Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu topik gerçekten bereketli....
seviyorum hepinizi valla.....
az kaldı kızlar hepiniz güzel haberler verecek bize inşallahhh

inşallah canım inşallhhhhh....

birde bağımlılık yapıyor burası deli gibi temizlik yaparken dedim dur bir bakıyım yeni hamiş var mı diyee

gökçenin hamile haberini okuyrm canım sıkıldıkça.. bugün bir ağlama tuttu sabah sabah... iğne olayı canımı sıktı biraz sanırım haberi ldıktan sonrada bebeğim yaşasın vurunurum ne olcak filan dedim dedim bu sabah olan oldu

acayip yakıyor bir müddet dün ilkini vurdum hayırlısı inşallah allahım sabrını versin.

sabah 10da işe başladım sanırım iftara anca biter cam halı koltuk ne varsa saldırıyorum

desarj olmam lazım napıyımm..
transferi düşündükçe heycan korku sonra sakinlik alıyor beni bir tuhafım kızlarr.

şu adetim bitsede dualarıma dönsem onlar iyi geliyordu....

bu topik gerçekten bereketli....
seviyorum hepinizi valla.....
az kaldı kızlar hepiniz güzel haberler verecek bize inşallahhh

tatlım sen bahceci fulyadamı yapıyorsun tedavini
ben bu pazartesi oradaydım 12:30 da ,çok kalabalıktı 1:30 saat dok bekledim
sen????????

inanamıyorum yaaaa!!!!
saat 13.30da ben de oraya girdim 14 teydi randevum. 14.15 gibi aldılar beni.tüh yaaaa inanmıyorum yağmur. kimdi dr.un elli kere sordum biliyroum ama yaşlılığıma verr

ceylan seni rüyamda gördüm dün gece tanımam etmem ama gördüm işte:)))

oğlun oluyordu ama birtanede kızın varmış meğer o biraz büyük. 2-3 yaşında gibi....
ben onu seviyorum diyorum ki harbiden büyük doğurmuşşşş
sonra diyorsun ki oo değil bu bebeğimm...oğlan çocuğu veriyorsun elime çok tatlıııı....

doğurcan mı kız aceppp:))

canım tedavin hayırlı olsunn. rabbim yüzünü güldürsünn, inşallah 15-20 gün sonra güzel sonucunu alırız

şu face grubunuza giriyimde tanıyım bari yüzünüzü ya yağmur bilseydim seni konuşurduk ne güzel...

kim karar veriyrosa versin oy birliğiyle alıyor musunuz gruba

bilgemm almışsın oğlunu kucağına:) ne mutlu. allah analı babalı büyütsün çok sevindim. benm için de kokla miniğini
yasemin hep aklımdasın rabbim yardımcın olsunn

yağmııırrrr canım hamile fotolarını koydun mu görmedim. şişkolaştın mı merak ediyom
sadece göbeğim çıktı ,bariz belli oluyor onun haricinde eşim popon büyümüş diyor ama ben anlamadım,biraz daha belli olsun cici hamile kıyafetleri alayım koyarım
saçımıda boyamadım 5 aydır ,sadece kısalttım boyunu koyarım resmimi o zaman ,güleriz:)))
inanamıyorum yaaaa!!!!
saat 13.30da ben de oraya girdim 14 teydi randevum. 14.15 gibi aldılar beni.tüh yaaaa inanmıyorum yağmur. kimdi dr.un elli kere sordum biliyroum ama yaşlılığıma verr

benım dok erbil yağmur???
aslında o gün bayağı baktım etrafıma canım sıkıldığı için
bir ara kaktım dolaştım,o sırada herkes bana bakıyordu
acaba sen kimdin??
senın dok kim???????????

benim dr.um güvenç bey.
ben o servis yapılan masanın dibine oturdum tek başınaydım. uzunca bir kızım

merakla bekliyorum canım benimm:)

inşallah ,hayırlısıyla gelir yarusu sağlıklan,amin
şu face grubunuza giriyimde tanıyım bari yüzünüzü ya yağmur bilseydim seni konuşurduk ne güzel...

kim karar veriyrosa versin oy birliğiyle alıyor musunuz gruba

ben face hersabımı kaybettim ,yeni face hesabı aldım onuda unuttum((((((((((((

benim dr.um güvenç bey.
ben o servis yapılan masanın dibine oturdum tek başınaydım. uzunca bir kızım

bizde eşimle son yarım saat oraya geçtik
eşim süreki tel oynadı,bende bazen onun saçıyla oynadım ,krem bir trençkot vardı üstümde,siyah bir pantolon
ya ben otarafta bir çift vardı sadece onları hatırlıyorum ,biraz yaşlıcalardı,ayyyyyyyyyyy inanmıyorum
hatırladın mı benı???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…