Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gogicim çok sağol canım benim..
inşalalh senin güzel haberini de bekliorum en kısa zamanda..
inşallah bu gecikme güzel habere işarettir..
gözüm kulağım sende..

cnm evlilik yıldönümünmü bugün ?

evet canım evllik yılönümüm:)))
eşimden ayrı ama bebişimle geçirdiğim bir yıldönüm:))
aslında planlarımda gitmek vardı bu gün eşimin yanında olmak..
ama bu bebiş tüm planları bozdu..:)))
mide bulantılarım yoğun olduğu için biraz daha annemin yanında kalayım diyorum annem bakar bana..:)))
bu halde yola ççıkmak istemedim.. hayırlısı olsun.. meleğim benimle olsun da.. eşimle gönüller bir ne de olsa..

gamzelim.. canım benim çok çok teşekkür ederim..
yerim seni ben:)))
12 ağustosta senin için çekeceğiz halayları canım benim
dört gözle bekliyorum o günü..

tatlim gozumuz aydin,cok mutluyum inan
Rabbin sonuna kadar saglikla sihatle dewam ettirsin insallah
canım yağmurum... Allah razı olsun.. hep dualarla oldu canım benim.. hepimiz birbirimize öyle içten dua ettik ki bu dualarla daha çok hamişimiz olacak inşallah. hiç ama hiç hamile kalmyan kalmayacak..
umudum.. canım benim çok çooookk teşekkür ederim. öyle mutlu ettiniz ki beni.. rabbim de sizi mutlu etsin inşallah.. en kısa zamanda sizden gelecek güzel haberler biliyorum teker teker döküleceğiz hani krisin bir lafı vardı geçmişte de birkaç kez okumuştum ben hamile kadlıysam herkes kalır diye.. inan benim durumum da öyle.. ayrıntısıyla yaacağım canım benim herşeyi....
skyline.. ben de inanıyorum buna.. hatta uğurdan çok bu topikte biribrimiz için yapılan duaların samimimyetine inanıyorum
öyle içten öyle temiz dualar ki inşallah bu sayede herkes tadacak bu güzel mutluulğu..dua listemi güncelleyeeğim inşalah.. herkese tüm bekleyenlere rabbim yaşatsın bu duyguyu..
canııımmmmm... az kaldı azzzz.. sırada kimler var kimleerrr... inşallah sende kvuşacaksın tekrar bebeğine(bebekelrine) güzel diilekleiniz için sevincimi paylaştığınızı için hepinizden allah razı olsun.. göbüşünüz bebişlerle dolsun inşallah:))

Gokcen bunlar senın ıcındı
esraaaammmm.. çokk teşekkür ederim...
2 aydır sessiz sedasız bebeğin içerde büyüyormuş öylemi...maşallah ona
Rabbim tamamına erdirsin gökçencim....

ekintosumm sormaa.. meğersem içimde minik bir canlı varmış hala düşününce tüylerim diken diken oluyor
ne zaman gitmiş de oralara tutunmuş.. rbbim inşalalh devamını getrisin.. içimde hep korku sizler iyi bilirsiniz..
meşakkatli bir hamilelik beni bekliyor.. özel bir durrumum var biliyorsunuz.. dualarınızı eksik etmeyin..

gökçencim dün baya bi süslemiştim buraları senin için ama silinmiş neyse hayırlısı

tekrar yaptım senin için

bebişin ne kadar güzel bir günde gelmiş öyle
bundan güzel yıldönümü hediyesi olamazdı herhalde :)

:118::118::118:

:118::118::118::118::118::118:

:118::118::118:

:119::124:

:119::124::119:

ALLAH cc SAĞLIKLA HAYIRLA MUTLULUKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN TATLIMM

gökçeennn ne mutlu sana rabbim kucağına almayı nasip etsin çok sevindimm. bunlar sana
melleğimm.. canım benim darısı başına olsun inşallah...

meriiimmmmm.. allah razı olsn canım benim..
çok çoookkk teşekkür ederim..

Son düzenleme:

sabah aklıma geldin kız bebişiyle yatıyo artık diye
çok güzel bi günde teşrif etmiş kuzun canım nice güzel yıllara ailecek inşallah

canım benim pis kk yüzünden göremedim ama eminim ne güzel olmştur buralar.
çokk çokk teşekkür ederim darısı başına işalalh..
bak seninle hemen heen aynı durumdayız.. bende pcoluyum ve adetlerim düzensiz biliyorsun
banan hayıt otu vesile oldu diyorum ihmal etme sakın sende..
hep kocalara hep kocalara olmyor biraz da yumoşlara bakmamız lazım:))

gökçen canım seni ilk tebrik eden bendim aslında.
dün sabah senin test sonucunu bekliyordum.
hayırlı uğurlu olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah canım.
annelerin hissi doğru çıktı bak demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…