Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:)
uykusuzlukta cok kotuyha
ınsallah duzene bıner
hepinize teşekkür ederim kızlar zor günler geride kaldı allahın izniyle
ogustosta bende donmuşlarımı almayı düşünüyorum bakalım kısmetse

agustos eylul ekımde pek yogunuz hepımız
ınsallah nufus patlaması olur ınsallah

gayet guzel bencede normal yolla deneyin mutlaka olur
keciboynuzu ve incir i ihmal etmeyin
ve mutlaka omega 3 balik yagi kullanin esinde sende ...

demkki bir sikintisi var
doktora gotur fatma cim
bizim hastalik tedavisi bitti simdi de istah tedavisi basladi 4 cesit sey verdi doktor suruplar tozlar vs. kilo almasi icin
hastayken cok kilo kaybetti

ESİLA canım çok çok geçmiş olsun..
Şükür ki zor günler geride kalmış..
Yeni başlayacağın tedavinde şimdiden hayırlı olsun..Sonunda Rabbim yüzünü güldürsün inşallah..

GÖKÇEN canım çok tebrik ederim..
Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

demkki bir sikintisi var
doktora gotur fatma cim
bizim hastalik tedavisi bitti simdi de istah tedavisi basladi 4 cesit sey verdi doktor suruplar tozlar vs. kilo almasi icin
hastayken cok kilo kaybetti

Götürdük canım,diş çıkarıyor..Bir tane patlatık da yanındaki de kabarmış ona uğraşıyor :))
Bi de Ankara şu 1 haftadır cehennem sıcaklarını yaşıyor resmen,yavrum öyle bir terliyor ki yastığını sıksan suyu çıkar..Çok fazla su içiyor sonra da iştahı kesiliyor..Öyle ki bazen uyusun diye ayağımda sallıyorum karnından congul congul sesler geliyor :))

Hem sana hem Hbb'ye çok geçmiş olsun bu arada canım..
Umarım prenses biran önce toparlar..

ESRA sorma valla uykusuzluk perişan ediyor insanı..
Emir doğalı beri öyle güzel uyuyan bir bebek değildi zaten ama bir şekilde idare ediyorduk..Şu 10 gündür falan nasılım varya,böyle yer ayağımın altından kayıyor resmen,gözlerim bulanık görüyor :))
Diyorum kendi kendime kızım 5 sene boyunca uyuduklarına say ama sayılmıyor..
Herşeyi geçtim de insan çocuğuna verimli olamıyor..

Rica ederim canım Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine darısıda bana ve isteyen herkeze olsun aminnnGeçirdiğin tedavi süresini okudumda kolaylıkla olmuyor canım.Allah sevdiği kuluna verirmiş sıkıntıyı duasını sesini yalvarmasını duymak için.Bizlerinde sınavı buymuş.Topiğinizde çoğunuz hamile kalmışsınız Allah nazardan saklasınYani nekadar güzel bir duygu olmalı.Hiç olmuyacakmı gibi görünse bile Allah nasip ettimi oluyor.İnşallah eşimdede büyük bir sorun çıkmazda bizde bebeğimize kavuşuruz.

selam kızlar, herkes iyidir umarım, fatmam geçmiş olsun, gerçekten çok zor uykusuzluk, Elada öyle 1 haftadır, çok mızmız, habire kucak istiyor, yatırınca öldürceklermiş gibi çığlık çığlığa ağlıyor, bu nedenle bende çok yoruluyorum, uyku desen aynı, gece 3-4 kez kalkıyor, emmiyor zaten, ona koştura koştura mama yapmaya gitmek öldürüyor :) birde mama hazırlayana kadar basıyor çığlığı..Tek başına gerçekten çok zormuş..Eşimde oruçlu diye fazla ilgilenemiyor, yoruluyor zaten..Ama çok şükür tabii halimize, Rabbim başka dert vermesin, Allah'ım bunları yaşamayı herkese nasip etsin..hepinizi çok öpüyorum, arada okumaya çalışıorum ama hep geç kalıyom :) İlerde bir düzene girer inş şu uyku meselesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…