- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.401
gelbebeğim.. canım benim çokk çokk sağol..
sizin güzel habrinizle bene sevinç gözyaşalrı dökeceğim inşallah... az kaldı çok az..
canımmmmm hayırlııı olsun sımdı tesadüfen gördum ben yaaaa ınan cok sevındım alllahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhh bıtanemmm cok dıkkat et kendınee allahımm neguzell bır haber bu canım yaaa benımde bılıyorsun 5.gunum bugun adetım gecıktı hep gununde gelırdı ama beklıyorum hala ıdrar testını evde yaptım ama cıkmadııı bugunde bakalımm beklıcem bende ınsalllah guzel haberler bende verırım
cnm evlilik yıldönümünmü bugün ?
gokcanimmm senin icin halay cekmistim ama silinmis
ama olsun canim benimm..
sen hamilesin ya biz seni her zman tebrik ederiz..
bize dua ettigini zaten biliyorum.
ALLAH razi olsun guzel arkadasim.i
INSALLAH agustasun 12 de bende burdan mujdemi veririmmm
bunlar senin icinn,
gamzelim.. canım benim çok çok teşekkür ederim..
yerim seni ben:)))
12 ağustosta senin için çekeceğiz halayları canım benim
dört gözle bekliyorum o günü..
canım yağmurum... Allah razı olsun.. hep dualarla oldu canım benim.. hepimiz birbirimize öyle içten dua ettik ki bu dualarla daha çok hamişimiz olacak inşallah. hiç ama hiç hamile kalmyan kalmayacak..tatlim gozumuz aydin,cok mutluyum inan
Rabbin sonuna kadar saglikla sihatle dewam ettirsin insallah
umudum.. canım benim çok çooookk teşekkür ederim. öyle mutlu ettiniz ki beni.. rabbim de sizi mutlu etsin inşallah.. en kısa zamanda sizden gelecek güzel haberler biliyorum teker teker döküleceğiz hani krisin bir lafı vardı geçmişte de birkaç kez okumuştum ben hamile kadlıysam herkes kalır diye.. inan benim durumum da öyle.. ayrıntısıyla yaacağım canım benim herşeyi....gokcen canim
butun yazdiklarimiz silinmis burda buyuk bir coskuyla kutladik hamilelik haberini ve tekrar tekrar kutluyorum RABBIM tamamina erdirsin saglikla hayirla al kucagina INSALLAH minik tosbani...
evettt hadi bakalim hikayeni anlat adettendir bizede umut olsun...
yaa kizlar farkindamisiniz her tupe baslama karari alan hamile kaliyor benimde tupe basliyorum diyesim geldi biran tam umudumu kaybettigimi herkez cocugu olmak zorunda degil RABBIM belkide bize hicbir zaman anne baba olmayi o muhtesem duyguyu tadmayi nasip etmeyecek die dusundugum anda umudum oldu son zamanlarda aldigimiz hamilelik haberleri RABBIM bizede nasip etsin INSALLAH...
gokcenim canim paylas bakalim hikayeni neler yaptin neler uyguladin tekrardan umudumuz ol bitanem
skyline.. ben de inanıyorum buna.. hatta uğurdan çok bu topikte biribrimiz için yapılan duaların samimimyetine inanıyorumburanın uğuru var kesinlikle :)
Gökçen tebrikler, sağ salim inşallah..
bizleri de dualarında unutma
özellikle uyguladığın bir şeyler var mıydı peki?
Tedavi süreciniz? Varikosel vs?
Tebrikler çok sevindim
canııımmmmm... az kaldı azzzz.. sırada kimler var kimleerrr... inşallah sende kvuşacaksın tekrar bebeğine(bebekelrine) güzel diilekleiniz için sevincimi paylaştığınızı için hepinizden allah razı olsun.. göbüşünüz bebişlerle dolsun inşallah:))allaha binlerce şükürler olsunnn....
sonuna kadar güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah canım iki ayını yedin bitirdin bileee
yumoşların durdu durdu süprizi patlattı yazmıştım daha birşeylerr daha ama gitmiş hepsi....çifter kutlama alıyorsun bizden
ramazan ayının bereketi hepimizin üzerine olsun inşallah daha hamiş haberleri alıcaz bu iki ay içindeee
esraaaammmm.. çokk teşekkür ederim...
Gokcen bunlar senın ıcındı
2 aydır sessiz sedasız bebeğin içerde büyüyormuş öylemi...maşallah ona
Rabbim tamamına erdirsin gökçencim....
ay gökçenim nasıl güzel bir haber kaç haftalık yoksa aylık mı ay maşallah
melleğimm.. canım benim darısı başına olsun inşallah...gökçeennn ne mutlu sana rabbim kucağına almayı nasip etsin çok sevindimm. bunlar sana
GÖKÇEN tatlım dünde yazmıştık ama malum silinmiş
canım haberini alınca senin adına inan çok mutlu oldum
allah sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirip sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin
evet canım evllik yılönümüm:)))
eşimden ayrı ama bebişimle geçirdiğim bir yıldönüm:))
aslında planlarımda gitmek vardı bu gün eşimin yanında olmak..
ama bu bebiş tüm planları bozdu..:)))
mide bulantılarım yoğun olduğu için biraz daha annemin yanında kalayım diyorum annem bakar bana..:)))
bu halde yola ççıkmak istemedim.. hayırlısı olsun.. meleğim benimle olsun da.. eşimle gönüller bir ne de olsa..
gökçencim dün baya bi süslemiştim buraları senin için ama silinmiş neyse hayırlısı
tekrar yaptım senin için
bebişin ne kadar güzel bir günde gelmiş öyle
bundan güzel yıldönümü hediyesi olamazdı herhalde :)
:118::118::118:
:118::118::118::118::118::118:
:118::118::118:
:119::124:
:119::124::119:
ALLAH cc SAĞLIKLA HAYIRLA MUTLULUKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN TATLIMM
sabah aklıma geldin kız bebişiyle yatıyo artık diye
çok güzel bi günde teşrif etmiş kuzun canım nice güzel yıllara ailecek inşallah
amin ceyom.. çokk teşekkür ederim...
hımmmm benim çizelgemi kim yapacak şimdimmm:)))
bilgemi kaçırdık başka yapmayı bilen varmıki acaba:26:
artık alırız birinden yardım ne yapalım..
aşağıdaki çizelgemi bilgem yapmıştı zaten..
artık alırız birinden yardım ne yapalım..
aşağıdaki çizelgemi bilgem yapmıştı zaten..
canım benim 7+3 oldu bu gün itibariyle.. çok şükürr..
rabbim herkese nasip etsin inşallah...
sabah aklıma geldin kız bebişiyle yatıyo artık diye
çok güzel bi günde teşrif etmiş kuzun canım nice güzel yıllara ailecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?