Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımmmm iyiymi çok şükür sende durumlar nasıl..

bende iyiyim hayatım nasıl olayım...
ramazan sonrası için planlar yapıyorum...
senin tavsiyelerini de bekliyorum...
tatlı hamişim

ESİLANUR hoşgeldin babacığına geçmiş olsun..
Rabbim acılarını göstermesin sevdiklerimizin.

ESRA sen bayram sonu tüpe aşlıcaksın galiba canım hayırlısı olsun hakkında inşallah...
daha önce bir tüpün vardı demi senin ??

MİDYEYİ de bebişi uyutmuyormuş canımmm yazık sana ama öyle uykusuzluğa can kurbannn
bilmiyorum belkide çekilenler unutuluyordur bebişin telaşı başlıyordur, Rabbim böyle telaşları yaşatsın cümlemize inşallah...

Kizlar sperm sonucumuz cikmis kaan Hocanin dedigine ek olarak bana vitamin ve benzeri seyler onerecek olan varmi
Tesekkurler

0 %0,7 tamamı sağlıklı spermler
1 %67,9
2 %30
3 %0,7
4 %0,7 şiddetli hasar içeren spermler

Testte 0 grubundaki spermler hiç bir hasar içermeyen, tamamen sağlıklı olanlardır. Keşke tüm spermleriniz bu grupta olsa. Ama sizde sadece spermlerinizin az bir kısmı, %0,7'si bu grupta. 1. grupta ise hafif hasar söz konusudur. Sizin spermlerin çoğu böyle. Aslında 0 ve 1 toplamı %70 olmalı. sizinki buna çok yakın. 4. grupta ise şiddetli hasarlı DNA içeren spermler var. Sizde bu grupta da sperm sayınız az, bu iyi: %0,7. Sizde daha çok hafif derecede hasar var. Amacımız, çoğunun 0 grubuna girmesi. Belki çocuk olmaması, hafif derecede de olsa spermlerdeki hasar. Şimdi bunu tedavi edelim. Tedavide amacımız FSH hormonunu yükselterek sperm kalitesin artırmak. Ayrıca bazı bitkisel destek ilaçları ve diyetinizde var. 4 ay içinde doğal yolla olmazsa, aşılama ya da tüp bebeğe geçeriz.

1.Klomen tablet. Sabahları aç karnına sadece yarım tablet alınacak.
2.Proxeed plus. Sabah ve akşamları 1 tane, suya karıştırılıp tok karnına içilecek. Bunu eczanelerde ya da internet üzerinden temin edebilirsiniz.
3.diyet. http://www.kaanaydos.net/oneriler.phpVİRÜSsayfasında yazılı diyete de uymaya gayret edin.
4.1 ay sonra kanda FSH, LH ve Testosteron bakıp, bana yazacaksınız.
Saygılarımla.

canım bence degerleriniz gayet iyi mutlu sona çok yaklaştınız sizde inşallah morfolojiyi hiç takma kafaya bi çok kişi zaten %1 le hamile kaldı burda hele hızınız süper ileri hızlı kaç peki bence vitaminler konusundada dogru yoldasın canım hadi inşallah daha fazla bekletmez bebişin sizi

esra kız cevap verydin bari bana ordan
oraya ilk yazdım daha yine sessiz takılıyodum

ceylancım teşekkürler inşallah hepimiz bu liste ve listeye ekli olmayan ama sessiz takip eden arkadaşlar mutlu sona ulaşırız...

ileri hareketimiz % 16 şükür, nasıl sence ?
arginmax almalı mıyız?
burda çok arkadaş kullanmış proxeed muadili mi o da ?

ileri hızlınızda kötü sayılmaz iyiye yakın
şimdi baktımda bizimkide en son %14 müş
valla biz proxeede güç yetiremeyince arginmax almıştık 1. kutuyu kullanırken hamile kaldım isterseniz bir ayda onu deneyin hem daha uygun hemde bayagı faydalı oda

ileri hareketiniz çok güzel canım..

sayınız biraz daha yükseldimi olur bu iş inşallah...
bence eşine keçiboynuzu kürü yap canım şiddetle tavsiye ederim..

inşallah canım, hangi değerlerle hamile kalmıştın acaba sorabilir miyim ?
ben ilk hamileliğimde sanırım morfolojisi bozuk sperm nasıl olduysa döllemiş ve kalp atışı durduğu için kürtaj oldum.. o zaman kaan hoca genetik testlerimizi ve dna hasar testini istmişti..

havuç kürü ve keçiboynuzu kürü yapayım diyorum.. keçi boynuzu tozunu kullandık şimdiye kadar..fakat evicap hiç kullanmadı, onu da eklesem diyorum ..

ileri hareketiniz çok güzel canım..

sayınız biraz daha yükseldimi olur bu iş inşallah...
bence eşine keçiboynuzu kürü yap canım şiddetle tavsiye ederim..

inşallah canımm yaa ne güzel sözler , inşallah hepimiz burda hamileyiizzz diye bağırırız
yapmayı düşünüyorum bakalım, peki klomeni sahurda almanın zararı olur mu sizce sonuçtasabah alamayacak

bizim son degerlerimiz
sayı ml de 17 milyon toplamda 34 milyon
ileri hızlı 14
ileri yavaş19
morfoloji %7
havuç kürünü eşin sigara içmiyosa yapabilirsin canım
keçiboynuzu kürünüde yap
ama ben vitamin konusunda pek bilgili degilim
evicapı bi çok kişi kullandı burdan galiba biz sadece proxeed sonrada 1 kutu arginmax kullanmıştık o kadar
vitamin hakkında bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sana yanlış bişey söylemeyim şimdi

ceyo rabbim bu sıcaklarda sana dayanma kuvveti versin,inşallak berra kısa zamanda gelirde sende biraz rahata erersin:)

Slm arkadaşlar..
Umarım herkes iyidir..
Bazı ailevi sıkıntılardan dolayı biraz uzak kaldım ama çok şükür herşey yolunda..
Bu arada herkese hayırlı ramazanlar diliyorum..

Bizim de dün kontrolümüz minik oğlum gayet iyi çok şükür..3'lü tarama için kan verdim,sonucunu bekliyoruz hayırlısıyla..
Ama Emir'in başı sıcaklarla fena halde dertte..Yavrumun gecesi,gündüzü karıştı..Ne iştah kaldı ne de uyku..Sadece su içiyor..Sabahtan akşama,akşamdan sabaha suluğunu elinden alamıyoruz..

Geçmişe göz atamadım,umarım güzel gelişmeler vardır..
Herkesi öpüyorum..

evet elımde patlayan br tupum var
vermem len ordan
zaten hepsının ayakları sıs
dogum kanalına bebelerı gırmıs
vede
gergınler
sana derım onlar alınır
dogum sebebı ben olmayım

bnde bugun fatma nerlerde dedım sen geldın
oglusun oruc tutmuyormu fatma
koca oglan oldu
abı olcak daha elınde sulukmu var :)

ESRAM kalbin çok temizmiş demek ki tatlım..
Benim minik abi uyku ve yemek orucu tutuyor canım..Ama suya devam..
İnan ki 1 haftadır günde uyuduğunuz uyku saati 2'yi geçmemiştir..O 2 saatte bir seferde değil 24 saat içinde bölük pörçüğün toplamı..Uykuyu geçtim ağzına lokma sokmuyor..Sadece su var hayatında bu aralar..

canimmmm güzel dileklerin icin birkez daha allah razi olsun cok tesekkur ederim rabbim en yakin en hayirli zamanda sanada tattirsin insallah

İyiler çok şükür,
İnşallah güzel olucak herşey canım benim...

hepinize teşekkür ederim kızlar zor günler geride kaldı allahın izniyle
ogustosta bende donmuşlarımı almayı düşünüyorum bakalım kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…