Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

oyyy benim kızım hastamı olmuş kıyamam ben ona (
geçmiş olsun ronişkom nazarmı degiyo bu kuzucuklara
rabbim şifa versin

ronyam cok gecmis olsun canimm...
ALLAH yardimciniz olsun..

kizlarr benimde yarin tranferim var..

ALLAH bu sefer nasip eder ins..

cok heyecanliyim..

dualarinizi esirgemeyin bendenn
hayırlı uğurlu olsun şeker:)))
yagmurum canım benim nasılsınız bakalım kızının keyfi yerindedir inşallah
sıcaklarla aran nasıl

ewdeyim sürekli,bal kızda kendi aleminde ,inşallah iyi teyzesi,az aç kalsam içimi kemiriyor sıpa,hemen öğürmeye başlıyorum:((
sen nasılsın??

esracığım aynen oyle. benim arkadaşım bilien en iyi hastanelerde 4 kere tüp yaptırdı hepsi negatif. sonra kendiliğinden hamile kaldı. bir kızı oldu. sonra 2 sene sonra tekrar hamile kaldı bir kızı daaha oldu. eşinin sperm değeri ml de 1 milyondu düşün. Allah ansip ettmi sperme hastaneye şuna buna bakmıyor. oyuzden ümitsizliğe kapılmayın kızlar. inşalalh hepiniz bir gün anne olacaksınız. sadece sabır ve dua.

Azracığım canımmmm benim çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. inşallah dediğin gibi olur :) Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin

canım ben kısmetse dondurulmuşları alıcam

şimdilik östrojen bantları kullanıyorum. 6sında kontorlum var bakalım neler olucakkk

10 u gibi transferim olur büyük ihtimal dr.um öle dedi....

nabersınız kızlar .. benım ramazan yogun gecıyo cok sukur ..
evde oldugum zamanda genelde uzun oturur pozısyondayım pek bılg acmıyorum ...
son esk e gıttıgımde fıtık teshısım kondu belım bacaklarımda ve ayaklarımda cok agrılarım oluyor ramazan sonrası bı tedavı dusunucez bakalım ınsallah dondurulmusları alana kadr bıraz belım duzelse ıyı olur ınsallah

ekıntosum sneı gormuyordur bı kac gundur ıyısındır ınsallah cıhan pasada ıyıdır ınsallah
ronyam ben mesajı attım gıttı sanıyorum meger yıne dolu uyarısı vermıs demekkı gıtmemıs ..
onemlı bısey yoktu yanı senı uzun sure goremeyınce merak ettıgımı ozledıgımı yazmısrtım..
gecmıs olsun asminimize ... sende bı an once ferahlarsın ınsallah opuyorum sızı

eslanır tekrr tedavın baslıyormus sanırım hadı hayırlısı olsun ınsallah cok guzel olur hersey senın ıcın

lorkem gecmis olsun canim ya..bel agrisi zor oluyor.--

bnd eöle dusunuyorum
kendımı kasmanın br anlamı yok
ben elımden gelenı yapıp gerısını rabbıme bırakıcam olmuorsada vardır br bıldıgı
yapacak bısı yok
:)

lorkem vede ronyam cok gecmıs olsun

ronyacım seni çok özledik...
neyin var ki hayatım.....
sıkma canını...kızında iyi olur inşallahhh...

bizde bugün 3.aşımızı olduk.4 tane.bakalım gecemiz nasıl geçecek...
hemşire canımızı sıktı bugün.bıngıldağına kapanmış,sol bacağına da uzun dedi.
halbuki cumartesi doktordaydık apar topar yine gittik doktora şükür herşey yolunda...
Bizden böyle ablam burda,onlarla zaman geçiriyoruz bol bol

6. ay asısından bende korkuyorum zor oldugunu soyluyorlar bakalım bızde 6. da olcaz...

canım ben kısmetse dondurulmuşları alıcam

şimdilik östrojen bantları kullanıyorum. 6sında kontorlum var bakalım neler olucakkk

10 u gibi transferim olur büyük ihtimal dr.um öle dedi....

ayy canım, kusuruma bakma, işteyken kaçak göçek girip bakıyorum ya, neremle okuduysam artık:) mayıs da mustafa bahceci ile görüşmüştük biz de.
aslında tedaviye orda başlayacaktık ama bazı nedenlerden istanbula bu yaz gidemedik. o görüşmemizde donmuşların başarı oranı biraz daha yüksek demişti mustafa hoca.
bana illa ki toplandığı ay transfer yapacağız diye düşünme demişti. ne zaman rahim en uygunsa o zamana kadar dondururuz ve doğru zamanı bekleriz demişti.
inşallah bebeklerin 9 ay seninle olsunlar, sağlıkla büyüsünler...

hepinize teşekkür ederim kızlar zor günler geride kaldı allahın izniyle
ogustosta bende donmuşlarımı almayı düşünüyorum bakalım kısmetse

canım babana çook geçmiş olsun.
tedavin içinde Allah yardımcın olsun..:))
uğramana sevindim.

canııım çoook geçmiş olsun minik kızına..
Allah yardımcın olsun canım..

lorkemm geçmiş olsun.vakitli tedavi olmak gerek.bel ağrısı çok zordur iyi bilirim.
bende de galiba idr. yolu enf var gibi geliyor.dört beş gündür bel agrıs ve karın sancısı var doktora gitmeye de korkuyorum..

herkese günaydınlaaarr...

ronyam hoşgeldin... inşalalh asmin bir an evvel toparlanır
allahım şifa versin inşallah

lorkemmm çok geçmş olsun inşallah uygun bir tedav iile kurtulursun ağrılardan çok zordur eminim...
bende çok giremiyorum nete.. bütn gün yatıyorum kalktığım an lavaboya koşturuyorum:)))

fatmacımm çokk teşekkür ederim ..
rbbim yardımcın olsun sana da...

gamzelim canım dualarımız seninle.. transferin bugün
inşallah 9 ay sonada ömür boyu hiç bırakmayacaklar seni:)))

antalyammm, çokk geçmiş olun dikkat et kendine..
yine de bel ağrısı karın sancısı bana başka şeyler de anımsattı:))
aman dikkat et kendie
inşallah hayırlı güzel şeylere işarettir:)))

antalyammm, çokk geçmiş olun dikkat et kendine..
yine de bel ağrısı karın sancısı bana başka şeyler de anımsattı:))
aman dikkat et kendie
inşallah hayırlı güzel şeylere işarettir:)))

canım keşke ama yeni adet oldum..
ben enfek. korkuyorum..(

gamzelimm transferin olduysa hayırlı olsun.
sımsıkı tutunsunlar....

Son düzenleme:
kızlar bugün transferin 10. günü. biraz önce hassas testlerden yaptım negatif. benim gibi 10. gün negatif 12. gün kanda pozitif gören var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…