- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.661
güzel arkadaşlarım geçmişi okuyamıyorum
umarım durumlar iyidir
lorkem ceptem mesajlarımı sildim sanıyordum ama silinmemiş ama bu sefer kesin silindi
arkadaşlar ben işe başladım kızda yine idr. yolu enf. çıktı çok zor günler geçiriyoruz
ayrıca bende zor günler yaşıyorum inşallah geçecek
hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum
hayırlı uğurlu olsun şeker:)))ronyam cok gecmis olsun canimm...
ALLAH yardimciniz olsun..
kizlarr benimde yarin tranferim var..
ALLAH bu sefer nasip eder ins..
cok heyecanliyim..
dualarinizi esirgemeyin bendenn
yagmurum canım benim nasılsınız bakalım kızının keyfi yerindedir inşallah
sıcaklarla aran nasıl
ınsallah kızlar
umıtszlıgım yok
umudumda aman aman yok
oluruna bırakmıs durumdayım
2 sonucada hazırlıklı bır sekıldeyım suan ıcın
rabbım nasıl olsa hayırlısı ne ıse onu yasatack bana
kendımı kasmaya gerek yok
bugun defalarca tup bebek denemesı yapıp gebe kalamayan
sımdı ıse kendılıgınden hamıle kalan br arkadsın haberını aldım
cok sevındım
dılerım hepımıze umut olur ve bızımde mucızemız bızımlen olur
hayırlısylan vede saglıklan
bu ceylan neden dogurmadı anlamadım gıttı
delü yha dıger topıkte yazdıgına cok guldum
gırmesı ıcın neler yaptım sımdı cıkmıor yazmıs
emıne vede fatmadan haber ne acaba ?
ronyam cok gecmis olsun canimm...
ALLAH yardimciniz olsun..
kizlarr benimde yarin tranferim var..
ALLAH bu sefer nasip eder ins..
cok heyecanliyim..
dualarinizi esirgemeyin bendenn
mavişimm insallah sende anne olucaksin neden olmasin rabbim yuzunu guldurcek insallah belkide tupten once kimbilebilir yaradandan baska dualarimdasin canim benim
canim benim tedavin hayirli olsun insallah sonucu cok güzel olcak güzel allahimin izniyle
gamzelim canim benim geri sayimini birlikte yapicaz insallah dualarla güzel sona az kaldi
skyline ovulasyon testi T cizgisi silik ise negatif anlamina gelir. İki cizgininde ayni koyulukta olmasi gerekiyor pozitif olmasi icin
antisocial canım hayırlı olsun insallah sonunda bebislerin 9 ay birakmasin seni inşallah
saolun kızlar, tst günüme 3 gün var, beklemedeyim hala. hiçbir değişiklik yok, zaten belirti de aramıyorum, akıllandım:))
azra tebrik ederim, bebeğin ne güzel süpriz yapmış öle:)
5N1Ke, nasıl gidiyor canım tedavi, opu belli mi?
ronyam ben mesajı attım gıttı sanıyorum meger yıne dolu uyarısı vermıs demekkı gıtmemıs ..güzel arkadaşlarım geçmişi okuyamıyorum
umarım durumlar iyidir
lorkem ceptem mesajlarımı sildim sanıyordum ama silinmemiş ama bu sefer kesin silindi
arkadaşlar ben işe başladım kızda yine idr. yolu enf. çıktı çok zor günler geçiriyoruz
aminnnnnnnnnnnnnn insallahhh yagmurummrabbim hayırlı uğurlu eylesin,bol bebişli olsun inşallllllahhhhh:)))
Allahım hayırlısıyla yavruna kavuşmanı nasip etsin..
nabersınız kızlar .. benım ramazan yogun gecıyo cok sukur ..
evde oldugum zamanda genelde uzun oturur pozısyondayım pek bılg acmıyorum ...
son esk e gıttıgımde fıtık teshısım kondu belım bacaklarımda ve ayaklarımda cok agrılarım oluyor ramazan sonrası bı tedavı dusunucez bakalım ınsallah dondurulmusları alana kadr bıraz belım duzelse ıyı olur ınsallah
ekıntosum sneı gormuyordur bı kac gundur ıyısındır ınsallah cıhan pasada ıyıdır ınsallah
ronyam ben mesajı attım gıttı sanıyorum meger yıne dolu uyarısı vermıs demekkı gıtmemıs ..
onemlı bısey yoktu yanı senı uzun sure goremeyınce merak ettıgımı ozledıgımı yazmısrtım..
gecmıs olsun asminimize ... sende bı an once ferahlarsın ınsallah opuyorum sızı
eslanır tekrr tedavın baslıyormus sanırım hadı hayırlısı olsun ınsallah cok guzel olur hersey senın ıcın
bnd eöle dusunuyorumesracığım aynen oyle. benim arkadaşım bilien en iyi hastanelerde 4 kere tüp yaptırdı hepsi negatif. sonra kendiliğinden hamile kaldı. bir kızı oldu. sonra 2 sene sonra tekrar hamile kaldı bir kızı daaha oldu. eşinin sperm değeri ml de 1 milyondu düşün. Allah ansip ettmi sperme hastaneye şuna buna bakmıyor. oyuzden ümitsizliğe kapılmayın kızlar. inşalalh hepiniz bir gün anne olacaksınız. sadece sabır ve dua.
son esk e gıttıgımde fıtık teshısım kondu belım bacaklarımda ve ayaklarımda cok agrılarım oluyor ramazan sonrası bı tedavı dusunucez bakalım ınsallah dondurulmusları alana kadr bıraz belım duzelse ıyı olur ınsallah
ekıntosum sneı gormuyordur bı kac gundur ıyısındır ınsallah cıhan pasada ıyıdır ınsallah
ronyam ben mesajı attım gıttı sanıyorum meger yıne dolu uyarısı vermıs demekkı gıtmemıs ..
onemlı bısey yoktu yanı senı uzun sure goremeyınce merak ettıgımı ozledıgımı yazmısrtım..
eslanır tekrr tedavın baslıyormus sanırım hadı hayırlısı olsun ınsallah cok guzel olur hersey senın ıcın
umarım durumlar iyidir
ronyacım seni çok özledik...
neyin var ki hayatım.....
sıkma canını...kızında iyi olur inşallahhh...
bizde bugün 3.aşımızı olduk.4 tane.bakalım gecemiz nasıl geçecek...
hemşire canımızı sıktı bugün.bıngıldağına kapanmış,sol bacağına da uzun dedi.
halbuki cumartesi doktordaydık apar topar yine gittik doktora şükür herşey yolunda...
Bizden böyle ablam burda,onlarla zaman geçiriyoruz bol bol
canım ben kısmetse dondurulmuşları alıcam
şimdilik östrojen bantları kullanıyorum. 6sında kontorlum var bakalım neler olucakkk
10 u gibi transferim olur büyük ihtimal dr.um öle dedi....
hepinize teşekkür ederim kızlar zor günler geride kaldı allahın izniyle
ogustosta bende donmuşlarımı almayı düşünüyorum bakalım kısmetse
umarım durumlar iyidir
antalyammm, çokk geçmiş olun dikkat et kendine..
yine de bel ağrısı karın sancısı bana başka şeyler de anımsattı:))
aman dikkat et kendie
inşallah hayırlı güzel şeylere işarettir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?