleri alıcaz bu iki ay içindeee

2 aydır sessiz sedasız bebeğin içerde büyüyormuş öylemi...maşallah ona
Rabbim tamamına erdirsin gökçencim....

şimdi aklıma topiği sessiz takip ettiğim vakitler geldi.
sayfaları dolaşıp hamile haberlerini ve onların hikayesini arardım...
okudukça umutlanırdım,bu sayılarla onların olmuş belki bizim de olu diye...
eşime anlatırdım o da bir gayrete gelirdi...

bu topik gerçekten bereketli....
seviyorum hepinizi valla.....
az kaldı kızlar hepiniz güzel haberler verecek bize inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…